Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44929) eisento


eisento
addikt

Sziasztok!
Egy kis segitseget kernek en mar kifogytam az otletekbol.

Szoval van egy pc
Giga b75-d3v
i5 3450
2x4gb corsair vengeance
asus gtx 1050
egy vacsi uj seasonic 650 gold tap elotte 450w-os asus osregi cucc volt.
egy samu ssd
meg egy hdd.

3-4 hete azt kezdte el csinalni, hogy kikapcsolja a tulaja a gepet windowsbol leallitas. leall a gep majd ujra bekapcsol 3-4x ezt eljatsza vagy teljesen random. van mikor kikapcsolja es siman leall nem kapcsol be magatol ujra.
Tap elegge bugott mar mondom rosszat nem teszunk vettem nekik bele egy uj seasonic tapot, a hiba nem szunt meg, nem is gondoltam, hogy megszunik.

kikapcsolasnal van egy kattanas ha halkabb a kattanas ujra bekapcsol. ha hangosabb a kattanas akkor nem kapcsol be.

lehuztam a dvd irot az ssd-t a hdd-t a 2 hazventit vga-t kivettem es atraktam az alaplapira. csak a lap proci ramok voltak meg a vga kimenet adott kepet ugye irja hogy nincs os kattanas ugyanugy hallani, mondom megcerelem a reset es a power gombot a hazon marmint a kabeleket. hiba ugyanugy fent all. uj hosszabbitot raktunk uj tapkabel uj hdmi kabelt.

Utolsokent az alaplapra gondolok, hogy az doglodik es szorakozik velem... mert gondolom ram proci nem szokott kattogni :D

jol gondolom? most probalok szervalni egy hasznalt 1155-os lapot aztan kiderul de mondom itt is rakerdezek hatha. en meg soha nem talalkoztam ilyennel :F

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.