Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Új probléma (vagy mégsem?)
Egy kicsit megjárattam a gépet és a nagyobb tépés után mikor megálltam a garázsban, észrevettem, hogy valami csöpög. Olaj!
Rémület, pánik. Alámásztam az aknában, a főtengely szimering ereszt. Rendesen. Majdnem egy litert kellett utánaönteni. Kérdés: ez természetes az Astránál? Más is tapasztalta, vagy tényleg túlzás amit a kocsi kapott. Tudom minden szimering enged egy kicsit, de ez nem két csepp ami elkenődik alul. Mennyibe fájhat egy főtengely szimering csere ha nem én csinálom hanem szakember? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rémület, pánik. Alámásztam az aknában, a főtengely szimering ereszt. Rendesen. Majdnem egy litert kellett utánaönteni. Kérdés: ez természetes az Astránál? Más is tapasztalta, vagy tényleg túlzás amit a kocsi kapott. Tudom minden szimering enged egy kicsit, de ez nem két csepp ami elkenődik alul. Mennyibe fájhat egy főtengely szimering csere ha nem én csinálom hanem szakember?