Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45001) Mr.Csizmás válasza katyilkadr (#45000) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

ahhoz módosított fw kell, hogy a limitet engedje. na meg milyen fejes? direct drive vagy bowden? mert a tefloncsőnek nem tesz jót a 250+ fok.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#45002) fabula válasza katyilkadr (#45000) üzenetére


fabula
őstag

Azért a PTFE betétcsöves hotendeknek max 240 C lehet a hőmérséklete, az is a határ, felette már megsül a PTFE cső és erősen káros gázokat ereget, nem célszerű beszívni.
Bátor vagy, hogy 260 C-on járattad eddig. Javaslom szedd szét és nézd meg a PTFE betétcső fúvóka felőli végét, mert szerintem már meg is égett.
A fúvóka hőmérsékletének korlátja a firmware-ben van beállítva, azon kell módosítani, de csak ha már full metal hotend lesz benne. A PTFE csöves hotend simán szét fog égni 270 C-on.
Ha Marlin firmware van rajta (valószínű), akkor keresned kell hozzá a neten egy alternatív (nem gyári) firmware-t, ami még nincs lefordítva és akkor a Virtual Studio Code szoftverben tudod módosítani a hotend max hőmérsékletét, valamint le is tudod fordítani a módosított firmwar-et és ezt kell feltölteni a nyomtatóra.
Lehet, hogy a hotend thermisztort is cserélni kell, de ehhez ismerni kellene a gyári thermisztor típusát.

(#45003) Janos46 válasza fabula (#44982) üzenetére


Janos46
tag

Szia.
Filament szárítással kapcsolatos kérdésem lenne. Mivel lárom, hogy 1 éve hsználod, vannak gyakorlati tapasztalataid.
Mekkor az a max páratartalom amit még elfogadható?
A szilikát hogyan újítod fel?
Honnan tudod, hogy mikor kell?
A szilikát új korában mekkora nedvességgel kerül forgalomba?
A tárolásának légmentesen kell történnie?
Én macskaalmnak való szilikátot vettem 3,8liter kb. 2800 Ft. Tüllhálóból zacsikat készítettem és úgy tettem a légmentesen lezárt filamentekkel el. A szárítóm egy ERYONE, ami nem a legcsendesebb, habár nincs összehasonlítási alapom. A szárítót rátettem a fűtőtestre, amivel már eleve 35 fokkal indul a szárítás, így kevesebb energiát használ a felfűtésre.

Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!

(#45004) Janos46 válasza KrAt (#44974) üzenetére


Janos46
tag

Szia.
FilaDryer (SUNLU) S2 Egy vásárlói vélemény. Kapható itthon is: 3djake.hu 30.000 Ft.Sz
Két ilyen szárítóm is van, különböző rendelésből fél év eltéréssel. A korábban rendeltben hiába kapcsolom ki a LED opciót OFF-ra, akkor is világít az LCD háttérfény. Az újabb, 2023. novemberi rendelésben pedig hiába kapcsolom ON-ra, az összes fény elalszik 1-2 perc után.
Az újabb, átdolgozott fajtában van egy pici ventillátor, ami némileg segít a szárítás felgyorsításában, de cserébe hallgatni kell a vinnyogását, nem néma, mint az elődje.
Ezektől függetlenül nagyon jó a termék.

CREALiTY.

Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!

(#45005) 2thletme2day válasza KrAt (#44974) üzenetére


2thletme2day
őstag

Én egy ilyen gyümölcsaszalót használok erre. Ventilátoros, 70 fokot tud max és időzíthető is. 3 tekercs filament belemegy. Töleltesen teszi a dolgát, bár nem olyan fancy céleszköz mint a dedikált szárítók de lényegében ugyanazt csinálja.

[ Szerkesztve ]

(#45006) fabula válasza Janos46 (#45003) üzenetére


fabula
őstag

Mármint a filament szárítás utáni páratartalmára gomdolsz? Az a Sunlu S2-ben kb. 30% alá megy le kicsivel, de az a szárítóban lévő levegő páratartalmának értéke, nem a szál nedvességének a mértéke. Valahol nyilván korrelál a kettő, de nem ugyan az. A szálban még lehet nedvesség belül.
Én csak színváltós szilikagél golyókat használok, szárazon narancssárga, nedvesen pedig zöld a színük, tehát látható, mikor kell szárítani. Ezek a Bambu AMS szárítótartályaiba mennek. Vettem 1 kg-ot és cserélgetem, amikor kell.
Szárításhoz én ezeket egy lemeztepsibe beleöntöm vékonyan szétterítve és beteszem a konyhai légkeveréses elektromos sütőbe, beállítom kb. 70 C-ra és vagy kétszer ránézek, átrázogatom kicsit, majd amikor már újra narancssárga mind, akkor kiveszem és légmentesen záródó üvegtartóba teszem, amíg nem kerül újra használatba. Nem tart sokáig, kb 20 perc.
Természetesen légmentesen kell tárolni, egyébként gyorsan felveszi a levegő nedvességét, ami nálam alapból kb. 50% körül mozog.
A filamneteket vákumzacskókban tárolom, most már szintén színváltós, de eleve gyárilag kis zacskókba rakott szilikagéllel együtt csomagolom le. Ezeken is látszik, amikor elszíneződnek. Ezeket már az S2-ben szárítom 50 C-fokon, mint a PLA-t és vákumzacskóban tárolom levákumozva, ami nincs épp filament mellett.
Régebben egyszer használatos fehér zacsis fehér szilkagélt használtam a filamentekhez (mint amilyen a gyári csomagokban is szokott lenni), de mivel azokon nem látni, mikor telítődnek, átálltam az elszínződősekre, ezeket nem kell időnként kidobálni.

(#45007) fabula válasza 2thletme2day (#45005) üzenetére


fabula
őstag

Én is használtam korábban hasonló aszalót, de sok helyet foglal, na meg osztoznom kellett rajta az asszonnyal is aszalási szezonban :D .
Szóval vettem egy újabb ventilátoros Sunlu S2-őt, az aszalót meg megkapta az asszony örökbe, így mindneki örül :DDD .
Nekem nem "vinnyog" benne a ventilátor és kellett is bele, mert a pára amúgy bent maradna, meg alig hallani és az is jó, hogy magától kialszik a háttérvilágítás, mert jellemzően éjjel szárítok benne.

[ Szerkesztve ]

(#45008) katyilkadr válasza fabula (#45002) üzenetére


katyilkadr
csendes tag

Üdv! Szétszereltem az extrudert, a teflon cső makulátlan, viszont a hotend venti kábele égett meg egy kicsit, a rossz kábelvezetés miatt. A termisztoron semmi írást, vagy jelet nem látni. A cég oldalán található egy all metal ini fájl, amivel nem tudok mit kezdeni.

(#45009) katyilkadr válasza fabula (#45002) üzenetére


katyilkadr
csendes tag

Bocs elírtam: genius- pro-firmware-all-metal.bin fájl.

(#45010) TeebyKay


TeebyKay
őstag

Sunlu eu-s raktárában megint elérhetők PLA filamentek aki esetleg most venne és nem vette meg pár napja variometrumtól drágábban mint én :D

[ Szerkesztve ]

(#45011) fabula válasza katyilkadr (#45009) üzenetére


fabula
őstag

Akkor ez a bin fájl már egy lefordított firmware az all-metal hotendhez, valószínűleg engedi a nagyobb hőmérsékletet is, bár ezt nem tudom neked megmondani.
Leírás nincs a bin fájl mellett?
A mostani hotendben a tefloncső leér a fúvókáig? Mert ha igen, akkor valószínűleg nem túl sok ideig kaphatott 260 C fokot, mert már 250-nél is megég a nozzle felőli vége elég hamar.

(#45012) Imy


Imy
veterán

Menetek tervezésével kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mi a legjobb megoldása rá. Fusion(360)-at használok.

Ha egy modellbe tervezek pl egy M6-os menetet, akkor ha kinyomtatom a modellt, akkor nem megy bele a csavar. Úgy szoktam orvosolni, hogy 102-103%-al felnagyítom X és Y irányba, Z-ben marad 100%, így tökéletesen belemegy.
Ugyanez a helyzet, ha tervezek egy csavart és egy menetet, és mindkettőt nyomtatom.

Gondolom van rá valami jó, és bevált módszer. Az átméretezéssel annyi a gond, hogy már terevzéskor számolni kell vele, ami lassítja a folyamatot.

Most Bambu nyomtatót használok, és Bambu stúdióval szeletelek, az épített nyomtatómnál pedig CURA-t használok.

(#45013) Gondwana válasza Imy (#45012) üzenetére


Gondwana
addikt

Ha Cura, akkor Slicing tolerance (bizonyára a Bambi is hasonló néven hivatkozza), én is most indítom újra, amit az éjjel nyomtattam, mert ez alapértelmezett middle-n maradt és a 3/8"-es NPT menet (levegőcső gyorscsatlakozó) nem volt beletekerhető. :B

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

(#45014) katyilkadr válasza fabula (#45011) üzenetére


katyilkadr
csendes tag

Sajnos eddig nem találtam leírást hozzá. Próbáltam a VSC, Pronterface, STM32 Cube programmer trióval ügyködni de mindig valami hibát jelzett. Talán jobb is ha hibát jelez, mint hogy lenémuljon az alaplap. Nem merek tovább próbálkozni. A teflon cső leér a fúvókához, kb. 6-7 órát bróbáltam nyomtatni, 255 fokon. Ha megég, nem baj mindenképp bimetál heatbrake lesz. A feszítőkart alura cserélem. Érdekes, hogy nem találni hozzá leírást, hiszen a gyártó oldalán is rendelhető.

(#45015) AndrewTdi válasza Imy (#45012) üzenetére


AndrewTdi
addikt

Én [link] ez alapján szoktam Fusionben a toleranciát állítani ha menetet csinálok. Eddig sikerült ezzel a módszerrel szinte mindig.

[ Szerkesztve ]

(#45016) katyilkadr válasza katyilkadr (#45014) üzenetére


katyilkadr
csendes tag

https://www.artillery3d.com/products/artillery-sw-x2-full-metal-extruder-assembled-with-hardened-steel-nozzle-on-higher-temperature-resistance-up-to-300-heated?variant=46792755544350

(#45017) poli27


poli27
Topikgazda

A mai napom filamet leltar volt xd... ez a spoolstock (android, de van szifonhoz is) program egész jó ami 2e ft :)
Az a sok mire bepötyögi az ember, utánna majd karban kell tartani a súlyt :)

(#45018) fabula válasza katyilkadr (#45014) üzenetére


fabula
őstag

A bin fájl már a lefordított firmware, azt nem lehet szerkeszteni semmilyen programmal, azért nem sikerült. A lefordítatlan Marlin fájlokat lehet csak módosítani, az alaplapi processzor gépi kódjára lefordított bin-eket már nem, azokat csak telepíteni lehet a nyomtató alaplapjára!
A te nyomtatód gyári szerkeszthető Marlin 2-es firmware pl. itt található: [link] , de ha annyira nem tudod, hogy hogyan kell a Marlint programozni, hogy a bin fájlt próbáltad szerkeszteni, jobb ha nem nyúlsz hozzá és nem próbálkozol, mivel csak több kárt okozol magadnak, mint hasznot :K . Ez az én baráti javaslatom.
Ha viszont nem lehet tudni mi van a bin fájlban, akkor pedig ne telepíts semmit a nyomtatóra, mert letéglázhatod!
Csak olyan bin fájlt szabad megpróbálni telepíteni, amiről leírják, hogy pontosan mire és milyen alaplapra való és mit csinál másképp, mint a gyárilag telepített alap firmware.

[ Szerkesztve ]

(#45019) katyilkadr válasza fabula (#45018) üzenetére


katyilkadr
csendes tag

Mondjuk, azt tudom, hogy a bin -t telepíteni kell, de, nem boldogultam vele. Tegnap este írtam a gyártónak, azt válaszolták, egy munkatárs 3 mukanapon belül válaszol a kérdésemre. Most várok. Értem én, hogy Marlin 2.x de, akkor mit frissítettem 3.0.5-ről 3.2.6-ra?

