Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1538) plömplöm válasza No-kia (#1534) üzenetére


plömplöm
őstag

tavasszal adtam el egy '96-os kétliteres lagunát, 6 év (120ezer km) használat után.
"mennyit fogyaszthat": nagyonnagyon használat függő. városban (bp) nehéz 10 alá vinni, országúton 7, autópályán 8. városban volt 13 is, egyszer télen.
"Mennyit tudnak menni": az enyémben 240ezer km körül volt és nem volt semmi baja. végre tudta az óra szerinti 200-at, picivel többet is. hozzáteszem hogy nem való oda, illik figyelembe venni a korát!
"gyorsulása hány sec körül van": fogalmam sincs. kapkodta a lábát, ez biztos :)

"azt nézzed, hogy hol rohad", így igaz. ahol rohad, ott ütve volt, legalábbis az enyémből kiindulva, ott kezdett (csak kezdett!) puklisodni, ahol odaütöttem ideoda :B
"legyen benne légzsák, ami még működőképes, az övfeszítők jók-e, legyen mindig bekötve és néptelen utakon közlekedjen": az enyémben benne volt az akkori maximum felszereltség kettő darabja, plusz az övfeszítők is persze, és az öntesztek lefutottak mindig hiba nélkül, kivéve ha: az ülések alatt tud kontakthibás lenni az övfeszítők csatlakozója, ilyenkor a légzsáklámpa égve marad de a service elalszik, és nem is mond be hibát. kétszer fordult elő az első évben, a második alkalommal meghekkeltem a kh-t stabilabbra. a "néptelen utak"at nem tudom értelmezni, semmi szégyellnivalója nincs az autónak technikailag. (lehet hogy valamiről lemaradtam?)

"ha ennyire roszz, akk BMW lesz": gratulálok, ügyesvagy. (jesszám... :F )

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.