Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
V.Stryker
Remélem már jobban vagy, végül egyedül indultam el a túrára. Délben indultam, este 8-ra értem haza. A Mátraházai szerpentines részen elég sok kanyarban sóder felhordás volt, valamint kint voltak a rendőrök is, engem nem állítottak meg. Szilvásvárad és Bátonyterenye között elkapott az eső, kénytelen voltam felvenni az esőruhát. Összegezve az esőt leszámítva jól sikerült a karika, jól éreztem magam. A majré csíkból lefaragtam, most már csak 1 centi van, amit majd Kakucson el is tüntetek. Ha jól tudom te már voltál ott. Ha kimegyek akkor maradhat minden a motoron, vagy le kel szerelnem pár dolgot ?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest