- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Nem semmi
4 percig tudtam hallgatni a videóit.
Ilyen kis kuplerájom nekem is van
Hogy is mondta az egyik videóban, Sufniból kiindult. Hát nálam ez még most is annak számít.
"És tettünk a tank alá egy rongyot".
Elképesztő -
zgospel
őstag
-
vendingo
veterán
Nem sok Taschner vidót láttam, de nekem csak annyi jött át, hogy amit mérnökbrigád hónapokig tervez, tesztel, legyártat, az szar, mert túl van bonyolítva, meg nem értenek hozzá meg amúgy is ő jobban megcsinálja a sufnijában mint a profi mérnökök. Amihez nem ért, vagy több munka van vele, az mind szar okádék fos, minek visznek ilyen szarokat hozzá az emberek.
-
Baboss94
újonc
válasz
Topiccsendőr #114105 üzenetére
Köszönöm! Pontosan erre voltam kíváncsi. Meggyőztél.
Akkor AGO Motors.
z123456789
Köszi.
Igen, a nagyobbik!Követtem már egy ideje Fatert a fórumon, aztán csak csak regisztráltam magam is..
zgospel
Ez tényleg jó! -
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #114108 üzenetére
Azt tegyük hozzá h a követőik, csápolóik - akik valószínű a kuncsaftjaik - jellemzően nem a legélesebb kések a fiókokban.., már ami a többségük helyesírását, tekintetét illeti.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Varoz #114107 üzenetére
Nem is ez volt a kérdésem, hanem mi alapján számoljam vissza mekkora szakítószilárdságú lánc kell ugyanis árban és lóerő tól ig határban is érdekes a szórás.
A hsz. B része célozta 2 sor kihagyással, hogy az X keresztmetszetű gyűrűs lánc megéri e az ár difit a kör keresztmetszetű tömítéssel szerelt lánchoz mérten. A jobban tömít nem volt kérdéses inkább az, hogy fog e a placebo hatáson túl valós eredményt nyújtani tekerősebb hajtás mellett.
Persu mintha ezt valaki olyan jelezné a nép felé akinél ritkán kopik kockásra és öregszik meg a gumi.
Tasi:
Lesz türelmem előkeresem a képet, hogy tette vissza a légszűrőházam a karbi szívócsonk csere után... gyanítom a korsóavató után szabályosabban sétáltam mint ahogy az egész kinézett ott a tank alatt. Szelephézagokat hasra csapva állította mondván ez úgy is szűkülni fog mert levegős a blokk és nagyon melegen szoktak járni.runner 125 Miért az öreg letud írni egy épkézláb mondatot? Pedig már autocorrect, szókiegészítő minden szar van a nyüves telefonokban.
", tekintetét illeti. " -
Geresics
addikt
válasz
Topiccsendőr #114108 üzenetére
jah, mint Dodor a tegnapi videója után a mai posztjában
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
z123456789 #114106 üzenetére
Tobbet is tudtam volna irni. :D
O, igen! Mivel hangosan, hatarozottan, nagyon hatarozottan es duhosen mondja, amit mond, ezert sokan elhiszik feltetel nelkul, (hmm ez a profil az idok folyaman tobbszor is bevalt tobbeknel :D ) a facebook kommentmezo pedig kormanymedia tipusu, csak es kizarolag elegedett ugyfelek hasznalhatjak. Aki megkerdojelez, kerdez, az el van kuldve azonnal a kurvaanyjaba :D
-
Varoz
addikt
válasz
Micsurin #114089 üzenetére
A gyűrűnek semmi köze a szakítószilárdsághoz! Az csak a tömítő gumigyűrű profilja, csak abban van különbség, hogy mennyire zárja el a csapokat a külvilágtól. Az X gyűrűs pl. kisebb felületen tömít, így a lánc könnyebben mozog, viszont duplán tömít. Ezért drágább az X.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Baboss94 #114102 üzenetére
Diohejban:
Valoban tapasztalt szerelo, de messze nem tartom preciznek, vagy pontosnak. Sok dolog elmeleti hatteret nem erti, nem tanulta egyaltalan. Ebbol kifolyolag furcsa elkepzelesei vannak, amik egyaltalan nincsenek a valosaggal osszhangban. Nem tudja, hogy mukodik az allando nyomaskulonbsegu karburator. Nem tudja az olajok adalekolasainak milyen hatasa van mire, pontatlanul tudja, mik jelzik a cimken az olaj tulajdonsagait. Az elektromossaghoz hulye. Csak karbiszinkront, olajcseret, szelephezagallitast csinalja nagy kedvvel, de tobbszor lattam, hogy suzukikon a bypass csavart csavargatja a szinkronnal, amit csak a legutolso esetben szabadna tekergetni, eloszor mindig a fojtoszelephez nyulunk, nem a bypass szelephez. O azonnal azt tekeri. Nagyon ingatag ervelesei vannak, es ami szanalmas, hogy sokszor nem mond igazat, nagyon megvezeti a hozza nem ertoket a kirohanasaival, vagy a rogtonzott oktato videoival.
Nehany, nekem ertelmetlen, pazarlo konkret esetek:
Yamaha r1 kuplungkosar tugorgos csapagyat es csapot, olajpumpalancot teljesen feleslegesen vetette meg a tulajjal, ugyanis az gyari allapotaban is log 120Nm lehuzas utan is. Nem kopottsag miatt, hanem ez ilyen. Nem csak ezen a tipuson. Az olajpumpa lanc eleve laza. Ezeket kb 30-40 e ft kozott vettette meg teljesen feleslegesen. Majd a tugorgot osszeszereles nelkul a videojaban mutatja, hogy nem kotyog, ami eleve lehetetlen, ugyanis ugyanolyan az illesztese, mint azelott, es osszeszerelt allapotban kell nezni a kosarral, nem siman a tugorgot kezzel.
Befecskendezos motorokhoz segghulye. Barmilyen pruszkolese van a motornak, egyaltalan nem szisztematikusan lat neki a hiba feltarasanak, pl benzinnyomas meres, kompreszio meres, szenzorok merese, hanem ramondja hogy szar. Es hogy azert durrog, mert a szelepek ateresztenek. Mindenfele meres nelkul!
Gsxr 2 blokkbol 1 et ugy csinal tobbszor, hogy csak azutan kezdi el feltarni a hibakat, miutan a bontott blokk mar megvan, es mar dolgozott vele, valamit mar atrakott. Ezt miert nem lehet barmi elott csinalni? Igy megint felesleges munkaorakat kell fizetnie a kuncsaftnak, es kesz sem lesz soha a motor, mert "szar minden".
Semmi rendszer nincs ezekben a munkafolyamatok sorrendisegeben, igy hatekonytalan es penzigenyes egyben.
A fedelek, deklik szilozasa egyenesen visszataszito, egy buvarruha szabadulhat el az olaj vagy vizkorben, ahelyett, hogy gyari tomitesgarnituraval, vagy legalabb utangyartottal dolgozna, es mindig ujra cserelne ezeket, ahogy ez elo is van irva. Akire pedig nem lehet szamlazni egy tomitest, az ne vigye szerelohoz a motorjat, vagy k*rja el maga otthon, ha ennyire hajlektalan.
Tobb videojaban lattam, hogy teljesen nem odavalo olajat tolt motorokba, teleszkopokba.
Egyaltalan nem ugyanolyan adalekolasuak ezek az olajok, mint ami elo van irva, de hallottam mar olyat is, hogy autoolajat ajanlott motorkerekparhoz. Az kb nehany 10e km alatt lenullazza a valtot, mert nincs benne hozza adalek. Sosem derul ki, mivel tobb ev, mire az atlag ennyit megy. Csak azt fogja ra momdani, hogy azert ment tonkre, mert szar.
Az elso teleszkopokba hidraulika olajat tolt teleszkop olaj helyett. Ki tudja epp milyen viszkozitasut.
Szerintem kockazatos nala barmit is csinaltatni, mert neha felulbiralja a gyartok altal megadott szelephezagertekeket is, mert hogy szerinte valahol melegebb van. Ezek mind csak kesobb fognak kijonni egy motoron, de kockazatos barmit is odavinni. -
Baboss94
újonc
Üdv mindenkinek!
Mi a baj a Taschner-el? Elvileg tapasztalt szerelő..Van aki fikázza és van aki nem. Kérhetek valami infót róla? Szeretnék egy tényleg jó szerelőt a motoromhoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest