Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:32:04

LOGOUT.hu

Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22701) bobace válasza vgyuri (#22700) üzenetére


bobace
őstag

Örülök a nagyszerűbbnél nagyszerűbb megoldásoknak, amik szegény S5230-ast fikázzák. De megjegyzem amúgy soha nincs vele sehol semmi baj városban. Én inkább a hálózatra kenem a dolgot. Bocs.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22702) Z0C! válasza bobace (#22701) üzenetére


Z0C!
őstag

csak hogy egy példát említsek.

SGS 3 vs Defy vs Nokia 2220

Kánó - Imola település.
SGS3 nincs hálózat, Defy 1es térerő. Nokia 1es
Miskolc Vian Klub. SGS3 2es térerő, Defy 3as térerő, Nokia fullos
itt nem szeretném ócsárolni sem az SGS3at. Telefon és telefon között is különbség van.

szóval azért próbáld ki másik telefonnan, ha azzal is tapasztalod, időpontokkal hívd a 1270-et :)

van egy apró alkalmazás Androidra. Cell Info - dbm-ben mérhető a hálózat. minnél kisebb annál jobb. 2-3 telefont tegyél egymás mellé és meglátod :)

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#22703) Rick4 válasza bobace (#22701) üzenetére


Rick4
félisten

amúgy soha nincs vele sehol semmi baj városban

Ez pont olyan, mint aki a tévéadó közelében lakik, és antenna nélkül is jönnek a műsorok, másnak 20 km-re meg antenna kell. Dehát ugye ki más, a torony a hibás... Ahol túlontúl jó a térerő, ott könnyű a telefonnak produkálni, a városban a kocsiról se derül ki, hogy 200 fölött beszitál a kerék....Szóval ha ennyi az érv, akkor engedd meg, hogy kacagjak egy jót. :F
Arra nem gondolsz, hogy a gyengébb végfokú készülék hibája esetleg ott jön ki, ahol a többi hibátlan kifogástalanul működik? Most jöttem Debrecenből Békéscsabára, Okány- Vésztő között a pusztában 2.6/0.6-tal jött a net, azt már mondanom se kell, hogy telefonálni is lehet....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22705) Feenyx


Feenyx
aktív tag

Sziasztok!

Reklamáltam a Samsungnál, hogy sokszor volt javítva a telefonom (4x), és kértem cserébe kártérítést. Az ügy végén arra jutottak, hogy kapok csereutalványt, amivel kicseréltethetem a telefont a vodafone-nál. (Mert ugye a telefon vodafone-os nyeremény telefon) A probléma viszont, hogy nem én vagyok az első tulaja. Én vagyok a 3. Akitől én vettem, ő az ismerősétől vette, aki a vodafone-nál dolgozik. És itt van a gond, hogy nekem csak garancia papírom van, semmi számla, vagy szerződés. Felhívtam a vodás ügyfélszolgálatot, és ott az egyik ember azt mondta, hogy a cseréhez elég a garancia papír és a csereutalvány és ki is cserélik. Míg egy másik azt mondta, hogy vigyek azért személyit meg kell majd ügyfél biztonsági kód meg ilyenek (számla meg szerződés nem kell). (Amúgy azért hívtam 2x őket mert az elsőnél vonaton voltam és nem sok mindent értettem, és biztonság kedvéért megkérdeztem még egyszer.) Szerintetek hogy van ez? Valakinek valami tapasztalat? Mert ugye le kell adni a samsungnak a telefont és utána kapok csak csereutalványt, viszont ha leadom és nem cserélik ki a fentebb leírtak miatt akkor meg elbuktam az egész telefont. :(

(#22707) bobace válasza Rick4 (#22703) üzenetére


bobace
őstag

Nincs kedvem vitatkozni. Lehet a hibás a hálózat is és a telefon is, ne akarjuk már mindenképp az ellenkezőjét bizonyítani a másik érveinek... Elnézést, hogy nem vagyok elvakult Voda hívő... Megjegyzem más hálózatokon, más telefonnal is vannak lyukas helyek.

Itt, ha kimegyünk a Debrecen melletti (15km) erdőbe/mezőre, ott is több helyen nincs térerő, több készülékemmel, más hálózatot használva sem. Nehogy már a család/ismerősök összes telefonja szar legyen..
Na befejeztem...

[ Szerkesztve ]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22708) Rick4 válasza bobace (#22707) üzenetére


Rick4
félisten

Vitatkozni csak tényekkel alátámasztott érveléssel lehetne, ez ugye egyikünknek sincsen a birtokában, viszont a valószínűség mégiscsak az én oldalamon áll. Erdőbe- mezőbe milyen esélyed lesz az év 365 napjából, a nap 24 órájából? Ha ott laksz, ne vegyél vodát, ha nem ott, ennyit csak kibírsz.

Elnézést, ha én se vagyok voda hívő, ( a probléma jelentkezésekor minden ember számára követendő logikus cselekvési láncolat leírása miért is kelti benned azt a látszatot, hogy elvakult voda hívő vagyok? Picit nézz már magadba.. Köszi.. ) csak épp értelmes ember módjára nem ide jövök sírni egy 2K-s szar telefon miatt, hanem először megpróbálom legalább egy másikkal, és utána pampogok, hogy xar a háló. Anno én is leírtam a negatív tapasztalataimat, mások megindokolták hogy mi mért változott, de akkor érdekes, én senkit se vodahívőztem le.. :D Bizonyítványt kiállítottad. :D

Szóval szerintem a többiektől kérj elnézést, hogy egy ilyen hülyeséggel idejöttél, és még vered magad a földhöz, hogy a voda xar, a te 2K-s telód meg tuti hibátlan. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22709) membrandj


membrandj
nagyúr

Üdv! Tegnap délután elküldtem az adataimat egy flottának,ahova be akarok lépni és elvileg meg is kezdték a számhordozást. Szerintetek mikor mehetek az új simkártyáért, illetve mikorra lesz átírva a szám?

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#22710) mukibuci válasza membrandj (#22709) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

erre leginkább az tudna válaszolni, aki intézi az egészet :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#22711) chester99 válasza membrandj (#22709) üzenetére


chester99
aktív tag

Én is nem rég váltottam szolgáltatót, a számommal együtt jöttem, itt a ph-n találtam egy jó kis flottát.
A flottaigazolással együtt mentem a vodához, a simet azonnal megkaptam és aláírtam a szerződést is.
Buta voltam mert a Vodafone-nál kezdtem el a számhordozást így 2 hét lett belőle. Ha Telenortól hoztam volna a nyilatkozatot sokkal előbb meglett volna.

(#22712) mukibuci válasza chester99 (#22711) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

már nincs lehetőség arra, hogy a másik szolgáltatótól kérj hordozási engedélyt :N és elvileg akár 2 munkanapon belül is sikerülhet a számhordozás - ha a csillagok is úgy állnak :D

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#22713) membrandj válasza mukibuci (#22712) üzenetére


membrandj
nagyúr

Igen, elméletileg 1 nap alatt engedélyezniük kell és 1 nap alatt át kell írniuk.. (munkanap természetesen,de ugye ma az van)
Csak fura,hogy azt mondták,hogy ráér majd akkor bemennem a simért,ha már át lett hordozva.

[ Szerkesztve ]

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#22714) chester99 válasza membrandj (#22713) üzenetére


chester99
aktív tag

ez így elég érdekes mert én kaptam egy átmeneti számot amíg át nem lesz hordozva a szám. (majdnem ugyanaz az a szám ;) ) Igaz akkor még több időbe telt...

[ Szerkesztve ]

(#22715) mukibuci válasza chester99 (#22714) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

pontosan, olyat most is kellett volna kapnia :K

valami kiemelt flottába léptél be? Külön üzletkötővel, vagy üzletben intézted?

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#22716) membrandj válasza mukibuci (#22715) üzenetére


membrandj
nagyúr

Üzletkötővel, elküldtem az adatokat, bescaneltem amit kellett és kész. Érdekes számomra is,ezért kérdezem:D

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#22717) mukibuci válasza membrandj (#22716) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

akkor majd megkapod, neki tudnia kell, hogy mikor lesz a számhordozás

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#22718) alba-regia válasza membrandj (#22709) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Honnan hordozod a számot? Nekem a Telenortól már lassan egy hónapja nem sikerül átvinnem, pedig az adataim rendben vannak, egyeznek mindkét szolgáltatónál, lejárt tartozásom nincs. Eddig az összes számhordozási igényt elutasították.

Optimális esetben két munkanapon belül megvan, de nem jellemző, hogy két napra tudnak időpontot adni a számhordozási ügyfélablakra. Előtte jellemzően SMS-ben értesítenek (vagy a flotta kezelőjét).

(#22719) lugosi válasza alba-regia (#22718) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

És ilyenkor ez alatt az egy hónap alatt már az új és a régi havidíjat is fizeted?

(#22720) alba-regia válasza lugosi (#22719) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Persze. Ez a vicc az egészben. 11-én volt az első időablakom, én sem számítottam rá, hogy még egy hónapig elhúzódik. De Te is tudod, a Telenyomortól nehéz megszabadulni.

(#22721) lugosi válasza alba-regia (#22720) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Basszus, ez nagyon rossz hír. Egy hónap havidíja tök feleslegesen... :(

(#22722) alba-regia válasza lugosi (#22721) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Úgyis leverem rajtuk. Addig piszkálom őket és a felügyelő szerveket, míg ezt el nem intézzük. A számhordozások elutasításáért egyenként járó 5.000 Ft-os kötbéreket is behajtom.

Ha kell, pertársaságot hozok létre az elégedetlen ügyfelekből. Nem lenne nehéz, mivel a fórum, a fb oldaluk is ezzel van tele. Többek között az egyoldalú ÁSZF módosítgatásaik miatt is lenne létjogosultsága, hiszen az NMHH megbírságolta már őket ezért, ill. elmarasztalta. Az egy másik kérdés, hogy az ötmilliós bírság az vicces volt. Ettől még az ügyfeleket nem kártalanították.

Egyszóval: nem hagyom magam, mivel nagyon szemetek voltak az utóbbi másfél évben. Nem elég, hogy az internetük olyan, amilyen, de még telefonálni sem lehet a folyamatos szétkapcsolgatástól. De ezirányú tapasztalattal szintén rendelkezel a Telenornál.

Nyilván mindhárom szolgáltatónál vannak lefedetlen területek, ill. olyan helyek, ahol bizonyos szolgáltatásaik gyengébben működnek. DE! Ezeknél eddig működött, és nehogy már egy megyeszékhelyen ne lehessen telefonálni és a netet használni, ha már fizetek érte.

Nem akarom elkiabálni, de eddig a Vodafone-nál az internet mindenhol működött, ahol sávszélességet mértem/használtam, és a hívásokat sem bontotta. A telefonos ügyfélszolgálatot is előbb el lehet érni, valamint segítőkészebbek. Remélem, hogy ez így is marad, csak tudjak már megszabadulni a Telenortól!

(#22723) membrandj válasza alba-regia (#22718) üzenetére


membrandj
nagyúr

Telenortol, aki intézi azt mondta,hogy a napokban intézett egy telenorosnak és 2 nap alatt lefutott...

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#22724) alba-regia válasza membrandj (#22723) üzenetére


alba-regia
aktív tag

KRA-tól kért információk az eddigi hordozási kérelmeimről (minden esetben a telenor utasította el):
Dátum Tranzakció típus Feladó Átadó Átvevő Időablak kezdete
2012-10-25 01:31:33.0 Hordozás bejelentés jóváhagyás válasz (Elutasítva, egyéb okokból.) TELENOR (919) TELENOR (919) VODAFONE (926) 2012-10-26 20:00:00
2012-10-24 01:09:15.0 Hordozás bejelentés jóváhagyás válasz (Elutasítva, egyéb okokból.) TELENOR (919) TELENOR (919) VODAFONE (926) 2012-10-25 20:00:00
2012-10-23 02:50:47.0 Hordozás bejelentés jóváhagyás válasz (Elutasítva, egyéb okokból.) TELENOR (919) TELENOR (919) VODAFONE (926) 2012-10-24 20:00:00
2012-10-16 02:47:08.0 Hordozás bejelentés jóváhagyás válasz (Elutasítva, egyéb okokból.) TELENOR (919) TELENOR (919) VODAFONE (926) 2012-10-16 20:00:00
2012-10-10 01:24:14.0 Hordozás bejelentés jóváhagyás válasz (Elutasítva, egyéb okokból.) TELENOR (919) TELENOR (919) VODAFONE (926) 2012-10-11 20:00:00

(#22725) membrandj válasza alba-regia (#22724) üzenetére


membrandj
nagyúr

Nem lehet kideríteni,hogy mi az ok?! Durva..

Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

(#22726) alba-regia válasza membrandj (#22725) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Dehogynem. Írásban kérem tőlük, és van további 30 napjuk válaszolni. Élnek is ezzel, mert eddig nem válaszoltak (hivatalosan).

(#22727) kaliber válasza alba-regia (#22724) üzenetére


kaliber
aktív tag

Csak kétkapus rendszerben érdemes a számhordozást elindítani az egykapusban velem is egy hónapig ping-pongozott a tré.

Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)

(#22728) 1430 válasza kaliber (#22727) üzenetére


1430
senior tag

Vajon meddig fog tartani, míg kihal az emlékezetből a kétkapus számhordozás... :U
Béke poraira! Bár remélem feltámasztják.

