- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Kolondrum #37808 üzenetére
ha el is dob, az nagyon ritka és azonnal betapad, jó gumik, jó keréknyomás, bolondbiztos a futómű és az elektronikus kormánycsillapítás miatt semmit sem érzek, mintha sínen húznák a motort ilyen aszfalton is. ha a tt-n ez a motor megfelel, akkor nekem is tökéletes kell legyen. volt szerencsém a szigeten járni, ráadásul a versenykor és ugyanolyan szar helyenként az aszfalt, végig mentem rajta én is.
egyszer volt a pilisben necces egy ilyen eldobás, de az még a fézerrel volt, víz átfolyásból ott maradt homok a lejtő alján, na akkor kaksi volt egy pillanatra...de az is betapadt utána, nincsen idő másra, csak előre figyelni.
illetve a bükkben, hideg volt és a k3 már nem tapadt úgy, a bevezetőn van friss aszfalt, aztán egy meredek balosban átmegy ultrafosba, és ott csúszott az elsőm pár métert, na ott azt hittem, hogy tényleg fejjel odaverem az elejét meg magam is... onnantól csigatempóban nyomtam, semmi bizalmam nem volt a gumikban és az aszfaltban, nem is volt jó az aznapi motorozás. rommá is áztam megkoronázásként hazafelé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged