Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-04 08:17:22

LOGOUT.hu

Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 január
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60012) fogtunder válasza demmer123 (#60011) üzenetére


fogtunder
nagyúr

nem egy katasztrófa a H440 hűtése, bár tény, hogy nem egy szélcsatorna. erre a vázra épül az NZXT Noctis is, de az még drágább, szerintem már indokolatlan mértékben, a szellőzése viszont jobb.

az Enthoo Pro és Pro M nagyjából ugyanazok, az M verzióban kevesebb az 5,25" hely és gyárilag csak egy ventivel szerelik, a váz mindkettőnél elég jó. az M-nél van egy apró hiba, az első porszűrő a két oldalsó nyílást nem fedi le, ott azért be tud szökni a por, ez mondjuk némi mágneses szalaggal és szúnyoghálóval orvosolható, de amúgy kellemetlen, mert nagyon jó ház. radi felfogatásra van külön kihúzható keretük fent, ami egy elég kényelmes megoldás, ha esetleg többször fogod szerelni a cuccot.
a P400 egy mérettel kisebb, csak előre lehet 240-es vizet rakni, de oda simán befért az Arctic 96mm vastag szörnyetege is úgy, hogy még lenne hely egy 32centi videó kártyának is. nekem nagyon bejönnek a Phanteks vázak, nem véltelnül vettem P400-at, szerintem 20K környékén eléggé best buy.

ha letisztult külsőt akarsz, érdemes megnézni a Fractal Design Define szériát, R4, R5, S, az első kettő hangszigetelt, az S kvázi az R5 szigetelés nélküli verziója, a belsejük teljesen moduláris, nagyon jól variálható, de nincs tápegység takaró lemezük, ami ablakos verziónál zavaró lehet.

illetve ott van még a Corsair 600C, aminek az érdekessége, hogy fordított felépítésű, mintha fejjel lefelé lenne az egész, és a kistesója, ami a P400-ra hajaz, a 400C. ez már normál elrendezésű, kvázi ugyanaz, mint a P400, kicsit letisztultabb külsővel, zsanéros oldalajtóval.

szerintem egyikkel sem jársz rosszul az általad felsoroltak közül sem, egy kompakt vizes procit és egy VGA-t nyugodtan bepakolhatsz akármelyikbe, vagy azokba is, amiket írtam. szerintem nézz meg mindegyikről egy-két review videót, amiből kiderülnek az apró eltérések, aztán dönts az alapján + kinézet.

I hate morning people. And mornings. And People.

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.