Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86651) apszi válasza rendon (#86643) üzenetére


apszi
őstag

Hogy én is bezavarjak, ahogy blakey is írta, ugyanúgy van tintinges panel G2-ben is.
Én megnéztem mindkét tévét élőben, igaz pusztán áruházi körülmények között, de SZÁMOMRA pl. elenyésző a két tv C2-G2 fényerőkülönbsége, azt is inkább a fehér színt vizslatva vettem észre.
Az 5 év garanciához azért hozzátartozik, hogy az csak és kizárólag a panelre vonatkozik. Minden egyéb költség téged terhel (kiszállás, munkadíj, egyéb esetleges alkatrész díja...).
Ha csak az állvány ára tartana vissza, nem kell feltétlenül gyárit venni hozzá. Vehetsz egy faék egyszerűségű állványt is. Pl. amit rtings tesztben is látsz, az kb. 10.000Ft-ért beszerezhető, de vannak egyéb alternatívák is, persze ez nyilván egyéni preferencia kérdése. :)

[ Szerkesztve ]

(#86652) blakey válasza rendon (#86638) üzenetére


blakey
titán

A gyári állvány + a 100e Ft különbségből adódik a kb. 180e. Azért számoltam gyári állvánnyal, mert azzal a legjobb, de alternatívák vannak arra is, de egy jó és "szép" sem olcsó, tehát mindenképp 100e+ a költséget, akkora különbség nincs a két TV között. Tavasszal én is körbejártam az aktuális kínálatot, én is asztalra helyezem, tehát úgy néztem a lehetőségeket. A G széria falhoz optimalizált, de mindezek ellenére sokáig néztem mindegyik készüléket, jól beállított képpel, otthoni körülmények között nem jön elő a hiányérzet, valamint egymás mellett sem akkora a különbség. De minden a saját döntésed legyen, mindenképp te döntsd el, hogy számodra mi a jó.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#86653) #72042496 válasza rendon (#86638) üzenetére


#72042496
törölt tag

A G3-ról azt tudom elmondani, hogy a C8 után gyakorlatilag játék módban érzékelem a legnagyobb előrelépést. Egyelőre még túlzónak is látom alkalmanként. (Valamilyen más képmódban is elő lehet hozni egyébként az alacsony késleltetést, de az ilyeneket még meg se néztem.)

(#86654) apszi válasza apszi (#86651) üzenetére


apszi
őstag

UPDATE rendon-nak:
Amit a garanciáról írtam, az természetesen a 3 év kötelező jótáláson túli szervizelérsre értendő. :R

(#86655) dropi


dropi
aktív tag

Újabb kérdés, bocs. Mi az a jack dugós cucc, ami benne volt a C2 dobozában? Felgömbök vannak rajta, ahogy nézem :D

Philips 55OLED718/12 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active

(#86656) blakey válasza dropi (#86655) üzenetére


blakey
titán

Leírást elolvastad? IR hosszabbító.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#86657) apszi válasza dropi (#86655) üzenetére


apszi
őstag

A készülékben található távirányító jelvevőjének kihelyezhető változata. :)

[ Szerkesztve ]

(#86658) dropi válasza blakey (#86656) üzenetére


dropi
aktív tag

A TV-hez kapottat? Nem, elnézést :D Elég volt feldolgoznom, hogy a talp összeszereléséhez építészmérnöki diploma kell :D

apszi: Köszi! Tehát ez infrás ezek szerint, nem is tud BT-t?

Philips 55OLED718/12 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active

(#86659) ImpersonatoR

Az LG 55 G2 ről valóban eltűnt a csik a jobb széléről pedig nem sokat használtam.

Manuálissan nem indítottam pixelmosást de írtátok, hogy 4 üzemóra+ kikapcsolása után automatikusan csinál egyet. Gondolom ez segített rajta, pedig voltak kétségeim de teljessen eltűnt.

Halott / beégett pixelt nem találtam rajta.

[link] Ezt a videót mondjuk a 5% os fényerőnél érdemes megnézni mennyire homogén vagy mit kéne még nézni mielőtt lejár a 14 nap ?

Illetve a 3 év garancia rendben van de a panelra járó 5 év garanciát hol látom azon kívül, hogy a hirdetésben látni a honlapon.

Beregisztráltam LG.hu-n számlával de ott sem látok rá utaló jelet, hogy 5 év panelgarancia lenne rá.

Ki lehet ezt nyomtatni valahol vagy hogy lehetne rá hivatkozni mondjuk 4 év múlva ha ez a promó már nem fog látszani a honlapon ?

(#86660) omfgk válasza ImpersonatoR (#86659) üzenetére


omfgk
addikt

https://www.lg.com/hk_en/oled/2022/oled-warranty

*In the 1st - 3rd year of the warranty, panel, parts, and labor costs are covered. In the 4th - 5th year of the warranty, only panels are covered, and labor will be charged.
**5-year panel warranty covers 88Z2, 77Z2, 97G2, 83G2, 77G2, 65G2, and 55G2.

[ Szerkesztve ]

(#86661) apszi válasza dropi (#86658) üzenetére


apszi
őstag

BT biztos van benne (párosítás, kommunikáció is azon keresztül történik), kérdés, hogy infra van-e benne? Mintha az nem lenne. :D

(#86662) Csandi válasza dropi (#86658) üzenetére


Csandi
őstag

Hát azért az túlzás, szerintem adta magát, hogy hogyan kellett feldobni rá, de amúgy meg nézel egy videót és megvan 2 perc alatt :D

[ Szerkesztve ]

(#86663) ricsip válasza dropi (#86658) üzenetére


ricsip
addikt

A bekapcsolás infrán megy. Ha nincs rálátása a remote-nak infrán a tv érzékelő területére, pl. mert alacsonyan ülsz a kanapén a tv meg magasan van a szekrény tetején, akkor nem fogod tudni bekapcsolni a tv-t. Ez azért jó, mert az infra érzékelő alul van a talp fölött, és ha vettél külön soundbart, az meg pont a tv elé kerül, és mivel magasabb az átlag soundbar mint amilyen magas ennek a tv szériának a talpa, pont faszán beletakar a soundbar a képernyő alsó 2-3 centijébe. Így pont az infra érzékelőjét is kitakarja szemből. Így mehet a kéz felemelés a magasba, és onnan lefelé biggyesztve a remote orrát a tv infra érzékelője felé célozva, próbálni belőnni a szoundbar teteje fölé-mögé. Frankón rá fogok szigszalagozni egy lézerpointert a magic remote elejére, hogy lássam hova célzok mikor már 10 perce próbálom a kanapéról bekapcsolni.
Ha már bekapcsolt a tv, utána BT-on megy a vezérlés, tehát elbaszott módon tudod úgy is vezérelni, hogy rálátás nincs, mégis megy a magic remote-os kurzor mozgatás, menüzés. Mivel a BT ugye rádióhullám, ahhoz nem kell közvetlen rálátás. A kikapcs viszont talán már megy BT-ról is, de lehet h. azt is csak infrán veszi a tv, passz nem tudom. Kikapcsolni valami rejtélyes okból elsőre szokott sikerülni, nem úgy mint a fentebb vázolt bekapcsolási performansz.

[ Szerkesztve ]

-

(#86664) dropi válasza Csandi (#86662) üzenetére


dropi
aktív tag

Persze, megoldottam, de kellett hozzá a papír. Ami még egyik tévé állványhoz sem kellett :D

apszi: Hát az biztos mert ahhoz van az a félgömb kiegészítő, amit kérdeztem :D

A tévé amúgy tényleg lenyűgöző, de a magic remote-ot továbbra is gyűlölöm, de ettől eltekintve is elég gagyi ez a tavirányító, akár a Philips 806-hoz, akár a Hisense 9AG-hez képest.

Philips 55OLED718/12 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active

(#86665) apszi válasza dropi (#86664) üzenetére


apszi
őstag

Manapság semmi sem biztos. :D Gondolhattak arra is, mi van, ha a kedves tulaj inkább hagyományos távcsipcsolót szeretne használni, és ezért adták a golyóbisokat.
De ricsip fentebbi hozzászólása alátámasztani látszik az infra kérdést. :)

(#86666) blakey válasza dropi (#86658) üzenetére


blakey
titán

BT-nak nem kell hosszabbítás. Mindkettőt tudja.

#86664 dropi
Logitech Harmony-m van, infrán kezeli a készüléket. Infra biztosabb, mint a BT.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#86667) dropi válasza ricsip (#86663) üzenetére


dropi
aktív tag

Ohh, így már érthető :) Na mindegy akkor is kéne lőnöm hozzá valami Magic Remote mentes távirányítót, amin van netflix, meg youtube meg minden mas streaming gomb, es ha lehet világít is :D
Van ötlete valakinek? :D

blakey: Köszi
apszi: jah, köszi :)

Philips 55OLED718/12 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active

(#86668) #72042496 válasza dropi (#86667) üzenetére


#72042496
törölt tag

Távirányítóra kíváncsi vagyok, de max. odáig jutottam, hogy a B&O távja lehet ilyen (a tévéiknak LG a belseje). De azok a távok drágák és furák, és nem háttérvilágítottak.

Harmony Elite volt még jó egy időben, aztán eladtam, mert a működése (az egész koncepció és mellé a szoftveres megvalósítás) kezdett terhessé válni.

[ Szerkesztve ]

(#86669) KRoy19 válasza ImpersonatoR (#86659) üzenetére


KRoy19
őstag

"Az LG 55 G2 ről valóban eltűnt a csik a jobb széléről pedig nem sokat használtam.

Manuálissan nem indítottam pixelmosást de írtátok, hogy 4 üzemóra+ kikapcsolása után automatikusan csinál egyet. Gondolom ez segített rajta, pedig voltak kétségeim de teljessen eltűnt."

Ez jó hír. Nem is értem amúgy, hogy minek ajánlgatják itt egyesek rögtön a "nagy" manuális pixelfrissítést zsír új TV-k esetén, amikor a kezdetleges problémák nagy részét megoldja a 4 órás automatikus "kicsi" pixelfrissítés is.

[ Szerkesztve ]

(#86670) Gicz válasza KRoy19 (#86669) üzenetére


Gicz
addikt

nekem inkább az a fura, hogy gyárilag miért nem engedik rá a nagyot mielőtt bedobozolják... Hány ilyen első szar user experience lenne elkerülve? Megveszed a millás tv-t és sávos csikos stb.
Ha egy pixelfissítés megoldja, akkor így kéne már kiengedni a gyárból.

[ Szerkesztve ]

(#86671) Vhiktor válasza Gicz (#86670) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Az idő pénz

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#86672) dropi


dropi
aktív tag

Na meg van két kérdésem. Ezen a pixelfrissitesen nem tudok kiigazodni, eddiggi oledeknelnegyertelmu volt a 4 órás, villogott kikapcsolás után a tévé ledje, amíg csinálta, de itt semmi. Tegnap reggel legalább kiírta bekapcsolaskor, hogy lefutott, ma reggel meg semmi. Ezek a beállítások:

És ez így magától tutira megcsinálja minden kikapcsolaskor?

Másik kérdés, hogy ezt a nagy semmit a tévé közepéről el lehet valahogy tüntetni?

Köszi.

Philips 55OLED718/12 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active

(#86673) omfgk válasza dropi (#86672) üzenetére


omfgk
addikt

Akkor szokta ezt kiírni ha valamivel megakadályoztad az előző pixelfrissítést.

Például kikapcsolod, 1 perc múlva vissza, akkor ez az üzenet vár majd.

(#86674) alaves válasza dropi (#86672) üzenetére


alaves
addikt

A 4 üzemóránkénti kompenzáció beállítására nincs menü opció (csak a szerviz-menüben), azt a TV automatikusan elvégzi, amelyről üzenetet nem ad. A pixeltisztítás is automatikus (2022-es modelleken 500 üzemóránként), a menüben kézzel is indítható (ez van a képen), ha elváltozás tapasztalható, pl. képvisszamaradás nagy fényerőtől. Ezek szerint minden kikapcsolás után futtatod a pixeltisztítást, amely még extrém használatnál sem szükséges már a mai modelleken. Nem kell állítanod semmit. (A pixeltisztítás elvégzéséről adott infó is csak TV tuner használatakor jelenik meg, pl. HDMI forrásnál nem).

[ Szerkesztve ]

Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]

(#86675) dropi válasza alaves (#86674) üzenetére


dropi
aktív tag

Köszi srácok, akkor megnyugodtam, hagyok mindent alapbeallutason. Kepmodokat is, sportba kicsit belepiszkaltam, meg feltoltam true motiont simára minden keomodban, amúgy nekem oké az összes gyári beállítás. DV élénk lenyűgöző!

Philips 55OLED718/12 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active

(#86676) KRoy19 válasza Gicz (#86670) üzenetére


KRoy19
őstag

Szerintem az userek túlnyomó többsége észre sem veszi az ilyesfajta hibákat az első 4 órában, utána meg már eltűnik, szóval nincs értelme erre pazarolnia az erőforrásait az LG-nek.

(#86677) apszi válasza KRoy19 (#86669) üzenetére


apszi
őstag

Ha rám gondolsz, én továbbra sem ajánlottam nagy pixelfrissítést. ;)
Inkább azt mondanám, hogy a userek egy része talán nem foglalkozik az ilyen hibákkal, de aki nincs képben az oled technológiával, mert mondjuk nem olvasgat fórumokat, csak vesz egy ilyen tévét, és szembejön vele ilyen csík, olyan csík, az rá fog feszülni, hogy most akkor kaptam egy hibás példányt. Bár nem tudom, használatiban erre kitérnek-e, hogy első bekapcsolásnál képi anomália tapasztalható?

[ Szerkesztve ]

(#86678) Vhiktor


Vhiktor
Topikgazda

Elkészült a Sony A80L tesztem :) :
[link]

A megosztásokat megköszönöm :R

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#86679) KRoy19 válasza apszi (#86677) üzenetére


KRoy19
őstag

Azt írtad, hogy futtasson pixelfrissítést. Namármost futtatni csak a nagyot lehet, a kicsi meg automatikusan lefut, szóval az utóbbit nem tudod "futtatni". ;)

Egyébként nem csak rád értettem, mert rajtad kívül mások is ezt ajánlották...

Amúgy meg teljesen jogos amit írsz, mert én is ráfeszültem először amikor megláttam, hogy milyen durva vertical banding van amikor először beüzemeltem a TV-t, de aztán fórumokat olvasgattam és mások ajánlására megvártam a 4 óra üzemidőt és teljesen megszűnt a probléma.

[ Szerkesztve ]

(#86680) apszi válasza KRoy19 (#86679) üzenetére


apszi
őstag

Akkor én tévhitben éltem, azt hittem a kicsit lehet szimplán menüből.. Nos, ebben az esetben köszönöm az infót. :B :R

(#86681) wallace 234 válasza KRoy19 (#86679) üzenetére


wallace 234
őstag

Kicsit is lehet futtatni már a C2 töl kezdve! Gyors ellenörzés . Írja is a menübe használja rendszeresen ami érdekes, igazából felesleges. Mert minden 4 óra után le futtatja.

[ Szerkesztve ]

(#86682) KRoy19 válasza wallace 234 (#86681) üzenetére


KRoy19
őstag

Ha hazaérek ránézek, de nekem gyanús, hogy ez nem azt csinálja amit hiszel, hogy csinál. Persze lehet, hogy tévedek, de én anno amikor nézegettem, sehol nem írták, hogy erre lenne opció.

(#86683) wallace 234 válasza KRoy19 (#86682) üzenetére


wallace 234
őstag

Direkt le mértem az idejét kb 6 perc után kattant a relé. Lehet azért van ez a lehetőség, mert aki használja a mindig készenlétet képpel akkor nem tud le futni a 4 óránkénti pixel frissítés. Nagy frissítésnek ott a külön része, indítás most az a nagy frissítést kapcsolja be.

(#86684) Sasi001 válasza Vhiktor (#86678) üzenetére


Sasi001
aktív tag

Jól sikerült alapos teszt lett, gratulálok hozzá. :C

[ Szerkesztve ]

(#86685) morfondőr


morfondőr
őstag

Üdv!
Tudnátok tippeket adni, hogyan lehet a lehető legjobban eltűntetni a darabosságot (judder/stutter) a filmekből? Az alanyok: LG 55 CX, Yamaha RX-V685 és Nvidia Shield Pro lejátszó. A szoftver pedig leginkább Plex.
Be tudom állítani a Plex-et, hogy váltsa 24 Hz-re a képfrissítést, de akkor is ugyanúgy akadozik de-judder nélkül és még a tetjébe néha meg is kergül, mire vált az avr, majd a tv és a film meg nem indul el. Real Cinema hiába van bekapcsolva, a TruMotion beállításokban meg legalább 7-ig kell feltenni a csúszkát, hogy ne zavarjon. Ilyenkor meg elő jönnek már néha zavaró anomáliák (pl. vízesés elég furcsán néz ki). Filmmaker módba van állítva mindhárom képmódnál (SDR-HDR-DV). A pixeleltolás (oled motion) ki van kapcsolva.
Van-e valaki, aki külső lejátszóval meg tudta oldani a problémát?
Előre is köszi a tippeket!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#86686) #72042496 válasza morfondőr (#86685) üzenetére


#72042496
törölt tag

A C8-at én 3-as dejudderen használtam, a G3-at pedig a "Cinematic" presettel.

