Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz
ujskodas
üzenetére
sajna nem tudom mi a reális ár, én a sajátomat sem a szokott módon vettem.. tudtam, hogy X összeget szánok rá, megnéztem 100 hirdetést, kiválasztottam egyet, beszéltem a tulajjal, szimpatikus volt, megnéztem élőben, még szimpatikusabb volt, elhozta nekem egy szervizbe átvizsgálni, kiderült hogy a motor makulátlan, és akkor kezdtünk el beszélni az árról.
fix áron kínálta, nem tudtam belőle alkudni, de látta hogy be vagyok zsongva a motorra, ezért megegyeztünk hogy kifizetem neki amennyit kérutólag derült ki, hogy a hasonló évjáratú gépek 10-20%-kal olcsóbban vannak hirdetve, de utólag belegondolva simán megérte nekem ezt a pluszt a hibátlan állapot.
pont ilyen évjárat és színkombináció az enyém, ezt 1 milláért is elhoznám most is gondolkodás nélkül (persze szervizes átvizsgálás után)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest