Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
válasz MasterMark #93498 üzenetére
Létszükség dolgokat meg kell csinálni aztán mehet eladásra. A pár nappal korábbi értékét már sosem kapja meg érte, ilyenkor a legkisebb veszteségre kell gyúrni.
Nyilván ezt könnyen mondom én aki nem autófanatikus. Vagyis az, csak máshogy. Értem a dilemmát vele, hogy a gyári állapot visszaállítása lenne a cél, mert az autót is kedvelik és szart sem akarnak odaadni másnak, csak ez a legköltségesebb is egyben.[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
rodeo74
csendes tag
Sziasztok,
Megane 4 első embléma leszedéséhez le kell kapni az egész elejét a kocsinak, vagy hozzá lehet férni valahogy egyszerűen ?
köszi -
szebe
addikt
válasz MasterMark #93498 üzenetére
Tippre fel fog az kerülni előbb-utóbb a piacra valami hasonlóképpen megoldva
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
rob210
Topikgazda
válasz norbert1998 #93504 üzenetére
Í gy akkor egyértelmű? Ekkorát lökött a 1.5 tonnás verson ami állt.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
M@rdel
őstag
Sziasztok,
A 2004 -es Thaliám 1.4 8V K7J700 hozza a lambda szonda hiba jeleit /erőtlen motor, indítás után büdös kipufogó / és amúgy is cserések lennének lenne kilométer alapján. Viszont az alkatrész választásnál elakadtam, mert a netes webshop katalógusok elég érdekes képet mutatnak, egyszer jó az autóba az adott alkatrész a másiknál nem. Tudnátok segíteni, hogy milyet tegyek bele?
A topikban már keresgéltem, de nem találtam konkrétan ehhez a motorhoz tartozó hsz-t.
Egyáltalán mi az a Sgrószonda?
rob210 Együtt érzek veled! -
rob210
Topikgazda
válasz M@rdel #93508 üzenetére
PIERBURG 7.05271.82.0
ezen a számon találod meg a kauffernél.Renault power
-
mexel
veterán
Sziasztok. Laguna 3-nál az első lámpa kiszedéséhez le kell venni a lököst?
Viszem felújítani a lámpát, és talán előtte jó lenne belül is kitakarítani ha egyáltalán az lehetséges valahogy. Erre ötlet?
Az a lencse mintha már kicsit piszkos lenne.
Vagy nincs rá jó mód?
Esetleg utángyártott lámpából van jó aránylag olcsón? -
norbert1998
nagyúr
válasz rob210 #93507 üzenetére
Fuck. Aham
Crazy kérdés.
Az RS jobbos feknyereg jó lesz balra is? Balost nem kapok, jobbost igen.
Annyit látok, hogy a legtelenito csavart át kell tenni a másik oldalra, az átvezető csővel megcserélve. Meg esetleg a fékcső kicsit máshogy áll, de az talán a legkevesebb, és módosítható is. -
rob210
Topikgazda
válasz norbert1998 #93512 üzenetére
Nem !!!
Komplett csere a jobb az jobb a bal az bal.
Nem véletlen van így.
Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz norbert1998 #93519 üzenetére
Most mondjam azt , hogy jó, aztán meg kormányzáskor eltéped a fékcsövet és meghalsz vele?
Tudom fáj az igazság, de , ha mókolni akarsz akkor ne tőlem kérj segítséget!
Maximális tiszteletem mellett
Ha valaki tuningol, az nehéz ügy magyarországon, de, ha megvagy vele akkor letettél valamit az asztalra.
A fék pedig amúgy sem játék.
Ott nem cserélgetünk csöveket meg nem szerelgetjük kényünkre kedvünkre.
Nem véletlen van más gyári számon!!![link]
RENAULT: 410113691R
RENAULT: 410113693R
RENAULT: 410116043RRENAULT: 410010873R
RENAULT: 410011535R
RENAULT: 410019207R[ Szerkesztve ]
Renault power
-
salieri.
őstag
Sziasztok,az 1.0 benzin /LPG Tce motorba milyen olajat javasoltok?
-
mexel
veterán
válasz rob210 #93525 üzenetére
Általában így szokott lenni
Nem egy kettőt láttam amin a lökös visszarugózott, kis karc és minimál horpadás ha látszott, levéve meg elment a merevítő, a felfogatás, nyúlvány vége plusz fenéklemez. A kis karcból sok százezres kár lett. Sokan nem is kérnek lapot, azt hiszik nincs semki baj, kapnak egy huszast és boldogan mennek tovább.
De sajna igencsak sérülékenyek -
norbert1998
nagyúr
-
zsola400
aktív tag
Clio2 1.5dci hol tud levegősődni az üzemanyag rendszer? 15-20km, üzemmeleg leállítás után egyből újraindít és már nem indul, cső tele habos levegővel. Motortéri cső cserélve a padlólemez és az üa.szűrő között.
-
zsola400
aktív tag
válasz norbert1998 #93529 üzenetére
A klímacsövet nem fogja kidörzsölni a merevítő? Húznék rá valami gumi/gége csövet.
-
rob210
Topikgazda
-
MasterMark
titán
-
salieri.
őstag
válasz MasterMark #93537 üzenetére
Köszi, csak kauffer, Kovács oldala se hozza.
-
angyalpc2
aktív tag
-
Alusky
aktív tag
válasz angyalpc2 #93544 üzenetére
A másik is a piacon lesz kis horpadásos szöveggel, mint a huzat. Ezek olyan sérülések amik gyári visszaállítása értelmetlen sokba kerül, a látványvisszaállítás viszonylag könnyen megoldható, a vevőréteg meg igénytelen.
-
-
Alusky
aktív tag
válasz rob210 #93546 üzenetére
Előfordul, erre az ember nem is haragszik, mi is bele tudunk menni másba mert elnézünk oldalra egy másik utcára stb.
Viszont a ritkábbik eset is egyben, mert másik 9 esetben meg azért ment volna az előtte lévőbe mert telefont nyomkod vagy hülye vagy racse mód bekapcsolva maradt vagy egyszerűen fék nincs már az autón.
Még jó, hogy szerelő vagy. Pereld be te is a biztosítót, mint bitpork.[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz rob210 #93546 üzenetére
Azért mert szimpatikus, nem szabad felmenteni, de szerencsére nem lett legalább személyi sérülés. Ez ilyen, ha ezt szombat reggel csinálja az M7-esen? Vagy valaki egy ilyen miatt késik le bármit?
Figyelni kellene, meg normálisan vezetni + közútról kitiltani a túl sportos járműveket, mivel képtelenek a megcsömörlött emberek kordában tartani az indulataikat.Ja, én is hibáztam már, hú de haragudtam is magamra, pedig kétes volt a szituáció, hogy én voltam a hibás, vagy a másik fél.
De min. évente kell valaki ámokfutását kivédeni.
Meg nem adott elsőbbségek, vagy épp az M0-án cikkcakkban közlekedők miatt.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Josi
senior tag
válasz rob210 #93549 üzenetére
Esetleg kell egy jó ügyvéd. A biztosító alapban nem fogja felajánlani az értékcsökkenés megtérítését.
Ezt külön kell kérni tőlük! Erre figyelj.
https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2021/09/27/totalkarterites-ertekcsokkenesi-karterites-kalkulator/
Meg ha másikat vesztek, akkor az ott felmerülő költségeket is meg kell téríteniük.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest