Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Üdv

Mai lomizásom soron ez került elő a fiókomból.
Egy jó állapotú használt kijelző, kerettel együtt.
Egy sosem használt fémtok.
Két darab bontatlan nillkin teflon fólia szett.
Egy 9H üvegfólia.
Egy bontatlan utángyártott üveg hátlap.
Aki késztetést érez ezen cuccok után, egy jó nagy rizses csokiért, magáévá tudhatja az egészet

-
D013
aktív tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Sajnálom hogy ez történt veled. Én full pucéran használom, mivel így 7 év után nem kímélem már. Azt kell hogy mondjam hogy egy ideális világban így használnék minden telót. Semmiféle védelem. Ez a kis 5 colos cucc még a kávákkal is olyan pici hogy eltűnik a kezemben, pláne a zsebemben. Persze karcolódik is. Ezeken még semmiféle védelem nem volt szerintem. Nem lenne rossz egy megfizethető márka ebben a méretben, mert a korábbi ASUS zenfone 8-9-10 nagyon drágán nyitott. Valami amoled, felbontás maradhat, s napi 7 gen 3...
-
Dominó85
addikt
ClassGSM-be NE vigye senki a telefonját. Én elvittem a ZUK Z2-t és a Xiaomi Mi Note 2-m akksi és hátlap cserére. A karcmentes Mi kijelzőmre varázsoltak 2 brutálisat és vagy egy tucat kisebbet. Ja és feltették a hátlapot, ami még aznap megfeszült és szarrá tört ... A Zuk-nál meg szerintük a Lenovo márkaszerviz szakbarbárok sora, közben meg hátlaplevételkor elvágták a bekapcsoló/hangerő szalagkábelét. Na ezek után félek, hogy a ZUK milyen állapotban kerül vissza hozzám. Azon szerencsére elöl is volt fólia. A hátlap meg Aliexpressről egy igen minőséginek tűnő darab. A mérgem szintjét szerintem be tudja mindenki lőni egy 1-10-es skálán. Ja és ráadásul limitált kerámia lapos volt az Mi Note 2 ...
-
D013
aktív tag
Előkotortam én is a fiókból. LinageOS-t android 13 alapút raktam rá. Szerettem ezt a telót, és most pár hétig használnom kell majd mert a mostanim megy a telemaxhoz.Elfér a zsebemben az tuti <3
-
Dominó85
addikt
Én ezt a romot használom, de van két hibája (nálam legalábbis): wifire nem hajlandó felmenni, pedig látja mind. És videó fájlok alatt egyszerűen nincs hang, se hangszórókon, se jack fülessel. Zene az megy tökéletesen, mindkét módon. Iszonyat smooth rom és nagyon egyszerű a felépítése.
Hátlapot, amin van ragasztó Aliexpress-ről rendeltem és kb 3 hét alatt itt lett. Sajna az aksi még nem jött meg. Kb 6k volt a kettő együtt.
-
Dominó85
addikt
Nálam is érkezik bele az új aksi. Sokkal jobb a mikrofonja és a hangszórója, mint a mostani "mindent tudok csak a nevemet nem (telefon), de több száz eFt-ba kerülök ipari hulladékok"

-
Dominó85
addikt
Ejnye, hát 2021 után megszűnt itt az élet? Egy pár napja visszaköltöztem szeretett kis telómba. Hihetetlen hogy ennyi év után is töretlenül, hibátlanul működik. És kapott egy vérfrissítést is egy android 13 személyében. Röccenés mentesen fut rajta, ehhez kétségem se fért. Egyedül 2 hibát találtam a romban, a wifire nem hajlandó felmenni (ez a "nagyobb" hiba). Illetve filmeknél nem játszik le hangot se a gyári, se más alkalmazással. Őszintén szólva, simán meg tudok ezek nélkül lenni.

-
lemmy71
őstag
Az ace 2 itt elérhető, ez egy megbízható oldal. Sajnos ettől az év elejétől kivették az EU Priority Line szállítási módot, de figyelni kell mert van hogy EU -s raktárból is küldenek.
