Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:32:04

LOGOUT.hu

Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22037) manchester85 válasza fateless (#22036) üzenetére


manchester85
addikt

Na akkor, menjünk szépen sorjában. Idézem a beszélgetéseket:

"Hetfotol lesznek arak. Egy nappal se elobb. Mert aki beruhaz egy 200 ezres cuccra, annak boven eleg a boltban megtudnia, mennyit fog majd fizetni." by manchester85

"gondolom felétek nincs internet" by mukibuci.

"Miért, nem éjféltől indul az árusítás?" by manchester85

"az min változtatna? csak éjfélig van net? én még reggel se számítanék árakra, nem hogy éjfélkor" by mukibuci

Én eleve csak egy poént akartam megejteni, hisz ugye ha 0:00-kor indulna a forgalmazás, és aznap lesznek árak, akkor a vásárláskor tudod meg az árakat. A T-ből kiindulva jogos feltételezés volt, de amúgy is csak poénnak szántam. Mukibuci válaszából egyértelműen kiderül, hogy nem érti, vagy nem akarja érteni, miről beszélek. Ezt a későbbiekben sem korrigálta, helyette engem kezdett el minősíteni.

És akkor most neked válaszolok:

"nem tűnnek valós, életszagú problémának"

Pedig azok. (Jó, nem dől össze a világ, de nem kötekedésből írom ezeket.) Apám telójára van egy vevő, 80-ért vinné, de amíg nem tudjuk, mennyi az új (mátrix 5-ben), nem merjük eladni. Már rég megvehette volna a vevő ezen az elég jó áron, ha nincs ez a voda szarakodás, ami tök egyértelműen a monopol piaci állapotokra törekszik. Idegesít, mert a hívásomat várja a vevő, és én hétvégét mondtam neki.

"de valahogy nehéz elképzelnem azt, hogy átlagos felhasználó azért váltana szolgáltatót, mert a másik pl 10k-val olcsóbban adja az iPhone-t."

10k-val? Mátrix 5-ben jelenleg 160k a 4S a vodánál. Ha az 5 100k-ért jön ki, (vagyis 60 ezerrel kevesebbért, mint amennyiért a 4S-t árulják) az lesz 10k plusz a T-s 90 ezerhez képest Ez mennyire reális szerinted?

"Illetve az sem egy reális probléma, hogy valaki olyannyira ácsingózik a telefon után, hogy nyitáskor azonnal meg akarja venni, de ha 10%-kal többe fog kerülni, akkor inkább nem veszi meg."

Valóban, csakhogy ezt a 10k-t csak te hajtogatod. Jelenleg 90k a különbség, ha a 4S-t nézzük a két szolgáltatónál. :DDD

"Szóval az szűrődik át ebből és más problémádból, hogy neked az egészben a méltatlankodás a leglényegesebb."

Hát persze. Biztosan. Most gondold át végig még egyszer, hogy volt-e értelme ennek a hozzászólásodnak, amiben csak vagdalóztál, miközben elmondtam a valós problémákat. És azt is elmondtam, hogy egy viccnek indult az egész, hogy "a sorban tudom meg az árakat", ami mukibuci értetlenkedése után odáig vezetett, mintha én akarnék mindenáron bizonygatni valamit. Aztán persze semmit nem ismert be, csak azt, hajtogatta, hogy én nem változtam. Pedig egyértelmű volt, hogy nem relevánsak a válaszai, elbeszél amellett, amit írok. Olvass vissza, és ha gondolod, írd meg privátban, mire jutottál.

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.