Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Ok, hibás megfogalmazás.
Diagonál gumit viselők számához képest.Nagya21, mármint kaucsuk? De közben lett javítva, látom.
.
Ami még nem szintetikus, az bírja. Após 2x éves taliga kereke is patent, kollégám quad kínai szintetikus "gumija"
3-4 óra hülyéskedés után hosszában szét szakadt.Off off.
-
t.imi
addikt
válasz
ViragL
üzenetére
Engem hihetetlen módon meglepett, ezért is írtam le.
Most mértem, 6mm a futófelület, nem is foglalkoztam vele emiatt.
Mindenki akkor cseréli amikor kedve és pénze van, csak ne törjön össze senki.
Mint kollégám 5 éve télen hátsó fék nélkül nyári gumival a vizes aszfalton. 1.4 mil....MasterMark #99254 annyi idő és távolság már nem volt, 4m alatt nem lesz maghasadás
Szerencsére megúsztam, mekkora blama lett volna mhely előtt megtörni az autót.
gabor9991 #99255 ez igaz, tök fölösleges cserélni időben, ha van rajta futófelület.
Sógor használta 12 évig a téli gumikat, mert csak munkába jár azzal az autóval, napi 2x6km.
Aztán tavaly február környékén kicsit lehúzódott, mert szembe jött a nagy sok tonnás és lecsúszott az útról a padkára. Mákja volt, csak a küszöböt verte oda.
Rögtön nem vicceskedett, hogy jó az még arra kis távra, meg majd jövőre.
Gumi minimum jégkorong keménységű, de volt rajta 5mm. -
t.imi
addikt
Boldog új évet mindenkinek!
Kicsi mese 2025 év utolsó napjáról a szakadó hóesésben, friss havon a 6 éves kb 5-6mm profilmélységű Barum Polaris 5 téligumról.
Mélygarázs, 13⁰c, 12 órát állt lent a vas.21kor beülök, fel, ki a -2⁰-ba. Kb 150m és balkanyar a Campona mekinél a szervízútra. [kép]
Sebesség kb 17km/h, balra alászed, autó másképp gondolja és max 20⁰ balra elgörbülve át a szembejövőbe.
Gondoltam fékezek egyet, ABS rögtön megszólalt és további sacc 25⁰-ot kanyarodva irány a kereszteződés szélén lévő villanyoszlop kb 13km/h-val. Szerencsére az oszlop körbe van rakva padka kővel, az beállított a helyes irányba úgy 8km/h-nál.
Nyugis nap off.Próbálgattam 3.-ban, 38-nál már elpörög a kerék, asr rögtön aktív.
Szóval, akinek 6 éves téligumija van, csak óvatosan. -
t.imi
addikt
válasz
Alusky
üzenetére
.....És ez rohadt gáz, hogy a szak/márkaszerviz akinek elvileg ismernie kéne az autó mélylélektanát nem tudja mi miért történik a motorban....
Vagy 5 éve X fordulatszám fölött fütyült a turbó csövem. Márkaszerviz, diag, hiba nincs, de ha zavar, ki tudják cserélni a komplett csövet 95 + mdíjért. Külön nincs alkatrész.....
Nem írom le a nevét
, itteni egyik mod megnézte - 10 perc - elővett dobozból egy alsó "O" gyűrűt, kicserélte -20 perc - haladjunk.
Gyűrű 1800ft, javadalmazás ló@.
Amíg a fiatal, nulla továbbképzéssel ellátott, már ültem 3 féle rönóban emberek dolgoznak a márkaszervizekben, nem is lesz változás. -
t.imi
addikt
-
t.imi
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
-
t.imi
addikt
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ja, hogy csatlakozó.
Kicsit meg kell dönteni, úgy rátolni, majd újra egyenesbe és betolni a helyére kattanásig. -
t.imi
addikt
válasz
tothjozsi96
üzenetére
600/400mm a gyári méret ha nem tévedek.288908085R ez is 600/400 erofrance szerint.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Ma este megindultam sima aszfalton totál nyugis tempóban, illetve kanyarodtam, majd fékeztem is idegbaj nélkül.
Következőt hallottam.Aki ment már műgyantával szép fényesre lekent parkolóban, biztos hallotta a nyekergő hangot mikor kanyarodott.
Na, ez a hang egyenesben, kanyarban illetve fékezéskor bal előlről.
Mi a bánat lehet?
Kormány pont középen, autó nem húz semerre, vizsga 3 hete, elvileg minden tökéletes. -
t.imi
addikt
Még tippelni sem merek, a K9K836 motorral sem vagyok tisztában
Mondjuk egy 140 pacis gázos motor nyolcas fogyasztással jó móka lehet. Mínusz a fentebb említett kokszosodás.
20x éve volt gázos motorom, az akkori 15-40 olaj sem volt túlzottan fekete 8e km városi használat után. -
t.imi
addikt
Lesz cseppfolyós gázos motor. Euro 6e [link]
-
t.imi
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Lehet szemezgetni A-Z-igy hátha találsz rád illő esetet. [link]
-
t.imi
addikt
-
t.imi
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Én Liqui Moly Engine Flush Plus és a Xado 40201 VitaFlush-t használtam.
Xado volt az első, kb tejszínes állagú olaj folyt le. Minimum 20km-t kell tekerni a vassal, ezt tudjad.
Mivel 12e volt már az olajban, első a biztonság alapon nem is forgattam 2200 fölé, nehogy az a hatalmas olajszűrő esetleg eltömődjön és átszakadjon. Biztos én vagyok a fontos
260e van a motorban, soha nem használtam hasonló adalékot, valószínűleg ezért is lett ilyen szép a használt olaj.
Utána sokkal nyersebb hangja lett a motornak.Három olajcserével később jött a Liqui, annak csak 10 perc alapjárat kell meleg motornál és engedheted le. Annál már messze nem volt annyira gané az olaj, de oldott le szemetet. Ott sem a normális állagú olaj folyt ki.
-
t.imi
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
Kellemes ünnepet mindenkinek!
~Két éve adtak 90e árajánlatot 1.5dci olajcserére. Olaj + szűrő érdi márkaszervizben. Szóban. Leírni nem merték. Aztán hívtak, hogy lehet kijönne 60-70-ből is.
Kérdeztem milyen olaj és szűrő, ha 16e az óradíj...
Azóta csak pofátlanabbúl megy minden. -
t.imi
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, ez a kettő így nyomja, ha eleget vásárolsz ott, van 44%-od. Legalábbis 6 éve még így ment. Mezei userként kapsz tízet.
Ezért nem fogadnak el saját beszerzésű cuccot a legtöbb szerződött szervizben, így buknák az anyagktg felét mint nettó haszon. -
t.imi
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ha van kedvezményed, az más. s.o.sben meg nincs sok varia. Betét is 39?? nem szívbajos a banda.
-
t.imi
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Zimmermann tárcsa Bárdinál 38800, kauffer 17400...
2. éve nyúzom Zimmermann betéttel, nem csikorog, nem nyikorog. -
-
t.imi
addikt
+ első számot lejátssza, 2., 3., 4., 5., átugorja, hatodik megint megy. Visszatekered az elsőre, fagy az egész.
Sem pendrive kihúz, sem ki/bekapcsra nem reagál. Más bitráta, másik pendrive, FAT32, NTFS, stb kipróbálva.
Találtam egy firmwaret francia oldalon, az abban segített, hogy magától újraindul a fejegység, nem kell menetközben harcolni. -
t.imi
addikt
válasz
zaskar
üzenetére
Vagy Neked volt szerencséd.
Anno azt olvastam külföldi fórumokon, hogy először Delphi rendszert kapott a Megane, ami annyira jól sikerült, hogy a ph2-t már VDO-val szerelték, de ez sem volt az igazi és a ph3 már Bosch rendszert kapott.
Ha ott hülyeséget írtak, akkor én is. -
t.imi
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
+ ne Siemens / VDO üzemanyagrendszer legyen benne. Én 460-at fizettem 220e km-nél a négy csúcsért.
Hála Rob tuti dignosztikájának volt időm felkészülni a kiadásra. -
t.imi
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Valahogy úgy, igen. Kicsit erre emlékeztet. [link]
2000 és a 2250 vonal között hagyja abba, hajszálal a 2000 felé. 2100-at írtam. El tudnám viselni, ha igazad lenne
Olaj az ördögé, így 3. olajcserénél elhasználtam a Liqui moly engine flush plus-t.
Enyhén kormos, de bőven átlátszó volt az olaj, utána fekete. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Lenne egy rejtvényem
M3 dci 110. 268e km. Friss olajcsere után vettem észre, hogy "magasabb" fordulaton pl 2500 > 2100-ig ha elveszem a gázt - ~fél mp-el később - kattogás hallható a motorból . [link] remélem működik a link.Motriot kapott olajcserén [link] ha igaz, Castrol termék.
Hátha az olaj nem az igazi alapon ma lecseréltem 700km után Elf Evolution Full-Tech FE 5W-30-ra. 30 perc alapjárat, 8km autózás, sajna még mindig jelen van a hang, tehát nem az olaj.
Egyesben, kettesben nem adja elő, még 3300 fordszámnál sem. Harmadik, negyedikben már igen 2100-ig.
Ülepedés után átöntöttem az olajat és ezekkel találkoztam a zaccban. Nem tudom mennyire lett lecsöpögtetve előtte, én vagy 20 percig hagytam.
Mennyire készüljek szeppukura?
[kép] [kép] [kép] -
t.imi
addikt
Sziasztok!
M3 1.5dci 110-nél milyen értéknél kezd el regenerálni a DPF? Perpill itt áll. [kép]
-
t.imi
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Rá nem jöttem volna.
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki behalt az akku. SCT még ajánlott márka, hogy újra lehet kapni?
M3 1.5dci 110-be menne egy 12V 75Ah 640A.Rob, veled szívesen lottóznék
mindig belenyúlsz valami jóba.
Mondjuk csodálom, hogy még agyilag egyben vagy ennyi szak(r)munkától. -
t.imi
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Ha kivettek egy összetevőt + nem szóltak senkinek, még a gyárnak sem, gondolom rönyé sem volt boldog az esetlegesen megnövekedett motorhibák miatt.
Ez csak elmélet, lehet fejlesztés hiánya, akármi.
Szerencsére könnyen pótolható, kérdés hogy mennyit is öntsön hozzá az ember.Plömplöm Liqui Moly olaja tuti lehet.
RN0720 ajánlással 10000-kén cserélve pedig elég fájdalmas
Hogy jönnek ki ezek az árak gyári viszonteladó [link] vs mindenki más? [link] -
t.imi
addikt
Urak, melyik app passzol az Autocraft Bt ELM327 OBD-II BT AC08 v1.5 -hoz?
Eddig azt mondtam, hogy nincs hibakód, archív sem.
EOBD II Facialnál igaz is.
Cas scanner viszont rögtön hoz egy inaktívot, ha az összes opciót kipipálom akkor 62db hibakód, amiből egyet sem tud kiolvasni.
Illetve kiolvasás közben műszerfalon random feldobja a "check cruise control" üzit. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Android EODB Facile van fent telón, még nem vásároltam hozzá kiegészítőket. Kompressziót tudok vele nézni?
Még mindig kva xarul indul a vas és megnézném első körben mennyi is az annyi. -
t.imi
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Én a kar rugók kilágyulására gyanakszom. Anno kispolák, Dacia vonalon ez volt a bibi. 1x szedtem szét meg nem mondom már melyiket és hajtottam a rugón. Utána fsza lett, míg el nem tört a stift.
Ezért is volt nagy divat [link] e csöpp "tuning" eszköz sok sok éve. Nagy sebesség mellett jól rányomta a lapátokat az üvegre. -
t.imi
addikt
válasz
valaki_xy
üzenetére
Marha jó, csak a termék linkjét hagytam ki
Bosch Aerotwin [link] . Tescoból Bosch Eco ment max 5-6 hetet.
Nedves papír törlő, denszesz, ha kap egy fenyőgyanta cseppet v csak víz.Megnézem magamnak, köszi
árban sem vészes, sőt!
Gumi csere....nem is emlékszem rá mikor csináltam
#95382vzsryl pont a linket hagytam ki, szintén Bosch. Tisztogatás mint szűz lányoknál, szárazon v minimális nedvességnél az ablakon nem törlök vele, stb.
#95386forceberg ez egy nagyon jó kérdés
Eddig le/fel volt a menet, eszembe nem jutott mérni a lapátok magasságát. Aerotwin van fent.Írtam, fenntartással.
Még 88-ban kezdődött az egész. Azóta szopóág lapát terén (is), mondhatni megszoktam. -
t.imi
addikt
Ha már köd és nedvesség.
07.25-én raktam fel, szeptember végén már csíkozott. Ma már 5 helyen, ebből a háttér miatt 3 látszik. [kép]
Ár/érték arányban nem az igazi.Fenntartással kezelni, gyári lapát után nekem még nem sikerült 2-3 hónapnál tartósabb ablaktörlőt vásárolni
-
t.imi
addikt
Új mérés Maxwell 25 303 [link] multival. Ez sem sokkal jobb, legalább rak egy pontot a tizedeshez.
Gyertyák végén + porlasztócsúcs hollandi mint test mérve legalább 10mp-ig. Ott fémtiszta volt.
1. 0.6 ohm
2. 0.4-0.5 ohm között ugrál
3. 0.6 ohm
4. 0.5-0.7 ohm között ugrálEgyelőre ennyi
-
t.imi
addikt
válasz
rob210
üzenetére
2x izzitok majd, Suzukin is így ment anno. Nagyon köszönöm, türelmes vagyok

Holnap megnézzük több multiméterrel.
Én [itt] mértem, így is 2 ohmal kell csökkennie / henger?OBD Autocraft BT ELM327 3500ft-os hightech + [link] egyelőre nem vettem meg a teljes verziót! Ez az esetleges program mérési, diag hibák végett!
-
t.imi
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Fordszámmérő sacc 250-en áll indítózás közben.
3-8mp alatt van időm megfigyelni
Tavaly lett önindító cserélve + akku fesz már évek óta kérdezgetés tárgya nálam. Töltést 14.4-14.7v emlékeim szerint.Történik e izzítás?
Ez lehúzott csatinál műszerrel, gyertyánként?
Már két emberes móka, tartani is + nyomni a start gombot.
Relé kimérése már NASA szint nálam
Szóval folyamatosan csökken
Ezt megjegyzem.
Rob, megnézem milyen műszer, de nem a top 100-ból való.
M92A komoly kínai. [kép]
Mhelyen van egy normálisabb, holnap elhozom.BERU gyertyák, még kb márciusban lettek beszerelve.
Akkor említetted a kivezérlést.
Nézzek egy izzító relét első körben, v a gyertyák élettartama a végénél jár? -
t.imi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
ez messze áll tőled. -
t.imi
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Esetleg gázlámpa van otthon? ~100-150 fokra meg melegíteni, vizes ronggyal betekerni a gömbfejet, hosszabb dornival jól elverni a száját a csavarnak és utána próba.
-
t.imi
addikt
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Pepsi?
-
t.imi
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Részvétem!
Mindenképpen jelezd, hogy valami nem kerek hátul. Megbontásos kárfelmérés.
Én szóltam, aztán úgy kaptam vissza a vasat, hogy hozzá sem nyúltak .....
Mivel én is munkábajárásra használom, sok kedvem nem volt boxolni velük.
Robi cserélt két alkatrészt, az legalább meg lett csinálva becsülettel, és ment futóműveshez.Hirtelen ezt találtam. Bérgépjármű tájékoztató rész szép hosszú.
[link] -
t.imi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Ebben az esetben el sem tudok képzelni más végeredményt
-
t.imi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Én sem, első csere volt otthon
Emelő lengőkar alá, szépen ki és vissza.Az a fura, gyerek is hallgatta hátul, ha kereszt borda v fekvőrendőr volt nagy koppanás hallatszott hátul is. Rugó jó, lökös is átment a vizsgán, gondoltam szilentek.
Most, hogy ki lett cserélve a stab és a talpas, hátul is néma csönd eddig.
Ennyire elviszi a hangot az alváz, futómű?
Csönd van perpill, ez a lényeg. -
t.imi
addikt
Sikerült. Köszönöm a segítséget!
1" kacsacsőrű svédfogóval tudtam tőben megfogni.
Természetesen nem tudtam leszedni a kupakot, fémből van és kva kemény. Új TRW már műanyag, ha úgy adódik, lehet adni neki.
Számomra érdekes, hogy az alsó fej mint két láncszem úgy lötyögött, a felső még úgy ahogy tartotta magát.
[kép] [kép] -
t.imi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Pont a másik irányba feszül, lefelé áll a csavar szára.
#93588 rob210
Jó, Te más kategória vagy
nekem előtte két miatyánk + frontin.
Én a békés megoldások híve vagyok, lenne hely, már a 100cm pajszer, 2" svédfogó ott figyelt volna. Udvaroltam majd két órát egy nyomi csavarnak.
Mindenképpen kívül terveztem vágni, legalább látok is valamit + nehogy belevágjak a stab rúdba.
Lehet kipróbálom amit írtál
Keddig még hallgatni a kopogást
+ meg sem tudtam rendesen húzni az alsó csavart.#93589molnarpeter feles méreteket ~3 hónapja kezdem gyűjteni, ha éppen eszembe jut. 15, 25, 35 torx van jelenleg, az is nyeles kiszerelésben.
Jobban rá kell feküdjek, szerszám nélkül cumi az egész. -
t.imi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Pontosan! Sajna épp állnak az aknán, kva rosszul lehet felülről hozzáférni, így más nem nagyon jöhet szóba. Hétfőn hozom a a gépet és megnyesem.
Mondjuk a felső csavar szépen lejött, de nagyon szorul a lyukban a tengely. Kb 10 fokot el van mozdulva vízszinteshez képest. Levágom, soha nem rakom vissza.
Megnéztem 3 videót, két ujjal szedték ki.#93581gixxergabi másik oldalon néztem - ott talpast cseréletem - abban torx. Azzal is kezdtem el, mivel '19-ben két pálcát cseréltek, mikor megvettem. Ezek szerint nem egyformát raktak be.
Egyszer átpörgött, akkor néztem mi van. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
M3 stabpálca csere - nekem könnyített verzióban - imbusz kb 5mm-t megy bele, de elforog az alsó csavarnál...marad a flex?
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Kisregény.
Több kérdésem lenne.
Szokásos 2013 M3 kombi 1.5dci/110.
Rob ~3 hónapja cserélt belső kormányösszekötőket, utána futómű állítás, Ő nem talált semmit más bibit, futóműves sem.
Azóta kb 5e km ment bele, 90% pályán.
Vagy 3 hete egyre erősebben kopog az eleje, elvittem átvizsgálásra. Azt mondják, jobb oldal talpas gömbfej, bal oldal stabpálca kotyog. Ha 3 hónapja rosszul lett beállítva a futómű, értsd, nem a megfelelő típust/évjáratot nézték a geometriához, megölheti 5000 alatt ezeket az alkatrészeket?
Mondjuk, nem éreztem állítás után 100%-nak az egészet.Másik. Ma reggel "check injection system" fogad. Indít, jelzés marad. Kb 1.5km, pék, autó leállít, ki, beszáll, indít, semmi. Du irány szerviz, semmi hiba.
SID305 ECU > Bosch esitronic 2.0-val olvasva.
P0226 fojtószelep helyzetérzékelő / menetpedál helyzetérzékelő 3 - szabályzási eltérés pozitív
P1525 CAN kommunikáció a menetsebesség szabályzás rendszerrel - bemenő jel hiba
Elsőt még kb értem, második mi a cerka?
Gázpedál max 2 éve volt cserélve, ettől még lehet hibás.Harmadik.
Olaj. Elf Evolution Full-tech FE 5W-30 RN0720. Kilométert emlékeim szerint nulláztam. Futóművel kb egy időben lett megejtve, tehát 5e km körül lehet benne. 0 állatkodás, pálya. Ma nézem, 4000km / vagy 16 hónap van hátra cseréig. Szokott időnként hirtelen fogyni a köv. szervizig megtehető út hossza, de ilyen mértékű soha sem fordult elő. Ez betudható a hibakód törlésnek? Fogalmam sincs hol tartott előtte. -
t.imi
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Kb egyiket megoldást sem ismerem, kifizetni nem esett jól arra emlékszem
#93177domper2015 dettó. Nekem csak vezérlés, komplett fék, kettőstömegű és tárcsa + szerkezet volt kinyomócsapággyal. -
t.imi
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Nálam 220e alatt feküdt ki, 140-el vettem. Rég kinőttem az on/off gázpedál használatot + 90% pálya használat. Előélet passz.
Azért ami xar, az xar. Ez nem a Renault hibája.domper2015 #93174
Nálunk céges dieselek vannak 1x éve, kb 5-6 évenként cserélik, régieket dolgozók megvehetik. Ha közel vagy a tűzhöz. Sok panaszt nem hallottam eddig.
Karbantartást végző cége is válogatja, mit is kapsz kézhez.
Robi anno berakta a képeket, ha jól emlékszem vezérlés cserémről. Elsőt "márkaszerviz" végezte. Pajszerrel...
B csapatunk céges autója is jár szervizbe.
Olajcsere szűrő csere nélkül, komplett fék csere tárcsa csere nélkül, mindez számlázva. Városba jó úgy is.
Aztán, ha idő van, megy a piacra. Számla van, mögöttes teljesítés nincs.
Te örülsz, hogy vettél olcsóbb céges autót, és kaptad az összes szerviz számlát. -
t.imi
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Részvétem!
16-ban még Contival nyomták? Nem követem nyomon, de így az évjárat sem ad 100% biztonságot, hogy ne xarba nyúljon az ember. -
t.imi
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Nekem a videóban szereplő vas van - hirtelen ezt találtam - csak más színben [link] . Delphi, Conti, Siemens/VDO cerka sem tudja befecskendező. Megnéztem forgalmiban, 2013! a gyártási év, K9K836 motorkód.
Ok, hivatal tud csodákat művelni. -
t.imi
addikt
válasz
Sirus86
üzenetére
Nálam Nokian téli halt ki, igaz 1 nyarat rajta maradt. Így 2021 október - 2023 áprilisig tartott a mandátuma.
90% pálya, semmi padka, túlterhelés.
Minták között mind a 4 végig volt repedve ezer és ezer helyen.
21-es gyártású, meg az sem, hogy évekig állt polcon valahol. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
K9k836 110 1.5dci-ben hol találom a fhp jeladót?
Egyik kép szerint bontani kellene a motorvédő lemezt, másik szerint felülről hozzáférni.Robi, még aznap délelőtt 3 óra állás után egyet lökött rajta és beindult, késő este meg egy tekerés után.
-
t.imi
addikt
Megmérték egy tenyérnyi műszerrel
, 640A helyett 594A indítóáramot tud, még tűrésen belül vagyunk.
Javasolt egy regeneráló töltést.
Ahhoz képest, hogy kb 2019 májusi Exide (ezüst) prémium akku meglepett az eredmény.Tudja valaki, a Megane 3 ph2 ajtókárpit 100%-ban kompatibilis a ph1-el?
Hangszóró helyek ajtó alján vannak, nem középen. -
t.imi
addikt
Ma beraktam a hangszórókat. Vagy tucatszor lekapcsolta a feszt az autó, start/stoppal én vissza.
Legvégén motor indít, "battery charger" felirat fogadott, most először.
Lement egészséges fesz alá, vagy készüljek lassan új akkura?
Energy Smart Management nincs kikapcsolva, 2019.05 havi Exide prémium akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Diagonál gumit viselők számához képest.
.
. Azt hittem, ez is 100% Renault fejlesztés, anno még a gyári brossúrát is letöltöttem hozzá R hungaria oldalról.

árban sem vészes, sőt!
mycso