Az ace 3 -t még csak árnélkül láttam.
Szerintem nincs semmi gond a ColorOS -el, én azon nem aggódnék. -
lemmy71
őstag
A Z2 és a Pro is egy világvégi készülék, extra tárhelyen és némi extrán kívül nincs különbség köztük. Kár hogy nem folytatta a cég a gyártást, ha jól hallottam akkor a lenovo -n belül egy külön részleg készítette az akkori "csúcskategóriás" alapanyagokból.
Szerintem ilyen ár teljesítmény és minőség arányban, nem is volt más telefon a piacon
Én utódkén szívem szerint a Z5 Pro GT választottam volna ha tudta volna a B20 -at, ha már újítok akkor legyen benne az is
Most amivel szemezgetek az az oppo reno ace sorozat, sajna az elsőről már lemaradtam, de a ace2 még elérhető és ahogy nézem itt van az ace 3 -is amihez van magyar nyelvi támogatás és 3,5 jack aljzat is
-
femiki
tag
Én is használom a mai napig, igaz nekem a Pro van. De még mindig meg vagyok vele elégedve!
-
lemmy71
őstag
Én tavaly beújítottam egy átlátszó üveghátlapos Z6 Pro 5G Edition -t, szép és gyors készülék de sajnos valakinek jobban tetszett mint nekem, szóval volt nincs. Már egy éve hogy megint a Z2 -t használom. Törött a hátlap, törött már a fémkeret de még mindig jól bírja a gyári aksival, egyedül az USB portot kellett cserélnem mert az alis nillkin kábel tönkre vágta.
-
lemmy71
őstag
Azt hittem hogy rajtam kívül már senki sem használja a ZUK -ot
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
sikerült egy videón elcsípni, a Media Storage akarna elindulni a headset homb megnyomásakor ¯\_(ツ)_/¯
https://drive.google.com/file/d/19b8qpaD8-HAGs1E0i0mtP24TG30r8Yqd/view?usp=sharing -
easy...rider
őstag
Sziasztok
másnak működik a Google asszisztens szolgáltatás bluetooth headsetről?
én hiába próbálkozok, hosszan nyomom a bluetooth headset gombját mégsem indul el az asszisztens
egy Samsung telefonon ott hibátlanul működik, de itt a Zuk-on viszont nem akarha feloldom a telefont akkor "Hey Google" hangparancsra reagál de a Bluetooth gomb nyomására mégsem
Azt megfigyeltem hogy mintha egy pillanatra valami próbálna megnyílni ilyenkor, de el is tűnik egyből.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Következő problémában szeretném a segítségeteket kérni. Pár applikáció használata kapcsán be kellene állítanom a root elrejtését. Erre a célra a magisk alkalmazást szoktam használni, viszont most a lineage recovery-t használom a TWRP helyett és telepítésnél "magisk cannot mount /vendor" hibával megáll. Láttam leírásokat viszont csak TWRP-hez. Van esetleg megoldás arra, hogy lineage recovery-vel is megtudjam oldani? Esetleg más alternatíva a magisk helyett?
Előre is nagyon köszönöm! -
lemmy71
őstag
válasz
Katatonia666
üzenetére
-
Katatonia666
aktív tag
Sziasztok.
Ezt a telefont meg lehet még valahol vásárolni neten? Sajnos erről semmi infót nem találtam, még Amazon és hasonló oldalakon is csak használtan találtam.
Esetleg valakinek eladó?
-
Starchm
őstag
AEX-t fejlesztő úr, 3-as családapa emiatt kevés az ideje rá. Egyébként bug nélkül megy nálam a z2pro-n.
Volte szinte az összes romon megy elvileg( Telekomnál használom, de elég bugos, van amikor 3g-n lévő telekomos embert nem tudok hívni, van amikor vodás nem tud hívni, de elvileg ez telekom oldali hiba...
