- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
A srác, akitől rendeltem azt mondta, hogy a mágnes 50.000 G térerősségű, azaz 5 Tesla. Ez nagyon erős mágnes, azonban árnyékoló házban van, ami azt jelenti, hogy a két felteket összeillesztve nem "sugároz" mágnesességet a környezetére. (Ilyen van pl. a számítástechnikai alkatrészekben --> árnyékolt mágnesek)
Nem hiszek benne, s nem ingyen kaptam a szettet: vásároltam, de mindenesetre egy nagyobb teszt alá vetem, és szeretnék meggyőződni a hatásosságáról.
A vezetési stílus erősen befolyásolja a mágnes hatásosságát, tehát azonos feltételek, azonos vezetési stílussal kell a tesztet elvégeznem. Elég nehéz, és a közel 400 Ft-os üzemanyagár, 2x-i teletankolás némiképp költséges lesz...
Megoldom!(#15481) Jim Tonic: a motorháztető horganylemez és nem rozsdásodik

Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megoldom!