(#45020) fabula válasza katyilkadr (#45019) üzenetére


fabula
őstag

Az valószínűleg a firmware verziója, ami a Marlin 2.x verzión alapul.
A nyomtatód firmware frissítéséről itt egy step by step videó: [link] .

(#45021) katyilkadr válasza fabula (#45020) üzenetére


katyilkadr
csendes tag

Az ényémen is a 2.0.9.1-es marlin fut. Ez a verzió kb 3 éves. Az általam frissített firmware pár napja lett elérhető, ennek eredménye a 3.2.6. De még mindig 260 a limit!

(#45022) fabula válasza katyilkadr (#45021) üzenetére


fabula
őstag

Azért, mert a firmware-ben erre van limitálva, mint már írtuk. Az, hogy nagyobb verziószámú a firmware, nem jelenti azt, hogy a hotend hőmérsékletkorlátját növelték, mivel nyilván az eredeti gyári PTFE csöves hotendhez készült a firmware.
Ha szerencséd van és jó a gyári support, akkor küldenek neked egy az általuk gyártott full metal hotendhez való firmwaret, remélhetőleg abban már 300 C lesz a korlát és nem 260 C.
Egyébkébt én korábban linkeltem neked a nyomtatód szerkeszthető Marlin 2.x-es verzióját, azt nézd meg a VSC-ben, ott keresd meg, hol van beállítva a korlát és írd át, majd fordítsd le bin fájlba, hogy telepíteni tudd a gépre, ha más megoldás nem lesz.
De nagyon vigyáz a firmware mókolással, mert ha valamit rosszul állítasz be, akkor akár téglázhatod is a gépedet, ezért én erre nem bíztatlak, mint már írtam is.

[ Szerkesztve ]

(#45023) katyilkadr válasza fabula (#45022) üzenetére


katyilkadr
csendes tag

Igen, ezt a tanácsot meg is fogadom! Eddig sikerült nem elrontanom semmit. Mivel ebben nem vagyok járatos, megvárom a tutit. Köszi!

(#45024) katyilkadr válasza fabula (#45022) üzenetére


katyilkadr
csendes tag

A leírás csak a HEATER_0_MAXTEMP sort említi, ha csak az értéket írom át és a termistor nem reklamál, nagy baj nem lehet ugye? Szinte minden gép 100 k-ás termisztort használ, de lehet cserélni PT1000 1047-esre 4,7-Ohm-Pull Up-pal, ez erősebb. A 275 a 260-nak felel meg, 15 fokkal többet kell megadni.

[ Szerkesztve ]

(#45025) fabula válasza katyilkadr (#45024) üzenetére


fabula
őstag

Elméletileg jó, de a gépi kódba fordításnál be kell állítani a megfelelő processzort is, hiszen többféle processzoron fut a Marlin és a megfelelő típus gépi kódjára kell fordítani.
Szóval csak a saját felelősségedre kísérletezz :DDD .

[ Szerkesztve ]

(#45026) fuze válasza Tomi_Sci (#44488) üzenetére


fuze
őstag

Nem láttam korábban az üzenetet de azért válaszolok! Eddig nagyon bevált az orbiter+bambu hotend, bár tény hogy az egyetlen összehasonlítási alapom a gyári ender toolhead. Volt sima cr10 hotend és orbiter is együtt, annál lényegesen megbízhatóbb a mostani felállás. A klipperrel megtamogatva egy nagyon stabil nyomtatom lett. Amin meg szívesen javítanék az az enyhe z wobble. A jövőben meg kene erősíteni a vázat hogy merevebb legyen. Szerintem az segitene. Illetve a bom görgők is cserélve lesznek ha elkopnak. Egyelőre jók.

mostanaban nem igazán nyomtattam, tavaly év vége fele kattantam rá a tuningra. Utóbbival le kene állnom egy időre és inkább a projektekre koncentrálni amiknek megvalósítását folyton csak halogatom. Viszont annyira imadom fejleszteni, tuningolni, hogy néha már az is elég. De akkor mi értelme? :D

[ Szerkesztve ]

adms.hu | UI Designer

(#45027) snake1977


snake1977
őstag

Sziasztok!
Tanácsot kérnék, vettem egy Anycubbic vypert, ez az első nyomtatóm. A problémám hogy az alaplap hűtőventilátora brutálisan hangos, nem lehet megmaradni a szobában tőle [link] .
A redditen néztem a méreteket [link] "Motherboard: 80x80x15, 24V, 0,35A, Speed 4000, dBA 36.30, CFM 46.47 (YCCFAN Model YDH8015C24F)" ebben a méretben itthon nem találtam, szerintetek kiváltható egy Yate Loon [link] "2500 rpm 24CFM" ventilátorral, elég légáram lehet az alaplapnak? Gondoltam egy step down konverterrel a 24V-ot lehúzom 12V-ra, mert méretben egyezik 80x15-ös és lecserélem csak félek hogy nehogy túlmelegedjen az alaplap. :U
Vagy ha lenne egyéb ötlet/javaslat, szivesen fogadom.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#45028) laskr99


laskr99
addikt

Kicsit elakadtam Klippernél. Van arra valahogy lehetőség, hogy flasheljem a klippert a lapra gépről? Mert tutorial szerint nekem OTG-n kéne a pi-re kötnöm a lapot és a Pi-ről flashelni, de az otg-t fél éve odaadtam valakinek :DD
Pi-n mainsail meg minden egyéb fent van már. Igazából serial is van még lehetőség, ugye prusa lapon az is van, de sehol se találtam ilyen infot

[ Szerkesztve ]

(#45029) Serricon válasza laskr99 (#45028) üzenetére


Serricon
senior tag

Nem tudom milyen lapról van szó, de talán tud az is olyat, hogy SD kártyáról updateli magát(én így váltottam klipperre), ha igen a Pi-n tudsz buildelni firmware update fájlt rámásolod bedugod kész.

(#45030) Mr.Csizmás válasza Serricon (#45029) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

+1 :K én is így csináltam, putty-n build, aztán fel.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#45031) laskr99 válasza Serricon (#45029) üzenetére


laskr99
addikt

Einsy, elvileg eddig úgy csinálta,hogy prusaslicerből updateelt. De lehet estére sikerül szerezni egyet.

(#45032) AndrewTdi


AndrewTdi
addikt

Sziasztok!
Azon agyalok én is beszererznék valami filament szárírót, de nem tudom, hogy aszaló legyen vagy kimondottan szárító. Tudom, hogy sokan használják mindkét verziót.
Az aszalóba 2 tekercs is belemegy és kb 17K. Mi az előnye a filament szárítónak?

(#45033) frescho válasza snake1977 (#45027) üzenetére


frescho
addikt

Az alaplapit nyugodtan lassíthatod. Nekem most 30%-on megy a venti, de csak azért, mert ez a minimum. Melegben jobban felpörög, de én elég alacsonyra lőttem be a target hőmérsékletet. A következő lépés a fejet hűtő venti lesz. :)

https://frescho.hu

(#45034) snake1977 válasza frescho (#45033) üzenetére


snake1977
őstag

Köszönöm Frescho :)
Majd zaklatlak ha rámérsz, Bacsis pont ma du. javasolta, hogy hozzád forduljak 3D nyomtatás ügyben. Lassan kitépem a maradék hajam, valamit nagyon eltoltam. :B

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#45035) frescho válasza snake1977 (#45034) üzenetére


frescho
addikt

Ez mindenkinél így kezdődik. Te már legalább nem egy Anettkával kezdesz.

https://frescho.hu

(#45036) snake1977 válasza frescho (#45035) üzenetére


snake1977
őstag

Ha egyszer átlátom rendesen és belejövök a dolgokba, valószínűleg én is építek egy custom nyomtatót ahogy te csináltad, nagyobb nyomtató térrel.
Gondoltam a két hüllő jól megérti majd egymást de egyelőre nem vagyunk egy hullámhosszon. :D

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#45037) laskr99


laskr99
addikt

na egy kicsit elakadtam. Fent a prusan a klipper, Hotend pid megvolt, de valamiért a bedet nem szeretné menteni, és nem jövök rá mi ez.
SAVE_CONFIG section 'heater_bed' option 'control' conflicts with included value

(#45038) rokapet válasza laskr99 (#45037) üzenetére


rokapet
tag

Sokat segítene ha bemásolnád ide a konfig releváns részét!

(#45039) laskr99 válasza rokapet (#45038) üzenetére


laskr99
addikt

Igazából az a baj, hogy a releváns részt nem tudom hol keressem, mert a nincs heated bed rész a configban.
Ez van meg, 1-2 dologgal kiegészítve
[link]

(#45040) laskr99 válasza laskr99 (#45039) üzenetére


laskr99
addikt

Találtam jobbat, de az meg így félig nem okés:

(#45041) szabieable válasza laskr99 (#45040) üzenetére


szabieable
aktív tag

tényleg egyszerűbb ha lenne ha felraknád pastebinra vagy bárhova a configot...

(#45042) gaben19872


gaben19872
csendes tag

Sziasztok. Full kezdö vagyok. Olyan kérdésem lenne hogy jpg-böl csinéltam modelt..stl fájl...kiszerkeztettem..méretek is megfelelöek...mégis mikor a vett gép programjával akarnám nyomtatni azt irja hogy tullépte a tartományt...pedig a képen is benne a tartományban van mikor betöltöm a fájlt

(#45043) FNG válasza gaben19872 (#45042) üzenetére


FNG
kezdő

Milyen méretű a modell? Nem lehet, hogy a modell még elfér, de a skirt miatt már túlnyúlik?

Nintendo Friend Code: SW-6329-0332-2133

(#45044) laskr99 válasza szabieable (#45041) üzenetére


laskr99
addikt

Akkor mutatom az egészet, elsőnek felraktam ezt:
https://github.com/dz0ny/klipper-prusa-mk3s/blob/main/printer.template.cfg

Ez eléggé szét van szedve, de olyan problémák voltak benne, hogy pl bed részt nem húzta be cfg-ből meg az extrudernél is volt kihagyva rész, gondoltam akkor legyen olyan ahol full konfigba van az egész:
https://lab4450.com/latest-projects/revive-your-prusa-mk3s-with-klipper-2-5-compile-and-flash-klipper/

Ez meg dobja a fenti dolgot, a zöld részből simán bemásoltam a cfg-be, a fenti konfig fájljai maradtak, de nem linkeltem rá semmit. A template is a régi configé maradt.

(#45045) gaben19872 válasza laskr99 (#45044) üzenetére


gaben19872
csendes tag

programba betöltöm a modelt és böven van még hely mellette...15 x15 kb az asztal pedig 22-es..és mégis ezt irja ki hogy tullépte

(#45046) FNG válasza gaben19872 (#45045) üzenetére


FNG
kezdő

Tudsz egy képernyőképet mutatni róla?

Nintendo Friend Code: SW-6329-0332-2133

(#45047) szabieable válasza laskr99 (#45044) üzenetére


szabieable
aktív tag

Összelegoztál innen onnan különböző configokat, senki nem fogja vakon megmondani mi így a probléma anélkül, hogy látnánk mi az aktuális jelenlegi állapot nálad a config folderben, lehet csak egy hiányzó include vagy eltört egy lezáró tag.

mutasd a mostani printer.cfgt ne azt, hogy mit honnan vadásztál össze

[ Szerkesztve ]

(#45048) laskr99 válasza szabieable (#45047) üzenetére


laskr99
addikt

Azért küldtem a 2.-at, azt másoltam teljes egészében:
[link]

(#45049) szabieable válasza laskr99 (#45048) üzenetére


szabieable
aktív tag

egy klippy.logot is tegyél fel mellé plz

(#45050) szabieable válasza laskr99 (#45037) üzenetére


szabieable
aktív tag

ez azért van mert a heater_bed egy olyan includeban szerepel amit a printer.cfg szeretne felülírni a config aljára a do not edit below sectionben, a megoldás, hogy azt a kódblokkot visszaemeled a printer.cfgbe

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.