), vowifi-t meg nem tudok tesztelni.
Los/arrow és elég sok más rom is van már kint a telóra. -
tibcsi0407
félisten
válasz
JackOneill20
üzenetére
A ZUK Edge tesztemben van QPST leírás, nézd meg kérlek, hogy minden érthető-e. Ha nem, akkor segítünk.
Ez a legegyszerűbb módja, hogy gyári ROM-ot tegyél fel. Ha nem gyárit akarsz, akkor viszont kicsit több olvasásra lesz szükséged.
-
JackOneill20
újonc
válasz
Starchm
üzenetére
Ezt így vettem és szeretném rátenni a lehető legfrissebb androidot és, ha valóban jobb a 3.1 akkor azt.
Sajnos néhány app nem működik helyesen a jelenlegi állapotában a készüléknek és még szeretném használni egy kis ideig ezt a készüléket.Ha tudnál segíteni, akkor azt nagyon megköszönöm!
-
Starchm
őstag
válasz
JackOneill20
üzenetére
Nyitva volt a bootloadered vagy micsoda? Vagy ezt ígyvetted?
Egyébként több edge-s ismerős is mondta, h 2.5-3.1-es verzió jobb mint a legutolsó 4.0-ás úgyh lehet igazából nincs értelme frissítened.
Persze, ha biztos vagy benne akkor később leírhatom, hogy kell csinálni. -
Starchm
őstag
válasz
JackOneill20
üzenetére
Mit jelent az, hogy tört zui? A system update menüpontra mész beállításokba akkor mit ír ki?
-
JackOneill20
újonc
Sziasztok!
Azért írok nektek, mert van egy Lenovo ZUK Edge telóm, amin a 7-es android fut és tört ZUI (2.5.500 ST) amit nem tudok befrissíteni.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom ezeket befrissíteni/újra rakni a legfrissebb rendszerekkel?
Sosem raktam még fel sem androidot sem ZUI-t és nem is tudom, hogy honnan és mit kell letöltenem és milyen sorrendben kell felraknom.
Köszönöm szépen, ha tud valaki segíteni.
Ha Pesti vagy akkor még a személyes találkozóban benne lennék, persze kifizetném.
Köszönöm válaszokat.
Üdv,Peti
-
lemmy71
őstag
válasz
Starchm
üzenetére
Tokkal vonóval postával magyar menüvel stb. 150 ért a tiéd a cect-shopból a 8+256gb verziós. Nem sokká kapható a Z6 Pro 5G is, bár én most már megvárom az átlátszó üveghátlapos Z6 Pro 5G Edition -t.
-
Starchm
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Persze, várom milyen pénzért fogják vesztegetni értelmes oldalatok, illetve eu-ba lesz-e. Bulgáriába elvileg behozták, úgyh remélem ide is eltalál.
-
Starchm
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nfc-t eléggé sajnálom hogy kimaradt, illetve vmiért nekem inkább a régi 5.2colos kijelzők jobban bejöttek.
Ahogy nézem usb terén is visszalépés a z2121-hez képest, vmiért csak 2.0 lett belőle.
-
tibcsi0407
félisten
Z6 Pro teszt: [link]
Komoly lett! -
lemmy71
őstag
Mire hozzánk ide ér a készülék addigra befejezik a gyártását
Amúgy meg a magyar hivatalos lenovo képviselet egy nagy vicc, de szerintem a vállalati managementre is ráférne egy alapos átszervezés, magyarul egy jó pár segbe bele kellene rúgni
Ha telefont akarsz venni akkor csak a kinti web ábécék re számíthatsz sajnos 
-
femiki
tag
Végre egy jó hír!
[link] -
lemmy71
őstag
Igen, ugyan abban az árban van mint a 4G. Nem tudom hogy érdemes e, azt választani, hol van még az 5G, még a négy is akadozik. A "globállal" nem tudom mi a helyzet, amit a cect-shop árul Z6 - t, az sem globál szerintem, hanem valami főzött rommal is lehet kérni
de ha nem bugos és nem logos akkor kutyát nem érdekli hogy milyen rom van rajta, lényeg a magyar menü
Én a kis Z2 -tön francko76 egyszerű romját használom, sokak szerint hiányos és bugos, de nekem nincs vele bajom amire kell arra tökéletes 
-
Starchm
őstag
Jah ha az lenne az utolsó telefonon akkor talán elviselném addig meg köszönöm inkább kérem az értesítéseim időben és tudom belehet állitani h időbe jöjjön de annyit meg nem fogok szenvedni érte meg wifije is custom romon jobb a telónak. Egyedül talán a volte az ami lehet müködne stockon mert vmiért eldobja állandóan a bejövő hívásokat ha 3g-ről hívnak...
-
Bear16
csendes tag
Sziasztok,
Úgy alakult, hogy átmenetileg visszatértem a ZUK-hoz.
Használja valaki Digis kártyával? A net szépen fut, a VoLTE-t és a VoWifi-t nekem nem sikerült beállítani.
Tudtok valamilyen módszert rá. 4.0199 ST gyári ROM fut most rajta. -
lemmy71
őstag
Teljesen átlátszó víztiszta hátlapot (akku fedelet) látott már valaki, ali ebay stb. bármilyen megoldás érdekel.
-
GeorgeKK
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a bluetoothos fülhallgatókon van hangerő állítási lehetőség? Az oké, hogy a telón a hangerő gombokkal tudom állítani, de magán a fülhallgatókon is lehet? -
lemmy71
őstag
Írni sok mindent lehet, de nem hiszem hogy olyan veszett rossz lenne akár mókolt rommal is. Nem sokká megrendelem mert most már szorít az idő
de inkább a cect-shop -ból, ott olcsóbb 10 dolcsival és nincs wám, az alin meg szerintem a wám még rájön itthon. Közben kinéztem magamnak karácsonyra a Z2 utódját oneplus 7 pro elég jókat írnak róla, bár közel 80 ezerrel több mint a Z6 -t, de tetszik nagyon
Számomra csak egyetlen egy hibája van, hogy nincs 3.5 jack, nem értem hogy manapság miért spórolják ki ezt a cégek, nem hiszem el hogy nem férne bele bármelyik készülékbe 
-
femiki
tag
Itt is azt irják hogy Premier Global version!
[link] -
lemmy71
őstag
Egy videón láttam kiírva hogy globál verzió, így jutottam el a webshopig is, ezért gondoltam, bár elképzelhető hogy valami mókolt rom van rajta, de lehet az is jó. Lehet hogy lesz az edigitalon is vagy más hazai webshopban, de minimum 8% ot, rátesznek a hazai kereskedők, akkor inkább megrendelem kintről és max egy pár nappal többet várok rá.
-
lemmy71
őstag
válasz
Starchm
üzenetére
Eddig wámmetesen EU expressel vásároltam telefonokat (spemall, tiny deal) ott még nincsen ilyen készülék, az ebayról meg az aliról pedig nem igazán szeretnék egy vadidegennek átutalni ennyi pénzt. Néztem a xiaomi popcot de nem sokkal olcsóbb és a Z6 Pro mérföldekkel jobb szerintem. Amik még érdekeltek az az Oppo az OnePlus és a Vivo, de vagy az akku kapacitás vagy a magyar nyelv, 3.5 jack hiánya, teljesítmény, b20 stb. nem volt bennük, a z6 proban meg szinte megvan minden ami csak kell és ráadásul jól is van árasítva szerintem.
femiki Mi a téves, nem értelek
-
Starchm
őstag
válasz
lemmy71
üzenetére
Van valami ebay/kinai boltos topik ott bekérdezhetsz hol lehet jóárba vám nélkül megszerezni.
Kijelző:
Amoled már nem ég be, vagyis de ha max fényerőn ugyanaz a cucc van mindig ott. pl Navigációs sáv alul
Törés, ha van rajta üvegfólia akkor ha nem kőre/kis tárgyra ejti akkor nem eshet sok baja.nem kötekedés, nyilván jó mobil, de a lányodnak szüksége van ekkora teljesitményre? Akár olcsóbban egy poco phone is kijöhetjó látom pocoba nincs nfc
Rom:
Nemhiszem h sok magyar dev lesz hozzá, viszont ha jól árazzák akkor páran xda-ról rá fognak repülni és fognak rá hegeszteni cuccokat. -
lemmy71
őstag
Én most végig zongoráztam egy ( 8/128 fekete vöröst) próbavásárlást és azt írta ki hogy vehető van raktáron, szállítás 7 nap. Egyedül a Super AMOLED kijelző ingatott meg egy kicsit, most olvasgattam róla hogy beégésre hajlamosak, vajon ez is, ha játszik vagy videót néz vagy valami közösségi oldalt búj rajta a gyerek, gondolom attól csak nem ég be a kijelző
Bár én míndíg a töréstől félek, a z2 már bizonyitott hogy szinte elpusztíthatatlan, nekem csak egy nillkin crystal teflon fólia van rajta, de már milliószor landolt a betonon és egy karc sincs a kijelzőn 
-
kano
nagyúr
válasz
lemmy71
üzenetére
Ahogy nézem ez hivatalosan csak június 5-én fog megjelenni. Amitől én félnék az a ZUI. Bár ahogy nézem lesz rá tényleg hivatalosan is több nyelvű rom (és nem csak a webshopos mókolt romok), de ha nem lesz mögötte közösség, akkor csak ZUI-val nem annyira jó. Most rendeltem egy Mi9-et, de a Z6 Pro jobb lenne a nagyobb akku és a jack miatt.
Meglátjuk, de én még kivárnék vele. -
lemmy71
őstag
Úgy néz ki hogy itt a Z6 Pro globál verzió magyar nyelvel, én egy vörös 8 / 128, plusz egy üvegfoliával néztem ki, ahogy számolgatom 150 ből postával együtt megáll. Szerintem ez egy ilyen kaliberű készüléknél nagyon baráti ár. Valakinek lenne ezzel kapcsolatban véleménye, megéri beleugrani ebbe a vásárlásba. Nem ismerem ezt a web shoppot, gondolom wám mentesen jön a termék, valaki vásárolt már innen? Nem a z2 tőmet akarom lecserélni, a lányomnak lenne szülinapjára, (nagy teljesítmény , 3.5mm jack Dolby Atmos sound, NFC, viszonylag izmos aksi, elméletileg a legjobb kamera rendszer és erős az erős kijelző) miatt esett rá a választásom. Bár ami igaz én is szívesen beújítanák magamnak egyet, kék színben
Nem tudom hogy lesz e majd mögötte közösség és hogy készülnek magyar nyelvi romok hozzá, hát ha nem olyan bugos ez a rom amivel kijön. Most egy umi supert nyúz a lányom websoppos magyar nyelvi rommal de nincs vele gond, csak annyi hogy másodjára törte össze a kijelzőt és már az alu keret is olyan mintha megrágták volna. -
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
Ezzel sikerült megoldani

https://www.youtube.com/watch?v=wh-bZ2gsBEEEz a sok jogosultság dolog ... De azért van haszna is
-
Starchm
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
Mert gondolom system partición vannak az appok telepítve és ha törlöd akkor a system kapja vissza a helyet. Gyakorlatilag a particiós táblát akarod gondolom megváltoztatni, h több helyed legyen akár film/képnek nem?
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
küzdöttem egy darabig, próbáltam sok mindent de semmi. ADB-vel, vagy root-tal vagy recoveryből törlöm, mindig ez történik
Szóval maradok a szimpla "törlésnél". Akinek még hasznos lenne ezek törölhetők (szerintem):
adb devices
adb shell
pm uninstall --user 0 com.alipay.security.mobile.authenticator
pm uninstall --user 0 com.autonavi.minimap
pm uninstall --user 0 com.iflytek.inputmethod.custom
pm uninstall --user 0 com.lenovo.blockchain
pm uninstall --user 0 com.lenovo.club.app
pm uninstall --user 0 com.lenovo.gameassistant
pm uninstall --user 0 com.lenovo.hyperengine
pm uninstall --user 0 com.lenovo.lsf
pm uninstall --user 0 com.lenovo.weathercenter
pm uninstall --user 0 com.oupeng.max.sdk
pm uninstall --user 0 com.qqreader.lenovo
pm uninstall --user 0 com.sina.weibo
pm uninstall --user 0 com.sohu.inputmethod.sogou.zui
pm uninstall --user 0 com.ted.yellowpage
pm uninstall --user 0 com.tencent.mm
pm uninstall --user 0 com.tencent.qqmusic
pm uninstall --user 0 com.youku.phone
pm uninstall --user 0 com.zui.browser
pm uninstall --user 0 com.zui.calculator
pm uninstall --user 0 com.zui.calendar
pm uninstall --user 0 com.zui.email
pm uninstall --user 0 com.zui.feedback
pm uninstall --user 0 com.zui.notes
pm uninstall --user 0 com.zui.position.travel
pm uninstall --user 0 com.zui.recorder
pm uninstall --user 0 com.zui.search
pm uninstall --user 0 com.zui.videoplayer
pm uninstall --user 0 com.zui.zhealthy
pm uninstall --user 0 com.zui.usercenter
pm uninstall --user 0 sina.mobile.tianqitong -
easy...rider
őstag
Sziasztok újra

preinstalled appoktól próbálnék megszabadulni és beállításokból tudom is "uninstallálni" csak az a gond hogy hely nem szabadul fel

Mert "törlés/uninstall" után annyi történt hogy az Oher apps 990MB-ról 270MB lett, de cserébe a System 7620MB-ról 8340MB lett
Szóval kb átmozgatta ...Arra gondoltam hogy TWRP-ben van a file manager és azzal kitakarítom. Tudnátok segíteni merre keressem? Vagy hogyan lehetne ez megoldani?
Az lenne a legtutibb ha egy esetleges wipe után sem járnának vissza még kísérteni
A TWRP-ből telepíthatő ZIP-et megmókolni, az gondolom nagyobb task lenne?
-
Starchm
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
maradj 186-on ugyanaz a build csak pár kinai paymentes update van benne.
-
easy...rider
őstag
Próbálnám feltenni az utolsó frissítést ami ZUI_4.0.186 verzióról frissít ZUI_4.0.199 verzióra.
Z2131_CN_OPEN_USER_Q00030.1_O_ZUI_4.0.186_ST_180929_TO_Z2131_CN_OPEN_USER_Q00030.1_O_ZUI_4.0.199_ST_181017.ZIPLátom korábban már feltették itt a fórumban, de nekem nem akar felmenni. Lehet azért mert TWRP van feltelepítve? Bár hibaüzenet alapján az ujjlenyomatolvasóval van gondja, ezért Error 7 hibakódot dob.
E3001: Package expects build fingerprint of ZUK/z2_plus/z2_plus:8.0.0/OPR1.170623.032/4.0.186_181008:user/release-keys or ZUK/z2_plus/z2_plus:8.0.0/OPR1.170623.032/4.0.199_181018:user/release-keys; this device has
zuk/omni_z2_plus/z2_plus:9/pq2a.190405.003/2:eng/test-keysMeg visszagondolva gyári recovery-ből sem akart felmenni, csak ott nem írta miért nem. Meg egy custom 199-es rommal nem akart működni az oldalra slide / swipe programok közötti váltás
(#5414) Starchm
OK akkor nem erőltetem
-
rendzso
tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Hát, ha tetszik akkor hajrá!

-
easy...rider
őstag
válasz
Starchm
üzenetére
és (#5410) rendzso
Köszi srácok, végül TWRP-ből tettem fel amit korábban (#5275) ooooobi linkkelt [Rom] Zui 4.0.186 (TWRP, QPST)
Lehet végül maradok ennél
Mit gondoltok? -
rendzso
tag
válasz
easy...rider
üzenetére
Ez azért van, mert túl régi a basebanded. A feljebb említett módszerekkel tudod frissíteni, utána már nem lesz gond.
-
Starchm
őstag
válasz
easy...rider
üzenetére
Legfrissebb azaz 3.1/3.5/4.0-ás zui-t qfilal tedd fel.
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Én is boot loop-ba kerültem és nem találom a kiutat

Eddig bármelyik 8.1 Oreo vagy 9.0 Pie verzióval próbálkoztam, kapok egy szó szerinti kék halált. Elkezd betölteni, majd felül 1 pixelcsíkban random színes pixellek jelennek meg és utána full kék lesz a kijelzó, majd újraindul.Ezeket próbáltam eddig és nem mennek:
AospExtended-v5.8-z2_plus-20180813-1655-OFFICIAL
AospExtended-v6.5-z2_plus-20190422-2107-OFFICIAL
lineage-16.0-20190508-nightly-z2_plus-signed
RR-P-v7.0.2-20190417-z2_plus-Official
RR-P-v7.0.2-20190506-z2_plus-OfficialVolt egy régebbi RR romom, még android 7.1.2 Nougat az hiba nélkül felmegy
RR-N-v5.8.4-20170824-z2_plus-OfficialValakinek van ötlete, hogy mit csináljak?
-
rendzso
tag
válasz
fecsa4455
üzenetére
Nem nagyon értek hozza, de én a baseband verzióval szívtam.
Ha 9-est szeretnél akkor előtte frissitened kell a basebandet. Régivel mindenféle gond lehet, vagy be se bootol rendszerbe. Ehhez a biztos megoldás, ha egy friss gyári rendszert flashelsz fel. Ez vissza fogja zárni a bootloadered, remélem anno jól elraktad a nyitó fájlt amit kaptál. Vissza kell nyitnod.
Utána pedig a kiválasztott rendszer leírásának megfelelően már mehet bármi. Arra kell majd figyelni meg, hogy Treble rom vagy nem, mert más twrp kell hozzá. Ha végig olvasod a leírásukat ott megtalálod majd.Vannak xda-n twrp-bol telepíthető basebandek is, de nekem azok nem működtek. Kommentek alapján volt akinek igen.
-
fecsa4455
csendes tag
válasz
Starchm
üzenetére
OK! Köszi!
Én is halványan ez irányba gondolgodtam, de jobbnak láttam, ha több tapasztalattal rendelkező fórumozók is véleményt alkotnak erről. Ebből fakadóan arra jutottam, hogy frissítek. De kellene egy kis mankó hozzá, mert nem vagyok gyakorlott ebben, de azért tök analfabéta sem. A "tibcsi" féle ROM van most rajta, amit anno, az Ő leírása alapján tettem fel (Lenovo ZUK Z2; ZUI 2.3.042ST; Android 6.0.1) és akkor most szeretném frissíteni customrom 9-re (Magyar). Jó lenne valami ajánlás! Nyílvánvalóan, a jelenlegi állapot mentése az alap! Kell-e ZUI-t frissíteni, hogy 9 menne rá és melyik illik hozzá? Melyek a frissítés menetének fő fázisai, csak címszavakban. -
fecsa4455
csendes tag
Sziasztok!
Elkelne egy kis segítség!
Nem tudom (nem engedi) a telefonomra rátenni, a Revolut (online bank) alkalmazást.
Ezt közli velem: "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval."Lenovo ZUK Z2 ; Android 6.0.1
Revolut alkalmazásverzió: 5.45.1
Nem tudom mire vélni, ezért fordulok hozzátok, hátha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, elképzelése, tippje.
Jó lenne valami megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Witcher topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HP 65W töltő eladó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bootleggers jött nekem be a legjobban. És nem az új verziója.