"Korábban a mobil számok hordozásánál az előfizető válaszhatott, hogy a meglévő vagy az új szolgáltatójánál kezdi a számhordozási eljárást. Ezután egységes lesz az eljárás, mindig az új szolgáltatónál kell a hordozási igényt jelezni, aki eljár az átadó szolgáltatatónál a számhordozás ügyében."

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#22729) alba-regia válasza kaliber (#22727) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Kétkapus már nincs, ha arra gondolsz, hogy az átadó igazolást állít ki.

(#22730) kaliber válasza alba-regia (#22729) üzenetére


kaliber
aktív tag

februárban még volt, :O szerintem nem volt rossz dolog.
Nem tudott egyik szolgáltató sem tili-tolizni, mindenfélét kitalálni

[ Szerkesztve ]

Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)

(#22731) lugosi válasza alba-regia (#22724) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

:Y

Ezek egyszerűen már szórakoznak! Mi az az adat-nem-egyezés, amit az eslő után nem tudtak feloldani? Mert az elsőre közlik, hogy nem jók az adataid, leegyezteti a két szolgáltató, és a jó adatokkal megy is. Hogy csinálja a telenyomor? Ezek az adatok nem jók, de találjátok ki hogy mire gondolunk???

Érdekes, a másik két szolgáltató topikját is figyelem, ott ilyenekkel nem szoktam találkozni.
Ennek 2 oka lehet:
- ott ezzel nem szórakozik a szolgáltató
- onnan nincs ilyen tömegű számhordozás.

Mindkettő szegénységi bizonyítvány a telenyomorra nézve. Már ilyeneket kell elkövetnie az előfizetői szám megtartásához...

(#22732) mukibuci válasza lugosi (#22731) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

évek óta a telenortól a legnehezebb megszabadulni, de eddig legalább volt hordozási engedély - amit nagy kegyesen 1-2 hét alatt postán (!) küldtek ki :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#22733) alba-regia válasza lugosi (#22731) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Olyan adatokon szórakozhatnak, hogy a közterület jellege mondjuk egyiknél u., a másiknál utca lehet, ill. amit olvastam, hogy T-nél két karakter a földszint, így fs a rövidítése. De ha jól tudom, a hordozáshoz manuálisan viszik fel az adatokat, legalábbis minden alkalommal ezt is egyeztettem velük. Azt meg, hogy ebben a rendszerben a cellákba írható adatok string vagy integer, az ügyfeleknek nem kell tudniuk. Erre ne hivatkozzanak elutasításkor, mert ez nem indok!

(#22734) Rick4 válasza alba-regia (#22722) üzenetére


Rick4
félisten

Nem akarom elkiabálni, de eddig a Vodafone-nál az internet mindenhol működött, ahol sávszélességet mértem/használtam, és a hívásokat sem bontotta.

Majd meglátod, a 4-es út mellett szakad mint a dög....... :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22735) alba-regia válasza Rick4 (#22734) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Nyilván nem 100%-os a lefedettségük, de legalább a településeken van net, és Szfváron nem szakadozik a hívás. Már elég ciki volt magyarázkodni. Legalább a Telenorosoknak nem kellett. :D

(#22736) AMD Power


AMD Power
titán

Legyen már március.... elég volt már 6800ft számlákból. :W

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#22737) lugosi válasza alba-regia (#22733) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Olyat nem lehet, hogy írsz nekik egy levelet, hogy küldjék meg levélben a PONTOS adataidat, mert hordozni akarod. A saját adataidat ki kell hogy adják.

(#22738) alba-regia válasza lugosi (#22737) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Székesfehérváron két kirendeltségben kértem ezt személyesen. Sajnos ők a Telenor nevében semmit nem adhatnak ki válasszal próbáltak lerázni. Így az ügyintézésről kértem egy kivonatot, ahol szerepelnek az adataim.

Természetesen levélben is kértem az adataimat, de az ugyebár 30 nap, míg megválaszolják. A telefonos ügyfélszolgálaton is többször egyeztettem (mindig minden rendben volt), amit rögzítettek.

Szóval ne akarja senki ezeknél a trógereknél (Telenor) elkötelezni magát két évekre!

[ Szerkesztve ]

(#22739) Rick4 válasza alba-regia (#22738) üzenetére


Rick4
félisten

Szerintem nem kirendeltséget (viszonteladót) kellene ilyesmivel felkeresni...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22740) alba-regia válasza Rick4 (#22739) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Rendben, akkor mondj egyet Székesfehérváron vagy annak környékén.

Sőt, itt van egész Fejér megye:

Bicske - Telenor Partner
2060 Bicske, Csapdi u. 4.

Dunaújváros Dózsa György út - Telenor Partner
2400 Dunaújváros, Dózsa György u. 4/C.

Dunaújváros Tesco - Telenor Partner
2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi u. 6.

Mór - Telenor Partner
8060 Mór, Vértes úti üzletsor

Sárbogárd - Telenor Partner
7000 Sárbogárd, Ady Endre út 19

Székesfehérvár Alba Plaza - Telenor Partner
8000 Székesfehérvár, Alba Plaza Palotai út 1-3.

Székesfehérvár Auchan - Telenor Partner
8000 Székesfehérvár, Holland fasor 1.

Székesfehérvár Tesco - Telenor Partner
8000 Székesfehérvár, Aszalvölgyi út 1.

Székesfehérvár Várkörút - Telenor Partner
8000 Székesfehérvár, Várkörút 56.

Mindegyik Telenor Partner. Érdemes a többi megyére is rákeresni: [link]

[ Szerkesztve ]

(#22741) 1430 válasza alba-regia (#22724) üzenetére


1430
senior tag

Elnézést, ha már kérdezték (pláne, ha már válaszoltál vagy anno kezdetben ezt is leírtad), de biztos nincs hűséged? (= kötbér)
Tudom, emiatt nem lehetne elutasítani, de az "egyéb okokból" lehetőség sem szerepel az elutasítás listán. (Itt azt írják a 6. oldalon, hogy csak "azonosítás hiánya" vagy "számlatartozás" vagy "egyeztetés szükséges" indokkal lehet elutasítani a hordozási igényt.)

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#22742) mukibuci válasza 1430 (#22741) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

szvsz a kötbért olyankor kiszámlázzák, az nem lehet akadály :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#22743) alba-regia válasza 1430 (#22741) üzenetére


alba-regia
aktív tag

Van hűségem, így kötbérfizetési kötelezettségem is. Azzal kezdtem, hogy 3-án a Telenornál ezt be akartam fizetni az aktuális fennmaradó havidíjammal együtt, de elhajtottak. Azt mondták, hogy ezt akkor számlázzák ki, ahogy a számhordozás megtörtént. Ezt alátámasztja a 2/2012. NMHH rendelet is. Tehát ez akadálya nem lehet, illetve ennyit megért volna, hogy megszabaduljak tőlük.

Elnézést, hogy itt offolunk már régóta a Vodafone topikban, de némiképp kötődött ide is.

(#22744) Rick4 válasza alba-regia (#22740) üzenetére


Rick4
félisten

Ott lehet, de én itt bemegyek az árkádba, és ott a telenoros terem, ami nem viszonteladóé.. Igaz, eszem ágában sincs bemenni, még az ajtóban beköpnék egy hatalmasat... :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22745) bobace válasza Rick4 (#22708) üzenetére


bobace
őstag

Pedig azt mondtam nem írok többet, de muszáj..

1. Nem jöttem ide sírni, hogy szar a háló! Csak megkérdezték a tapasztalatokat.. Én meg elmondtam. De mivel használom több éve, így láthatólag nem eget verő a gond, mert még itt vagyok előfizető..
2. 2K-s telefon? Inkább 2-120K-s telefonok.
3. Azért vodahívőztelek le, mert az írásodból a legapróbb írmagját sem láttam annak, hogy a hálóval gond lehet, csak a telefon. Amíg egy telóról lenne szó, addig ok, de mikor mindenféle-fajta, akkor már nem lehet mindenkinek szar a telója.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#22746) AMD Power


AMD Power
titán

Márciusban jár le a 2 évem (6800ft). Telefon vásárlás nélkül szeretnék majd Mátrix 1-be lejjebb váltani. Addig gondolom sehogy sincs lehetőség lejjebb menni kötbér fizetése nélkül!?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#22747) Feenyx válasza AMD Power (#22746) üzenetére


Feenyx
aktív tag

Esélytelen sajnos:( Csak nagyobbra válthatsz mindenféle kötbér fizetése nélkül.

(#22748) haddent


haddent
addikt

üdv
mikorra várható 4G/LTE a nagyközönség számára, konkrétan okostelefonhoz? :F

(#22749) Studi22 válasza haddent (#22748) üzenetére


Studi22
aktív tag

Ha majd lesz százalékosan kimutatható 4G/LTE képes készülék a szolgáltató hálózatán. :U

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#22750) Vangelis válasza Studi22 (#22749) üzenetére


Vangelis
nagyúr

4G ,, nálunk csak GPRS van.....

Mondjuk ez van mindegyik szolgáltatónál :(

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.