- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Markizmark #104298 üzenetére
Hát én tuti nem ütöttem agyon
Talán a legelején mikor elkezdett szórakozni odab@sztam neki párat (tanult szerelő módjára: staffnifával nem közvetlen kalapáccsal) - de azt nem mondanám agyon kocogtatásnak
És az első felújítás után ment 1 hónapot, utána hullott szét. -
corsa1.4
újonc
D Corsa ban főleg melegidőben be csipog és bejelez a biztonsági őv bekapcsolt állapotban is .
Javítható? -
mrx1212
tag
Sziasztok!
Úgy alakult hogy cserélnem kell egy bal eső kerékcsapágyat : (H Astra 20007)
Erre gondoltam ez elfogadható minőség,megfelelő lenne :
Kerékagy A.B.S. cikk:200882 -
-
TZ1
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes felújíttatni az önindítót és a generátort vagy inkább vegyek újat? G Astra 19 éves és 230000Km van benne. Mielőtt elromlana, gondoltam meg kéne nézetni. -
válasz
body007 #104283 üzenetére
Hány fokon kezd el úgymond forrni ez a glicerin?
No meg hova fogod kötni az autón? Nézegettem most pár leak tesztes videót és ott ugye inkább az volt a baj hogy máshol is beszív levegőt, azt hogy akarod megnézni a gőzzel? Vagy eregeted mellette és megnézed beszívja e valamilyen cső? -
válasz
Bilux #104276 üzenetére
Klafa. Ez egy pumpa, glicerin folyadék (ecigi-sek ismerik, használják: Növényi Glicerin) és csövek, csatik. Ezt otthon is megcsinálható (nagyjából):
Van egy ilyen aksis kerékpumpám:
Állítható rajta a nyomás. Szal ez betolja a levegőt egy dobozba - amin belül egy fűtőközeg (cekász, mint az ecigikben) megcsinálja a "füstöt"). A dobozból kilépő füstöt meg bevezetem a motorba (vagyis ahova kell)
Ha nem az új házrész szigetelésével, kábelezésével, burkolásával tölteném minden délutánom, hétvégém meg is csinálnám -
Bilux
veterán
-
peet137
tag
válasz
peet137 #104242 üzenetére
Úgy tűnt, megoldódott a beázás gubanc, mert volt pár eső és semmi víz nem volt az anyósülésnél, de a tegnapi orbitális eső után a szellőztető venti beindítása hozott ki egy kis vizet megint. Van valakinek erre tuti tippje, vagy tényleg marad a szilo? Nem szeretnék levélrácsot cserélni, de ha ez a frankó megoldás, akkor ettől sem zárkózom el.
-
malagutif122
tag
Sziasztok
Astra H Z16xep
Kulcsot nem ismeri fel 161450 a hibakód
Pótkulcsal is használtam azzal is elő jött a hiba
nem teker, és villog a villáskulcs a müszerfalon, a bicska kulccsal is csinálta ritkán elő jött ez.
Autóvillamossági a szoftvert akarta frissíteni rajta, többen a cím modul forrasztást mondják megoldásnak, valakinek jött már elő ez a hiba. -
Erno1219
újonc
Hat atnezem majd remelem kabel lesz nallam is mert minden mas kivan mar cserelve es bosszant a dolog
-
törölt tag
válasz
Erno1219 #104268 üzenetére
A hűtőbe amit becsavarsz 2 db gombát, azoktól jönnek ezek a vezetékek. Ebből a több darab vezetékből volt nekem az egyik megsérülve, csak nehezen lehetett észrevenni, mivel pont a túlsó felén volt egy kis sérülés, így szemből nézve teljesen épnek tűnt. Nekem emiatt nem indult se leállítás után a venti, se kis fordulaton, se nagy fordulaton (csak vészüzemmódban indult be, amikor már a pirosban volt a mutató).
-
törölt tag
válasz
Erno1219 #104266 üzenetére
Ugyanígy volt nálam is, az már csak a vészüzemmód, azt nem a gomba kapcsolja. Így ne is nagyon használd az autót, mert megfő a motor.
Nekem az volt a szerencsém, hogy volt otthon tartalékban gyári hőgomba is, gyári venti is (előtétellenállás azon van rajta), így volt lehetőség próbálgatni, tesztelgetni, hogy mi okozhatja a hibát. Végül se a gombáknak nem volt baja, se a ventinek (előtétellenállásnak se), minden hibátlan volt, de az egyik vezetéken volt egy kis sérülés, amit egyik szerelő se vett észre, de mi magunk se, mert pont azon a részén volt a sérülés, ami nem látszódott.
Miután a vezeték le lett javítva, teszteltük is a rendszert, a hőgombá(k)ról lehúzva a venti csatlakozóját, abban összeérintve a lábakat kapcsolt is a venti kis fokozaton is, meg nagy fokozaton is. (A vészfokozat meg a legnagyobb, de azt nem a gomba kapcsolja.) -
törölt tag
válasz
Erno1219 #104264 üzenetére
Nekem az egyik vezeték volt sérült, ami a hűtőben lévő hőgombától jött a ventiig. Hiába kapcsolt a gomba időben, ha a ventiig nem jutott el a jel. Ráadásul olyan szerencsétlen helyen volt a sérülés a vezetéken, hogy alig lehetett észrevenni (pont a vezeték túloldalán, ahol takarásban volt, illetve a vezeték maga nem volt elszakadva, csak hiányzott egy kis rész a takarásban lévő feléből).
Normál esetben a venti több fokozatban is tud menni (X20XEV-nél legalábbis biztosan így van), illetve a motor leállítása után is be kell kapcsolnia (bizonyos hőfok fölött).
-
Erno1219
újonc
Sziasztok van egy Opel vectra B 1.6 16v kocsim es olyan jelenseget produkal hogy amikor az autopalyan megyek a vizhofok normalis 90 en van mikor mar beerek a varosba vagy egy dugoba akkor felmegy a pirosba majd csak akkor kapcsol a venti de azt hozza teszem hogy kivan cserelve benne :termosztat,hogombak,vizpumpa,hofokleado a ventihez. Es ezek ellenere is ezt produkalja. Valakinek valami otlet ?
-
rumos XIII
aktív tag
Van valami trükk arra, hogy hogyan lehet bekapcsoltatni a motorhűtő ventillátort egy c corsán?
Letesztelnék valamit, és ahhoz szükségem lenne arra, hogy akkor kapcsoljon be, amikor én szeretném.
Köszi -
Sanki
addikt
Z14XEP klímakompresszor 3 csavarját hány Nm-rel kell meghúzni? Nem találok rá említést..
-
Bilux
veterán
Sziasztok! Opel Corsa D 1.4 benzin menet közben kinyomott kuplungnál nem ejti vissza a fordulatot sőt kicsit fel is pörgeti mintha gázt nyomnám, de nyilván nem teszem. Találkozott e valaki hasonló hibával? Ha áll az autó akkor vissza ejti a fordulatot egyből.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard! #104255 üzenetére
az lett, kapott egy pár új laufenn-t (dot szerint 2232, made in hungary), az ép meg elment tartalékba...
a dolog érdekessége, hogy mióta megvan a kocsi, soha nem néztem meg, hogy működik a pótkeréktartó
ma túlvagyok ezen: csomagtartóban egy lapot fel kell hajtani és a kerékkulccsal kitekerni egy csavart, ami leereszti a kocsi alatti pótkeréktartót... ott volt egy 2007-es gyártású 0km-es nyári continental... kocsi is 2007-es, valószínű azt adhatták hozzá gyárilag... volt még benne majdnem 1.5bar nyomás... gumis is csak nézett rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Ülőgarnitúra 3-2
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest