Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64811) Tikakukac válasza arnyekxxx (#64805) üzenetére


Tikakukac
titán

Kellően szűkre húzod a világot magad körül és úgy mindennel elégedett leszel. Én ezt kiskerben 8 évig face2face tapasztaltam és nyilván azóta is látom és érzékelem.
Barátomhoz is most tették fel méregdrágán a Gree tök tudja belépő szintű okosságot, lényeg, hogy majdnem Micu AP árban. Itt már kerekedett a szemem. Aztán meghallgattam, hogy ez mennyire jó és csodás termék, mert hát az, villog meg csilingel meg fúj meleget.
Ha vak-süket és fizikai érzék szempontjából erősen deficites valaki vagy soha nem hallott-látott más klímát, alá is írom, hogy ez igaz.
De, hogy szinte éreztem a szervomotorok mozgásakor, hogy na, itt aztán valaki gatyalaza tűrésekkel dolgozott vagy, hogy a burkolat olyan, hogy tutira az a tejfölöspohár volt vastagságra is amiből kanalaztam a 3 hónappal ezelőtti tejfölömet a káposztához az fix.

Mindegy, bólogattam hevesen, hogy igen, remek vásár volt. Pedig ő az, akit amúgy már laptoppal is szivattak meg, mert ahhoz se volt alkatrész 4 hónapon át egy időben (tudjuk-tudjuk, ilyen nincs és nem lesz /pedig de, lesz/) és visszaadták neki ugye a pénzt. Csak addigra már ebből nem tudtad megvenni azt az azonos típust, mert 30%-al elszállt az ára. Javítani meg a sumák rev. váltás miatt nem lehetett az újabb fődarabbal.

Tanulság: a tudatlanság áldás.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.