Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz odipapa #134572 üzenetére
Teljesen normális. Az aszfaltról felszedi a gumi galacsinokat, az kenődik ki a szélére. A oldalán szélén a ragyás rész azért van, mert nem húzod neki lapon. Ha majd húzodn neki rendesen, akkor sima lesz ott is. A szélén a galacsinok mindig ott lesznek.
Húzzad kanyarban anyira hogy elkezdjen csuszkálni. Amíg nem mocorog alattad a motor kanyarban, lassan mész Ha van tempó, csúszik eleje hátulja. (persze azért csak óvatosan )
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz odipapa #125373 üzenetére
Az a baj még egy két precedens eset és ha kikanyarodnak eléd akkor is te leszel már a hibás mert 90 helyett 100-al mentél és a papának nem kellett számítania gyorshajtóra...
Edit.: 7 éve mikor fater leszerelt akkor még rutin volt, hogy a védett útvonalon haladó ha gyorshajtott akkor az külön szabálysértési eljárás volt.somatom ennyire szar a fékük vagy ennyire iszap nehezek?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Geresics
addikt
válasz odipapa #125373 üzenetére
Tök igazad van, egyetlen dologban nincs, és én pont ezen törpöngök: "Nyilván a gyalogos is azt feltételezte, hogy jön valami 50-el, és még átfér előtte."
Ott sem lett volna szabad lennie. És szerintem ez miatt túlzó az ítélet. Minden másban igazat adok!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Micsurin
nagyúr
válasz odipapa #104771 üzenetére
e-learning
Az biztos... olyan szájbarágós az a szar ha nem kattolsz mindent végig tovább se enged...
De leírták benne szépen... az smkp gázkarja nem áll vissza magától alapállásba, vissza kell tolni....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
runner 125
nagyúr
válasz odipapa #103653 üzenetére
Szóval ti vagytok azok, akik Győzike show-n nevelkedtetek ..én csak kb egy lenéző mosollyal konstatáltam, h valakinek qrva sok ideje van polgárpukkasztásra és nem túl magas intelligenciával bír, ha ezt még menőnek tartja és megosztja.
A videón a fent is tárgyalt DR-Z S látható, ami 40 ló, valahol 130-140 környékén van a végsebessége, azzal a SuperB-bel 3x körbe lehet autózni, gyakorlatilag minden tartományban.
De ha önmagában ez nem elég, ahogy zgospel is írta, a DRZ-S-ek mindvégig rendszámmal jöttek ki, kizárólag az E-ből tudtál újonnan rendszám nélkülit vásárolni. Nyilván attól még levehette ő is, de itt akkor életbe lép az első pont. A videón 25-30 km/h-val (órája szerint) megy a srác. Ha jobban megtekerem a bringámat, még azzal is elévágok és megállásra késztetem, nem h autóval és sokadrangú, szűk úton. )
A motoron minden bizonnyal supermoto szett van, hisz kockagumival, egy kézzel tolni még a legprofibbaknak is komoly odafigyeléssel megy (valós "stresszhelyzetben" - amikor épp egy rendőrautó "üldöz", meg pláne..)
Szóval, a letérek földútra és elmenekülök emiatt itt nem működött volna, a motor teljesítményével, határaival, végsebességével meg csak tisztában van egy user... és valós ilyen szituban nem kezdeményezné a balhét.Itt találtam meg gyorsba a videót jó minőségben. Nézd meg újra és figyeld a részleteket, és állítsd meg az "akció" részeinél.
- A rendőrautó mindkét ablaka le van húzva, az autót vezető tag qrva nagy lazasággal, bal könyökével az ajtó peremet támasztva, 1 kézzel vezet. Ha egy rendőr valós akcióban vesz részt, talán nem ekkora lazassággal tolja..
- A rendőrök arca ki van takarva, pedig változott már jó pár éve ezügyben a jogszabály, ugyanis közszereplőnek nyilvánította őket az alkotmánybíróság. Ha a motoros akkora faxagyerek h még fel is tölti a videót, mi a szarért takargatja még az általa egyébként lenézett rendőrök arcát, akiket épp oktatott pár órája? Nyilván azért, h ne legyenek a haverkák felismerhetőek és ne legyen a rendőrségen belül belőle dádá.
- Ugyanez az oka annak, h 10 másodpercnél, amikor visszanéz a motoros nagyjából fél másodpercre, gondosan ügyelt rá, h a rendőrautó rendszáma is ki legyen takarva...
- Tedd ki teljes képernyőre a videót. 8 másodpercnél amikor gondolta a sofőr, h jóvan, most már jót "szórakoztunk", lassítok, megállok, az anyósülésen helyet foglaló tag a fuck off-ot, egy szitnúgy fuck off-fal válaszolta meg. Oké oké, a szellemei klavitásaik sok esetben vitathatóak, de gyanítom azt azért megtanítják nekik, h nem 3 éves gyerek szintjén kell kommunikálni, reagálni.Na, kb. ennyi.
Most te jössz. Mi volt az Való világ tegnapi epizódjában?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zgospel
őstag
válasz odipapa #103653 üzenetére
Szerintetek egy DRZ-vel a nyílegyenes országút kellős közepén meg lehet lépni egy rendőrautó elől? Amúgyis rendszámos motor, de ha nem volt rajta akkor erősítéssel elkapták volna simán. Miért ne lehetne hogy egy barátjuk járőrként dolgozik és vele csinálták, poénból?
Ha ez nem megrendezett akkor a Győzike show sem volt az sohahttps://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
zgospel
őstag
-
NorDezs
senior tag
válasz odipapa #103539 üzenetére
Én a nyáron csináltam, így néz ki a dolog:
1, Biztosítás az adásvétel napján, vagy előtte is már előre dátumozva
2, Honosítási vizsgálat, csak NKH-nál csinálható, illetve itt kérhetsz műszaki vizsgát is
3, Eredetiség vizsga
4, NAV (vámudvar)
5, OkmányirodaOkmányirodából valami nagyobba menj, ahol találkozhattak külföldi papírral. Nálam megrémültek az angol forgalmitól, és nem merték kiadni a rendszámot. Csak harmadik próbálkozásra sikerült a második okmányirodában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest