Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
És ezt a Samsung nem tudja

Én ezzel a funkcióval fényképezem minden hónapban a gázóránkat. Csak este érek haza, és olyankor már túl sötét van ahhoz, hogy a kamera akár éjszakai módban olvasható eredményt produkáljon. A villanó vakuzás meg az gázóra doboz plexijét hozza csak be élesre, mögötte a számokat nem. Szóval számomra ez az egyik legfontosabb szoftveres kamera fícsör. -
janeszgol
félisten
-
-
-
bmt50
senior tag
Ma megfogdostam, megnyomkodtam az A57-et a Yettelnél.
Hát nem fogott el a must have életérzés. 0 Forintért 2 év hűséggel elfogadnám, de máshogy nem kéne. Talán majd jövőre, egy házilag is cserélhető akkumulátoros A58 jobban felkelti az érdeklődésemet. Addig marad a hardware-es specifikációk terén többet nyújtó Redmi Note 13 Pro+
-
-
Bem Utat
csendes tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
'reggelt!
Új fejlemény: miután megrendeltem, beüzemeltem és megnyugodva használom az A57-est a SAP-pal együtt (tehát ez is ismeri a protokollt, így a kocsiban is tudok a beépített cuccal, akár a kormány elengedése nélkül telefonálni), megérkezett a Samu ügyfélszolgálatának válasza a kb. 3 héttel ezelőtti kérdésemre, miszerint az ő készülékeik ezt a funkciót sajnos nem támogatják!
Megyek, felvilágosítom őket is, hadd örüljenek...
-
degec
senior tag
ÜDV ! A57-et megkaptuk ONE-tól, tök jó szép A54 után, de pl kettős felvételt nem tud, holott az A56 tudja.. érdekes..
-
-
Nem az A57-re cserélem az A52S-t az fix.
-
Bem Utat
csendes tag
-
https://chatgpt.com/share/69cabda4-ac58-832b-85ab-f50d3c2a0d43
Csak 2015 előttiek támogatják. -
Bem Utat
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná nézni valaki, hogy az A56/A57 ismeri-e a bluetooth SAP-ot?
A Samu üfsz-a egy hete ül a kérdésemen....
(Vsz. igen, de jó lenne biztosra menni.)
Ma voltam egy üzletben, meg akartam nézni, de nem tudtam belépni a fejlesztői módba (gondolom, ott valami demó-módban vannak a telók, azért nem engedte).Továbbá az is érdekel, hogy a kedvezőbb árú egyéb opcióknál mi a helyzet!
Azt már tudom, hogy a Xiaomik és a Honorok egyáltalán nem ismerik...Előre is kösz!
-
bmt50
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
+1
-
Ha az volt a cél, hogy kifejezetten ezt a modellt szeretted volna megvásárolni, akkor igen, jól jártál ,főleg az induló árát figyelembe véve.
Viszont ne lepődj meg, ha hamar esni kezd az ára, sajnos ezen a téren az A5x sorozat nem igazán értéktartó.
Emellett ebben az árkategóriában egyes konkurens készülékek többet is nyújthattak volna, de a vásárlási preferenciáidat nem ismerhettem.
-
Hali, én 2023 szeptemberben vettem, szintén Telekomtól, Magenta 1 kedvezménnyel. 130554 Ft-ért.
Az persze szomorú, hogy 3 évvel később az alap még mindig 8 GB RAM. -
Az sok mindennek a függvénye.
Nem tudjuk a részleteket, mint:
1. Hűségidőt vállaltál e érte? Tehát operátortól van e
2. Ha nem operátortól van, akkor magyar hivatalos forgalmazótól
3. Ha nem attól, akkor szürke importos e? Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell! - LOGOUT IT-ipar / Telefónia bejegyzés
4. Magán személytől van e?Ezen információk nélkül ha csak annyit tudunk, hogy 235K, akkor a 315K-nál olcsóbb, de ez mégis egy több mint 1/4 millióba kerülő Samsung Galaxy A osztály
Csak összehasonlításként nekem az A54 került 130K-ba, és és 127K-ba az A56, tehát majdnem a kettőt megkaptam volna belőle, sőt, mivel az A54-et eladtam 30K-ért, így meg is kaptam volna a kettőt belőle.
-
Oldfoksz
aktív tag
Csatlakozom az ellenszenvesek táborához

