Hirdetés

2020. október 26., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-23 22:34:04

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, fáradjon át ide: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45001) quailstorm válasza .Szaki. (#45000) üzenetére


quailstorm
nagyúr

"Ó ha tudnád, hogy hány ember vesz úgy okostelefont, hogy a 90%-át ki se használja a készülék tudásának."
Ezeknek a 80%-a meg azt sem tudja mi az a netes fórum... Úgyhogy az ő kérdéseiket nem itt várjuk szerintem...
Ebben a hsz-ben csupa simatelefon van mi? Ha volt WinMO-ja, van Symbianja, és WinMO-t akar megint, akkor feltétlen rá kell beszélni egy Ashára, ugye? Tudom telefon, tudom stabil, csak buta. Megvetted, nézegeted, annyi. Nulla bővíthetőség, max opera mini, meg egy két játék. Semmi office... WinMO-n meg symbianon meg gyárilag van valami telepítve.
"mert ahány ember annyi igény" saját igényt vázoltam valóban, de az Aspen nem egy mai telefon ami azt illeti.
Szóval tételesen nem értem hogy miért kell kötődni a zárt rendszerű telefonokhoz.
Ha meg átmennénk az emlegetett topicba, akkor meg legalább 10 flamekeltő hozzászólást olvashatnál, mint vegyél androidot, a WinMO nem okostelefon, a symbian meg pláne, és vegyél androidot. Nem tartom valószínűnek hogy racionálisan látnák a dolgot, márpedig a legrosszabb egy galaxy y pro-ra rábeszélés lenne, mert olcsó. Csak telefonálni nem lehet vele, de az részletkérdés ugye...
Egyébként meg majd jön az illetékes, és mondja, hogy mit szeretne, kár ezen előre vitázni.

(#45002) .Szaki. válasza quailstorm (#45001) üzenetére


.Szaki.
őstag

"Egyébként meg majd jön az illetékes, és mondja, hogy mit szeretne, kár ezen előre vitázni."

Ez pontosan így van, szerintem sem kell ezen vitázni, ezért nem értem, hogy miért kellett "betámadni"... De nem fogom szét offolni a topicot egy ilyen jelentéktelen dolog miatt.

[ Szerkesztve ]

(#45003) meroly válasza .Szaki. (#45002) üzenetére


meroly
veterán

Vigyázz a kollegával, tegnap is kitiltatott egy kérdezőt ;] :P [link]

Impossible is nothing

(#45004) .Szaki. válasza meroly (#45003) üzenetére


.Szaki.
őstag

:) Köszönöm, figyelni fogok. Nem járok fel olyan gyakran, hogy 1 napos kitiltás miatt aggódjak. :) De ha úgy értelmezted, hogy hibás vagyok, akkor viszont elnézést kérek Tőled is meg a többiektől is, rossz szándék semmiképp nem hajtott.

(#45005) quailstorm válasza .Szaki. (#45004) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Miért lennél hibás? Semmi stílusprobléma nem volt veled, max nem értek egyet a véleményeddel, de ez nem von maga után szankciót... egyelőre ;]

(#45006) Dhampir válasza quailstorm (#44992) üzenetére


Dhampir
nagyúr

Csupán annyi "bajom" van a régi mobillal, hogy haldoklik. A Wi-Fi antennája újkorában is használhatatlan volt, minden Hotspotnál eldobálta a jelet.

Kamera nincsen benne, ami pedig gyors dokumentálásnál jól tudna jönni. Az akkumulátora is hétéves, és egy új, eredeti gyártmányú tízezerbe kerül. Annyiért már új, egyszerű konstrukciójú telefont is lehet kapni.

Nekem az operációs rendszer már annyira nem számít egy telefon esetében, inkább a könnyű használhatóság a döntő szempont. Egy telefon elsődlegesen és kiemelten telefonálásra legyen alkalmas, és ami még nagyon fontos, hogy minimum 3 napos üzemidőre elegendő szuflával bírja.

Androidos mobilt nem keresek, éveken át használtam simogatós, Androidos "okos" telefonokat a Symbianosok mellett. Ami Androidosban tényleg mindenre jó, és minőségi alkatrészekből áll, az bőven száz felett kezdődik. Annyit nem érnek azok a hulladékok. Lemerülnek egy-másfél nap alatt. A WP 8 mobil oprendszer tetszik, de annak a hardverei is tapicskolósak.

Játékokkal nem foglalkozok, megértem, ha valakinek az is fontos, de egy telefonnál számomra nem elsődleges, a pasziánsz bőven elég rá. Táblagép, konzol vagy PC jobb élményt biztosít a játszadozásra.

Egyik legjobb telefonom egy Winmobilos HP iPAQ volt, nem olyan rettenetes rendszer az még ma sem. Általános használatra elegendő lenne, a magamfajta kisember ilyennek is örülne, mint majom a farkának.

A BB-hez BIS kell, anélkül még a GPS-t sem lehet használni, az a készülékcsoport az "úri huncutság" játszótere.

Az általad említett E90 nem rossz, az E7 is tetszett annak idején, csak ezek drágák, mert jó minőségű anyagokból gyártották őket. Mindenképpen új kellene, ne egy leharcolt, szétnyomkodott, és megviselt akksijú mobilra adjon ki az ember tízezreket. Sajnos nem tudok rá sokat szánni, csak minél kevesebbet.

Azért morfondíroztam a Txt és az Aspen környékén, mert nagyon maximálisan abba az árkategóriába esik, amiért még megérné egy egyszerű és könnyen kezelhető telefont vásárolni.

Köszönöm, hogy válaszoltál! :R

[ Szerkesztve ]

Stalkereknek nevezzük magunkat... megtanultuk a túlélést a Zónában... Elszántuk magunkat a Zóna irányítására... De kimaradt a lényeg: ... KI mondta, hogy a Zóna — ez a MI területünk?! (Az Utolsó Stalker)

(#45007) quailstorm válasza Dhampir (#45006) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Jó hát a txt-től mondtam hogy kíméld magad, egy életre megbánnád az tuti.
Ebben az esetben viszont reális az Asha, csak akkor meg a dokumentumok megnyitása lenne gond, ha ez egyáltalán számít. Ebből a szempontból jobb az Aspen, az akár Office mobile 10 miatt.
E90 meg használtan megéri szerintem, ha nem szakad el benne semmi, akkor feltétlen. De mindig ott a kockázat, tudom. 3-4-5 lapot simán kezel opera mobile-ban(weboldalfüggő), görgetés is tűrhető, 800x352 is partner, csak teljesen más kialakítás. Ha meg telefonnak használod, akkor bírja 2-3 napot.
Egyébként nekem is qwerty-s a másik mobilom, Nokia N900. Nemrég jól is jött, mikor csak terminálból kellett unbickelni.
E6 számodra túl drága? Abban használtban sem tudsz melléfogni, nincs mi tönkremenjen benne. Mondjuk fehérben kissé nőies, de nagyon kompakt, és elég okos. Meg nem is évek óta kihalt platform(még).
Aspen-t hol találtál még és mennyiért?

(#45008) Dhampir válasza quailstorm (#45007) üzenetére


Dhampir
nagyúr

A Txt elég sovány akkumulátort kapott. Az Aspennek Li-Polymer van, az szinte ritkaságnak számít manapság, amikor lapátszámra mérik a Li-Iont.

Az N900 mindig is nagyon tetszett, csak eleinte kritikus volt az üzemideje, ami a későbbiekben már javult, ha jól tudom.

Az E6 drága, és eléggé kopik róla a festék, hacsak egy későbbi gyártásból származó szériában ezt ki nem javították.

GSM-boltokban néhol előfordul az Aspen, van ahová a közeljövőben érkezni is fog, tehát még mozog a piacon pár példány belőle, de gyártói garanciával nem szerezhető be, pontosabban nem tudok róla.

Stalkereknek nevezzük magunkat... megtanultuk a túlélést a Zónában... Elszántuk magunkat a Zóna irányítására... De kimaradt a lényeg: ... KI mondta, hogy a Zóna — ez a MI területünk?! (Az Utolsó Stalker)

(#45009) quailstorm válasza Dhampir (#45008) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Azért, mert nekem az Aspen túl réginek tűnik... Viszont róla nem tudok semmit mondani.
N900 maradt gyenge akkuban. Készenléti, csak telefon+MP3 üzemideje jelentősen, akár 2 napra megnőtt, de ha használod, 1-2 óra és kampec... 1300mAh egy asztali oprendszernek, nagy hiba volt.
E6-ot meg kis szerencsével 24 körül/alatt beszerzel, de nem akarom erőltetni. Csak gyanítom az Aspent se 10-ért adják, de sokkal bénább.
Viszont ha erre nincs szükség, akkor Asha, hogy sokáig bírja(akku is, telefon is).

(#45010) meroly válasza .Szaki. (#45004) üzenetére


meroly
veterán

Csak hülyültem srácok :R

Dhampir: miért nem érdeklődsz itt: Melyik okostelefont vegyem?

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

(#45011) .Szaki. válasza meroly (#45010) üzenetére


.Szaki.
őstag

:R

(#45012) Dhampir válasza meroly (#45010) üzenetére


Dhampir
nagyúr

Áh, ott Androidos túlsúly van, egyből hazazavarnának, ha egy elavult Winmobilon, vagy egy saját oprendszeres (mint például a korábban említett Ashán, ami nem számít okos-telefonnak) qwertysen morfondíroznék. :B

(#45009) quailstorm

Mindenképpen megfontolom. :K

[ Szerkesztve ]

Stalkereknek nevezzük magunkat... megtanultuk a túlélést a Zónában... Elszántuk magunkat a Zóna irányítására... De kimaradt a lényeg: ... KI mondta, hogy a Zóna — ez a MI területünk?! (Az Utolsó Stalker)

(#45013) padi68


padi68
senior tag

Sziasztok, megrendeltem a galaxy SII-őt, ha valakinek kell szívesen átadom/ edigital akciós + ajándék/ még nem vettem át így új lesz ha kell valakinek.
privát üzenetet küldj légyszi!

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68

(#45014) meroly válasza Dhampir (#45012) üzenetére


meroly
veterán

Ja értelek, azt hittem "okostelefon" kell.
Win tényleg elavult, ha nem érintős kell.

Jó a 302-es, én sem hallottam felőle panaszt.
Én ha qwerty-st vennék, akkor tuti egy E72 lenne, nagyon jól eltalált telefon szerintem.

Impossible is nothing

(#45015) Dhampir válasza meroly (#45014) üzenetére


Dhampir
nagyúr

Plusz az E72-ben még autófókuszos kamera volt.

Stalkereknek nevezzük magunkat... megtanultuk a túlélést a Zónában... Elszántuk magunkat a Zóna irányítására... De kimaradt a lényeg: ... KI mondta, hogy a Zóna — ez a MI területünk?! (Az Utolsó Stalker)

(#45016) meroly válasza Dhampir (#45015) üzenetére


meroly
veterán

Így van, még most is az van benne ;]
Meg zseblámpa is :K

Jó kis telefon az, inkább ilyesmiben gondolkozz, mint valami szutyok, megbízhatatlan winfosban.

Impossible is nothing

(#45017) Sly Bp. válasza meroly (#45016) üzenetére


Sly Bp.
addikt

Ezért a zseblámpáért nagyon oda meg vissza vagy :D Nekem van Katonai lámpám több mint 1 kilométerre is tud világítani :D állítható fókusztávos :) tetszene neked :D

Qwerty-ből a BlackBerry 9780 jött be leginkább! Nekem az volt a Best!

[ Szerkesztve ]

(#45018) quailstorm válasza meroly (#45016) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Nem hinném hogy van stabilabb a WindowsCE core-nál...
Az E72-vel az a baj, hogy gyenge a CPU, nincs float modul, így zabálja a RAMot. Magyarán nem lehet normálisan netezni. Egyébként rendben van a cucc, nagyon minőségi.

(#45019) Dhampir válasza meroly (#45016) üzenetére


Dhampir
nagyúr

Viszont a Symbian OS 9.3 Series 60-ért nem rajongok annyira, akkor már inkább a WinMob.

A Symbian^3 Belle viszont csakugyan jobb operációs rendszer.

Stalkereknek nevezzük magunkat... megtanultuk a túlélést a Zónában... Elszántuk magunkat a Zóna irányítására... De kimaradt a lényeg: ... KI mondta, hogy a Zóna — ez a MI területünk?! (Az Utolsó Stalker)

(#45020) meroly válasza quailstorm (#45018) üzenetére


meroly
veterán

Mondjuk a WinCE se mai gyerek már. A core az, ami a gps-ekben is van?

Sly Bp.: nem magáért a lámpákért vagyok oda (úristen milyen fétis lehet az), hanem hogy a telefonban legyen. Én rengeteget használom. Pl lakásban közlekedni alszanak, vagy szekrény mélyét megnézni ha pl serpenyőt keresek, vagy a kulcslyukat megtalálni, stb. Nagyon hasznos és számomra alap funkció.

Dhampir: pedig stabil rendszer szerintem, én sem szeretem, nálam telefonban S40-es nokia menü legyen, de összességében az E72 szerintem jó telefon. Jobb mint ezek az Asha-k.

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

(#45021) quailstorm válasza meroly (#45020) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A core az, ami egyedül van a GPS-ben, és nincs ráhúzva shell. Becker Z100-on használtam, tálca, start menü, kb Win98SE-t idéz a használata. Egyébként magát a kernelt akartam jelölni.
D900i-t használtál már? Nagyon komoly lámpája van. Úgy világít hogy észre sem veszed. Ráadásul eléraktak egy tejüveget is. Az a telefon a mintája a tökéletes fosnak.
(#45019) Dhampir: még a végén azt kell mondanom, jó ötleted volt az Aspen, legalábbis az E6-ot leszámítva nem tudtunk jobbat találni...

(#45022) meroly válasza quailstorm (#45021) üzenetére


meroly
veterán

Akkor egyre gondoltunk, az tényleg jó rendszer :K
Nem, nem használtam, de nem is fogok, mert nem nokia ;]

Na meg tényleg az E6, az még talán jó telefon.

Impossible is nothing

(#45023) Dhampir válasza quailstorm (#45021) üzenetére


Dhampir
nagyúr

Végül is harminc alatt megérné az Aspen, ha telefonként nem fagy le.

(#45020) meroly

Az Asháknál százszor, ha nem ezerszer jobb minőségű gyártmány az E72, viszont prociban meggyalázza egy Asha 302.

Sőt, ha sok pénzem lenne, még a "simogatós" 808 PureViewet sem vetném meg. :)

[ Szerkesztve ]

Stalkereknek nevezzük magunkat... megtanultuk a túlélést a Zónában... Elszántuk magunkat a Zóna irányítására... De kimaradt a lényeg: ... KI mondta, hogy a Zóna — ez a MI területünk?! (Az Utolsó Stalker)

(#45024) meroly válasza Dhampir (#45023) üzenetére


meroly
veterán

Mondjuk ez igaz [link]
De talán annak is köszönhető a gyorsaság, hogy az Asha-ban egy zárt rendszer van.
Az Apple titka is az integrációban rejlik, hardver, szoftver összehangolása, ezért is szeretem az S40-es nokiákat. :K

Impossible is nothing

(#45025) quailstorm válasza meroly (#45024) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Symbian is rettentően jól van optimalizálva. De pl az 5800 egy rossz vicc volt a maga idejében. Ott volt a 20x erősebb N95, E90, és semmit nem csináltak rá, inkább kihagyták a GPU-FPU párost a következő 10 modellből...
Ahhoz képest hogy egy Samsung monte, vagy jet erőgép hozzájuk képest, nem is rosszak... Csak nem értem miért nem raktak bele valami ütőset.

(#45026) korpicschess válasza meroly (#45020) üzenetére


korpicschess
veterán

Nexus-t is csak ezért vettem meg, mert szépen pislákol. :K

;]

Aktuális hirdetésem: Huawei P30 tokok ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#45027) a1200 válasza .Szaki. (#44985) üzenetére


a1200
aktív tag

Azokból fogok választani, amit most írtál, tényleg nincs több egyszerű és olcsó jó típus.
Holnap szétnézek pár boltban.
Jó lesz a 30-as és 40-es rendszerű.

Melyik típusokban vannak kártyafüggetlenek?

Lehet hogy a T-Mobile-os SIM-emet eladom, és a másik 2 szolgáltató egyikére állok rá.
Nem szeretnék újan 10e-nél többet költeni rá, a drágábbak sem fogják 3-4 évnél tovább bírni.
Használtan nem éri meg, mert az már kopott, zsíros, agyonnyomkodott, tele van szőrszálakkal, bőrdarabokkal, kosszal stb., azzal kezdhetném, hogy szétszedem és kitakarítom.

(#45028) meroly válasza a1200 (#45027) üzenetére


meroly
veterán

Amiket felsoroltunk neked, azok kaphatóak függetlenül.

Impossible is nothing

(#45029) .Szaki. válasza a1200 (#45027) üzenetére


.Szaki.
őstag

Ebben egyet értünk, itt egy kis segítség. Ezek mind kártyafüggetlen telefonok. Én egyébként vásárlásnál azt szoktam mondani, hogy érdemes feljegyezni a típusokat, amiket érdekesnek találsz, elmenni egy MM-be a "telefonsimogatóba" letesztelni, majd otthon egy rendes webáruházban megrendelni.

Mivel én Pannonos vagyok, ezért ott megnéztem Neked, hát kártyafüggőként ez a sok lehetőség leszűkül egyre, azaz a Nokia 100-ra.

Szóval összegzésképp ha független, akkor Nokia 100-113, X1-01, ezek közül kiemelném ismételten a 112-t, ha pedig függő, akkor (legalábbis Pannonéknál) csak a 100-as marad. :)

(#45030) Feketelaszlo


Feketelaszlo
senior tag

Üdv!
Érdeklődnék, hogy van-e jó alternatíva GPS mobillal való kiváltására, a sima mobilos rendszerek mennyire megbízhatóak (az olcsóbb kategóriában), s általában milyen GPS chipet raknak ezekbe a teflonokba? Nokia 301-en gondolkodtam, de nem tudom, hogy túrázásra (tehát elsősorban nem autós GPS-t helyettesíteni kéne), terepen való tájékozódásra mennyire használható a Nokia rendszere, milyen térképeket tudok rátölteni? Nagyon nem vagyok otthon a témában, úgyhogy más alternatívák felé is nyitott vagyok (csak ne legyen tapiképernyő és egyéb felesleges funkció).

(#45031) a1200 válasza .Szaki. (#45029) üzenetére


a1200
aktív tag

Mi az az MM? Ha Media Marktra gondolsz, akkor nem értek egyet, mert ezt a boltot mindenképpen örökre el kell kerülni, mert minden drága, itt semmit sem szabad venni.
Most nézem az említett egyszerű mobilok gyártói oldalait, hogy mit tudnak, ne a boltban kelljen megkérdezni, és megyek is szétnézni. Ott csak az ár, gari, típus lesz a fontos.

Mi van a C1-01-gyel, C2-02-vel, és hasonlókkal?
Gondolom nem éri meg a C1-00, C2-00.
A C3-01 már érintőképernyős, ilyen nem kell.

(#45032) a1200 válasza .Szaki. (#45029) üzenetére


a1200
aktív tag

Helyben kell megvennem 1 boltban a gari miatt, ezért nem lehet webáruházból rendelni, akkor sem, ha ott olcsóbb.
Nem fogok utólag szívni a gari miatt.

(#45033) meroly válasza Feketelaszlo (#45030) üzenetére


meroly
veterán

Nokia C5-00-ban pl tökéletesen működött nekem, autóban használtam, rendes térképes hangos navigációval. A nokiánál ez már ingyenes. A gyalogos részt nem tudom, főleg a túrázóst, ahol gondolom a koordináták kellenek, nem? Bár azt is ki lehet íratni vele, de ilyet még nem csináltam.

(#45031) a1200: arra gondolt, hogy nézd meg, nyomkodd meg, teszteld a mediamarktban, nem arra hogy ott vedd.

Impossible is nothing

(#45034) HuMarc válasza a1200 (#45032) üzenetére


HuMarc
addikt

Nem értelek :F Miért kéne megvenni helyben? Ugyanazt a garanciajegyet adják, ráadásul ha a webshopban vásárolsz, indok nélkül van 8 napos elállási jogod.

(#45035) Feketelaszlo válasza meroly (#45033) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Igazából az lenne a jó, ha saját térképeket tudnék rakni rá (lehetőleg bármilyet), mert tudtommal a mobilos GPS-ek nagyon az autózásra vannak kihegyezve, ezért érdekelne, hogy mondjuk geocachinggel vagy más "off-road" tevékenységgel van-e valakinek tapasztalata - nem kell, hogy egy komolyabb túra-GPS tudását hozza, de direkt azért is nem akarok semmilyen drága meg csilivili okostelefont, mert egyrészt írtózom a használatától, másrészt nem sokáig bírná nálam - olyasvalami kell, amit berakok a táskába, az ott marad sértetlenül akár ha azt nekivágom egy kőnek, ráülök, stb. A Nokia 301 erre pont jó lenne, ráadásul dual sim és állítólag az ára is tűrhető lesz, csak a GPS használhatósága meg a forgalmazás kezdete a kérdés már számomra.

(#45036) quailstorm válasza Feketelaszlo (#45035) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Nehezen hiszem, hogy pont egy zárt rendszerű telefon fogja neked kiváltani a gyalogos, túraGPS-t. Igazából abban egyáltalán nem vagyok otthon, de autóval sem kell elszállni a Nokia maps-tól. Már ha ugyanaz van benne mint a Nokia 6303i-ben. Erre inkább nézz céleszközt, vagy strapadroidot, mert arra legalább lehet ilyenre kifejlesztett appot rakni. De ez az én véleményem. (a Nokia maps az városi-, és útvonaltérkép, nem túra.

Más:
Nagymamám Samsung E1080-asa már másodszor fagy le, se kép, se hang, fekete képernyő(akku ki/be, csak ő ezt nem tudja megoldani). Nem elég hogy idősnek nem jó, mert logikátlan, olvashatatlan, kényelmetlen szardarab, hanem még fagy is. Párhavonta. De 1 is több a soknál... Bezzeg egy Nokia 1600 az tud működni mióta kijött a gyárból...
Szóval nagyszülőnek szarszungot ne vegyetek!

(#45037) perempe válasza quailstorm (#45036) üzenetére


perempe
addikt

írtam neki privit. röviden: bármilyen androidos mobil jó, lehetőleg min. 320x480 legyen a felbontás.

ismerek olyan idősebb miskolci turistát, aki androidos telefont azért vett Garmin után, mert látott rajta Navitelt működni.

egész napos track rögzítésre szerintem nem jók, de a pillanatnyi helyzet megjelenítésére kiválóak.

[ Szerkesztve ]

* George Benson : White Rabbit *

(#45038) ludsimon


ludsimon
veterán

Sziasztok!

Ezekre használnám a telót, illetve ezek kellenek bele:
gps
wifi
viszonylag nagy kijelző
jó fényképezzen. Nem a méret a lényeg, hanem a minőség!

Ár:30-40k max.

Néztem ezeket a kínai telefonokat.
Quad core meg minden 60k.

Study hard and play HARDER!

(#45039) Feketelaszlo válasza perempe (#45037) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Szia!
Hát én nagyon okostelefon-ellenes vagyok, egy hét alatt összetörném szerintem, de majd meglátjuk, egyenlőre úgy néz ki kapok kipróbálásra egy GPS-es Nokiát, reméljük bevállik.

(#45040) meroly válasza Feketelaszlo (#45039) üzenetére


meroly
veterán

Milyet?

Impossible is nothing

(#45041) perempe válasza Feketelaszlo (#45039) üzenetére


perempe
addikt

csak szenvedni fox vele.

* George Benson : White Rabbit *

(#45042) Dhampir válasza Feketelaszlo (#45039) üzenetére


Dhampir
nagyúr

Nem tudom, hogy milyen típusod lesz. Tavaly volt szerencsém egy C5-03-hoz, nem volt rossz, de valahogyan nem tudtam megkedvelni, bár legalább a normális híváskezelő gombok megvoltak rajta. A GPS kicsit lassan indult el, de különben nem panaszkodom rá.

Stalkereknek nevezzük magunkat... megtanultuk a túlélést a Zónában... Elszántuk magunkat a Zóna irányítására... De kimaradt a lényeg: ... KI mondta, hogy a Zóna — ez a MI területünk?! (Az Utolsó Stalker)

(#45043) pinnacle


pinnacle
veterán

Vettem egy Samsung SII-t, nagyon tettszik, csak az a gond, hogyha egy picit is elmozdítom bármilyen irányba, zöldes lesz a kép. A ZTE Blade-nek természetesebb színei vannak. Ahogy olvasom ez az Oled technológia jellemzője. Csak azt nem értem, hogy akkor miért tartják jobbnak az LCD-nél. Igaz a feketéje olyan, mintha ki lenne kapcsolva a készülék.
Tudtok más telefont ajánlani, aminek jobbak a színei? Azért nem vettem S Advance-t, mert az még színesebb volt és képernyő módot sem lehet állítani. Úgy emlékszem, hogy az üzletben az SIII, S Duos, Ace 2-nél nem volt ilyen elszíneződés.Vagy minden telefonnak megvan a maga baja, nincs tökéletes. Nekem viszont pont a kijelző lenne a legfontosabb.

(#45044) korpicschess válasza pinnacle (#45043) üzenetére


korpicschess
veterán

IPS és SLCD (2-3) adja a legszínhűbb képet. S2-őn is lehet kalibrálni valamit szerintem, hogy ne legyen annyira túlszaturált. Ezt a telefon topikjában kérdezd meg.

Aktuális hirdetésem: Huawei P30 tokok ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#45045) pinnacle válasza korpicschess (#45044) üzenetére


pinnacle
veterán

Köszi! Nem is itt akartam kérdezni, hanem az okostelefon topicban. :) Kipróbáltam már minden beállítást, de semmi változás.

(#45046) Švejk válasza ludsimon (#45038) üzenetére


Švejk
őstag

Lássuk csak, minőséég... ajánlható HTC nincs ennyiért...Samsung béna itt, maximum a Mini II, de nem túl jó az se, LG L5 béna, de a minőség jó, Huaweinél van G300, az mindenben elég jó, az Alca OT995 meg nem a minőségről híres, de kifoghatsz jó darabot is. Motorola...semmi...Sony, Xperia E, elég béna, kb a G300 szintje.
Jaj, hát megvan! Lumia 710-et már ennyiért is kifoghatsz, minőségre tökéletes, fényképek se rosszak, offline GPS, ez lesz a tökéletes!

(#45047) Feketelaszlo válasza meroly (#45040) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Egy régebbi N95-t kapok kipróbálásra ismerőstöl, de azt mondják a térképszolgáltatás ugyanaz minden Nokinál, majd meglátjuk elég-e arra amire kell.

(#45048) perempe válasza Feketelaszlo (#45047) üzenetére


perempe
addikt

van rá Garmin, de kínszenvedés egy Navitel (androud) után. szerintem egyszerre fel se lehet tenni 3-4 tájegység térképénél többet, míg androidon gond nélkül füt több ország turistatérképe.

* George Benson : White Rabbit *

(#45049) perempe válasza perempe (#45048) üzenetére


perempe
addikt

Garmin -> Garmin Mobile XT

* George Benson : White Rabbit *

(#45050) ricsike81


ricsike81
aktív tag

szerintetek mennyire jó a navigon navigációs program androidon, és mennyire pontos friss a térképek?

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.