- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Maist
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Kíváncsi lennék, -ha írnál nekik-, mi lenne a válasz? Lehet neked is megírnák akár több e-mail-ben is, hogy soha nem is volt Miskolcon 4G+, és hogy a közeljövőben nem is várható a hálózat fejlesztése.
Végülis miért is fejlesztenék már a hálózatot, ha a leveleikben előszeretettel idézett garantált 0 Mbit/s-t különösebb erőfeszítések nélkül, bármikor tudják nyújtani... -
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Es nincs annyi eszed, h tobbet tolts fel elore, ha ennyit el szoktal telefonalni 1 nap alatt?

Miert nem hagyjatok mar a fenebe? Nem veszitek eszre, h nem megoldast keres, csak nyafogni akar? Nem mkinek akkora az eq-ja, h az elkeseredeset egyedul megoldja... Kuldjetek neki virtualis buksimit, hatha az segit szegenyfejenek

-
-
asdf_
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Dehogynem, ugyanis ha letelefonalom a hatarido utan 1 nappal a feltöltött összeget, a következo feltoltessel át vagyok rakva és megkapom az emlitett áremelést
Ugy nez ki, nem jutunk ki a vegtelen ciklusbol, hogy megertsd, ez a jogszabalyi eloiras, hogy igy tortenjek... Vagy komolyan azt gondolod, hogy annak kene tortennie, hogy egy egy eve kivezetett csomag eseten (amit akar azon nyomban meg is szuntethettek volna, es kirughattak volna belole mindnekit) egy kulon "akciot" kellene csinalni, hogy ugyan aprilis 8-atol megszunik a csomag, azt azert a kivezetes es megszuntetes ellenere is a leugtolso aprilis 8-a elotti feltotles datuma + 365 napig ervenyben tartjuk azoknak, akik kesobb toltenek fel, es akkor igy kivezetes utani utani utani allapotban legyenek? Mert ha igen, szerintem gyorsan ki kene venni a bilibol a kezed

-
asdf_
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
A vilagert sem, de egeszen eddig neked az volt a bajod, hogy atkenyszeritenek egy masik csomagba es -velemenyed szerint- ido elott . Amely nem igaz, nem allja meg a helyet, sem az egyik sem a masik fele.
Hogy forintilag van problemad a dologgal, az eddig nem kerult elo, ezzel a reszevel nincs semmi gondom, erre a telefonalasi szokasok fuggvenyeben flotta/szamhordozas a megoldas vagy sok szeretettel varunk a VOIP topikban. -
asdf_
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem, nem mondjak meg hanem egy sokkal kedvezőtlenebb csomagba raknak át ha fel mered tölteni a megadott idopont utan.
A jo isten aldjon mar meg: EZ A JOGSZABALY ELOIRASA. Ha feltoltesz, az azt jelenti, hogy uj szerzodest kotsz. Az aktualis feltetelekkel. Ha nem letezik mar a 19 Ft-os csomag, akkor arra nem tudsz szerzodest kotni. Hanyszor kell ezt meg leirni es miert ilyen bonyolult megerteni?

Ha ez nem tetszik, panaszkodj a jogalkotonal, tolts fel elore, amivel kihuzod egy evig, vagy ott a vodafone.hu/szamhordozas link. Komolyan nam ertem a problemat. Egyetlen dolog miatt lehet hulyekocsogozni a Telenort, hogy egy lezart csomagot szelsebesen meg is szuntet. Ezert mehet is a fikazas batran, de a tobbirol akadjunk mar le.
-
viktorhu
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Úgy mondod, mintha kényszerítenének a feltöltésre. Már leírtad, hogy jobban szeretnéd, ha simán csak kidobnának, és megszüntetnék a számodat - ennek semmi akadálya nincsen.
Aki viszont ezt nem szeretné, annak biztosítják a zökkenőmentes átmenetet egy aktuális díjcsomagba. Meddig kellene szerinted fenntartaniuk a régi díjcsomagokat? Mondjuk 1000 év elég lenne?
-
viktorhu
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nagyszerű volna: ahányszor változnának az árak, a szolgáltató szépen kidobná az ügyfeleket, ők meg kapkodhatnának, hogy hogyan tudják megmenteni a telefonszámukat. Ez ennél sokkal felhasználóbarátabb megoldás: ha nem akarod folytatni, akkor pont úgy történik, ahogy leírtad: vége és kész, nincs "trükközés". Ha folytatni akarod, akkor annyi a dolgod, hogy feltöltesz. Ha váltani akarsz, elindítod a számhordozást.
A feltöltés viszont mindenképpen új szerződés lesz árváltozás nélkül is, ezt nem te döntöd el, és nem is a szolgáltató.
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Dehát megmondták, hogy vége.
Kedves Ügyfelünk!Tàjékoztatunk,hogy az àltalad hasznàlt Telenor Kàrtyàs tarifa 2020.04.08-tòl kivezetésre kerül az ASZF 1/B mell. I/2.16 pontja alapjàn. A kivezetés utàni elsö egyenleg feltöltéskor tarifàdat àtvàltjuk Hello Kàrtyàs tarifàra (SMS és hivàs dij 25 Ft bàrmely idöszakban, bàrmely hàlòzatba). A vàltozàsokròl és az ùj tarifàdròl informàciòk a www.telenor.hu/kartyas-valtozasok oldalon és az ASZF 2/2.1.4 pontjàban olvashatòk. Üdvözlettel:Telenor For English information please visit www.telenor.hu/kartyas-valtozasokÉs bár az "Akinek nem tetszik lehet menni." konkrétan nincs benne, de ha nem tetszik és el szeretnél
mennihordozni, megtehed. Nem kötelező feltölteni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végül. Az lehet, hogy te úgy gondolod, "Semmifele szerzodest nem kötök ujra", de a valóságban feltöltés=szerződés megújítás.
Pont. -
asdf_
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
vagy fizetek korabban vagy önkényesen az adott idoszak lejarata elott egy magasabb költséggel járó csomagba raknak
Meg egyszer: feltolteskor egy UJ szerzodest kotsz. Nem a Telenor ut a hasara, hanem a jogszabalyi kornyezet ezt irja elo. Aprilis 9-en es utana nem tudsz a Telenor Kartyasra szerzodest kotni, mert az mar nem letezik. Igy kenyszeruen csak a helyebe lepo csomagra tudsz szerzodest kotni. A masik verzio az lett volna, hogy legkesobb februar 7-en kapsz egy tajekoztatast, hogy mai nappal 60 napra felmondtuk a szerzodesed, es jelold meg, hova kivanod visszakapni az egyenleged osszeget. Az jobb lenne?

-
4Grider
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Ahogy postpaid előfizetők sem vállalhatnak új hűséget lezárt díjcsomagra, úgy te sem köthetsz új határozott idejű előfizetést prepaid előfizetőként lezárt díjcsomagra. És pont az eht szól arról, hogy a feltöltéssel új, határozott idejű előfizetői szerződést kötsz. És senki nem kötelez téged arra, hogy új feltöltést csinálj, miután kivezették a díjcsomagodat, el is lehet hordozni a telefonszámot.
-
asdf_
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem ertem a gondodat. Amikor feltoltesz 3000+ forintot, azzal szerzodest kotsz, melynek feltetelei egy(!) evre rogzitettek. Az uj tarifara az elso aprilis 8-a utani feltolteskor raknak at (nem maguktol kerulnek ervenybe az uj feltetelek, hanem ez a jogszabaly, hogy a feltoltes egy uj szerzodest keletkeztet, ervenyben nem levo csomagra pedig ertelemszeruen mar nem tudsz szerzodest kotni). Ha 8-a elott toltesz fel (barmennyit), akkor egy evig meg ervenyben marad a 19 forintod. Semmi nem kotelezi a szolgaltatot, hogy egy dijcsomagot orokre ervenyben tartson, sot, ha olyanja van, akkor barmelyik kartyas, es barmelyik husegben nem levo elofizeto szerzodeset PTK alapjan 60 napos hataridovel indoklas nelkul felmondhatja. Donthetsz ugy is, hogy nem fogadod el az aremelest, es szamot hordozol, vagy pedig kiporog a szamod, es visszakapod az egyenleged. Nem ertem, hogy hol serulnenek a jogaid.
-
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
wwenigma
üzenetére
Miért ne? Elvégre a hatezres korlátlan nettel is alávágtak a konkurenciának.....vagy lásd még a
Vodafone piros ellenség 19 forintos percdíját feltöltőkártyánál.
Szépen lassan lehet, hogy normalizálódik a piac meg az árak a Nyugathoz.

#52501-02: Lehet, hogy lesz egy olyan verzió, ami hálón belül korlátlan és nincs benne a TV csomag...
-
Somatom
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Egy szupertitkos infó lett törölve, ami alapján valószínűsíthető, hogy a Telenor 16. -ától egy új, világmegváltó csomagot vezet be, amitől a Telenoros ügyfelek számára elérkezik a tejjel-mézzel folyó kánaán, és nem csak a másik két szolgáltató, de még a flották is szégyenkezve fognak csődeljárást kérni maguk ellen. Ennyi.

-
Somatom
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
A legtöbb router -nek alacsony feszültségű tápja van, a trafó külön egység.
4Grider:
Nem nagy varázslat megoldani a problémát, és mondjuk a kesztyűtartóba behúzni egy szivargyujtó aljzatot közvetlen 30 -ról.
De, nem láttam, hogy a kérdező autós üzemmódot említett volna. Mobil üzemmódról volt szó, ami lehet akár űrsikló is, amiben sztem nincs szivargyujtó aljzat.
-
azbest
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem alapból tiltott volt. Be kellett kapcsolnom a roamingot. A szolgáltatónál is és a telefonon is. Az EU róming változás után a 17 ezres roaming limit is alapból aktív volt, hogy ne legyen milliós számla, ha a felhasználó nem figyel. A roaming változás után hamar lett lehetöség külön tiltani a kettes zónát, hogy az egyest attól még tudja használni veszélytelenül.
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye. Persze könnyebb másban keresni a hibát. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha felhasználó szándékosan bekapcsol szolgáltatásokat, nem figyel oda, hogyan használja, akkor ne legyen felháborodva, hogy a végén fizetni kell.
-
tsteve
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
elvileg amikor balkáni országba belépsz, ott is jön üdvözlő üzenet a díjakkal.... ha elolvassa az illető, akkor sok teendője nincs azon kívül, hogy gyorsan letiltja a roaming-ot vagy az adatforgalmat...a tiltás is gond lehet ha 1-es zónában ér és nem 2-esben...a webes tiltást nem sokan ismerik sztem a 2. zónára.. és valószínűleg még kevesebben használják sajnos, pedig jó megoldás lehetne...
-
Bferibörs
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Igen vannak dualos telók , nekem éppen 3 , de egy céges karim egy sajátom van ami most Hello Datás , ezen is keresnek. Most akkor vagy 2 dualos telót hordok vagy mifit pluszban. Igen jó az EQ flotta korlátlanja 1 kari otthon fixen ,1 kari telefonban.De mint írtam esetemben jobb az egy sim ami a sajátom,nem flotta tulajdon és beszéd is van rajta.( Mondjuk nekem is nyögős a havi egy hívás hogy el ne felejtsem- de google a barátom- mivel csak hívnak rajta, én a céges karimról beszélek).IQ nekem azért nem jön be mert csak egy karit ad, ha már váltanék legyek maximalista :-)
(#50618) wwenigma
Még nem tapasztaltam 2 Mbites lassítász, ha lesz és kellemetlen akkor persze flotta a kényelmetlenségeivel együtt.
-
válasz
wwenigma
üzenetére
" (ami azért a 2Mbites korlatozas miatt khmm, hát necces)"
Amióta megvan, egyetlen egyszer sem futottam bele. Ilyen "korlátozás" (vagyis annak potenciális lehetősége) szerintem a legtöbb helyen van. Kérdés, hogy ténylegesen előfordul-e. Én még személy szerint nem találkoztam vele, addig nem is izgat különösebben.
-
TomPack
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Sokmindenkinek nem opció a dual sim-es teló. Én sem találok olyat, ami nekem megfelelne.
Azt nem láttam, hogy a fórumtás mire használná!
De mivel itt elsősorban a HelloData-ról van szó, hangalapú csomagra gondoltam. Az IQpro is átvált hangcsomagra, ha hívást kezdeményezel.
Valahol viszont egy kicsit drukkolok a Telekomosoknak, jó lenne valami korlátlan netes csomag nekik is, mert ha tényleg mindenki rászabadul a Telenor hálózatára, az nekünk sem lesz jó, meg a flottásoknak sem! -
TomPack
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Én pl. azért nem őket választottam, mert nem akartam bevinni hozzájuk a számomat. A telenornál én intézhetek mindent, nevemen marad a számom, azonnal megkaptam a SIM-kártyát nem hetek múlva aktiválják be, és nem csak 50% az esélye, hogy menni fog-e a roaming, amit persze előre senki nem tudja megmondani, majd csak a határon túl derül ki. Persze intézkedni csak a flotta tud.
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Ezek közül, ami szerintem kiemelendő, az a magánbeszélgetést folytató ügyintéző. Mert az tényleg kerülendő ügyintézés közben. Illetve, amit még nem értek, az az adatok másnapi módosítása. Azonnal lehet módosítani mindent, max. csomagot nem lehet váltani rögtön, tulajdonjog tisztázás után.
Az elcseszett három nap és az elcseszett szerződés pedig olyan dolgok, hogy igen, valóban rossz ezeket pont a saját számainkkal megélni, de elhiheted, nem szándékosan lettek ezek az adatok/szerződések hibásan rögzítve.whiskeys:
Azért, mert kétlem, hogy velük épp' így beszéltek volna. Szerintem nem az a megoldás, ha elkezdjük őket mindenféle jelzőkkel minősíteni, le lehet írni a problémát ezek nélkül is.Nekem is volt már problémám a Telenorral vagy másik céggel, de MINDIG megadtam a tisztelet a másik félnek.
-
Somatom
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nincs itt semmilyen összeférhetetlenség. Sőt! Sztem kifejezetten hasznos, ha a topikgazda alkalmazottként bele tud kukkantani a Telenor rendszerébe. Csak hasznunkra válhat. Szted neki milyen érdeke fűződik a topikgazda státuszhoz? Sztem semmi. Ha elege lesz belőle, akkor egyszerűen visszadobja. Ki járna ezzel rosszabbul, Ő, vagy mi?
-
Somatom
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Szerintem, ha az ajánlott új csomag összességében kedvezőtlenebb, mint a régi, és erről az ügyfél nincsen megfelelően tájékoztatva, akkor élhet jogorvoslattal. Tudomásom szerint az ÁSZF apróbetűs kitételei nem minősülnek megfelelő tájékoztatásnak. Az elhangzott ajánlattétel pedig rögzített beszélgetés, illetve ellenőrizhető sablon szöveg.
Látom, közben Te is ilyen irányban szerkesztetted a hsz. -t.
-
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem volt lényegi része, emlékeim szerint nem reklámoztuk (az ingyenességet turira nem), szóval annyi lehet max. a hiba, hogy az új csomagok bevezetése után nem volt arról egyértelmű infó, hogy nem megy a kedvezménykeret terhére.
Erre volt folyamat, hogy vissza lehet állíttatni a régi csomagot. -
azbest
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
nem a korábban megkötött szerződés változott, hogy most már nem kedvezményes. Hanem ő váltott tv csomagot, de nem figyelt, hogy megváltozott az új csomagok feltétele és már nem számítanak kedvezménykeretbe, így a teljes árát kell fizetnie. Ha nem vált csomagot, akkor nem veszti el a kedvezményt a hűség végéig.
Az akciós mellékletben lévő dolgokat gyakorlatilag kényük kedvük szerint változatathatják.
szerk, amúgy tényleg kellemetlen, hogy az új tv csomag már nem vonható kedvezményből és hogy 100 giga net mellett értelmetlen az éjszakain kívüli egyéb tematikus forgalom választása. Ez van.
-
gabor9991
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Én 3db 1080p-s streamet futtatok hogy terheljem a halozatot és had pörögjön az adat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó az ötlet, én is megkezdtem a terhelést
vidéken élek, itt egyébként szerintem nem nagyon van terhelve egyéb időszakban amikor nincs mindenkinek korlátlanság, B20-on 60/35 körül szokott lenni a sebesség.
Most két külön eszközön is elkezdtem a 4K videókat nézni
nehogy azt gondolják itt nincs szükség jó minőségű mobilnetre. -
Bferibörs
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
igen ,láttam az antennát, ha egyszer eljutok odáig, hogy 2 sim-es netem lesz biztosan beszerzek valami hasonlót ,nekem sajna kell a mozgatható sok net
vidéken ahol a telók már dadogtak 4G-n (eldobálták ) a mifi kocsiban simán vette az akadályt ,asztali nem tudom, hogy mit tud
-
Bferibörs
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
sajna a beltéri routereket nem ismerem,nekem egy "mifi"-m van mobilnethez a szekrényben , lényegesen jobb mint a telefonok, erősebb- távolabbra szór jóval- mint a vezetékes netem wifis routere
mifinél azt is megkockáztatnám, hogy kiteszem az udvarra ahol a legjobb a vétele
sajnálom, hogy whiskeys topiktárs nem lakik közelebb hozzám
említettél egy 3300ft/sim flottás netet , ez hol ? ilyennel nem találkoztam pedig áttúrtam a flottákat is
-
zseko
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem is azért hülyézem le alapvetően mert használja....
akinek nincs is lehetősége más netre, azoktól nem is sajnálom. Aztán majd kíváncsi leszek hány embernek fog sírni a szája a későbbiekben és szidni a szolgáltatót, ha idővel beterhelik rendesen a cellákat, lefogva a normál használatot. -
4Grider
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
rendben
én sem értettem mások miért írják hogy itt ott mire állítják
engem ritkán hívnak akkor kibírom ha átvált 3G-re
mobilnet meg face és viber miatt kell ott meg alig van adatforgalom hogy lezabálja az akkumat
mióta meg beröffentette mindenki a 4G-t azóta az is bőven jó már szerintem
itt 18-ban 4csíkos 5-ből szóval bőven jó az
7/2megabit bőven megvan bárhol néztempárom telefonja nem LTE képes LG de a 3G is bőven jó itt ugyanazt adja mint a 4G
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Bocs, hogy Bajára kellett jönnöm, amikor ingyenes a MyTV adatforgalom! Ha intézel még egy ilyen Telenor akciót és közben egy miskolci fuvart, akkor ígérem, hogy arrafelé is ki fogom próbálni. A freki dolgot meg nem értem. Elindítom, aztán, amit talál, azt használja. Nem ez az életszerű?
-
asdf_
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Hogy éri meg akkor a flottásoknak annyiert adni?
Ne meri meg, az 50+ Ft-os prepaid meg a 40 ft-os lakossagi postpaidbol keresztfinanszirozzak. Ezt kene mar megszuntetni a p**ba.
Termeszetesen ott, ahol a szo klasszikus ertelmeben vett flottarol beszelunk, ahol tobbszaz elofizeteshez egyetlen szamla megy csak ki, ahol azt az egyetlen szamlat idoben, es nem csekken fizetik ki, ahol a cegen belul van flottafelelos, aki intezi a flottatagok ugyes-bajos dolgait, igy erezhetoen alacsonyabb terhelest jelent az ugyfelszolgalat szamara, ahol a szolgaltatovaltasnal a minel regebbi az ugyfel, annal inkabb idoben ossze-vissza vasarolt keszulekkel -igy huseggel- rendelkezik az elofizeto cimu ballasztot hordozzak, ott valoban elerheto megtakaritasok vannak szolgaltatoi fronton, mely alacsonyabb dijakat eredmenyezhet. De amigy mindenfele loveszklub, meg autoklub meg hasonlo cimen kamuflottak mennek, sot olyanok is, ahol egy ceg a szamokat a nevere veszi, tehat a flottas ceg az elofizeto papiron, es az szamodra tovabbszamlaz a tenyleges elofizetonek es megy mindez a szolgaltatok hallgatolagos beleegyezesevel, addig... -
-
válasz
wwenigma
üzenetére
wwenigma:
Ismét csak az áremelés elutasítása körüli őrület példáját tudom hozni.
Ennél pl. a feltöltőkártyás ügyfelek döntő többségét átváltottuk az ezer éves és méregdrága Praktikum csomagokból a Praktikum+Netbe, amivel a Telenor rosszabbul járt, mert lényegesen kevesebb lett a bevétele.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy ez ennyire fekete-fehér.
Tudom, könnyű mondani, hogy ktsg Telenyomor, de akkor sem feltétlen ilyen egyszerű, hogy mindenki sz@rabbul jár, elég sokan itt is olcsóbb percdíjakat kapnak...Kieg.: épp' azért nincs olyan sok feltöltőkártyás, aki kivezetés alatt álló csomagban van, mert az áremelés elutasítása helyett átváltottuk őket az olcsóbb Praktikum+Netbe.
A djuice kártyás 29 tényleg olyan tarifa, aminek nincs alternatívája, ezt aláírom...corevalue:
"A tarifa kivezetéseknél az esetek többségében nem a felhasználó jár jól. Általában többet kell fizetni ugyan azért a szolgáltatásért"
Épp' ez az, amire kíváncsi volnék, lehet rá is kérdezek, van-e valami kimutatás erről... -
Viktor77
titán
válasz
wwenigma
üzenetére
Miért ne számítana? Mint már írtam nemrég, igazat már adtam, mert igazad van. Nem is vitatkozom veled erről, mert nincs miről.
A hangsúly a folyamatoson van.
Ha nem tetszik egy szolgáltató, akkor lelépek tőle.
Nem használok egy topicot háborúra, mert nem arra van.
Írj kétnaponta a homárra, ott szívesen fogadják.Engem egy dolog érdekel, hogy a topic (másik sem) ne váljon fikatengerré, mert nem arra van, és ha valaki betéved ne kelljen sok-sok hsz-t átgörgetnie mert az érdemi információ elveszik.
-
zichie
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem felejtettem el, mert nem kell hozzá hiperlike, anélkül is meg lehet rendelni. Pont ez a lényeg! Nekem semmilyen adatcsomag nem volt megrendelve, de mégis tudtam rendelni adatjegyet (a semmihez), amit használok is. Szerintem a plusz adat csomagok is mennének, mert azokat is engedte volna megrendelni.

Továbbá a Digi az 1GB csomag mellé csak 2/1 Mbit/s sávszélt ad, míg Telenoroshoz 7/2 Mbit/s jár. Ebben is üti a Telenor a Digit.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Pedig ezek az adat opciók jók, régi 500MB árán kapsz pl 1GB-ot. Én pl havi 2,5GB-t használtam lassított nettel nagyjából, így megveszem a 3GB-ost, így nem lesz az hogy spórolnom kell, viszont gyors marad. Ennyiért 2GB-ot kaptam volna max, az előző koncepcióban, lassítósdival.
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem a lassítós net az nem net. Most is inkább veszek adatot, pedig a Deezer nem nullára lassít. Látom a sorok között a " merténsvédországbanélek" mondanivalót, csak a célját nem. Egyrészt, az ottani körülmények, lehetőségek nem alkalmazhatók itthon. Ez a topik pedig az itthoni lehetőségekkel foglalkozik. Másrészt, lehet, hogy neked ez a svéd project nagy cucc, de nem vagyunk egyformák. Kamionosként nekem az nem a "nagy utazás", csupán egy következő cím. Mivel a barátnőm Spanyolországban él, ezért melón kívül, magánemberként is gyakrabban ülök repülőn, mint buszon. Ami meg az ott élést illeti, nem tudlak irigyelni. Én a mediterrán környezetet kedvelem. A tengert, a pálmákat, meg karácsonykor a 24 fokot. Kb. tökön szúrnám magam, ha Svédországban kéne élnem. Annál nekem még itthon is jobb.
-
Sayuar
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Elnézést kérek, hogy beleszólok.
Korábban én is párszor beírtam, hogy külföldön olcsóbb. Pár fórumozó nemtetszését is kiváltottam vele.Alapvetően igazad van, de attól (hogy többször hangot adsz a nem tetszésednek) semmi se nem fog megoldódni.
A mostani telenor netjegyek már közelítik az elfogadható árszintet.
Ha a percdíjakat sokallod, akkor ajánlok egy adatjegy + VoIP kombinációt, vagy dpi flottát. -
Viktor77
titán
válasz
wwenigma
üzenetére
A PH! azt nem hagyja, hogy egy topicot folyamatos szapulásra használj, és bomlaszd azt.
Igazat már adtam, cáfolni meg nem foglak, mert veled nem lehet értelmesen vitatkozni, ez már jó pár topicból kiderült.
Viszont nem fogom hagyni, hogy ezt folytasd, mint látod, már több topiclakónak szemet szúrtál, nem csak nekem.
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Amit írsz, az nem az igazság, hanem egy helyzet, a Te szempontodból vizsgálva. Az igazság ennél kicsit összetettebb. Ha azt írom, hogy tök jó fej a Telenor, mert csökkentette a netcsomagok árát és nagyobb mozgásteret ad a kiválasztásuknál, akkor ez is igazság......az én szempontomból. És még illatosabb is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Sikerült végre új regisztrációval belépni. Műholdas szolgáltatás, Roaming Szatelit és Maritime nincs bekapcsolva, (A Műholdas és Tengeri Roaming szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött.) akkor remélhetőleg tényleg nem lehet a 4. zónába telefonálni. Mondjuk az viszont érdekes, hogy miért kaptak SMS-t. Azt mondták, hogy 24 óránként frissül az egyenleg.
Úgy emlékszem, hogy még ezt érdemes beállítani. Mobil Online Start szolgáltatás: LETILTÁS -
wetomi
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem eddig megfelelt az ő hangrögzítésük panaszkezelés során de természetesen vannak nálam sokkal maximalistább ügyfeleik is, ezt teljesen elfogadom. Fő a redundancia! Így legalább biztosan lesz még egy másolat földrajzilag is elkülönítve független hálózaton

(#34994) _ocsisajt
Automatikusan küldik, max szűrőt állítasz be erre a számra, de akkor necces, ha lemaradsz valami fontosabb infóról. Az adatkeret végén szokott sokszor megjönni az értesítés, elég "sajátos" az adatkeret számolása, amiből a többszörös értesítés adódhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)