Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52508) convar válasza Fancy-boy (#52507) üzenetére


convar
csendes tag

Váó, ez már egészen tetszene! Egyszerű szögletes, de épp ezért nagyszerű, minden túlzott csicsától mentes design, és ahogy böngésztem róla oldalakat egész jó tudású is (mondjuk magával az androidjával kérdés hogy mennyire tudok majd összebarátkozni, mert az Asus tabletemban is az van, de abban utálom, eleve pl. azt hogy minden nap kb. 20 dolgot akar rajta frissíteni, és abból a 20 alkalmazásból legalább 19 olyan amire soha semmi szükségem nem lesz).

Egyedül az optikai képstabilizáció nincs benne biztosan azokból a kritériumokból amiket az 52503-ban soroltam. De aztán ahogy írtam, azokból azért hajlandó vagyok engedni, ott lehet hogy hogy kicsit túllőttem a célokat :) (úgyse vagyok elvileg egy nagyon remegős kezű :D)

Ill. amik még nekem akármilyen full specifikáció átnyálazása után sem egyértelműek (nyilván részben az angoltudásom hiánya miatt is), azok a köv. pontok, hogy ezeket tudja-e:

1. a diktafont telefonbeszélgetés közben is be lehet kapcsolni, magyarán amivel telefonbeszélgetést is fel lehet venni.
2. híváscsoportok
3. rá lehet-e másolni saját mp3 zenéket csengőhang gyanánt.

Ha ezeknek esetleg még megtennétek hogy utánanéztek, aki jó angolos az hátha jobban elnavigál az ilyen oldalak között :U

Nameg a leges-legfontosabb: ha az amazonon vagy az ebay-en veszem meg, akkor abban hogy lesz magyar nyelv? Sehogy mi? :((( (Hogy a fene essen már ebbe a lapos féltéglamániás magyar piacba, de tényleg, hogy hozzánk egy ilyen teló már nem jut el, merthogy a Samsung valszeg helyes saját jóslata alapján úgysem volna kereslet rá.)

Ill. amit konkrétan betettél linket, ott az a baj hogy csak aranyszínűben árulja, ami nekem egy kicsit csajos. Fekete színben érdekelne igazán, abban is színben is tudnátok esetleg javasolni nekem egy jó(=olcsó) lelőhelyet? Mondjuk ilyen átszámolva 70E körül akkor, ill. esetleg 100E-ig még bevállalhatom, annak idején sztem a 7390-et is vhol 50-100 közötti áron vehettem meg (bár pontosan persze már a fene se emlékszik rá).

Ha bármelyik kérdésem nagyon hülyének néz ki, tehát pl. olyat kérdezek ami elvileg tök evidens (vagy annak ellenkezője, tehát tök nem) az azért van mert nem értek hozzá, mert az utóbbi 12 évben sokszor rá se nagyon szagoltam a mobilok világára.

Amúgy ha ez sztetek inkább már a másik topikba való téma (hiszen bár nyomógombos, ettől függetlenül elvileg mégiscsak okosteló), akkor arról is szóljatok nyugodtan, és akkor nem OFFolok itt tovább.

[ Szerkesztve ]

Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.