Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz f4lcon #94051 üzenetére
Pár oldal alapján nekem is az jött ki! Sok helyen olvastam hogy túlzás rá a 17-es, és a megfelelő méret a 16-os, hát kinek mi.
#94049 rob210: Ja igen, ezzel is tisztában vagyok, lassan 1 éve ment így a sima 15 colos acélfelni a kocsin.
#94052 mycso: Kövi terv ez lesz, láttam van AP-től állítható (mondjuk ebbe kétlem hogy bele mennék, túl sok papírmunka meg stb), meg vannak pl APEX-től rugók is (-35mm), ezzel szemezgetek. Ahogy nézegettem hátul nem nehéz cserélni, az eleje az már más kérdés. Pogácsák nélkül amúgy elég szarul nézett ki, igen bent volt. -
Megane 3-hoz felszereltségi szint összehasonlító pdf letölthető valahonnan?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
válasz gixxergabi #94055 üzenetére
Köszi. Azt nyilván kifelejtettem, hogy az első, de főleg a második facelift utáni érdekelne.
-
Szoszo94
őstag
Azt tudja valaki, hogy mekkora projektor kell a Mégane 2 FL (2007) lámpába? Furattáv érdekelne, nagyon gatya már, este semmit sem látni vele. Raknék bele másikat, komplett projektort, csak tudnom kellene a méretet és addig nem akarom szétszedni, mert kell az autó minden nap 😅
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
forceberg
veterán
válasz Szoszo94 #94059 üzenetére
Igen, főleg, ha egyszer rosszul rakják bele az égőt. Elvileg azt is lehet javítani, láttam régebben, hogy valamiből kibontott cuccot hajtogatott bele a tag.
Én ezért raktam be LED-et, hogy ne égesse le a maradék foncsort... (L3 projektoros)http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz molnarpeter #94061 üzenetére
Ha van mire cserélni, akkor okés.
[link] 5:30 körül.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
gergo5991
őstag
megane 3 ba tudna valaki valami nagyon fasza kabin filtert / szűrőt ajánlani?
az a gyanúm hogy most a szervizben a legolcsóbb legszarabbatt bele tették és ettől lettem beteg, elég fura szaga van még ha klímát is kapcsolok..kondenzviz csíkot húzok rendesen parkolókban, szóval nem gondolom hogy itt a víz rohadt be, egyszerűen a filterbe ágyazódott bele a baci cirka 3 hét alatt.Valami jobb kéne ami hipo allergén meg bacimentes stb
-
forceberg
veterán
Mostanában csinál olyat a kocsi, hogy kidobja a tempomat/sebesség limitert a bekapcsolt állásból. Tehát amikor a 3 állású kapcsoló be van billentve, de nincs használva a tempomat, csak a kijelzőn látszik, hogy Cruise control. Néha eltűnik onnan a felirat. (Ezt a kapcsolót én sosem kapcsolgattam, mindig tempomat állásban van nálam.) Ilyenkor kapcsoló középállásba, majd vissza tempomat állásba, akkor utána megint ott van a kijelzőn, hogy Cruise control.
Amikor használatban is volt a tempomat, akkor még egyszer sem kapcsolta ki. WTF?
Hibakódot egyelőre nem találtam, csak annyi, hogy DF051, ami magától azonnal elmúlik. Valami kontakthiba lehet?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
forceberg
veterán
válasz gergo5991 #94066 üzenetére
Én ha lehet, tempomattal megyek, szóval én 7 éve bebillentettem, azóta úgy van.
Akkor volt kapcsolgatva, amikor pár éve a kuplung pedál kapcsolója xarakodott, de az akkor úgy jelentkezett, hogy eldobálta az épp használatban lévő tempomatot, majd pár alkalom után úgy is maradt. Utána nem is lehetett bekapcsolni, mert fix hibaként maradt meg.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Szoszo94
őstag
Mégane 2-nél az FL után változott a lámpa? Nézegettem újakat, nem is vészesen drága egy új pár, de a menetfénnyel rendelkezők kivétel nélkül FL előtti évjáratig vannak jelölve.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Captur első lökhárító hoz kellene Pest megyében vagy a fővárosban jó és megbízható műanyagos. Esetleg nem tud valaki ajánlani korrekt megbízható szakit?
-
vzsryl
nagyúr
-
LamerGyuri
senior tag
válasz rob210 #94074 üzenetére
Osztom; TYC gané.
Csatlakoztatáskor egy érintkező belecsúszott a lámpába, még jó, hogy befértek az ujjaim kitolni, majd az első eső alkalmával az egyik lámpa beázott, mert szarul ragasztották össze a gyárban. Védősapka nem gumi, hanem csak valami puha műanyag, bajonettzárak tessék-lássék módon kidolgozva; csoda, hogy megállnak benne a cuccok.[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
zsizsef
senior tag
Üdv
Beru gyújtótrafóhoz kapható e felső tőmítőgyűrű és alsó szgetelő gumirúd? Esetleg a felső gyűrű pótlására alternatív megoldás van e?
Köszönöm szépen! -
Kronos3000
senior tag
Ilyen egybe műanyag a Twingo első ajtó, ki kellene szednem cserélni az első hangszórót, de nem tudom hogy álljak neki, valaki tudja hogy jön szét sérülés mentesen? A képet a netről szedtem.
Wasabi...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Kronos3000 #94080 üzenetére
YouTube [link]
-
Kronos3000
senior tag
-
zsizsef
senior tag
válasz LamerGyuri #94085 üzenetére
Köszönöm én is!
1.6 16V-nek mennyi a minimális kompressziós nyomása? -
venom8888
őstag
Sziasztok. Vennék 1.5dci cliot 2013 tol. Tudtok valami csoportot ahol árulnak? Hasznaltauton mar neztem.
-
Lassacskán kellene autót vennünk. Kevés hosszú útra a 1.5 dízelt néztem. Kérdésem, hogy a Mégane 3 első facelift utánit még érdemes venni, vagy inkább a második utánit érdemes keresni? ill. 4 - 4,5 milliós plafonig Mégane 4 vállalható, vagy felejtős; melyik évtől lettek azok "jók"?
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Kellene egy jobb hátsó ajtóhoz központi zár motorja, nem zár illetve hol bezárt ,hol nyitva marad .
Clio 2-es 2008-as.
Ha tud valaki segíteni azt meg köszönöm.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
-
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Tud valaki Pécsen vagy a környéken diesel mágust és/vagy diagnosztikai mágust?
2.0dCi olyat produkál, hogy egyszer nagyon megy, 2000-es fordulat alatt is, kb 1800-nál már kicsit odalépek és rögtön megindul. Máskor ugyanígy megindulnék, de nem igazán történik semmi, nagyon lomhán, nehezen reagál. Aztán 2500 körül indul, de nem az igazi. Most már leginkább nem megy, de néha még visszatér a jó formája. Ezzel a lomhasággal a fogyasztás is láthatóan megnőtt. Röviden ennyi."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
diablo1984
veterán
válasz rob210 #94097 üzenetére
Megane 3 kombim is van, mint tudod, de hátsó lábtérre nagyon nincs panasz. Előtte az asszonynak clio-t is néztünk volna, 5 ajtóst, na ott a lábtér mint fogalom 184cm-es mögött, na az nincs. Egy gyerekülésben a gyereknek a sípcsontjának is hajlani kellene, hogy ne az előtte ülőnek a gerincében álljon.
Kár, pedig pofás kis autó a clio, a feleségem 160cm-es mivolta mögött még el is lehetne férni, de mögöttem senki, akinek lába is van(bár igaz, a suzuki alto is 4 személyes, ott is lehet hátul 2 embernek ülni, de nem sokkal kényelmesebb mint gyalog) -
válasz molnarpeter #94095 üzenetére
Csomagtartó tűnik kicsinek a 300 literével, de jobban nem ástam bele magam. Neked ilyen van, elégedett vagy?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest