Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Új probléma (vagy mégsem?)
Egy kicsit megjárattam a gépet és a nagyobb tépés után mikor megálltam a garázsban, észrevettem, hogy valami csöpög. Olaj!
Rémület, pánik. Alámásztam az aknában, a főtengely szimering ereszt. Rendesen. Majdnem egy litert kellett utánaönteni. Kérdés: ez természetes az Astránál? Más is tapasztalta, vagy tényleg túlzás amit a kocsi kapott. Tudom minden szimering enged egy kicsit, de ez nem két csepp ami elkenődik alul. Mennyibe fájhat egy főtengely szimering csere ha nem én csinálom hanem szakember? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Hyundai, Kia topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Video konvertálás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rémület, pánik. Alámásztam az aknában, a főtengely szimering ereszt. Rendesen. Majdnem egy litert kellett utánaönteni. Kérdés: ez természetes az Astránál? Más is tapasztalta, vagy tényleg túlzás amit a kocsi kapott. Tudom minden szimering enged egy kicsit, de ez nem két csepp ami elkenődik alul. Mennyibe fájhat egy főtengely szimering csere ha nem én csinálom hanem szakember?