Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Most látom, hogy van ilyen topic is, fáradt gőzt nem szoktam nézni
Akkor csatlakozunk:
4 évesen vettem 86E kilóméterrel, most van benne 4 év után 116E
Javítások:
- bordásszíj, feszítő görgő stb.
- vezérlő kerék csere, felső holtponti jeladó
- gyujtótrafók
- lengéscsillapító, kerékcsapágy, 2 toronycsapágy (első)Szervíz: itt vannak nálunk a srácok Bp. XVIII. kerület, Renault gyári szervízben dolgoztak, aztán nyitottak egy sajátot. Hozzájuk hordom, amióta megvan
Szervízt be lehet írni, nagyon tudom Őket ajánlani?By.: Johnny
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Megane II gyári alufelnit mivel lehet tisztítani.
Az elsők teljesen be vannak feketedve, első kísérletre Lidl valami fekete fújós, de semmit se ér.
Gondoltam, csak megkérdezem, előre is köszi a választBy.: Johnny
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Lenne egy kérdésem!
Megane II 1.6 16 v 2003 3 ajtós, az autó és ha kiállok a kertből, leállítom, amíg bezárok és újraindítom, akkor ez elég nehezen megy, már egy kicsit hűvösebb időben is.
Egyébként elsőre elindul normálisan, csak a rövid leállítás után indul sokára.
Felső holtponti jeladó kicserélve, új gyújtótrafók, ha elindul egyenletes az alapjárat, és nem is fullad le.
Több mint 5 éve van nálam és mindig ilyen volt, ritkán azért elég gyorsan elindul másodjára is.
Válaszaitokat előre is köszönöm
By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
-
Johnny001
senior tag
Hali!
Van egy 2003-as benzines Megane II 1.6/16 coupém. Egyszer csak folyamatos haladás közben minden áramellátás elment, a motor se járt, szerencsére pont félre tudtam állni. Az ablakot se tudtam felhúzni, rádió se szólt, egyszóval semmi se világított csak a piros hibajelző, de kiegészítő jelzés nélkül. Rövid kétségbeesett várakozás után visszajött minden világítás stb. mintha mi se történt volna. Azóta nem produkálta még a hibát rendben megy mást nem tapasztaltam.
Ez vajon mitől lehet?
Üdv.: Zsolt
-
Johnny001
senior tag
válasz rob210 #89484 üzenetére
Hali!
Azt mondta a szaki, hogy nézzem meg a testpontokat. Azt elfelejtettem írni, hogy évekig állt az autó, most télen lett felélesztve. Akkor keresek ilyen testpontokat, mert most nem tudom elvinni (szabadság, tele vannak) és a hibát se produkálta újra.
-
Johnny001
senior tag
Hali!
Megane II 2003-as 3 ajtós 1.6 benzines csomagtér teleszkóp kéne, csak vagy drága, vagy sokért hozzák ki! Vajon honnan rendeljek?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Johnny001
senior tag
Hali!
Van egy 2003-as 3 ajtós, Megane II Hatchback-em, 1.6/16V benzines. A klíma hűt, de nem eléggé. Gáz rendben, kompresszor szépen beindul, nem fúj elég hideg levegőt.
Mi a meglátás, hova vigyem Bp. XVIII.?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest