Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52601) Fancy-boy


Fancy-boy
addikt

A Nokia 800 Tough ütésálló készülék már rendelhető a 220volt-nál: [link]
Szép kis ára van. ( 41.900 Ft )

(#52602) quailstorm válasza attiati (#52598) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Ja igen, azt nem tettem hozzá, hogy az egyébként láthatóan púpos Doro akkut beleraktam egy Nokia C2-02 készülékbe, és azzal simán tudtam telefonálni, hívást fogadni. Szóval ha neked is ilyesmi a probléma, akkor akku, de ugyanakkor azt is jelenti, hogy valamit elég durván félreterveznek a Doro telefonokban.

(#52603) kalanchoe válasza Fancy-boy (#52601) üzenetére


kalanchoe
senior tag

220 4G is kapható már, 18 ezerért szerintem nem olyan rossz. Lehet veszek egyet, mert szeretném kipróbálni a rendszert, meg csak hogy legyen egy ilyenem is. :D

(#52604) wolfman


wolfman
veterán

Sziasztok!
VIsszaolvastam, látom nagyjából mostanság mi a felhozatal, de hátha ti többet tudtok (biztosan).

Édesapámnak szeretnék egy telefont venni. Most van neki egy Nokia 225-ös telója, de ez hitvány szar fos! Új korában se volt egy top készülék, de egy év elteltével most már nem is működik jól (kifagy, kikapcsol stb.).
Szóval kellene egy olyan telefon, aminek nagy a kijelzője, nagyok a gombjai, kihangosítva jó minőségű a hangszórója, strapás (nem kell strapatelefon, csak ne ilyen gagyi legyen mint ez a 225-ös). Márkára nem kell, hogy Nokia legyen, csak könnyen kezelhető, átlátható menü inkább.

Tudnátok valamit ajánlani?

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#52605) convar válasza Fancy-boy (#52567) üzenetére


convar
csendes tag

Rühellem :D

De tényleg. Működni működik rajta minden ami a leírásokban írva vagyon, csak

- azokat úgysem használom ki, mert nem érdekelnek. Igazából semmiféle androidos vívmány nem köt le azóta sem. Még netet se vettem a telóra azóta se, mert minek, nekem a netezés továbbra is asztali gépről való műveletet jelent.
- amit meg igen, azok meg mind egy szálig rosszabbul működnek rajta mint a volt Nokia 7390-emen. Csak egy példa: ennél a Samsungnál már az ébresztési időt is - a nyomógombos billentyűzet meglétének ellenére is - csak ujjal a számsort pörgetve lehet beállítani. Baromság, utálom, gyűlölöm, funkciótlan, célszerűtlen, értelmetlen b*ziskodás. De különben egy csomó másnál is csalódtam ebből a szempontból a készülékben, tehát hogy fizikai billentyűzet ide vagy oda, nagyon sok mindent érintőképernyőn, simogatással kell megoldani/beállítani rajta.

De pl. a telefonkönyv is 1000x átláthatóbb, jobban kezelhető volt a Nokiában mint ebben....... stb. stb.

Eleve sokkal halkabb is mint a Nokia volt, pl. csengetési hangerő terén.....

Aztán azt is nagyon utálom benne, hogy itt 15 mp-nél tovább nem lehet beállítani hogy világítson a billentyűzet, miközben a Nokián ez eleve alap volt.......... (és ugye hadd ne mondjam hogy ez az újabb marhára hasznos újítás is mennyire inkább csak hátráltató tényező tud lenni esti/sötétben használatkor)

De nappal is van ám szopás vele bőven, csakhogy nehogymár olyan egyszerű legyen, merthogy olyankor meg alig látni a képernyőjét. A Nokia ebben is sokkal jobb volt, annak a képernyőjét még tűző napnál is nagyon jól lehetett olvasni.

+ még mint közben arra is rájöttem, csak jó lenne ha volna rajta 2. kijelző is, hogy ne kelljen már minden egyes alkalommal pl. biciklizve, egy kézzel azon művészkedni hogy kinyissam a telefont csak azért hogy megtudjam mennyi az idő. De jó, mondjuk ezt tudtam előre, mármint hogy nincs neki 2. tehát külső kis kijelzője, szóval ezért mondjuk már nem igazán fair a telefont hibáztatni, hiszem mondom tudtam előre hogy ez lesz.

Mindezektől függetlenül amúgy azt akkor sem állítom hogy egyértelműen rossz ez a telefon, csak azt hogy nem én volnék a célközönsége, ergo egyszerűbben fogalmazva nem nekem való.

Egyedüli tényleg előnye a 7390-hez képest ahogyan arra számítottam is, a jobb kamerája. Semmi más. De tényleg.

Épp ezért gondoltam már arra is hogy eladom :D és veszek újra egy új(nak mondott, elvileg bontatlan csomagolású) 7390-et. Úgyis csak pár éve vettem észre hogy létezett belőle fekete változat is (), és hogy akkor most legyen belőle fekete :D De amiket találtam ebay-en azokban egyikben sincsen sajnos magyar nyelv :( És mivel állítólag olyat se lehet csinálni hogy vhogy összepárosítani a meglévő magyar nyelvű Nokiámat egy ilyen ebay-es 0 km-essel (hogy onnantól kezdve ugye egy hardverileg 0 km-es, de szoftverileg továbbra is egy magyar nyelvű 7390-em legyen), ezért ez a terv úgy néz ki bukó, tehát marad az hogy a Samsungból próbálom meg kihozni a legtöbbet. Azt már nem is írom hogy megszeretni, sőt még csak azt se hogy megszokni, mert sztem ha erre 2 hónap nem volt elég akkor ez már úgysem fog bekövetkezni soha.

Amúgy tényleg, ha vmit még mindenképpen meg kellene oldanom ennél a Samsungnál az az hogy tudja az ékezetes betűket. Merthogy bár magyar nyelvű, és ezért maga a menüje használ is ékezetes betűket, viszont! ha pl. én akarok írni egy sms-t, vagy új névjegynél, noteszbejegyzésnél az istennek se tudom rávenni arra hogy tudjak pl. á, é, í, ésígytovább betűket is gépelni. Erre amúgy szted van valami megoldás? Egy telefonboltban valami nyelvi csomag letöltését javasolták ill. aztán feltelepíteni rá, de pontosan milyet és honnan?

Nameg a másik, ami még mindenképpen kellene ahhoz legalább vmilyen szinten megbékéljek ezzel a telefonnal, ha esetleg tudnál ajánlani vmi jó módszert (jó=gyors és hatékony) arra hogy át tudjam hozni a régi Nokiámból az abban maradt sms-eket, naptár- és noteszbejegyzéseket, stb. Erre van valami ötleted?

[ Szerkesztve ]

Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

(#52606) convar válasza Fancy-boy (#52568) üzenetére


convar
csendes tag

Néztem ezt az új 2720-at, de lefogadom ennek is legalább annyi idegesítő marhasága ill. hiányzó funkciója van mint a 8110 4G-nek, márcsak a közös KaiOS platform miatt is.

Bár így legalább van rajta WhatsApp!!! Ja, amúgy az minek is? :D (szóval az előző mondatom nem kicsit lett ironikusnak szánva)

Nameg már megint ezek az értelmetlen visszafejlődések: pl. azt írják 2 megapixeles kamerája van - miközben az én 12 éves Nokiám is már 3 megapixelt tudott :D

Meg különben is, egyszerűen ronda, annyira fapados már a kinézete hogy amolyan tipikus mamitelefon dizájnja lett (mondjuk vmennyire azoknak is szánhatják ezt is, a honlapon lévő képek tanusága alapján).

Na mindegy, szóval egyszóval: félek hogy ez a telefon se az én igényeim számára készült.

Amúgy nekem minden idők legszebb kagylótelefonja a Nokia 6170 volt: az a darabos, sarkos, behemót külső abba a full fémes életérzésbe beleoltva, áááááá :D [google képek oldala] Csak vele meg az a baj hogy még tényleg nagyon/túl buta volt - bár az évjárata persze nagyjából fel is menti ezalól, hiszen ez még egy 2004-es telefon. Mindenesetre számomra az álomtelefon kb. azt jelentené hogy Nokia 6170 külső+Nokia 7390 belső, ill. tudás+hozzá a jelenlegi Samsungom kamerája. Kár hogy ilyen telefon soha nem lesz :(

[ Szerkesztve ]

Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

(#52607) Dhampir válasza convar (#52606) üzenetére


Dhampir
félisten

Mi az, ami idegesít a 8110-ben? :F

(#52608) Dhampir


Dhampir
félisten

(#52610) quailstorm


quailstorm
nagyúr

Úgy néz ki a KaiOS fogja a gombos telefonokat felfuttatni. Eladási részesedésekből már 5%-ot hasít ki.
Én is beléptem tegnap a bűnözők sorába, Nokia 8110 4G dual SIM.

(azért elsőre még nem győzött meg, eléggé Alcatel Fire utánérzésem van, de mindenképp jobb alap, mint egy 2G MTK)

[ Szerkesztve ]

(#52611) Dhampir válasza quailstorm (#52610) üzenetére


Dhampir
félisten

:C

Igen, nagyon fapados és viszonylag gyorsan merül az akksija. :-(

(#52609) Zsolt_72

Arra gondoltam, hogy megemlítem alternatívaként a közelgő Nokia 2720 Flip mellett. :)

[ Szerkesztve ]

(#52612) wolfman válasza Dhampir (#52608) üzenetére


wolfman
veterán

Na véééégre! Nagy kijelző, nagy gombok. Menü használatra, stabilitásra legyen jó, aztán lehet veszek ilyet faternak.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#52613) Dhampir válasza wolfman (#52612) üzenetére


Dhampir
félisten

A Nokia 2720 Flip is ígéretes, azon van villanó is a kamera mellett, ami világításra is hasznos dolog.

(#52614) Fancy-boy válasza convar (#52605) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Na igen, ezek az érintős készülékek sok mindenre jók, de ha valakinek nem szükségesek az okos-funkciók, tehát főleg csak telefonálásra használja, akkor jobb egy hagyományosat választani.
Ebben azért az is benne van, hogy a tied afféle hibrid, erre gondolom nem nagyon van felkészítve az Android, meg nem is egy csúcskategóriás készülék.

A 7390 magyar nyelv simán megoldható, az nem lehet probléma.
Például itt egy valóban új belőle: [link]
Őt ismerem, árul pár Nokia csodát, persze megkéri az árát.
Vigyázni kell, mert sok belőle a kínai felújított, utángyártott házban lévő készülék.

Az Androidos kérdéseidet címezd quailstorm kollégának vagy az Androidos topicba: [link]
Ezer éve nem használtam a rendszert. ;)

[ Szerkesztve ]

(#52615) Fancy-boy válasza Dhampir (#52611) üzenetére


Fancy-boy
addikt

A 2720 Flip annyira közelgő, hogy például a 220voltnál van raktáron is belőle: [link]

(#52616) Fancy-boy válasza wolfman (#52604) üzenetére


Fancy-boy
addikt

A 225 valóban egy rosszul sikerült darab.
Azokat tudjuk ajánlani, amit eddig is.
Bár most bejött a képbe pár újdonság, de azokról még nincsen tapasztalat.

A Nokia 2720 Flipnek óriási kijelzője és gombjai vannak, de kinyithatós: [link]
Nokia 800 Tough ütésálló, de még csak előrendelhető és nincsenek nagy gombjai: [link]
Nokia 220 4G, szintén újdonság, hagyományos kialakítással: [link]

Ha nem szeretnél kísérletezni akkor van a szokásos felhozatal.
Az utóbbi időben az Alcatel 2003-at szoktam ajánlani: [link]

[ Szerkesztve ]

(#52617) Fancy-boy válasza kalanchoe (#52603) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Az Alzánál lesz olcsóbban is: [link]
Egy kicsomagolós videót megnézve eléggé szappantartós feeling: [link]

(#52618) Dhampir válasza Fancy-boy (#52615) üzenetére


Dhampir
félisten

Majd ha a nagyobb boltokban is megjelenik, ahol a hivatalos hazai forgalmazásból származik a termék, talán az lesz a biztos megjelenés. Persze, ha nem "szürke-importból" kapható ott, akkor rendben van, de érdekes, hogy a "nagy boltokban" még "csend" volt az eddigiekben.

