Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52970) peppe79 válasza sentinel (#52959) üzenetére


peppe79
senior tag

Hát, nem tudom. Történt ugyan némi ráncfelvarrás a 2017 változathoz képest, de a menüben az ikonok ugyanolyan katyvaszosak maradtak, és összességében - azon túl, hogy formailag egy picit hasonlít az eredetire, meg van snake játék - tkp. semmi köze a klasszikus 3310-hez.

Én - jobb híján - még nem adtam fel az Alcatel 3088x-el való küzdelmet. SD kártya ide vagy oda, sajnos a hívószám kijelzést kikapcsoláskor mindig inaktiválja. Talán ez szolgáltatófüggő is, én Telekomos vagyok.
Viszont: nem bírtam már nézegetni ezeket a bénábbnál bénább appokat a Kaistore-ban, így megpróbáltam elérni a Bananahackers appokat. Valamiért a KaiOSRT simulator nem észlelte a telót, a Pale Moon WebIDE felületéről viszont gyönyörűen működik.
Így elérhető a Twitter, Viber, Gmail, Uber, Google voice, Onedrive, Dropbox, Weboffice, GPS-recorder, különböző zenelejátszók, böngészők, webrádiók stb. Azért így már picit használhatóbbá válik, már akit érdekelnek az ehhez hasonló appok.
Én egyelőre csak az Outlook-ot, Facebook lite-ot, és a Moovit-ot próbáltam ki. Az első kettő gond nélkül fut, de legnagyobb bánatomra a Moovit (ami pont érdekelt volna) csak a weboldalra navigál el, és nem ismeri fel tartózkodási helyet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.