Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaga_30
tag
Sziasztok! Z14XEP szívósorból létezik többféle cikkszám. Ezek felcserélhetőek? Enyém már kuka és nincs ilyen cikkszám sehol. De más cikkszámmal találtam többet is.
köszi ha tudja valaki. -
Gaga_30
tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Nekem fogalmam sincs, de lehet segít ha hangfelvételt linkelsz hozzá, hátha valaki felsimeri mi okozza.
-
Gaga_30
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
ABS. Fék. Én tuti mihamarabb cseréltetném, nekem kb 50 e Ft volt a két első kerékcsapágy cseréje munkadíjjal együtt.
-
Gaga_30
tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
https://totalcar.hu/magazin/technika/2014/10/12/rossz_motorok_neveddmeg_tipushiba/amp
Fiat, de nekem nincs vele tapasztalatom. Volt kolléga Punto Evo-jában volt ez a motor, ő imádta.
-
Gaga_30
tag
Hali!
Tudja valaki milyen átmérőjű a hátsó fém fékcső?
Sikerült elnyalnom az anyát.. -
Gaga_30
tag
Hali!
Tudja valaki merre találom a hűtőventillátor előtét ellenállását?
G Astra Classic Z14 XEPKöszi előre is!
-
Gaga_30
tag
Sziasztok!
Első ködlámpát szeretnék G Astra Classicra, van valakinek ilyen téren tapasztalata? Tudtommal ebben sajnos nincs bekábelezve gyárilag.. Mekkora melo lehet ez így? Bele merjek vágni, vagy felejtős az egész?
Köszi előre is!
-
Gaga_30
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
El sem jutott odáig, hogy meghúzzam.
-
Gaga_30
tag
válasz
Zolabol
üzenetére
Én erősített Kamokat vettem bele, gyengébb volt mint a 17 éves gyári. Végül kombié került bele, de az ki is emeli rendesen hátul, csak ha sokszor tele van pakolva akkor ajánlom. Lengéscsillapító TRW lett, teszi a dolgát.
Viszont legyen E18 és E20 torx kulcsod a lengéscsillapítóhoz. Alsó felső rugótányért (gumi) is érdemes cserélni, illetve a hátsó rugót tudod cserélni rugóösszehúzó nélkül is. -
-
Gaga_30
tag
Én parkolásnál (plusz sebességben a váltózár miatt is) meg lámpánál is használom a kéziféket. Télen, nyáron kint áll a vas sajnos, Bp, BAZ megye csodálatos útjain fut napi szinten de egyszer sem volt ilywn problémám. Ha nem napi használós el tudom képzelni, hogy berohad a bowdenezés egy hoszabb àllás után. Fagyni még sosem fagyott be.
-
Gaga_30
tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Csak az utóbbi. Ugyanezt kérdeztem én is anno.
a lapátokat le kell venni, illetve az alatta lévő műanyag elemet is.
Ha már ott volt kitakarítottam, meg a rudazatra is ránéztem. -
Gaga_30
tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Cromax volt ez is, kb 5-6 e Ft volt azt hiszem.
kb 2x3 vettem le meg tettem vissza, el kell találni hogy pont középre kerüljön, de a gyárinál ugyanez a játék van. -
Gaga_30
tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
-
Gaga_30
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ez is egy ipari hulladék kb, szerencsére nem volt drága.
De legalább életveszélyes. -
Gaga_30
tag
Sziasztok!
Futómű rugók jelzéseivel kapcsolatban van valakinek infója?
S3, JP pl.Köszi!
-
Gaga_30
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Holnap felhívom a boltot ahol vettem, a rozsda miatt lett cserélve..
Ja imádom a rugóösszehúzót használni...Nem megy annyira rosszul, de a tükörben a tetőkárpitot látom..
A hátulja rendben lehet?
Itt is új a rugó, de nekem.túl alacsonynak tűnik.
Rugóerősítő gumibak emelne rajta? -
Gaga_30
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Jogos, igazad volt csak nem emlékeztem hogy előtte is ennyire kiemelte a felső tányért.
Most viszont az a gond, hogy az eleje áll az égbe, a hátulja meg ül...
Minden rugó cserélve lett, viszont most néztem utána, hogy az elsők 2.0 dieselhez valók.. Enyém 1.4 benzin.
(Nem ezt rendeltem, a kereskedő hívott fel, hogy a rendelt nem elérhető és ezt ajánlotta)A régivel normál magasságban lenne, nem is volt vele gond, de eléggé rozsdás.
Érdemes azt lecsiszolni és lefestve visszarakni?
Ezt biztos nem hagyom benne, baromira zavaró így. -
Gaga_30
tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Esetleg ha rosszul zár a betöltő sapka, onnan is kerülhet oda.
Mondjuk azt azért észre lehet venni, de lehet egy korábbi tulaj járt így és nem takarította le rendesen.
Egyszer rosszul tettem vissza, a kiskutyafa.. füle is tiszta olaj lett. -
Gaga_30
tag
Sziasztok!
G Astra lengőkar gömbfej (eredeti szegecselt), illetve a két szilent csere varázslatot megcsinálta már valaki? Van ötlet, vagy tanács mielőtt nekiállok?
A lengőkarokat már kiszedtem, illetve van új szilentem és gömbfejem is, csak az nem volt meg, hogy szegecseltek.. -
Gaga_30
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
-
Gaga_30
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Nekem nincs ekkora mázlim, mindkét oldalt ez a megoldás van, jobb oldalt gond nélkül szét is jött.
-
Gaga_30
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
dehogyis van... tul egyszeru lenne..
-
Gaga_30
tag
Hali, egy kis helpre van szuksegem.
Elso lengescsillapito csere kozben megszivatott a kutyacsont felso csavarja.
Konkretan elnyaltam a belso 5-os imbuszt ugy hogy mar majdnem le lett tekerve rola az anya.
Ki talalta ezt ki, hogy egy otos imbuszzal kell ellentartani??
Most se levenni nem tudom, se visszahuzni es itt vagyok otthonrol kb 200km-re anyoseknal..
Hoknap vissza kell mennem, hetfon melo..
Van otlete valakinek merre tovabb?
Nem probaltam de gondolom ezzel a logo vacakkal nem kene egy metert sem menni, igazam van?
Vagy nagyon ovatisan kozlekedhetek vele? -
Gaga_30
tag
-
Gaga_30
tag
válasz
Kolty
üzenetére
Szia!
Nekem ez van, csak 2005-ös.
Azt mondanám 1-2 személlyel teljesen vállalható ezzel a motorral, fogyasztás nálam vegyesben 5.8-6.5 között alakul, nem taposom ki a belét általában.
Viszonylag egyszerű szerkezet, bár én pont megszívtam a motorral és nagyon sokat kellett ráköltenem, de azért ez a ritkább.
Ha szép, látszik hogy volt gazdája és átnézeted egy megfelelő szervizben akkor nyugodtan meg lehet venni.
Alkudj belőle és persze tegyél félre az esetleges extra kiadásokra. -
Gaga_30
tag
Nekem ismeretlen ez a G-n, nem volt eddig ilyen problémám. Az ajtókból persze kifolyik a víz ha bekerül, de az utasterem még nem ázott el. Mondjuk az egyéb jelentős számú probléma miatt sűrűn van fepnyitva a motorháztető, így a látható koszt is eltakaítom ahonnan lehet.
A fényezést viszont rendesen tönkretette a fa, illetve a gyantája ami alatt állok.. kb mintha temperával lett volna lefestve anno.. -
Gaga_30
tag
Sziasztok!
G Astra 1.4 5 ajtós, hátsó és első lengéscsillapító csere előtt állok épp.
A hátsó rugó szintén cserés, eléggé ül a hátulja.
Érdemes erősített kivitelt venni normál felhasználás mellett? -
Gaga_30
tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni G Astra távirányító összeprogramozásában?
Eredeti tönkrement, egy "bontott" van most hozzá.
Elsősorban Miskolc, vagy Bp XVI. ker. és környéke, nyilván nem ingyen kérem. -
Gaga_30
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Nincs sajnos, csak a kiegyenlítő tartály és a hűtő közötti van.
Vettem.ma egy bontottat, ideiglenesen jó lesz, legalább két stádiummal korábbi állapotú mint ami most van rajta..
De keresek továbbra is. -
Gaga_30
tag
Sziasztok!
Kis segítségre van szükségem, G Astra Z14XEP-hez keresek vízcsövet a termosztátház és a kiegyenlítő tartály közé, viszont egyik bejáratott webshopban sem találtam..
Van valakinek ötlete hol kapok ilyet? -
Gaga_30
tag
Hali!
Kis infóra lenne szükségem:
G Astra szélvédő alsó díszcsíkot ragasztani kell, vagy csak bepattintani a helyére?
A gyári kicsit elhagyta magát..
-
Gaga_30
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szia! 1-2 személlyel megfelel a Z14XEP is, nekem ez van csak 2005. évjárat.
-
Gaga_30
tag
válasz
Tamagocsi123
üzenetére
Nem venném le, maradjon rajta. Kell a túlnyomás neki.
-
Gaga_30
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges G Astra gyujtáskapcsoló zárbetéte?
Csak a külső henger részére lenne szükségem, Z profilú kulcshoz. -
Gaga_30
tag
válasz
Tamagocsi123
üzenetére
Igaza van az előttem szólónak , nézd meg a hűtő melegszik-e.
Esetleg cseréld/cseréltesd le a hűtőfolyadékot, lehet benne szennyeződés, stb amitől nem az igazi a keringése. De ha a hűtő is felmelegszik, akkor alapvetően jól működik, ezeknek a 105 fok körüli az normál üzemi hőfok, enyémben is kb ennyi.
Arra gondolok inkább, hogy eddig is így működhetett, csak a ventillátorod lett hangosabb valamitől. Az enyém pl rezonál eléggé hűtőcsere óta, szóval az is lehet hogy csak hangosabb lett és most tünt csak fel. -
Gaga_30
tag
válasz
Tamagocsi123
üzenetére
Fene tudja, ki kellene deriteni a valos vizhofokot az segitene.
-
Gaga_30
tag
válasz
Tamagocsi123
üzenetére
A hőfokmérő nem mutat pontos erteket, hogy ne ess panikba mikor 100 fok fole megy a vizhomerseklet. Olvastasd ki a valos vizhofokot mielott feleslegesen cserelsz barmit.
A tulnyomasos rendszerek ib mind igy mukodnek, szerintem csak ez teveszt meg. -
Gaga_30
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Z14XEP-n nekem kijott gond nelkul es vissza is mentek a csavarok. Nem emlekszem pontosan a meghuzasi nyomatekra de nem volt egy magas ertek.
-
-
Gaga_30
tag
45mm külső átmérőjű kipufogó cső darabja nincs valakinek felesleges a XVI ker környékén? kb 20 cm hosszú darabra lenne szükségem, illetve egy toldóra hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest