Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-04 08:17:22

LOGOUT.hu

Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 január
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59401) Hunork válasza MacTavish (#59400) üzenetére


Hunork
veterán

Hali!

Angol tudás elkél: review
Itt meg a spanyol: review2
Összességében jókat írnak, mondanak róla.

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#59402) #63761920


#63761920
törölt tag

Sziasztok!
Találtam egy kicsi házat, esetleg
kisebbet tudnátok ajánlani?
Csak táp+mATX lap megy bele.

(#59403) Hunork válasza #63761920 (#59402) üzenetére


Hunork
veterán

Hát két méretben kisebb, egyben nagyobb, de nagyon frankó. :K És minőség!! Viszont drágább is...

[ Szerkesztve ]

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#59404) MacTavish válasza Hunork (#59401) üzenetére


MacTavish
tag

Köszönöm szépen.

(#59405) fogtunder válasza #63761920 (#59402) üzenetére


fogtunder
nagyúr

ha csak alaplapot akarsz bele rakni és kicsi kell, akkor miért nem mITX? valamivel drágább lehet, de méretben jóval kompaktabbat lehet kihozni.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59406) #63761920 válasza fogtunder (#59405) üzenetére


#63761920
törölt tag

Igen gondoltam rá, de lényegesen kisebb itx házba nem tudok tápot rakni.

(#59407) fogtunder válasza #63761920 (#59406) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Vannak beépített tápos megoldások is, vagy paneltáp, ha a proci nem egy szörnyeteg lesz.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59408) #63761920 válasza fogtunder (#59407) üzenetére


#63761920
törölt tag

Voltam az ITX fórumon, elképzelés egy i3-6100 lett volna,
a végén ezt a T szériára vitték a panel táp véget, és itt feladtam.

(#59409) fogtunder válasza #63761920 (#59408) üzenetére


fogtunder
nagyúr

ezt teljesen nem értem, vannak 150W-os paneltápok is, az simán el kell bírjon egy normál i3-at SSD-vel, 2,5" HDD-vel, ha más tényleg nem lesz benne, de gondolom ők jobban tudják. egy normál ATX táp hatásfoka meg elég vacak lesz ilyen terhelésen, én azért futnék egy kört a tápos topikban is, hogy ők mit mondanak, esetleg valami kis teljesítményű SFX táp.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59410) #63761920 válasza fogtunder (#59409) üzenetére


#63761920
törölt tag

Tetszik a gondolat, vissza megyek harcolni :) ITX fórumra.

[ Szerkesztve ]

(#59411) SupernovaHUN


SupernovaHUN
csendes tag

Sziasztok! Gépházat szeretnék venni, minél olcsóbban, a felső határt 10 ezernél határoznám meg.
Nincs sok elvárásom, de ezekből nem tágítok.
1. a legfontosabb, hogy a merevlemeztartók legyenek elforgatva 90°-al!
2. fogadjon ATX lapot
3. alsótápos legyen.
4. minél szélesebb, annál jobb.
Ennyi, semmi különös, remélem tudtok segíteni! Köszi :)

(#59412) Hunork válasza SupernovaHUN (#59411) üzenetére


Hunork
veterán

Üdv!
Ha fontos a minőség, akkor én ezt: Zalman ZM Z1. Ára pont 10k. (vízbolt) Ennél lejjebb szerintem nem érdemes menni...

Zalman Z3 PLus is jó, nekem volt, de az meg 12-13k között van. Ennyi plusz azért erre érdemes áldozni, ha nem gond, ahogy lejjebb is linkelték.

[ Szerkesztve ]

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#59414) #98593280


#98593280
törölt tag

Minap voltam egy PC boltban. A mellettem álló vásárlótól kérdezték milyen házat szeretne.
Ennyit mondott: "mindegy, csak ne essen szét".

(#59415) fogtunder


fogtunder
nagyúr

na megvan a Phanteks P400, átköltöztem, kb. 1,5 óra volt cakli-pakli a ki-be pakolás, ez is nagyrészt azért, mert az XFX Pro 450 kábelei olyan merevek, mint egy bikacsök, néhol komoly nehézség volt tényleg a hajtogatásuk, el is felejtettem már, mennyire rossz volt anno beszerelni a Core V1-be, ahol még kevesebb volt a hely. jó táp, de már várom a napot, mikor lecserélem és veszek egy másikat, az valószínűleg félmoduláris is lesz, mert ilyet még egyszer nem akarok. egyébként a ház szerelhetősége hibátlan, minden elfér, mindennek van hely, a tépőzáras kábelrendező nagyon király, talán a táp takaró lemezen lehetne kivágás a VGA-nak, de igazából majdnem mindegy, mert ott van mellette egy kábel bújtató lyuk.

a ház elég jól össze van rakva, a porszűrők normálisak, a sötét szürke festés kicsit gyűjti a tapi nyomokat, ha izzadt az ember keze, de szárazon semmi, nem tűnik sérülékenynek sem. az előlapi panelnél nem teljesen párhuzamosak az élek, de ezen az árszinten szerintem ez elnézhető és amúgy se feltűnő, csak ha direkt figyeli az ember.

a gyári ventik fullon nekem túl süvöltősek, 50-60% környékén megszűnik a hangjuk. sajnos a gyári intel hűtőt még mindig nem cseréltem le, perpill az a legzajosabb alkatrész a gépben, azt majd következő hónapban, akkor alapjáraton nagyjából zajtalan gépem lesz. a fő ok, ami miatt váltottam, a GTX 970 Strix melegedése, hála az égnek megszűnt, az előlapi venti nyomja alá a friss levegőt, van helye dolgozni a saját bordájának is, furmark alatt se megy 69 fok fölé (23 fok van perpill a szobában), így alig jön meg a hangja is, az Intel hűtő még mindig zajosabb. az i5-4440 full terhelésen 62 foknál tetőzött, a jellemzőbb 59-60 volt, ez se szörnyű érték, majd lemérem az új hűtővel is. tervben van még két plusz légkavaró beépítése is, kíváncsi leszek az eredményekre.

a fekete és az antracit verzió kb. 21K, pont egy árban az NZXT S340-nel, amitől csak nagyon apró dolgokban tér el, igazából kicsit ízlés dolga a választás, nekem az apró pici részletek, mint a rendes porszűrők, a matt festés, a szerszám nélküli 3,5" HDD fiókok billentették át a mérleget a phanteks irányába. a design annyira nem minimalista, mint a másiknál, pedig szerintem jobb lenne, de ez is szerethető, semmiképpen sem csúnya és teljesen ízlés kérdése.
a fehér verzió perpill 23K, ami kb. nonszensz, nem értem, miért feláras a fehér festék. a hangszigetelt fekete 24,5K, ez utóbbi megérheti, aki nem akar ablakosat, de kell a 3 csatornás venti szabályozó, az rámehet, a tetejéhez a Fractal R5-tel szemben adnak porszűrőt, ha leszeded valamelyik panelt. egyébként a sima verzió sem hangos, de lehet rendelek majd némi autóipari hangszigetelő lapot, aztán beragasztom vele az oldalát.
elvétve láttam ablakos, hangszigetelt fehér verziót 28K felett, ne ez az a pont, ahol teljesen értelmét veszti, mert ennyiért van Corsair Carbide 400C/Q és akkor nem kérdés, hogy inkább azt. de szerintem a fekete és a szürke vannak jó árponton, 21-ért. vicces, hogy a külföldi tesztekben mindenhol budget házként emlegetik, hát örülnék neki, ha itthon is annak számítana ilyen áron, de ettől függetlenül elég jó az ár/érték aránya. az S340-ben gondolkodók szerintem mindenképpen nézzenek rá a külföldi tesztekre, videókra, mert jó alternatíva. ha a gyári ventik egy fokkal csendesebbek lennének, akkor még jobban tudnám szeretni, de így is elégedett vagyok.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59416) oke válasza fogtunder (#59415) üzenetére


oke
senior tag

Felkeltetted az érdeklődésemet ezzel a házzal :) Ami nekem nem oké, az, hogy nincs ODD-nek hely, illetve, hogy alapban csak két HDD fér bele. Külön beépítőt kellene venni a harmadiknak.
Én egyébként a hangszigetelt verzion gondolkozom. Annál egyébként van lehetőség a ventik sebességét állítani:

"3-speed Fan controller (only available for P400S "

(#59417) Hunork válasza fogtunder (#59415) üzenetére


Hunork
veterán

Nagyon szép, igényes ház, nálam is képben volt egy ideig. Csak az a bajom a céggel, hogy ha más és több komponenst akarok beletenni, akkor vegyem meg külön hozzá a kellékeket, így szépen ment volna fel a végső ár... :U És hát ODD hely nincs, az meg nálam kötelező.
A ventilátorok milyenek? BIOS-ból vezérled? Milyen fordulaton milyen a hangja? Mert egy másik géphez érdekelne, abba már nem lenne annyi cucc.

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#59418) fogtunder válasza oke (#59416) üzenetére


fogtunder
nagyúr

ja, írtam is, hogy a hangszigetelt verzióhoz van venti vezérlő, 3 lépcsőben lehet léptetni elvileg a feszültséget, amit ad nekik, nem egy túlszofisztikált cucc, de kb. minden gyártó ilyet épít be alapból. engem a HDD helyek limitációja nem zavar, mert a nagyobb méretű dolgokat NAS-on tároltam, külön előny volt, hogy nincs teleszórva a bele keretekkel, hanem tud áramolni a levegő. és most ablakosat akartam venni, mert elkapott a pimp my PC érzés :D

(#59417) Hunork: passz, hogy milyen ventik, Phanteks matrica van rajtuk, de nem tudom, ki az OEM. fullon kicsit süvítenek, de nem vészes az se, ilyen 60% környékén némulnak el, ha nyitva van a ház mindkét oldala. sajnos a lapomon csak egy sysfan csati van, úgyhogy perpill az egyik 3,5 HDD helyre van egy 4 csatornás potis vezérlő bedobva, azzal lőttem be őket némára.
az ODD hiány engem nem zavart, sőt előny, kb. 4 éve nincs ODD a gépemben, ha valamiért nagyon kell, van egy laptop ODD a fiókban, amit be tudok vetni, illetve a céges laptopban is van még, azokról megoldom, a gépben csak egy SSD és egy 2,5" 500GB HDD van az alaplapi tálca hátára felfogatva.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59419) freezer922


freezer922
aktív tag

Hali,

Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire fog beleférni egy zalman z11 neo házba egy alpenföhn brocken 2?
Elvileg a hűtő 163-165mm a házhoz pedig max 165-ös hűtőt írnak. Csak nem tudom, hogy mm-re pontosan kijönni mennyire oké. Nem szeretnék a kezemben egy házzal meg hűtővel rájönni, hogy nem fér bele :D

(#59420) kalozhun100


kalozhun100
őstag

Milyen állóházra cserélnétek le egy haf xb-t? Férjen el benne egy gtx980, noctua nh d14.

Samsung Galaxy S7 Edge

(#59421) fogtunder válasza kalozhun100 (#59420) üzenetére


fogtunder
nagyúr

az összefoglalóban lévő kérdésekre légyszi válaszolj, de legalább arra, hogy mennyi a keret.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59422) kalozhun100 válasza fogtunder (#59421) üzenetére


kalozhun100
őstag

Keret olyan 30-40k.

Samsung Galaxy S7 Edge

(#59423) fogtunder válasza kalozhun100 (#59422) üzenetére


fogtunder
nagyúr

figyelembe véve a tuning procit és a GTX980-at ennyiért én tuti valami jobban szellőző Corsair házat vennék, 300R, 400C, 450D, esetleg Fractal Design Define S, Aerocool Aero 1000.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59424) kenguru99


kenguru99
aktív tag

Sziasztok!

Tudnátok egy a (tápot kivéve) full passzív géphez mATX házat ajánlani? Kártyák nincsenek, viszont a procin egy jó nagy scythe ninja hűtő van + 1 hdd, 1ssd.

(#59425) Hunork válasza kenguru99 (#59424) üzenetére


Hunork
veterán

Mivel nem írtál pénz keretet, így itt van pár példány 25k-ig figyelembe véve a CPU hűtő magasságot:
XIGMATEK AQUILA
Thermaltake Core V21
Raijintek Aeneas :K
AEROCOOL DEAD SILENCE

[ Szerkesztve ]

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#59426) 4264adam


4264adam
veterán

Sziasztok!

Keresnék az Anidees M7-hez hasonló ATX cube házat. A megkötés, hogy fekvő elhelyezése legyen az ATX tálcának.

(#59427) Hunork válasza 4264adam (#59426) üzenetére


Hunork
veterán

Hasonlít az enyémre. :K :DD Csak az Aeneas mATX...

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#59428) 4264adam válasza Hunork (#59427) üzenetére


4264adam
veterán

Valóban. Lenne ugyanennek ATX mérete is de az már vertikális tájolású.

Alaplap: Asus p8-Z68-V
Hűtő: NOCUTA NH D14

Ezek hamarsan érkeznek. keresésben van egy szellőzősebb ház mint az NZXT H2

(#59429) CorrectorHUN


CorrectorHUN
csendes tag

Üdv!

CPU hűtőt szeretnék újítani, és szeretnék egy jól szellőző házat.
Ehhez kellene:
-Gigabyte GA-F2A55M-DS2 rev 3.0
- AMD Quad-Core A8 5600K
-500GB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII
-Kingston SSD SATA3 2.5"
-Gigabyte R7 250X
- HyperX HX318C10FWK2/8
Egyéb infók:
- Eddig egy 5000 Ft-os "noname" házam volt gyári hűtővel, tehát eléggé szalonnasütés volt minden terheléskor... Ezért szeretnék egy olyan házat az új hűtő mellé, amiben rendesen kering a levegő.
- Amennyiben lehet, árban nem nagyon mennék 10k fölé(esetleg 1-2 ezerrel).

Előre is köszönöm!

(#59430) AngerFîsT válasza kalozhun100 (#59422) üzenetére


AngerFîsT
tag

Mondjuk ő Phanteks Enthoo Pro

I Say Anger you say FisT!

(#59431) AngerFîsT válasza 4264adam (#59426) üzenetére


AngerFîsT
tag

Cooler Master haf XB / EVO

Caselabs S8

I Say Anger you say FisT!

(#59432) lord.lakli


lord.lakli
őstag

Sziasztok!

Házat keresek az alábbi konfighoz:
- Asrock H170M Pro4
- Intel i5 6500
- 16 GB RAM
- 500 GB SSD (esetleg később 2) + 3 db 3 TB WD RED HDD
- FSP Hyper M 500 W

A közeljövőben tervezem egy GTX1060-as beszerzését is.

Keret: elsősorban bruttó 30e Ft alatti összegre gondoltam, esetleg ezen felül 40-45e Ft bruttóig alternatívák is jöhetnek. Minél több alternatíva jöhet.

Elsődleges igény, hogy minél a hűtése megfelelő legyen. Az sem gond, ha nem túl hangos.

Köszi a javaslatokat.

[ Szerkesztve ]

(#59433) Pgraph válasza kenguru99 (#59424) üzenetére


Pgraph
aktív tag

Szia!
Nanoxia DS4-et mondanám. 160 mm magas procihűtő fér bele. Moduláris HDD-blokkok vannak benne (ha kevés eszközt használsz, kivehetők), hangszigetelt, halk Nano ventik vannak benne. Plusz ha bejön a minimalista kialakítás...

„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla

(#59434) kalozhun100 válasza fogtunder (#59423) üzenetére


kalozhun100
őstag

NZXT-ből a H440? Vagy valami NZXT?

Samsung Galaxy S7 Edge

(#59435) kenguru99 válasza Hunork (#59425) üzenetére


kenguru99
aktív tag

Köszi az ajánlást. Annyival kiegészíteném, hogy nem szeretnék ventilátort (a tápban lévőn kívül). Létezik olyan ház amelyiknek teljesen perforált az oldala és/vagy a teteje is?

[ Szerkesztve ]

(#59436) fogtunder


fogtunder
nagyúr

Ha húzni akarod a procit, szerintem ne vegyél csendesített házat. Én csak az S340-et néztem tőlük amúgy, arról leírtam fentebb, higy miért inkább Phanteks P400 lett a vége, a többi házuk nekem nem jön be designra.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59437) Pgraph válasza kenguru99 (#59435) üzenetére


Pgraph
aktív tag

A procihűtőd is passzív? Hát nem tudom, a levegőt valahogy meg kell mozdítani, kell mesterséges huzat is, különben csak pang bent a meleg... Az igazán csendes házventilátorok (mint pl. az ajánlott Nanoxia is) hangja nem fog jobban hallatszódni a tápventinél.

„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla

(#59438) kenguru99 válasza Pgraph (#59437) üzenetére


kenguru99
aktív tag

Igen passziv és egy be quiet 300-as táp van ami tényleg nagyon csendes. Jelenleg egy normál atx házban van oldallemezek nélkül csak így nem túl esztétikus.

(#59439) Pgraph válasza kenguru99 (#59438) üzenetére


Pgraph
aktív tag

Huzatot mindenképpen érdemes kelteni egy lezárt oldalfalú házban. Nanoxia vagy pl. Coolink Swif is nagyon csendes ventik, nem fogják „túlharsogni” a tápot. Szabályozva pláne nem. A mellettem lévő Nanoxia DS4-emről konkrétan fülre nem tudom megállapítani, hogy megy-e éppen vagy sem. Nálam sincsenek kártyák egyébként. Egy Thermaltake Frio Silent procihűtőm van mellé, meg egy Seasonic S12II 350-es táp, ami szintén csendes. Persze a zaj szubjektív dolog...

„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla

(#59440) tranceplanet válasza lord.lakli (#59432) üzenetére


tranceplanet
addikt

Én azt mondom neked, ha nem akarsz brutális csendet, akkor az Aerocool Aero 1000 egy nagyon jó kis házikó lenne neked: brutálisan jól szellőzik, minőségi, tágas, mivel viszonylag nyitott porszűrős, ezért a zaj is kicsit jobban kiszűrődik belőle (alacsony ventifordulattal nem annyira gáz a zaj mértéke). Viszont, ha maxi csendes és szellős házikót szeretnél, akkor a be quiet! Silent Base 800 drágábban jó választás lehet. Valamint a Fractal Define sorozatot is érdemes szemügyre venned, ha a csendesség is fontos szempont nálad.

" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!

(#59441) eastone1


eastone1
senior tag

Két kuckó között vacillálok.
Silent base 600
Define r4 esetleg r5.
Bár az r5 drágább és nem tudom megéri e az árkülönbséget.

(#59442) fogtunder válasza eastone1 (#59441) üzenetére


fogtunder
nagyúr

az R5 nagy előnye a variálhatóság, teljesen ki tudod belezni, mehet bele akár 2 360-as radiátor is, egyébként sokat nem változott az R4-hez képest. ha nem tervezel vízhűtést, akkor szerintem sok előnye nincs.

az R4 egy kicsit jobban szellőzik, mint a BQ SB 600, viszont annak jobbak a gyári ventijei és ha fent szellőztetni akarod, akkor az R4-ről le kell venni a lemezt, ami a hangszigetelést adja, a SB 600-asról nem.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59443) kalozhun100


kalozhun100
őstag

NZXT S340-ről kinek mi a véleménye?

Samsung Galaxy S7 Edge

(#59444) eastone1 válasza fogtunder (#59442) üzenetére


eastone1
senior tag

Köszi. :R

(#59445) Bozsi80


Bozsi80
tag

Sziasztok!

Segítséget kérnék... összefoglalót elolvastam + 2 hete bújom a fórumokat, teszteket. Minél többet kutatok, olvasok, annál nehezebb a döntés. :F :B

Minőségi, jó hűtésű mégis csendes, és mindenféle villogó ledektől mentes házikót keresek (akár itt hardveraprón is) 12 - 15 ezres árkategóriában. "NZXT H2", "Xigmatech Utgard Mesh", "Zalman Z11 Plus vagy NEO", "NZXT Lexa S", stb.

Az ultra profi hűtés sem lényeg, mert a tuning messze áll tőlem... fontosabb, hogy viszonylag halk legyen (szabályozható venti fordulattal) és ne világítsa be a szobát! :N

Konfig:
- Intel i7-3770,
- Corsair Vengeance LP 4×4GB 1600Mhz,
- Gigabyte HD7790 OC 1GB,
- HyperX Savage SSD 240GB,
- Seagate Barracuda 2TB,
- WD Purple 3TB, Sony Optiarc AD-7260S,
- FSP Raider 550W 80+Silver
(lapot nem írtam, mert lehet, hogy cserés lesz... ATX)

Előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Ha sikerül elég gyorsan felkapcsolnod a villanyt, megpillanthatod a sötétséget!

(#59446) kalozhun100 válasza kalozhun100 (#59443) üzenetére


kalozhun100
őstag

Csak mert nekem eléggé bejön tesztek alapján. I5 6500, b150m mortar, 2x8gb ram meg gtx 1060-1080 menne bele, de lehet ilyenbe átrakom az adatlapomon leírt konfigomat.

Samsung Galaxy S7 Edge

(#59447) proci985 válasza 4264adam (#59426) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

Thermaltake X9.

Esetleg a Mountain Modsnak voltak meg hasonlo hazai, de azok Europaban kb beszerezhetetlenek.

Viszont legre mar a TT is elegge overkill, elnezve az elrendezeset es a bruteforce hutesi elvet mukodnie kene, de jellemzoen highend epitett vizre talaltak ki.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#59448) fefe172


fefe172
tag

Üdv !
Rendelkezik valaki itt Kolink Aviator házzal, érdekel, hogy rendelkezik-e a ház hdd ledel ill. valami jelzi-e a hdd működését?

(#59449) fogtunder válasza kalozhun100 (#59446) üzenetére


fogtunder
nagyúr

az elmúlt 100hsz-en belül az egyik kollegával pont az NZXT S340 és a Phanteks P400 közötti különbségeket boncolgattuk, a P400-ról írtam egy aránylag hosszú véleményt. erre a hardverre elég lenne a szellőzése, ha mégsem, pár plusz ventivel tudsz csökkenteni a hőfokokon.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#59450) abridabri válasza fefe172 (#59448) üzenetére


abridabri
veterán

Aviatornak eleje zart ,nem jut be semmi levego, inkabb ezt ajanlom : Kolink Vault itthon is kaphato par webshopban 14k korul.
Vagy ,ha nem annyira kikotes nalad a design akkor Aerocool Aero 500 - Aero 1000 jobb valasztas.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.