A Shield viszont hajlamos nálam megbolondulni és szaggatni, főleg DV filmeknél ahogy észrevettem. Újraindítás segít és lehet placebo, de mintha lejátszás közben menüből egy "match framerate" is kisimítaná. (Azért írom a placebót, mert a Plex tudtommal egyébként is vált framerate-et.)

[ Szerkesztve ]

(#86687) morfondőr válasza #72042496 (#86686) üzenetére


morfondőr
őstag

Nálam semmi gond a DV-nel. Plex-ben lehet állítani a framerate váltást, de ahogy írtam, akkor is problémás.

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#86688) b. válasza #72042496 (#86686) üzenetére


b.
félisten

Nálama DV-t tökéletesen viszi a Shield pro- Plex páros. Most néztünk vele 40 Gigás anyagot is, magas hang és képminőséggel, nincs akadozás ,semmi ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#86689) Vhiktor válasza Sasi001 (#86684) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

:R

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#86690) Pro Koryak


Pro Koryak
addikt

Frankó lett szokás szerint. Jöhetnek is a többi gyártó idei oled tévéinek tesztjei, hetente egy. :R

13:25 legalább egy alsógatyát vegyél fel legközelebb. :DDD

(#86691) junkpod válasza Vhiktor (#86678) üzenetére


junkpod
nagyúr

Tetszett! Köszi!
Úgy látom a Sony inkább beáldoz a fényerőn, hogy ne veszítsen a részleteken.

Box's don't touch!

(#86692) GalaHU


GalaHU
őstag

Kb egy hónapja nyúzom az új LG65C2-őnket, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, a C9 után tényleg érezhető az előrelépés.

Viszont ezt a bekapcsoláskor automatikusan megjelenő “menüt” nem tudom megszokni, rohadt idegesítő. :W
Van esetleg mód rá a beállításokban, hogy ezt kikapcsoljam? Induljon az utolsó bemeneten/csatornán aztán kész…

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#86693) Sordoran válasza GalaHU (#86692) üzenetére


Sordoran
addikt

Biztos van rá beállítás, nekem 48C2-n pontosan így indul, a legutoljára használt bemeneten. Most fejből meg nem mondom hol lehet.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#86694) Gicz válasza GalaHU (#86692) üzenetére


Gicz
addikt

Long press Gear Button -> General -> System -> Additional Settings -> Home Settings -> Home Auto Launch (turn off)

Csak kicsit nyomkodni kell a menüt, vagy elolvasni a manualt, vagy guglizni egyet :)

[ Szerkesztve ]

(#86695) KRoy19 válasza wallace 234 (#86683) üzenetére


KRoy19
őstag

És tényleg. Köszi az infót.... :R

(#86696) GalaHU válasza Gicz (#86694) üzenetére


GalaHU
őstag

köszi!

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#86697) apszi válasza Pro Koryak (#86690) üzenetére


apszi
őstag

Támogatom. :K

[ Szerkesztve ]

(#86698) ImpersonatoR

Kicserélték a Samsung 65S95B TV készülékemen az egész OLED panelt (Oktogon szerviz) Viszont az elektronikát vagy vezérlőpanelt nem, vagyis az maradt az eredeti.

Ellenben ilyen sávok lettek a kijelzőn az öndiagnosztika képernyőn is felül és jobboldalt is ahol nem jeleníti meg a képet egyáltalán.

De PC re kötve pl pont fordítva alul és jobboldalt van ez a "hézag".

Szóval maga a kijelző jó csak a vezérlésbe mehetett félre valami. :F

Mielőtt emailt írok nekik jól gondolom, hogy az új képernyőhöz nem párosították a "régi elektronikát és ez okozhatja a gubancot ?

Vagy itt valami tök más történhetett ?

Fóliás vadi új panel volt amikor visszahozták és egyből nyomtam egy factory resetet is próba után, de ezt csak most vettem észre.

[kép]

[kép]

(#86699) p87 válasza ImpersonatoR (#86698) üzenetére


p87
senior tag

Menüben pixel eltolás ki van kapcsolva?

(#86700) *Tata* válasza p87 (#86699) üzenetére


*Tata*
senior tag

Bizony ez jó ötlet, az csinál ilyet. :K

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.