Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56051) Jenne


Jenne
senior tag

Sziasztok!

Érdekes ez a kínai klíma minőség... :F
Ez év április közepén szereltek fel egy Gree Pulset 3.5 kW egy emelettel feljebb és egy lakással jobbra tőlünk. A kültéri távolsága tőlünk kb.4-4,5 méter távolág. Most pár napig működött, de nem hallottam a hangját.
Melóba menet a buszmegálló felé, az egyik társasház földszinti ablakában szintén egy Gree Pulse 3.5 kW, az 2020 októberi telepítés. Ennek a kültérinek a hangját már méterekről hallani, mély búgó hang, pedig ehhez már közel van a műút, nagyobb forgalommal és háttérzajjal is.
Na mindegy is, nem kritika akart lenni, csak mint érdekességet írtam be.

Valaki érdeklődött itt a Fisher klímákról is. Közvetlen szomszédomnak ilyen van, Fisher Comfort Plus 3.5 kW. Kültéri csendes, 3 méterről már nem hallom, beltéri is csendes egyébként, mondjuk a Pulse szintje.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#56052) lowzor válasza Jenne (#56051) üzenetére


lowzor
veterán

Szerintem a telepítésen is sok múlhat. Tavaly átrakattam a 18 éves on-off Daikin klímámat egy másik helyre, a régi helyen tök halk volt, az új helyen meg hangosan búg és zörög az egész.
Ugyanúgy a lenti 7,5kW-os Gree-m halkan üzemel, míg a fenti 3.5kW-osnak sokszor elég hangos a kültérije.

[ Szerkesztve ]

(#56053) gollum válasza deadelon (#56049) üzenetére


gollum
tag

Ez nem teljesen így van, az ilyen bontással járó cuccokat a helyszínen kötelesek javítani.
Most már a jótállás teljes ideje alatt vélelmezi a törvény, hogy a hiba oka a vásárlás pillanatában fennállt, így azt a kereskedőnek kell bizonyítania, (Független szakértővel.), ha ő úgy gondolja, hogy nem.
A jótállás feltétele, az akkreditált szerelővel történő üzembe helyezés, de talán, (Erre nem emlékszem pontosan.), idéntől még annyiban is változott egy EU-s rendelet miatt, hogy a vásárlás ELŐTT kell a szerelőtől igazolás, ha klímát akarsz vásárolni.
Gondolom, ezért nem, vagy csak nehezen vállalnak már ilyesmit.

(#56054) rmihaly válasza Jenne (#56051) üzenetére


rmihaly
tag

Szia!

Én is tapasztaltam, hogy a klímám kültérije bizonyos körülmények között irdatlanul zúg, búg, rezeg, és igen hangos...
Annyi volt a probléma, hogy a gyári összeszerelésben a klíma belsejében két cső rossz pozícióban volt (volt rajta valami gumibak, de mozgott) és így a kompresszor működése során a rezgés hatására a kültéri dobozt rezegtette...
Kb 10 perc alatt meg lehetett szüntetni - eszem ágában se volt ezt évekig hallgatni.
Az a baj, hogy sokan el is felejtik a klímát, hogy fel van szerelve. Nem csak a beltéri takarítás fontos, hanem az is, hogy az a készülék úgy működjön, ahogy megtervezték... és a szomszédoknak se legyen idegőrlő, hogy nálam jó idő van.

Nálam most max 160-200W körül megy, és a kültéri is visszaveszi a ventilátor sebességét, így kb 1 méterről veszem észre, hogy megy olyan halk.
NORD (Gree belsővel).

Szerintem a zörgő zajos klíma sok esetben a tulajdonos nem törődömségének az eredménye... nem márkafüggő.
Persze lehet hogy telepítés után még 1x ki kell hívni, a klímást, hogy javítson a kültériben lévő szigetelésen, vagy a csöveket rögzítse - tudom, ez már plusz munka, de szerintem garanciális is, mivel zörög mint állat...

(#56055) feco70 válasza DroiDMester (#56040) üzenetére


feco70
senior tag

Tudok szerelőt ha kell

(#56056) zacci válasza rmihaly (#56054) üzenetére


zacci
aktív tag

Mitol lenne a tulajdonos hibaja, ha zorog a klima ? Az szerelesi vagy osszeszerelesi (gyartasi, minosegbiztositasi) hiba.

(#56057) zacci válasza Jenne (#56051) üzenetére


zacci
aktív tag

Ez egyreszt gyartasi, minosegbiztositasi, illetve felszerelesi kerdes, masreszrol lehet az 1 emelettel feljebb levo klima nem ment nyel gazon, mig az utcaban levo masik igen. A kulteri zaja nem allando. Nyilvan terhelestol is fugg...na meg attol, hogy a kici kinai eppen meghuzott minden csavart es jo helyen es megfeleloen vezette el a belso csoveket vagy sem. De ez lehet akar kompresszor gyartasi, minosegi problema is. Nem egyszeru kideriteni. A japanok nem hiaba fektetnek nagy hangsulyt a minosegbiztositasra, hogy allando, egyenletes minosegu termekeket gyartsanak. Ez altalanosan jellemzo a japokra.

[ Szerkesztve ]

(#56058) Tamás9x válasza zacci (#56056) üzenetére


Tamás9x
őstag

Mert a szerelő beszereli, leteszteli és elmegy, ez szimpla igénytelenség, nem törődöm... Miért lenne a kocsi tulajdonos hibája, ha búg a kerékcsapágy? Vagy letörik a kipufogó? Jóvanazúgy megy a szomszéd meg le van szarva :)

https://www.youtube.com/@kisstontour

(#56059) zacci válasza Tamás9x (#56058) üzenetére


zacci
aktív tag

De az nem a tulaj hibaja. Ha ugy hagyja, na az mar igen.

(#56060) rmihaly válasza zacci (#56056) üzenetére


rmihaly
tag

Szia!

Természetesen nem úgy értettem, hogy ő tehet a hibáról.
Arra céloztam, hogy a tulajdonosnak kellene annyira gondoslodnia a gép üzemeltetéséről, hogy az jól, és amennyire lehet a szomszédokat nem zavarva működjön (ha észleli a rendellenes működést, tegyen azért hogy ne így működjön éveken át.... intéze a garanciális javítást, vagy ha nincs garancia akkor egy karbantartást. Legtöbbször megoldható a zörgés/rezgés problémája és nem is 100ezrekbe kerül.)

Nem vitát szeretnék indítani, hanem arra irányult a hozzászólásom, hogy lehet nem elsőre lesz tökéletes egy szerelés, és lehet nem árt kihívni mégegyszer a klímást, mert ha megjavítja első szezonban, aztán 5-10évig csendben üzemel akkor mindenki elégedett (használó és a szomszédai is...)

(#56061) mexel válasza zacci (#56057) üzenetére


mexel
veterán

Azért ez a "japánok" kijelentés annyiból sántíthat, hogy ha jól tudom a daikin-t ami idejön esetleg a törököknél rakják össze. Ot lehet hogy papíron megvan a japán követelményrendszer, de azért ismerjük a kelet-európai és keletebbi morált...
Szóval az a japán klíma azért nem annyira japán klíma talán. Valószínűleg az alkatrészek sem japánból érkeznek, jó esetben kínában készülnek. Stb stb. Nekem volt lapotopom még , fujitsu, made in Japan. Az valóban minőségi volt.
ény hogy a tervezés, és a többi japán, és az sokat számít, de a mnőségi szórás szerintem sokkal nagyobb mintha japánból származna.

(#56062) cadgers


cadgers
aktív tag

Sziasztok!

Pár éve már vettem egy akkor nagyon ajánlott klímát, most ismét egy bestbuy-t keresek, csak most nappaliba, 25 négyzetméterre, kiegészítő fűtésre is használnánk!

Előre is köszönöm!

(#56063) Hauptmann válasza mexel (#56061) üzenetére


Hauptmann
addikt

Semmit sem jelent már az, hogy japán. Jó példa erre a rádió adóvevök. A Yaesu, Icom sem ugyanaz, mint mondjuk 20 éve. Pl. Yaesu FT-857, az okos japán mérnök a szűrőket nem választotta le galvanikusan, és idővel szépen elrohadnak a rádió szűrői... És ez csak egy konkrét rádió konkrét tervezési hibája. Hány ilyen van még...

(#56064) herdsman12 válasza mexel (#56061) üzenetére


herdsman12
őstag

Nem nehéz “jól tudni”, rajta van a dobozon, windy is híreszteli vagy 8 éve.
[kép] [link]

(#56065) Asike


Asike
csendes tag

Milyen jó kis vita van itt a kínai vs japán klímák körül. Nekünk tavaj raktak fel egy fischer nordicot 3,5-est. A régebbi Midea blancnál minőségibbnek látszik és jóval csendesebb de hallani a kültérit azért lehet ha mellé állsz. Bent nem hallani se a kültérit se a beltérit. Szóval annyira nem hangos. Viszont a midea nem sokkal a gari lejárta után meghibásodott. Hűteni hűt eszetlenül. Fűteni viszont már nem tud. Ha átkapcsolom akkor azonnal le áll. Hűteni is csak akkor hűt ha terhelés alatt van. Ha autómatán visszavesz a teljesítményből akkor P4 hibával le áll. Aztán pár perc múlva újra indul. De ezt folytatja ha nem kap terhelést. A szerelők szerint a kompresszort kéne cserélni de az nem éri meg. Inkább ha megdöglik akkor veszek másikat. Szerintem ki próbálok egy Daikint, ha nem lesz sokkal olcsóbb egy kínai felsőbb kategóriás mint amikor a fischert vettem.

(#56066) Miklósbácsi válasza mexel (#56061) üzenetére


Miklósbácsi
csendes tag

Daikin : autós példával élve egy német vevőnek gyanakodnia kellene a kecskeméti Mercedes vagy a győri Audi minősége miatt ? Mert ez mégsem Németország..........

A családban két Daikin üzemel immár 4 - 5 éve. Magam is furcsállottam akkoriban: Csehországban készültek.

Azóta bőséges üzemi tapasztalatokat gyűjtöttem a két géppel. Egy szóval minősíteném - bár nem vagyok Daikin megszállott : kitűnőek.

(#56067) torma1981


torma1981
veterán

Sziasztok.

LG SILENCE S12EQ 3,5kW klímát szeretnék. Egész jó áron van.
De az az érdekes, hogy valamelyik klímás ajánlja a másik nem.
Nagyon furcsa. Én pl csak jókat olvastam róla.
Jó support, olcsó, csendes. Nem értem miért nem szereti több klímás.
De pl egyre többen a Gree klímát kerülendőre tették. Sok a gond velük mostanság.

(#56068) Pixibaby válasza MC Pite (#56034) üzenetére


Pixibaby
csendes tag

Köszönöm a választ :R A Mitsubishi HR25 -nek árat emeltek ,ezért talán mégis a Daikin FTXC25 vagy FTXF25re esne a választás ,de nem tudom melyik a "szőrcsögős" ?

(#56069) kisbalazs83 válasza Pixibaby (#56068) üzenetére


kisbalazs83
aktív tag

FTXF-C és FTXF-D-nél volt panasz. FTXC-ről nem olvastam, de azt kevesebben is veszik. Ritkán fordul elő és nem csak Daikin-nál. Lehet telepítés és gyári hibából adódó is. Adagoló, szűkület valahol, szennyeződés a hűtőközegben.

[ Szerkesztve ]

65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

(#56070) zacci válasza rmihaly (#56060) üzenetére


zacci
aktív tag

Ezzel csak 1et tudok erteni :R

(#56071) zacci válasza mexel (#56061) üzenetére


zacci
aktív tag

csak remenykedni lehet abban, h a torok gyarban japan minosegellenorok dolgoznak. Bar lehet nem igy van es ezert maradt ki nalunk a csomagbol pl. a belteri hatso tarto lemeze. A tervezes tenyleg fontos tenyezo.

(#56072) zacci válasza torma1981 (#56067) üzenetére


zacci
aktív tag

A klimasok nagy reszet nem erdekli, h milyen gepet veszel, csak az h a leheto legtobbet keresse a projekten. Igy nyilvan az vezerli elsosorban, h mekkora arressel tudja neked adni a klimat es persze azonnal. Ha a gree-n nagyobb az arrese es van is raktaron, akkor biztos lehetsz benne, h a legtobb klimas inkabb azt fogja ajanlani mint a panat es forditva. Akkor szoktak meg nem ajanlani az adott markat ha gond van vele, mert ertelemszeruen azzal nekik tobb melo van. Gariztatas, leszereles stb. szal macera.
Ok olyan klimat akarnak eladni neked, amibol profitmaximalizalast tudnak elerni es soha tobbet nem kell utana foglalkozniuk a dologgal, csak amikor penzert mennek evente 1-2 alkalommal karbantartas cimen.

(#56073) mexel


mexel
veterán

Közben úgy néz ki megvan honnan kell klímákkat nézzek, azt hiszem a klima.hu-ról,. Ott viszont a daikin nem olyan jó áron van és nincs sem fisher sem lg sem Pana. Max Nord. Na ennek nem örülök.. Lehet új klímást kell nézni, de ember nem lesz aki a közeljövőben eljönne szerintem és még jól is dolgozik, nem horror áron. :( Nem tudom miért csak most jutott eszükbe ez szülőknek, illetve kb igen, ez a nemzetközi helyzetnek köszönhető leginkább. :(

A haierek azok miért olyan olcsók? Olyanok is?

[ Szerkesztve ]

(#56074) torma1981 válasza zacci (#56072) üzenetére


torma1981
veterán

Saját magának nem akar plusz munkát a klímás tuti. Csak érdekes, hogy egyiknek nincs baja pl az LG-vel a másik meg nem ajánlja. Olyat nem fognak ajánlani ami miatt sokszor kell kijárniuk gariban. Pl az egyik az AUX-ra esküszik, a másik LG párti. De pl egyik sem Gree. Már nem értem na.

(#56075) mexel


mexel
veterán

Az FTXB25C az valami régebbi modell? Olyan van olcsóbban az oldalon. 224-é
rt. Az mivel kevesebb mint az ftxf25?

(#56076) zacci válasza mexel (#56073) üzenetére


zacci
aktív tag

En kb. 1 honapja az iceklima.hu-tol vettem a daikint. Normalis arban volt szerelessel egyutt. kerdezd meg oket mikor tudjak vallalni. Nalam szepen dolgoztak. Szereleskor kerj kulso csovezesre aluminium foliat.

(#56077) mexel válasza zacci (#56076) üzenetére


mexel
veterán

Köszi! Sajnos most ( akciósan) 315 náluk a Daikin FTXF25. Ez elég húzós ár :(

(#56078) zacci válasza torma1981 (#56074) üzenetére


zacci
aktív tag

Szerinted miert nem ajanlja ? Nem azert mert hangos vagy mert nem szep. Pont le fogja xarni h milyen a hangja a gepnek. Eppen csak addig latja a klimat mig felszereli oszt szevasz. Aki nalam volt klimas (egyebkent nagyon rendes volt) levagtam h azt azert nem csipi ha egy klimaval szivni kell felszereleskor. Valamelyik markat pont ezert nem annyira szereti. Nekik masok a szempontok. Amig neked az, h halk legyen es tudjon mindent is es meg szep is legyen, addig neki az a szempont, h raktaron legyen, lehetoleg kozeli raktarban, konnyen szerelheto legyen (hamarabb vegez mindenki orul es mehet a kov helyszinre es korabban hazaer), a leheto legtobb penzt fogja a kliman es alap h annyira megbizhato legyen h legalabb nehany evig ne legyen gond a gariztatassal.
Bar hozzateszem a klimak nagy resze azert szerintem sok evig elketyeg minden gond nelkul. Noveremeknek van meg egy on-off orion ami az istenert nem akar lerohadni a falrol. Meg r407-es gazzal van toltve es mar vagy 15-20 eves.

[ Szerkesztve ]

(#56079) zacci válasza mexel (#56077) üzenetére


zacci
aktív tag

Es ki fogja beszerelni ?

(#56080) mexel válasza zacci (#56079) üzenetére


mexel
veterán

Elvileg van egy szerelőcsapat, már voltak ott. De a készülék még kérdéses.

(#56081) zacci válasza mexel (#56080) üzenetére


zacci
aktív tag

csak mert itt van pl. az FTXF25D ami szerelessel egyutt 333e, amibol a szereles 3m-ig 82e, ergo maga a klima ara 251e
Nem szarakodnak feleslegesen felmeressel. Megrendeled, kimennek es felszerelik a megrendelestol szamitva 5-7 napon belul. Felreertes ne essek nincs kozom hozzajuk, csak en is innen rendeltem :)

[link]

FTXF25C 343e szerelessel egyutt, de itt ha jol latom 1-2 napot varni kell a beszerzesre.

[link]

Mondjuk nalam meg olcsobb volt (FTXF35C 315e szerelessel egyutt), de a folyamatosan emelkedo arak mellett ezen mar nem csodalkozom.

[ Szerkesztve ]

(#56082) zacci válasza mexel (#56073) üzenetére


zacci
aktív tag

pont ma kuzdottem a szomszed uj haier 3.2-es klimajaval. Nem biiirta beallitani a wifit. Pofara jonak tunik maga a belteri,de a wifivel szopas volt. A programja atom lassu es elso felvetel utan egyszeruen eltunt a klima a progibol. Na mondom vegyuk fel ujra, de mar nem lehetett. Aztan egyszercsak megjelent es eleg nyogve nyelosen, de lehetett hasznalni. 350e volt a beszerelessel egyutt ez a kinai cucc. Dragabb volt mint 1 Daikin :Y
A belteri elvben halk, a kulteri a szokasos kinai hangos fajta, de a meresi metodusrol egy arva szo nem esik, szal innentol a ki tudja kategoria.

[ Szerkesztve ]

(#56083) Gubu0101 válasza zacci (#56082) üzenetére


Gubu0101
veterán

Azt alltalaban nehezkes beallitani.Telefongyarto,szolgaltatoi modem stb.Minden aprosagon elakad :U Iphoneal nekem sem sikerult pl,de samsungal elsore…

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#56084) DroiDMester


DroiDMester
nagyúr

a kuponos DAIKIN elfogyott (szeptemberre ígérték hogy talán) :O

szóval akkor mi más JAPÁN-t érdemes ami kb 250.ből kijön!

mitsubishi-heavy-zsp-w-standard-srk-src-25-zsp-w ről tapasztalat valakinek?

vagy Panasonic KIT-FZ25-WKECS-FZ25WKECU-FZ25WKE

[ Szerkesztve ]

(#56085) Amarth


Amarth
aktív tag

Létezhet hogy egy Midea xtreme save klíma 6 nap alatt 30kw-ot fogyasszon? 25 fokra állítva kb 50nm a lakás.

Porfestés Szegeden, rövid határidővel!

(#56086) seolwon válasza baloghgabor (#55987) üzenetére


seolwon
tag

Nem vált be a fűtőpanel?

(#56087) mrmft válasza DroiDMester (#56084) üzenetére


mrmft
senior tag

Mitsubishi Electric, annak van normalis hattere itthon. A heavy-t engedd el!

(#56088) baloghgabor válasza seolwon (#56086) üzenetére


baloghgabor
aktív tag

Dehogynem, kiválóan teszi a dolgát, még ilyenkor is. Reggelente azért hideg van bent, tusolás után be szoktam kapcsolni. :D
De az, hogy Szeged vagy Kiskunhalas 40 km távolságában anno nem találtam klíma szerelőt, aki jött volna megnézni a két másik klímát és egy másikat feltenni, amire persze csak ígéret volt, de sose ért ide.... Most meg szembejött Valaki, aki ajánlotta ezt a típust és vállalta, hogy a másik kettőre is rá fog nézni, ezt pedig telepíti és karbantartja majd mindegyiket. Igaz alig 100 km a távolság és majd idővel kiderül valóban így lesz-e?

bégé

(#56089) zacci válasza DroiDMester (#56084) üzenetére


zacci
aktív tag

2 poszttal korabban irtam linket. Daikin kb. annyibol kijon. Megrendleed es jovo heten lesz klimad.

(#56090) zacci válasza Gubu0101 (#56083) üzenetére


zacci
aktív tag

Kuzdottem vele kicsit, aztan kiderult a megfelelo metodus. Konektorbol kibe-, majd bekapcs, aztan nehany sec-ig ismet nymva tartod a bekapcsolo gombot es akkor csippan 1et es a program akkor fogja megtalalni. Persze elotte szetvalasztottam a 2.4 es 5G halozatot, mert azt nem minden eszkoz szereti, ha egy halozatkent mukodik.

(#56091) Al Brandy


Al Brandy
tag

Sziasztok!

Ma megkezdtem én is a hűtési szezont.

Tájékoztatásul azoknak,akik szerint a nagyobb gépek nem tudnak rendesen visszaszabályozni:

Mitsu HR50VF kb 45m2-t hűt, 24 fokra állítva 2-es venti fokozaton,két délkeleti benapozott ablakkal, kint napon 33 fok van,kültérit süti a nap. 5cm szigetelés a házon plusz 20 éves műanyag ablakok. A klímát 11:00 órakor kapcsoltam be,a kép 12:04-kor készült. Az első 10 percben felment 600W-ig is a fogyasztás,majd visszaesett ilyen 150W +-10W -ra,ezt tartja is. Tehát az 5kW-os gép 0,18kW-ot, kb. 7 Ft-ot evett meg 1 óra alatt. A fejemet sem fújta le,de azért most visszaveszem 1-es fokozatra a ventit,mert filmnézéshez így jobb azért. :)

@Windy mester, a kis Hitachik is jól szuperálnak,igaz csak próbahűtés volt velük. Silence módban teljesen hangtalan a 2,5-ös beltérije,viszont jön belőle rendesen a hűvös levegő.

Mitsubishi HR50VF, Hitachi RAK-25RPE/WPE, Trotec TTK 72 E

(#56092) csabi0805


csabi0805
aktív tag

Sziasztok!
Srácok a Gree Home klímánál a távirányítón két gombot kell megnyomni ahhoz hogy ha kikapcsolom a klímát akkor ne álljon le egyből hanem kiszárítsa magát.
Elfelejtettem basszus hogy melyik ez a két gomb és elemcsere volt a távirányítóban most meg nem tudom hogy melyik volt az a két gomb. :Y
Valaki tudna segíteni nekem?
Néztem a könyvét de ott nincs leírva.Ventilátor lapát a jele ha be van kapcsolva.

(#56093) BlackJack21 válasza csabi0805 (#56092) üzenetére


BlackJack21
tag

Nem tudom, hogy milyen kombó lehet, de a mi klímánkon ez a x-fan funkció, illetve ez a bekapcsolásának módja :
"X-FAN funkció:
Hűtés vagy párátlanítás üzemben
tartsa lenyomva a „FAN gombot”.
A beltéri egység lemezkéiről leszárítja a nedvességet, hogy elkerülje a penészedést.
X-FAN bekapcsolva: Ha a berendezést kikapcsoljuk hűtés, vagy
párátlanító üzemben a gép még
kb. 2 percig kis fordulaton működteti a ventilátort, majd kikapcsol."

(#56094) csabi0805 válasza BlackJack21 (#56093) üzenetére


csabi0805
aktív tag

Óhhh ez volt az akkor rosszul emlékeztem.
Ezer hála a segítségért! :R :R :R

(#56095) lupus_l


lupus_l
aktív tag

Gree tulajok, ezt már tudják az újabb magyarországi gépek is? Nálam, 2019-es Lomo Plus még nem tudja.

(#56096) Angel2014


Angel2014
addikt

Sziasztok!

Amikor bekapcsolom a gépet az első perceben furcsa égett szag jön ki belőle, de csak egy percig tart...ez mi lehet? Anyu sajnos dohányzik is.

A másik festés van nálunk a burkolatot ilyenkor le kell szedni igaz ? Tudnátok egy videót küldeni ezt hogy kell egy sensirán? Nem találok sehol egy szétszedést.

Vezetékeket ki kell kötni a levételhez? Terelőlapáttal kell kezdeni valamit?

A csövek amiben futnak burkolatot ti lefestenétek a szoba színére vagy így hagynátok fehéren?

És az utolsó kérdésem az, hogy egész nap megy a klíma 22 fokra állítva de egy csepp kondi víz sem jön ki belőle...ez természetes? Anyu így is fázik a 22 fokkal bőven elég neki.

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#56097) feco70 válasza BlackJack21 (#56093) üzenetére


feco70
senior tag

Két perc? Még fél óra se elég neki, hogy kiszáradjon

(#56098) feco70 válasza Angel2014 (#56096) üzenetére


feco70
senior tag

Miért kéne le venni a burkolatot? Maszkolóval le kell ragasztani, aztán mehet a festés

(#56099) windy válasza DroiDMester (#56084) üzenetére


windy
tag

Nincs olyan, hogy kuponos Daikin, meg nem kuponos Daikin. Egyszerűen a cég most szezonban nem akarja olcsón adni a gépeket, majd olcsóskodik, ha lement a szezon. Kész átverés show.

(#56100) zsolt501 válasza feco70 (#56097) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Bizony ennyitől nem fog kiszáradni, szerintem ha ki kell szárítani még az is többet ér ha pár percre fűtés módba kapcsolja.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.