Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz csongi #150726 üzenetére

"Nem az hatarozza meg az embert,hogy hogyan tud motorozni."

Általában véve igaz, sőt nem is kell tudjon egyáltalán motorozni, de azért egy szűk réteg hobbijáról szóló fórumban, ezt nem tudom elfogadni. A Stelvion látható motorosok nagy része amit a kanyarfotós kitesz, az önmagukra és másokra nézve is veszélyesek, annyira nem tudják kezelni a motorjukat. Aki oda megy motorral, azt az embert ott igenis meghatározza a motoros tudása.
    Ez nem egy fotós szakkör, ahol nem baj, ha csak életlen képeket készít..., mert neked ebből nem lesz károd. (bár nekem egy azaz 1 darab közös képem sincs a feleségemmel Párizsban, mert akinek oda adtam az akkori Praktika BCA kamerát, nem volt képes egy képet se csinálni, amin mindketten rajta vagyunk és éles is a kép, szóval de, van abból is kár, csak nem anyagi.)
    A béna meg már úgy is tud kárt okozni, hogy felborítja a parkolóban a motorját, stb.

" izzadsag szagu gyulekezes, mikozbe meg, nezd mar milyen bena, vagy mi van rajta, milyen motorral van...stb."
    Ez nem a motorosok kiváltsága, mindenhol ez megy, főleg a fiatalabbak között, már általános iskola alsó tagozatában is. És ránk is igaz volt, színes, szagos radír, emeletes tolltartó, Rotring ceruza, toll, stb. A ruházatról már ne beszéljünk, az iskola köpeny se segített !

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés