Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16951) Joshi válasza energy4ever (#16948) üzenetére


Joshi
titán

Igen, sokan az üveglapot ajánlják. Milyen vastag üveg az ajánlott? Csak mert azt is át kell melegíteni. Én min 3mm edzett üvegre gondoltam, csak hogy ne törjön és bírja a hőt is.

(#16952) azbest válasza Joshi (#16947) üzenetére


azbest
félisten

mivel pont melegen tapadnak ezek a bevonatos asztalok, ezért hagyni kell kihűlni és pont akkor fog magától felválni... vagy legalábbis könnyebben.

(#16951) Joshi
utólag már én is inkább a 3mm -est választanám. Igaz, időbe telik felmelegednie, de az nem vészes. Viszont a súlya miatt az asztal tartó jobban berezonálhat, belenghet, ami meglátszódhat a nyomtatás minőségében is.
Ja és szerintem pont nem az edzettet érdemes, mert az edzett szétrobban, ha ütés éri vagy a melegítéskor a belső feszültség nagy. De legalább tompák a szilánok :D Rosszul gondolom?
Esetleg, ha nem jön be a teljesen fényes felület, lehet egyik oldalán maratással vagy homokfúvással tejüveggé tett üveg is. Akkor kedvedtől függően egyik oldala fényes a másik meg matt felszínt ad. Nekem úgy tűnt a mattra nehezebb jó tapadást beállítani.

[ Szerkesztve ]

(#16953) Joshi válasza azbest (#16952) üzenetére


Joshi
titán

Gorilla Glass kellene, csak ekkora méretben lehet többe kerülne mint a nyomtató. :DD

A teljes kihűlést még nem próbáltam. :B

(#16954) Joshi válasza DiszNóÓl (#16949) üzenetére


Joshi
titán

Most ezt tesztelem, megvárom míg lehűl annyira. :K

(#16955) Joshi válasza DiszNóÓl (#16949) üzenetére


Joshi
titán

Basszus igazad volt, simán lejött 29 C°-nál. :C :R

(#16956) gerleimarci válasza vizimento (#16950) üzenetére


gerleimarci
aktív tag

Van rajta PEI fólia, vagy csak natúr? Utóbbi esetben nem fog semmi se hozzátapadni.

(#16957) viki8 válasza Zsolt74 (#16946) üzenetére


viki8
újonc

Köszönöm mindenkinek a választ! Végül kicseréltem a fúvókát arra amit pluszban kaptam. Lenne még egy kérdésem, hogy ha 0.4-es a fúvóka akkor a progiban (cura) amivel generálom a gcode-ot van értelme 0.1-re állítani? Tud 0.4 vastagság alatt nyomtatni?

(#16958) energy4ever válasza viki8 (#16957) üzenetére


energy4ever
addikt

Curaban valos meret legyen megadva, hiszen ahhoz igazit mindent, foleg az adagolast. Ha elallitod, az sehogyan se lesz jo...

(#16959) Saccco válasza viki8 (#16957) üzenetére


Saccco
nagyúr

Nyugodtan mehetsz fölé, de alá nem, mert a legkisebb átmérő adott. Kalibráld be az extruder estep és flow értékeit a pontosabb falakhoz.

A rétegvastagság maximuma a fúvóka átmérőjének 75%-a.

Érdekesség: lehet a 0,4-es nózival 0,5mm line width és 0,25mm layer height-tel nyomtatni. :))

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#16960) norbert1998 válasza viki8 (#16957) üzenetére


norbert1998
veterán

Tudom, hogy nem a legjobb ötlet, de....

Nekem utoljára ilyen gond úgy oldódott meg, hogy kihuztam a hőmérséklet szenzort a hotendbol, mellé tettem, és melegitettem. Valamint toltam bele az anyagot.

350 fok körül, meg brutal erolkodedek árán egy nagy robbanás, és tiszta volt a fúvóka.
*tele volt gazosodott pla-val, a szemét blokkolta az útját.

Próbáltam gázégővel melegíteni, de nem segített a dolgon :/

(#16961) Saccco válasza norbert1998 (#16960) üzenetére


Saccco
nagyúr

A PTFE nem kapta meg ezt a 350 fokot ugye? Mert nem túl egészséges, számodra.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#16962) norbert1998 válasza Saccco (#16961) üzenetére


norbert1998
veterán

Azt hiszem akkor nem volt bent cső. :K

(#16963) TheProb


TheProb
veterán

Urak!

PETG-hez muszáj drybox? Pár napja kisütöttem, utána fasza is volt. Most letoltam egy 4 órás nyomtatást, erre megint úgy törött, mint a ropi... Illetve underextrusion jelei is voltak néhol. Monjduk most 240 helyett 235ön próbáltam. Bár kétlem, hogy az az 5 fok diffi ennyit jelentene...

Szóval instant felforrt az agyvizem. Sütöttem 1,5 órát, majd nyomtattam vele egy tesztet (~1,5 óra), aztán a mai 4 órás. Ennyi idő alatt vissza tud vizesedni? Ráhúztam egyébként a dobozát, hogy annyival is kevesebb párát tudjon megkötni.
Az "vicces" lesz, ha minden nyomtatás után be kell vágni a sütőbe...

ABS-ből azért nem tudom kinyomtatni azt a tetves kézifékkar redőnyt, mert még dobozolva is vetemedik. PETG meg az említett okok miatt. Nemtom hogy lesz ebből "tömeggyártás"...

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#16964) azbest válasza viki8 (#16957) üzenetére


azbest
félisten

Ne keved össze a szélességet és a magasságot.

A nozzle width az a lyuk mérete, szélessége: 0.4 a legelterjedtebb. Ezt kisebbre venni nem érdemes, mert akkor kihagy az anyag. Ellenben bizonyos esetben lehet kicsit fölé menni, mert a peremével szét tudja kenni. Van olyan model, ahol kifejezetten a növelését kérik, mert akkor lesz átfedés.

A layer height, rétegvastagság, a magassága a lépéseknek ami 0.1mm jobb és 0.2mm draft minőségként. Persze lehet kisebb és nagyobb is, de a túl magassal már problémák lehetnek, mert gyorsabb anyagáramlás mellett a sima alap fűtő megoldás már kevés lehet. Minél vastagabb, annál látványosabb a rétegeződés. A legtöbb nyomtatóval 0.05 alá nem érdemes menni, mert úgysem képes pontosabb nyomtatásra.

[ Szerkesztve ]

(#16965) Joshi


Joshi
titán

Amennyire átlátszó PLA anyagnál lehet látni, a kabin oszlopai nem lettek túl jók. Amúgy a többi rész nagyjából ok lenne. Az egyeneseknél nem az igazi. Ilyenkor milyen beállításokkal érdemes játszani?

(#16966) Reggie0 válasza CHIPman (#16944) üzenetére


Reggie0
félisten

Meg kell tanulni gondolkodni es keresni. Amugy nem bonyolult, beirod, hogy "dcm+acetone" es mar az elso talalat is egy elore bekevert oldat. En meg azert irom igy, mert igy szokas nevezni, nem viccbol. Besetalsz vegyszerboltba es elkialtod magad, hogy dcm, mar eled is rakjak.
Amugy meg ha ertelmezed a mondatokak is amit irok, akkor a "muanyagot kioldom" elegge arra utal, hogy oldoszerekrol beszelek. Tehat ha beirod, hogy "dcm solvent" elso talalat mar a wiki adatlap.

Egyebkent fogd fel ezt egy biztonsagot novelo eljarasnak. Aki nem eleg okos, hogy ratalaljon, az nem lesz eleg okos ahhoz, hogy biztonsagosan hasznalja.

[ Szerkesztve ]

(#16967) Atamano


Atamano
csendes tag

Sziasztok,

Ti milyen itthon is könnyen beszerezhető kenőanyagokat használtok 3D nyomtató karbantartáshoz?

(#16968) Saccco válasza Joshi (#16965) üzenetére


Saccco
nagyúr

Retract túl nagy.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#16969) Joshi válasza Saccco (#16968) üzenetére


Joshi
titán

Ezt a leírást találtam, de itt a Retraction három tényezőből áll. Ráadásul azt ajánlja, hogy meg kell nézni, hogy az adott anyag milyen hőmérsékleten viselkedik a legjobban. Nálam 215 C°-al melegíti az anyagot. Még nem próbáltam csak linkelem hogy milyen volt a nyomtatási beállítás és milyenre gondoltam.

[ Szerkesztve ]

(#16970) norbert1998


norbert1998
veterán

Bajba kerültem.

2 düznim volt az ender-hez, és kettő a titan-hoz. Az egyik Ender-es eldugult, gázégő SEM segített, ő most acetonban úszik, hátha.
A másik endert beraktam, és az oldalán, a meredek rész közepén IS jött belőle az anyag :F

Az használt Titan-ost beleraktam, de túlhúztam, beletört a hotend-be.
A heatbreak/heatthroat, ki minek hívja, szintén beletört, mikor ki akartam szedni, így az lett a vége, hogy 5-ös furó, 6-os menetmetsző. Enyhén laza, de talán maga a blokk kibírja, míg megjön az új kínából.

Maradt egy 0.2-es titanos nozzle. Beraktam, de olyan rövid a hotend a második heatbreak miatt, hogy ABS-t nem tudok nyomni egyáltalán, mert lejjebb van a burkolat szinte, mint a 0.2-es titános nozzle, és instant warping van.

A dugult ender-es nozzle még acetonban ázik, de ugyanolyan hosszú, mint a titános, így nem vagyok előrébb burkolattávolságban.

Valahonnan lehet hamarabb szerezni méretben stimmelő heat throat-ot, meg esetleg düzni-t az országban, csak arra a 2-3 hétre? :D :F

[ Szerkesztve ]

(#16971) izisz válasza norbert1998 (#16970) üzenetére


izisz
senior tag

caxtool
Ugyan ideteszem a linket, de a számra is csapok, mert rablóbanda. :((( De ha nagyon sürgős, náluk találsz valószínű.

[ Szerkesztve ]

(#16972) CHIPman válasza norbert1998 (#16970) üzenetére


CHIPman
nagyúr

ITT esetleg? Rendelésre van a legtöbb cucc, de van, ami készleten is van. Arra figyelj, hogy nettó árak vannak kiírva.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#16973) vizimento válasza gerleimarci (#16956) üzenetére


vizimento
senior tag

Nincs.
Gondoltam, ha sima üvegre megtapad, van esély a fémre is.
Ha meg nem, akkor gondoltam valami egyszerű trükkel megoldható: pl hajlakk/ragasztó.
Pont a fóliacserélgetést/ragasztgatást szeretném elkerülni.

Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!

(#16974) TheProb


TheProb
veterán

Lithophane-ezők tanácsát kérném. Milyen beállításokkal ajánlott modellt generálni? Neten nem sok anyagot találtam, de azok közül kb mindenki hasonlóan konfolta a generátort. Kb mindent defaulton hagytak, csak pl a mérettel vagy a kerettel játszottak. Én most próbáltam nyomtatni egyet, de még a legvékonyabb részein sem szűrődik át a fény. Mindenki 3mm-es vastagságot állított be (default), én is így csináltattam a modellt.
A gyakorlatban ez átlag ~2mm-es vastagságokat jelent, amin 100% infillel aligha megy át a fény. Igaz nem fehér, hanem türkiz filamenttel próbálkozom.

Valakinek tanács esetleg?

slicer-ben: 1réteg perimeter, 100% infill.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#16975) izisz válasza TheProb (#16974) üzenetére


izisz
senior tag

Settings -> Image settings -> Pozitív legyen kiválasztva.
Ha legeneráltad a lito-t adott méretre, slicerben már ne méretezd át.
Lassú nyomtatás a szép eredmény nyitja, csak perimeter-t (ha kell, állíts 4-5-öt is akár), infill nem kell.
És szerintem a színes filamentek nem az igaziak erre a célra, csak a fehér.
Egyszer szimpla szürkével nyomtam, még a legerősebb lámpicskum sem lőtte át :D

(#16976) TheProb válasza izisz (#16975) üzenetére


TheProb
veterán

A pozitív beállítás már megvolt, méretet nem állítottam slicer-ben. Sebességet 45re vettem, de egyelőre nem is a minőséggel volt a bibi, hanem, hogy semmi sem látszik.
Ez új, eddig minden vidinyóban 100% infillt állítottak be. Ha csak perimeter-t állítok, hogy fogom megkapni a rétegvastagság adta sötétebb/világosabb részeket?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#16977) izisz válasza TheProb (#16976) üzenetére


izisz
senior tag

0.1 layer height
Top4,bottom4, permiter shell 4
Brim minimum 15-20 outline
Infill 0% mert a kép maga 3mm
Falból kitölti
35mm/s a printing speed
fehér spectrum pla

Én ezt a fent említett beállításokkal nyomtam.

(#16978) azbest


azbest
félisten

ha valaki esetleg most töltene le legfrisebb marlin 2 bugfix branchről, akkor szólok, hogy sd kártyáról nyomtatás után pause módba áll a cuccos. Úgy látom ez ismert hiba, mert egy másik - reboot nyomtatás kezdetekor - friss hibajaívításban említik, hogy még megvan a pasuse probléma. :)

áh látom issue-t is nyitottak neki [link]

[ Szerkesztve ]

(#16979) TheProb válasza izisz (#16977) üzenetére


TheProb
veterán

Na, teszek majd rá egy próbát így, köszi. Jó eséllyel így a printing time is csökkenni fog valamelyest.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#16980) izisz válasza TheProb (#16979) üzenetére


izisz
senior tag

Az infillel az a gond, hogy cakkosan rakja. Így ha fehér filament lenne - ami ugye nem volt - akkor is rontaná az átlátszóságot. Míg a perimeter egységes hurkák, egyirányúak mindig. De ze most részemről csak logikázás, nem próbáltam infillel nyomtatni még lito-t. Majd oszd meg, hogy sikerült :K

(#16981) TheProb


TheProb
veterán

Halp, hilfe! PETG bibi (még mindig), az alábbi artifact-okat mi okozza és mivel orvosolható?
Z seam miatt lehet? Mint ha jelentősen kevesebb (és máshol) lett volna belőle, mikor "shortest"-tel nyomtattam "shaprest corner" helyett. Bár mindenképp volt, csak előbbinél talán kevesebb.

Illetve továbbra is szívok a töréssel. Frissen kisütve, 240-245 fokon nyomtatva, hűtés nélkül is törik a modell. De nem csak a layer-ek mentém, hanem átlósan is.


"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#16982) Dyingsoul válasza Joshi (#16947) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Üvegen egész biztosan nehezebb leszedni magas asztal hőfokon a tárgyat... Általában ha kész egy nyomtatás, meg kell várni, hogy lehűljön szoba hőmérsékletűre a munkalap és a tárgy is. Én néha rányitom az ablakot és szellőztetek, eddig nem ártott a modelleknek, persze csak a nyomtatás végén.

Más: nyomtatok egy bonyolult firgurát (Diablo). A nyomtatás kb 10 órán át tart a beállításaimmal. Szinte pont a felénél, 52%/-nál elrontja a nyomtatást... Olyan, mintha félre nyomná az anyagot vagy eltolja a modellt az üveglapon vagy nem is tudom mi történhet... 2x futottam már neki és egyszerűen csak pazarlom az anyagot.

Ilyen esetben, mikor egy bonyolult nyomtatás akár a végén vagy közepén failel, ti hogyan próbáljátok meg kideríteni, hogy mi lehet a hiba? Az alja pedig olyan szép lett.. :(

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#16983) Joshi válasza Dyingsoul (#16982) üzenetére


Joshi
titán

Nekem nem üveg lap van hanem a Kossel Delta gyári felülete, de aztán írták hogy hidegen kell levenni. Mondjuk még úgy is nehéz.

A Simplify3D-ben van olyan funkció hogy lefuttatod a nyomtatást, vagy csak egyszerűen kipróbálsz egy másik szeletelő progit. Lehet rossz a G-code generálása annak a proginak amit használsz. Még nem próbáltam ekkora modellt nyomtatni, ez csak tipp részemről.

[ Szerkesztve ]

(#16984) Dyingsoul válasza Joshi (#16983) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Cura-ban szeletelek. A modellt pedig kicsinyítem. Lehet, hogy a kicsinyítés kavar be neki? KB felére vagy 60%ára kicsinyítem.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#16985) izisz válasza Dyingsoul (#16984) üzenetére


izisz
senior tag

A kicsinyítés okozhat gondot. Egyszer az Eiffel tornyot akartam kisebbet nyomtatni, de amint kicsinyítettem, bizonyos részletek eltűntek, látszott az előnézetben, hogy pl a torony teteje felé a korlátok eltűntek, onnantól csak a levegőbe nyomta volna az anyagot - az adott, 0.4-es nozzle-al 0.4-es layer width-al az már nem ment volna.
Nálad is simán lehet ilyesmi gebasz, szóval jah, nézd meg a gcode preview-t.

(#16986) Joshi válasza Dyingsoul (#16984) üzenetére


Joshi
titán

Nekem van egy nagyon részletes 600x400x400 mm körüli nagyon részletes modellem, de ha lekicsinyítem már nem tud vele mit kezdeni a szeletelő progi. Vagyis elkészíti a gcode-ot, de nagyon hiányos lesz a modell. Persze nálam drasztikus a kicsinyítés. Szerintem próbáld ki a Simplify3D, nagyon jónak tűnik a progi.

(#16987) Mr.Csizmás válasza Dyingsoul (#16984) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

Valts slicert. PSL, S3D komplexebb modon vegzi a feldolgozast.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#16988) Reggie0 válasza izisz (#16985) üzenetére


Reggie0
félisten

Jol kell tudni kicsinyiteni :D Ilyen esetben az Experimental->Slicing Tolerance erteket "Exclusive"-re kell allitani es az Experimental->Minimum Polygon Circumference erteket is vagy tizedere csokkenteni, pl. 0.1mm-re.

[ Szerkesztve ]

(#16989) Atamano


Atamano
csendes tag


Mi okozhatja ezt a problémát?
A képen nem látszik,de több helyen is hosszú vonalakat húz a gép,amelyek jelentősen eltérnek a tényleges mérettől és a kocka mindegyik oldalán láthatóak.

[ Szerkesztve ]

(#16990) Saccco válasza Atamano (#16989) üzenetére


Saccco
nagyúr

Pl.: túlextrudálás, laza szíj, z-wobble.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#16991) norbert1998


norbert1998
veterán

Srácok, ABS és 0.2-es Nozzle mennyire életképes? Péntekig csak ilyenem van. :F

(#16992) izisz válasza Reggie0 (#16988) üzenetére


izisz
senior tag

Felteszem ezek cura-s varázslatok, szóval nálam nem játszik/játszott :)
Egyébként, tegyük fel adott egy üres kocka, tető nélkül, a fala 0.4mm vastag. Kicsinyítsd le tetszőlegesen. Szerinted továbbra is felszeleteli akármi, 0.4-es layer width beállítás mellett? Vagy az oldalfalak eltűnnek, csak az asztallal érintkező oldala marad meg?

(#16993) Reggie0 válasza izisz (#16992) üzenetére


Reggie0
félisten

Beallitastol fugg, az elso amit emlitettem pont ezt adja meg.

(#16989) Atamano: Gondolom ott volt az alja, tipikus "elephant foot". A rendszeres vonalakat meg mar irtak itt.

[ Szerkesztve ]

(#16994) Joshi


Joshi
titán

energy4ever

A 3D nyomtatás topikgazdájának szól elsősorban a hozzászólásom. Nagyon fontosnak tartom azt, hogy a hozzáértő fórumozók azon legyenek, hogy a lehető legrészletesebb infót osszák meg a laikusokkal. Remélem nem kell részleteznem, hogy a kukába nyomtatott műanyaggal hova jutunk. Nem akarom túltolni a környezet védelmet, de azért ez a műanyagos Hobby nem tesz jót a környezetünknek. Én csak ~két hete foglalkozom a témával, de már szinte több kárt csináltam a műanyag hulladékkal mint bárki a környezetemben.
Ok, tök jól néz ki a Benchy, meg a Marvel/DC figurák. De azért na...

Az eddigi hulladék ami még meg van, mert amúgy sok finomabb szálat, szemetet kidobtam már. :(((

[ Szerkesztve ]

(#16995) Mr.Csizmás válasza Joshi (#16994) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

én is gyűjtögetem. aki refurbol, annak szívesen odaadom pesten.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#16996) dugesz77 válasza Mr.Csizmás (#16995) üzenetére


dugesz77
őstag

Én szerintem ha összegyűlik annyi ,vágódeszkát vagy pohár alátétet olvasztok belőle sütőben szilikon formában. Ez a filament gyártás elég macera otthoni körülmények között.
Azért érdekes ,hogy nagy betűkkel hirdetik ,hogy a PLA környezet barát ,mert lebomlik de azt elfelejtik odaírni ,hogy 5 napig kéne 60C fokon tartani ,hogy beinduljon a folyamat(forrás)

[ Szerkesztve ]

(#16997) layerke válasza dugesz77 (#16996) üzenetére


layerke
aktív tag

Senki nem mondta, hogy lebomlik. Leírásában biológiailag lebontható szerepel, ami azt jelenti, hogy az általad ecsetelt körülmények között tartva x időn belül lebomlik. Ha kidobjuk az udvarra, akkor sajnos nem..

Joshi: ha ez tényleg fontos, akkor tedd meg a megfelelő lépéseket! Beszéljetek a TG-vel, hogy legyen beírva az összefoglalóba egy felhívás a "szemétgyártásra" és szervezd meg, hogy összegyűjtsük valahova további értelmes felhasználás céljából, mint amit dugesz is írt. Szerintem jó a kezdeményezés!

(#16998) Mr.Csizmás válasza layerke (#16997) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

kérdőjelet vet fel, hogy anyagtípusonként érdemes külön gyűjteni, vagy mehet egybe?

(#16999) Reggie0 okk, majd várlak akkor, csak elszöszögetek vele :))

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#16999) Reggie0 válasza Joshi (#16994) üzenetére


Reggie0
félisten

En atveszem a kinyomtatott hulladekot.

(#16998) Mr.Csizmás: Elony ha szet van valogatva muanyagtipus szerint, es az sem art, ha gyarto szerint is. Akkor majdnem az eredetivel megegyezot lehet belole ujra huzni. Nekem minden szinhez, gyartohoz es tipushoz van egy kulon nejlonzacso amibe gyutom, mar van vagy 5kg hulladek.

(#16998) Mr.Csizmás: Meg kb. 1 honap, most utazok el.

[ Szerkesztve ]

(#17000) Saccco


Saccco
nagyúr

Ezt eddig nem láttam: https://www.3dsets.com/

Rancher 4×4


:Y :Y :Y :Y

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.