(#52619) Fancy-boy válasza Dhampir (#52618) üzenetére


Fancy-boy
addikt

A 220volt elég nagy, legalábbis hivatalos garanciával árulják a készülékeket.
Oda is van írva:
"A terméket a hivatalos, magyarországi Nokia képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk."

[ Szerkesztve ]

(#52620) wolfman válasza Fancy-boy (#52616) üzenetére


wolfman
veterán

Talán a 2720 jó lehet. Majd kezembe kell fogjam hogy megmondjam milyen lesz faternak.
A 800 Tough és 220 4G azért fos, mert a gombok is kicsik és a kijelző is. Nekem fontos lenne a nagy kijelző. De én nem is értem ezeket a "buta"telefonokat miért szerelik ilyen miniatűr kijelzőkkel??? Ott egy hatalmas felület a kávában, azt ki lehetne használni, nem? Franc se érti, de engem mocsokmód zavar!

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#52621) quailstorm válasza wolfman (#52620) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A kisebb kijelző olcsóbb. Hagyományosan a 240x320-ból a 2.4" az már nagynak számít. Annó 2"-en is csináltak QVGA kijelzőket. 2.8"-en meg már kevés is ez a felbontás, túl pixeles.

A KaiOS pedig nem támogat más felbontást, mint ahogy sokszor az alá tolt chipek se.

[ Szerkesztve ]

(#52622) Fancy-boy válasza wolfman (#52620) üzenetére


Fancy-boy
addikt

A 2.4" már azért eléggé elfogadható méret egy nyomógombosnál.
Persze nem egy óriás, de azért megfelelő.
Szerintem fontosabb, hogy állítható legyen a betűméret.
Például a Doro kimondottan idősebbeknek készíti a telefonjait, de ott is a 2.4" az átlag és simán jó.

quailstorm

Az N95 8GB-nál annak idején azért még jó volt az a felbontás akkora kijelzőn.
Szerintem még most is, hiszen ezek nem filmnézésre vannak kitalálva. :D

[ Szerkesztve ]

(#52623) Dhampir válasza Fancy-boy (#52619) üzenetére


Dhampir
félisten

:R

(#52624) quailstorm válasza Fancy-boy (#52622) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Pixelsűrűség. Legrosszabb a Galaxy mini volt, 3,15"-en 240x320. Azon ha toltam a Galaxy on Fire 2-t, akkor nem az űr sötétjét láttam, hanem az alpixelek színes rácsát. N95 8GB is a határán van ennek.

(#52625) Fancy-boy válasza quailstorm (#52624) üzenetére


Fancy-boy
addikt

A 2720 Flip célközönsége szerintem főleg telefonálás + SMS kombóra fogja használni a készüléket, szóval ahhoz bőven jó a 143 ppi. :))

[ Szerkesztve ]

(#52626) kalanchoe válasza Fancy-boy (#52622) üzenetére


kalanchoe
senior tag

Elég a 2,4", a Nokia 208-on még azon is kényelmesen lehet e-maileket csekkolni, csetelni, és egy-két weboldalt megnézni, de hosszú távon szerintem kell 2,8". Jó, mondjuk ezeket nem netezésre készítik.

(#52627) convar válasza Dhampir (#52607) üzenetére


convar
csendes tag

Engem személy szerint semmi, miután elolvastam ezt a tesztet róla (és gyorsan el is döntöttem hogy akkor oké, ilyet soha):
[https://hup.hu/node/160076]

Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

(#52628) convar válasza Fancy-boy (#52614) üzenetére


convar
csendes tag

"A 7390 magyar nyelv simán megoldható, az nem lehet probléma."

Jó, de hogy?

Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

(#52629) Fancy-boy válasza convar (#52628) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Egyszerűen. Szoftverfrissítéssel.
Ha szólsz, hogy megvetted a készüléket, akkor átküldök hozzá magyar nyelvű szoftvert és frissíted.

[ Szerkesztve ]

(#52630) Dhampir válasza convar (#52627) üzenetére


Dhampir
félisten

iPhone után biztosan sokkolta. :B

Ugyanott "Caro" nevű felhasználó például azt írta többek között (kiragadván a mondatból), hogy "boldog vagyok vele".

Használtam FirefoxOS-t is, ezért a fapadosságon nem csodálkoztam, habár "intenzívebben" is fejleszthetnék a KaiOS-t, de azon fáradoznak.

Nekem például a KaiWeather időjárás információs app is szépen működött. Valóban, még nagyon kevés rá az alkalmazás, és ki kell nyomogatni a reklámokat is. Még van mit fejleszteni rajta, ettől függetlenül szimpatikus számomra a rendszer. A híváskezeléssel nem volt semmi gond, stabil volt. Csak az akksiidő lett nagyon gyatra egy hét alatt. :-(

[ Szerkesztve ]

(#52631) kalanchoe válasza kalanchoe (#52603) üzenetére


kalanchoe
senior tag

Ja, ezen nem KaiOS van, akkor kihagyom. 8110 nem igazán tetszik, az ütesálló szintén nem valami szolid. :(

Nokia 208-ra esetleg lehet valami használható csetprogramot varázsolni FB-n kívül? WhatsApp-ot nemrég leállították, Nimbuzz-t szintén. Kicsit úgy látom, hogy ez már reménytelen... :D Pedig a telefont nagyon szeretem, mert még mindig elég jól működik, kellemes megjelenése van, 3G- képes, -ennél több nem is kell. :)) (Androidos mellett használom néha. )

[ Szerkesztve ]

(#52632) Dhampir válasza kalanchoe (#52631) üzenetére


Dhampir
félisten

(#52633) kalanchoe válasza Dhampir (#52632) üzenetére


kalanchoe
senior tag

Köszi! :R
Ezt is néztem, a kijelző mérete nagyon szimpatikus, de az összecsukhatós style... manapság fancy, de nem igazán szimpatikus. Leginkább klasszikus típusút szeretnék, ami kevésbé törékeny, és hosszú. :) Tudom, túl sok elvárásom van. :D

(#52634) Dhampir válasza Dhampir (#52632) üzenetére


Dhampir
félisten

Bocs, most látom, hogy elgépeltem; Nokia helyett Nikia nevet írtam. :D

(#52635) convar válasza Fancy-boy (#52629) üzenetére


convar
csendes tag

Jó, de az ékezeteket is tudja majd? Mármint pl. sms írás közben is?

Amúgy bevallom most nagyon őrlődöm azon hogy mi legyen, tehát hogy erőltessem inkább tovább a Samsung vonalat vagy kezdjek el visszatáncolni a 7390-hez.

Ja, és amúgy2, láttam azt a 7390-est amit belinkeltél, csak mivel megtudtam (miután írtam az eladónak) hogy nincs benne magyar nyelv ezért gyorsan dobtam is a dolgot. De mivel ezek szerint a magyar nyelv márpedig könnyen megoldható rá így az is visszakerült a radaromra.

Tényleg nem tudom :( Azért asszem pár kört még futok mindjárt az androidos topikban is a Samsunggal, csak hogy végképp elbizonytalanodjak :D

Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

(#52636) Fancy-boy válasza convar (#52635) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Miért ne tudná?
Gyári magyar nyelvű szoftver.

(#52637) sztanozs


sztanozs
veterán

Sziasztok! Nagymuternek keresek olyan okosórát/fitnesz karkötőt, ami feature phone-nal együtt tud működni. Gyakorlatilag csak arra kell, hogy rezegjen, ha bejövő hívás van (mivel szinte egyáltalán nem hall). Amennyiben van egészséggel kapcsolatos funkciója (szívritmus, akármi) az előny, de fontos, hogy ne kelljen hozzá okostelefon.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#52638) quailstorm válasza sztanozs (#52637) üzenetére


quailstorm
nagyúr

És ezt hogy gondoltam kivitelezni? Feature phone rendszerszintű API-t nem kap, háttérszolgáltatást nem tud futtatni.

(#52639) sztanozs válasza quailstorm (#52638) üzenetére


sztanozs
veterán

Bluetooth-on nem tud csörögni (csörgetni)? Nem kell nekem háttérszolgáltatás, csak rezegjen az óra (vagy karperec), ha jön be hívás.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#52640) quailstorm válasza sztanozs (#52639) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Bluetooth headset ugyan létezik, tehát azon a protokollon keresztül megvalósítható, de az szerintem a hangot is továbbítja egyből és azt nem lehet kikerülni.
Amit kérsz, azt nem nagyon keresi a piac, tehát nem hiszem hogy lesz. [link]
Linkelt oldalon nézz szét, feature phone esetén max az ilyen BT-os hangerősítőt vagy hallókészülékes adaptert tudom elképzelni, hogy megy.
De ott se mindegy milyen telefon, mert ugye pont az MT6260-nál szerették kispórolni a kihangosító protokollt.

(#52641) sztanozs válasza quailstorm (#52640) üzenetére


sztanozs
veterán

Köszi, nézelődök tovább!

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#52642) Fancy-boy válasza quailstorm (#52640) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Kérdés:
Miért nem jó egy Bluetooth okoskarkötő?
Például: [link]
Rezeg ha hívják és attól még ugyanúgy lehet fogadni a hívást a telefonon is.

Vagy egy okosóra + MultiSIM.
Tehát SIM mindkettőbe, az órát rezgőre rakni és kész.

[ Szerkesztve ]

(#52643) Fancy-boy


Fancy-boy
addikt

(#52644) quailstorm válasza Fancy-boy (#52642) üzenetére


quailstorm
nagyúr

What are the mobile phone models compatible with the band?

The band is compatible with phones running Android 4.4 or later/iOS 9.0 or later.
The Random Access Memory (RAM) must be more than 2 GB

Huawei Health app nélkül sokra nem mégy vele.

(#52645) Fancy-boy válasza quailstorm (#52644) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Miért ne lehetne úgy használni mint egy sima Bluetooth headsetet?
Az összepárosítás csak működne, véleményem szerint a többi funkcióhoz kéne az app.

De ha nem, akkor marad amit másodiknak mondtam.
Okosóra + MultiSIM.

[ Szerkesztve ]

(#52646) sztanozs válasza Fancy-boy (#52645) üzenetére


sztanozs
veterán

Mert a fitbit-tel is ugyanez a helyzet ([link]), túl okos...

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#52647) Fancy-boy válasza sztanozs (#52646) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Ez nem bizonyíték.
Belinkeltél egy fórumos beszélgetést, ahol találgatnak.
A különböző funkciókhoz persze, hogy szükség van az app-ra.
Véleményem szerint lehetne olyat találni, aminél működne a hívásértesítés része, szimplán Bluetooth alapon.

De mint mondtam Okosóra + MultiSIM.

[ Szerkesztve ]

(#52648) sztanozs válasza Fancy-boy (#52647) üzenetére


sztanozs
veterán

Az utolsóelőtti hozzászóló nickje azért beszédes...

Amúgy ezért kifizetni plusz 1000 pézt havonta és venni egy gsm képes okosórát kicsit overkillnek tűnik a számomra. De lehet, hogy egyéb megoldás hiányában végül ez lesz a egyetlen járható út.

[ Szerkesztve ]

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#52649) Fancy-boy válasza sztanozs (#52648) üzenetére


Fancy-boy
addikt

Ilyet próbálj keresni: [link]
Ha valóban raktáron van, akkor szerintem jó lehet.
Sima, nyomógombos készülékekkel is működik. ( ha van Bluetooth )

(#52650) sztanozs válasza Fancy-boy (#52649) üzenetére


sztanozs
veterán

Ok, köszi!

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.