Mit gondolsz miért a legsikeresebb androidos gyárto a samu?
Mert olyan rossz.....?
( Telefont nem samut használok ,de az egyik tabletem egy igazi csirke Galaxy Tab A9......és komálom,mert jó,and.16-on van ,rendszeresen frissül és nem lassabb(
) mint
amikor vettem,1.5 éve) -
bod101
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hirtelen döntés, lejött az A52s hátlapja
. Nem leszek szimpi de én az vagyok akinek telefonban csak Samsung
Tehát nem is néztem mást (ez így nem igaz de bizonyos összeg felett már nem vagyok hajlandó telefonra költeni. Ez még belefért.) -
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
235k-ért egy A57 12/512 jó vétel volt vagy elkapkodtam? -
bmt50
senior tag
Az enyémben csak Dimensity 7200Ultra van, így a többiről nem tudok nyilatkozni. De az enyém majdnem 2 év alatt csak 2x indult újra. Mind a kétszer mókolt, MIUI-s téma miatt, ami nem teljesen kompatibilis a HyperOS-szel, és erre figyelmeztetett is a rendszer. És ha már téma áruház. A céges telefonom Samsung, de abban sosincs olyan, hogy 15másodperc reklámmal bármilyen téma ingyen beszerezhető. Vannak akciók, de 1300Ft egy témáért?? Hol élünk 😒 Mellette esik-kel a szegény telefon, nem győzöm a Galaxy App Boostert futtatni. 3 A53 tulaj ismerősöm volt, az egyik egy Yettel ügyfélszolgálatos. Mindhárom lecserélte, mert a készülék annyira belassult. Persze mindig felhasználás kérdése, hogy kinek mi a lassú, meg mire használja, de az én verdikt-em mégiscsak az, hogy ezt a rendszert igazán az S-szériára optimalizálják. Következő céges telefonom is Samsung A3x vagy A5x lesz, de sajátnak megmarad Xiaomi. Tetszenek a Vivo-k is egyébként.
-
TeeJay
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Realme GT 7T tetszik még csak nem tudom szoftverben milyenek és évente 1x jön-e rá valami frissítés vagy hónapokig lehet szívni ha valamivel hiba van.
Samsung A54 megmarad videózni de lehet nézek új telefont mert a Dimensity 8400/8500 elég komoly
-
TeeJay
félisten
Melyik Dimensity 8400-8450-8500-as procival szerelt legalább 6000-6500mAh akkus telefonnak van hasonlóan stabil szoftvere?
pár év Xiaomi után örültem hogy Samsung-ra váltottam mert számomra fontos funkció működik tökéletesen
Most félnék vissza váltani pedig hardverben tényleg eléggé ergya az A57, árban meg el is szálltak még emellé
-
-
-
-
-
atosan
veterán
válasz
Kecskedémon
üzenetére
Hátast én is dobtam, bár a cikkből sejtettem, hogy a "csúcs" A57 Xiaomi 15T pro árban lesz. Többi konkurenciáról nem is beszélve.
-
Chiller
őstag
válasz
Psychopeti
üzenetére
SD-t még elvétve látni. A17-ben is van. Jack az már valóban ritkaság, szerencsére adapterrel azért az még megoldható. Motorola szerintem elég hasonló mint a samu, én is azért váltottam.
Nem sajnálom őket egy percig sem. Apple dózerol, mindegy is hogy miért, de egyszer biztos "betelik" a piac gazdagisztán része, és akkor nekik is beesnek majd az eladások.
Samsung meg teljesen vakvágányon van, a prémiumba még úgy ahogy lavírozik, de az olcsóbb szegmenst gyakorlatilag leépítette. Ha így halad, megy a Nokia után, mert az apple-t nem tudja szorongatni (már csak az IOS<>android miatt sem) a többi szegmensbe meg csak jobb vétel van.
Nem nekik kéne eldönteni, hogy mit akarunk, hanem a felhasználók igényei alapján kéne telefont gyártani...
-
csubííí
őstag
válasz
Kecskedémon
üzenetére
Feltöltőkártyás csomagban mennyi a 8/256?
Én hiába választom ki nem vált át rá, csak az előfizetésest mutatja.bteebi

-
bteebi
veterán
válasz
Kecskedémon
üzenetére
Nem akartak mindenen változtatni, mert az megzavarhatta volna a vásárlókat.

-
bteebi
veterán
válasz
Psychopeti
üzenetére
A kínaiak között, inkább az alsóbb, max. középkategóriában még jó eséllyel vannak ilyenek. Meg a Sony Xperia 1/5.
-
atosan
veterán
Telekomnál már kapható mindkét készülék. Gyorsak.
-
Psychopeti
senior tag
Mostanában jelent meg egyáltalán olyan telefon amiből nem hagyják ki a Jack-et és a memóriabővítés lehetőségét?
-
Kecskedémon
lelkes újonc
Asszem marad az A72 mégegy évet
-
-
Ádám16
addikt
Jól emlékszem, hogy tavaly az A56 viszont brutál jó ajánlat volt, mert az már megkapta a hosszú támogatást?
Talán 180k-ért vettem anyámnak egy olyan előfizuval, ami az felhasználási szokásaira van szabva. -
TeeJay
félisten
válasz
janeszgol
üzenetére
Xiaomi-ék már tudnak koncert alatt videófelvételnél mikrofon érzékenységet állítani automatikusan mint a Samsung és Iphone hogy a zene hangerő ne recsegjen feleslegesen?
reklámok jelennek még meg a telefon használata közben?
Igazából egy kínai hardverre kellene OneUI és az lenne a legjobb
-
cs.zs.
veterán
Ez nagyon vad.
3 db Samsungot használunk most a családban, így aktív Samsungosként mondhatom: ennek így semmi értelme.
Zéró innováció, maximális ár. -
aprokaroka87
nagyúr
Igazából annyi hogy létezik knox és knox vault, az utóbbi tényleg egy külön álló hardveres elem " chip "
A knox 2013 környékén jelent meg, a knox vault pedig 2021-ben jött ki.
egy cikk arról hogy a Samsung A széria is tartalmazni fogja a knox vault chipet, gondolom a korábbi A széria tagjai csak az alap knox részt tudták.
-
Vtwo
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
"Samsung Knox egy mélyen a Samsung készülékekbe (chip szinten) épített, védelmi szintű biztonsági platform."
-
bmt50
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A chatgpt rosszul tudja, a knox fizikálisan létező chop minden mai Samsung telefonban. Ha rootolod a Samsungod, ez a chip elpukkanik, és onnantól kezdve hiába rakod vissza a gyári rendszert se fog menni a Samsung Wallet, meg még pár samsungos sz*rság. A magam részéről nettó nem érdekel, hogy a cégek milyen telefonokat vesznek, főleg itt magyarban. Sokkal fontosabb nekem, hogy rootoljam a f@szba a telefont, kapásból menjen a hívásrögzítés és hasonló nyalánkságok.
-
novinyul
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Honor Magic Pro 6-7 külön biztonsági chip-t kapott
S1 néven. Magic 8 Pro-ból érdekes módon kimaradt
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
A chatgpt szerint a knox nem egy chip, hanem egy arm trustzone alapra épülő rendszer, na most ez kb armv8 architektúra óta alap.
A knox gondolom inkább az erre épülő rendszer miatt olyan jó.
Tehát elvileg bárki csinálhatna hasonló rendszert, mert már az összes mai SOC tudja.
De gondolom csak ennek a két gyártónak van érdeke vállalati ügyfelek felé is nyitni. -
bmt50
senior tag
Gyönyörűen leírtatok mindent. Főtelefonnak marad még minimum 1 évig a Redmi Note 13 Pro+

-
jbcs
tag
Utóbbi idők hírei alapján rövidesen, de legkésőbb nyár közepére-végére, már nem az lesz az emberek fő problémája itt Európában, hogy ki mennyiért tud mobil telefont venni... Addig jó míg ez a téma.
-
-
bteebi
veterán
Szóval 315k-ért lehet venni FHD+-os telefont egy combos Exynossal?
Kettőt kérek, hogy legyen egy tartalék is! -
-
csubííí
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Szerintem az OneUi jobb, a másik szinte csak át van nevezve az előzőről amit a Xiaomi használt. 🙂
Samsung mellett szól a Good Lock és moduljai, nagyon jól testreszabható vele a készülék és a gesztusvezérlési lehetőségek is stb.
Ezek hiánya végett sem váltanák más gyártó készülékére.GoodSpeed, szerintem 2027-től kell, régóta úgy tudom, most keresőbe beírva is ezt találtam.
-
janeszgol
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Sőt őszintén: az A57-ből már csak 12FB rammal kellett volna csinálni telót. 12/256 és 12/512. Ennyi, nem kell több.
-
janeszgol
félisten
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Szerintem a Hyper OS van olyan jó, mint a OneUI.
Ezek a tekefonok cégesre tök jók. Alap a netto ár ugye.
De magánszemélyeknek, akik saját előfizetésre vennének egyiket sem fogom idén ajánlani, hanem valami mást majd. (Az A34-A54, A35-A55, A36-A56 párost még ajánlgattam magánszemélyeknek.) -
A kötelező cserélhető akkumulátoros dolog az nem 2030-tól lesz?
Fő szabály szerint szinte sohasem éri meg előző generációs a következő genre váltani.
Samsung A osztályt csak kuponozva, vagy operátori akcióban lehetséges úgy megvenni, hogy ne fizessünk sokkal többet mint a kínai konkurenciánál.
Kb ezért van az - meg mert még POCO nincs minden boltban- illetve azért is, mert a vállalatok Samsung telefonokkal - KNOX , és hosszú támogatás - látják el a dolgozóikat, hogy sokat adnak el belőle.
Ezen az árszinten kedvezmények nélkül, már a Fanboyok is meginognak.
A Samsungnak bejött a szoftveres vonal, és sikeresen egyenlíti ki a versenyt az olcsóbban gyorsabb hardvert adó kínaíakkal.
-
csubííí
őstag
A57 nálam kimarad, semmi értelme váltani A56-ról.
Majd talán jövőre az A58, ami már házilag cserélhető akkumulátorosnak kell lennie. Talán lesz több változás is, akku, kijelző, káva. -
Őszintén szólva elég nagy csalódás ez az egész. A nevetségesen magas induló árakat még úgy is nehéz lenyelni, hogy tudjuk, milyen memóriahelyzet van most világszinten. Persze örvendetes, hogy végre megjelent a 12 GB RAM, de ez már rég alap kéne legyen ebben az ársávban.
Ennyi pénzért bőven lehet jobb készülékeket találni, még házon belül is, nemhogy más gyártóknál. Kamerában továbbra sincs igazán kézzelfogható előrelépés, és összességében sem történt semmi komolyabb fejlődés, ami indokolná az árat.
Legalább akkumulátor terén léptek volna előre ,ekkora házba simán belefért volna egy nagyobb telep is, elég csak az M szériára gondolni. A kijelzőnél pedig még mindig nincs PWM csillapítás, ami szintén elég bosszantó.
Az A54 és A56 után nálam ez a széria teljesen lekerült a térképről.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Salamander
üzenetére
Külföldi oldalak szerint létezik az A57-ből 12/256 GB-os változat is, de ezek szerint az sajnos hozzánk nem fog megérkezni.
Pedig, ha választanék akkor én is a 12/256-os-t választanám, mert a 12GB ram jóval időtállóbb mint a 8GB, a 128GB tárhely kicsi nekem, 512GB-ra viszont nincs szükségem, így tényleg a 12/256-os verzió lenne a befutó számomra is. -
PeteePeti
őstag
202 ezer forintos OnePlus 15-ről nézve ezek a specifikációk és árak "gyönyörűen" hatnak!!!
Samsung 👎 -
TeeJay
félisten
Megvárjuk az A58-at akkor

6000-es akkut akarok meg magasabb PWM-es kijelzőt meg wifi7-et
Ja és baromi jó lenne már ha az USB port 3.x lenne végre 2.0 helyett 2026-ban
Ha jól emlékszem 2008-ban jelentették be az USB3.0-t és 2010-től jöttek főleg az eszközök aztán 16évvel később egy telefonon aminek 256 meg 512GB belső tárhelye van még mindig USB 2.0-al csatlakoztatható PC-hez
Ja wifi 6E helyett elég lett volna wifi 6 de 80MHz tudás helyett 160MHz-en legalább
-
tixem
addikt
Kb akkora ordas nagy nulla megint, mint az s26 ultra. Megérdemelnék már, hogy földbe álljanak az eladások, hátha felébrednének végre
-
-
Isti2
aktív tag
Szép. Anno az A9 nem volt ilyen árban pedig az is iszonyat túl árazott volt. Pár tízezer plusz pénz volt az s9, fölötte meg az abszolút csúcs note 9...
Most meg egy A3x ennyi
Pedig anno volt A6, A7, A8 széria is... -
Ricardo
titán
Ez csalódás.Ha beesik az áruk jó vételek lehetnek, de ennyiért közel se azok.
-
-
Chiller
őstag

Tudod mi volt a jó döntés? Az A52 esetleg az A52S. Utána csak egyre lefelé vitt az út.
Meg most amit év elején vettem 330 dollárért:
Motorola G Stylus 5G 2025 256GB
+ 3,5 jack
+ ESIM / dual SIM
+ IP68 (30perc 1,5 méterig)
+ micro SD (1,5TB van éppen benne)
+ toll (!)
+ 8GB ram/256GB tárhely
+ pOLED 120Hz, 13/32/50MPx kamerák, 5000mAh
+ 68W töltés (15W vezetéknélkül)
+ közelségérzékelőSajnos EU-ban nem kapható (max kintről rendelve és vámolva), pedig ez most a legjobb ár/érték telefon szerintem. Akartam beadni PH-ra tesztre, de inkább nagyon nagy megelégedéssel használom

-
aprokaroka87
nagyúr
Itt kb az árak mondjuk 35-40% része a Samsung név...
-
válasz
Salamander
üzenetére
Pont a belső tárhely az olcsóbb a kettő közül.
-
Salamander
tag
Miért nincs az A57-ből 12/256? Nem mindenkinek kell a 512GB tárhely, de a 12GB ram jó lenne 2026-ban.
Az árak egyiknél sem stimmelnek és ennek a kb. fele reális. Majd fél év múlva annyi is lesz.
-
janeszgol
félisten
Az szerintem a pofátlanság netovábbja, hogy az A37 ilyen áron az A55 SoC-jét kapta meg. A Galaxy A56-ban lévő Exynos 1580 majdnem olyan erős, mint az S21. Illene már 150-250 ezer ft között az S21 sebességét elérni.
Az lenne jó, ha az A57 elérné az S22 teljesítményét. Mondjuk az S22-nél jóval erősebb az iPhone 13 (2021) CPU-ban és GPU-ban is. CPU-ban még az S23-nál is erősebb.
És akkor megy a fika a 16e-re és a 17e-re. -
Jó döntés volt az A56, 127K-ért:
Illetve az S24 FE is megvolt 270K-ból:
igaz nem 12 GB RAM van egyikben sem, de az A56 is bőven elég erős kevesebb mint a feléért, az S24 FE meg le is veri. -
GoldMine
lelkes újonc
Vastagon fogott a ceruza

-
Hanzi6
csendes tag
Megmosolyogtató árazás és erősen túlárazott.
-
Vtwo
őstag
Fejlődésben megúszós, ellenben az árak nem gyengék.
-
szkaroly
őstag
310-ért Poco F8 Ultra van 16/512-es kiszerelésben. Tudtam hogy lesz áremelés, de ekkora.
-
tms+
senior tag
Azért az "állát" igazán el lehetne már távolítani legalább az A57-nek. De Samsung, szóval persze, hogy nem foglalkoznak ezzel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Samsung galaxy s21 ultra + watch 3
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát nem is néztem mást (ez így nem igaz de bizonyos összeg felett már nem vagyok hajlandó telefonra költeni. Ez még belefért.)

igaz nem 12 GB RAM van egyikben sem, de az A56 is bőven elég erős kevesebb mint a feléért, az S24 FE meg le is veri.