Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-04 08:17:22

LOGOUT.hu

Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 január
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60751) lacus83


lacus83
senior tag

Sziasztok!

Aerocool Dream Box nagyon perverz?
30 k körül kijöhetne.
Senki sem volt még ennyire elvetemült hogy elgondolkozzon rajta?
Infót itt topicban nem nagyon találok.

Egy kis segítség vidi [link]

MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Megahalems Cooler,LIANLI Lancool III,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,ASUS ProArt 4060,LG 27GL850B

(#60752) Shaza


Shaza
senior tag

Hello!

A Phanteks Enthoo Pro típusú háznál elvileg be lehet előre rakni radiátort ehhez viszont ki kell szedni az összes vinyó tartót.
Az lenne a kérdésem hogy a vinyót ilyenkor hova kéne tenni? vagy nem jól értem az elhelyezést?

Köszi!

(#60753) makoss válasza fogtunder (#60724) üzenetére


makoss
addikt

Erre tudol válaszolni?]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60754) BiP válasza Tin (#60741) üzenetére


BiP
nagyúr

emiatt boltból kéne a ház, számlával, és hát gyereknek.

Na most ezt magyarázza meg nekem valaki normálisan. Tényleg, no offense, valóban érdekel, hogy vannak ezek a dolgok, hogy céges számla, de a gyereknek megy.

(#60755) Tin válasza BiP (#60754) üzenetére


Tin
veterán

megmagyarázom neked szívesen. van egy 4 éves gépem, amit munkára használok a cégemben. leírtam, lejárt a garancia mindenről (már igazából 1-2 éve), és most lecserélem a gépet. mivel a régi házát megtartanám, a "belének" kell egy új ház, ami megy a gyereknek, az új gépet meg én használom tovább, munkára. a régi gép megmarad tartaléknak, és egyébként a gyerek használja. B opció: a régi gépet maradványértéken értékesítem.
nem, ez nem az a kategória, mint amikor besétálsz a ramirisbe, és veszel féláfáért egy gépet, vagy számlát kérsz valakinek a cégére, és majd visszakapod az áfát.

(#60756) fogtunder válasza ugforma (#60750) üzenetére


fogtunder
nagyúr

írtam milyen tápom van, XFX Pro 450, nem rossz, de én tiszta szívvel nem tudom ajánlani, mert fix kábelei vannak, abból nagyon sok és nagyon merevek, elég nehéz vele dolgozni. ha mindenképpen akarsz cserélni, akkor keresd fel a milyen tápegységet? topikot, ott van ajánlott tápegység lista, abból lehet mazsolázni.
de ahogy szintén írtam, alapvetően nem a tápegység határozza meg, hogy mennyire lesz tiszta a belső, hanem a ház. legyen benne táptakaró lemez, ami alá be tudod rakni a felesleges kábeleket, meg igényesen megoldott kábel kivezetők az alaplapi tálca mögül és persze a hátlap és a tálca között értelmes mennyiségű hely. Phanteks P400, NZXT S340, Phanteks Enthoo Pro M a legolcsóbb alternatívák, amik minőségiek, jó porszűréssel rendelkeznek. drágábban van még jó pár jelölt, a kérdés, hogy mi a büdzsé és pontosan mi megy bele, mert azt ugye még nem tudjuk.

(#60753) makoss: ha tudnék, válaszolnék, de nem ismerem a házat, a google ugyanazt adja ki mindkettőnknek. illetve már lefutottuk ezzel kapcsolatban a köröket, én inkább cserélném/átlakítanám az asztalt, te ezt nem akarod, inkább kiszórsz egy csomó tök jó lehetőséget egy egyáltalán nem praktikus kialakítás miatt.

(#60752) Shaza: sehova, marad az alaplapi tálca mögötti SSD hely. vagy másik ház kell, vagy fentre szerelni a radit, amivel amúgy semmi gond nincs.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60757) ugforma válasza fogtunder (#60756) üzenetére


ugforma
tag

Gainward GTX 1060 6gb Phoenix GS
I5-6600K
2x8gb ddr4 2400 mhz megy bele, de ez miért fontos?

[ Szerkesztve ]

(#60758) Hunork válasza makoss (#60753) üzenetére


Hunork
veterán

Nem egy széles körben elterjedt házikó. Vannak videó tesztek, angolul, ha érted, akkor sok mindent megtudhatsz: [link], [link]. Első nézésre egy teljesen átlagos ház, semmi plusz. Ahogy kolléga is írta, értjük, hogy jó az asztal, meg szép, és ragaszkodsz hozzá, de a lehetőségek így igen szűkek. És valóban, számos sokkal jobb (ár / minőség) lehetőségről mondasz le...

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#60759) Hunork válasza lacus83 (#60751) üzenetére


Hunork
veterán

Nagyon perverz :D Én még nem gondolkodtam el rajta, főleg nem ennyiért. Egy tök normális, jó házat lehet ennyiért kapni. De majd hátha lesz valaki, aki szintén perverz. :D :DD

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#60760) fogtunder válasza ugforma (#60757) üzenetére


fogtunder
nagyúr

azért, hogy normálisan elférjen minden és legyen normális hűtés is meg mondjuk azért, mert ezzel kezdődik az összefoglaló, megtisztelhetnéd azt, aki segít, hogy legalább az első 3 sorát elolvasod és az alapján kérdezel. de egyébként gondolom azért van alaplap, proci hűtő és meghajtók is a gépben, azokat se ártana tudni.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60761) ugforma válasza fogtunder (#60760) üzenetére


ugforma
tag

nem azért kérdeztem, hogy miért fontos mert úgygondoltam, hogy nem fontos hanem mert nem tudtom, hogy miért fontos:D Western digital 1tb vinyó, asrock z170a-x1 alaplap, proci hűtő jelenleg gyári van

(#60762) fogtunder válasza ugforma (#60761) üzenetére


fogtunder
nagyúr

akkor az a 3 jó, amit az előbb írtam, ha 160mm-nél magasabb proci hűtőt akarsz, akkor a P400 és az S340 kiesik, kompakt víz mehet mindkettőbe, de ha olyan tervek vannak, akkor inkább P400, mert az S340 kábel takaró lemez útban lehet, ha vastagabb radiátora van a hűtésnek.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60763) makoss válasza fogtunder (#60756) üzenetére


makoss
addikt

Tulságosan rossz ház nem lenne szerintem, mert elég sok angol nyelvű videó van belőle, sajnos ezekből 1 kukkot nem értek, de én ha tetszik ha nem a Samsung galaxy s7 edge telóhoz hasonlítanám a dolgot:
Annál is van kismillió videó! ... és az a piac egyik legjobb telója
Egészbiztos nem lenne róla ennyi videó ha egy igen rossz ház lenne, csak furcsa mód magyar videót nem találok belőle :F
Én azért váltanák házat, mert a VGA mérete miatt nem férne be a mostani házba, amúgy egészbiztos maradna.
Most csak azért mert nagyobb a VGA házat és asztalt kéne cseréljek (szerintem) luxus!
Ha lenne itt a fórumon egy vállalkozó emberke aki tudna angolul, megnézhetne nekem egy videót róla, és leírhatná mit tárgyalnak ki a házról!
Köszönöm előre is! :R

(#60758) Hunork: Pár nappal ezelőtt írták itt, hogy ugyan miért nem veszem ki a polcot de az ergonómiailag ocsmány lenne
...mivel meglátszana a helye a polcnak, ha kivenném.
Az NZXT s 340 lett volna, de sajnálatomra néhány centi híjával az kiesett. Asztal meg pont ebben a méretben, kihúzható billentyűzettartóval nem nagyon találok, de mondom, nem is cserélnék szivesen, mert ez most centire tökéletes!

[ Szerkesztve ]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60764) fogtunder válasza makoss (#60763) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Én anno megnéztem neked egyet, írtam is, hogy megvehető, azért komplett fordítást ne várj. Az meg, hogy van róla videó nem azt jelenti, hogy jó.

Asztalt lehet ám csináltatni is, egy bútor asztalos valszeg jobbra is csinálja meg, mint a bolti. Ez a fakkba rakott gépház pedig továbbra is egy szar koncepció, irodai gépnek jó, én a sajátomat biztos nem zárnám be így.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60765) makoss válasza fogtunder (#60764) üzenetére


makoss
addikt

Most ha nem nézzük az NZXT házat amit már itt rongyrázásig lett említve, szerinted lenne probléma egy ilyen házzal mint a Corsair Carbide Spec-03?
Természetesen úgy, hogy a gyári ventijeit cserélném Be quiet Shadow Wings-re.
Bocs ha többször kérdezek, de szeretnék biztosra menni, a méreteket figyelembevéve: max magasság 455mm, szélesség max 216mm jobb lehetőséget nem kaptam itt a fórumon :N :R

(#60764) fogtunder: Nincs egészen bezárva, a hátulja is úgy néz ki mint az eleje, pont akkora nyílás van, teljesen nyitott! a hűtés meg elől beszív, hátul kifúj elven lenne. ;)

[ Szerkesztve ]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60766) fogtunder válasza makoss (#60765) üzenetére


fogtunder
nagyúr

különösebb baj nem lesz vele, ezért írtam, hogy megvehető. emlékeim szerint a porszűrése nem túl jó, illetve a szellőzésről túl sokat nem tudunk, nem nagyon láttam mérést.

az, hogy hátul nyitott, sokat nem jelent, ha be van tolva a falhoz, de te tudod, én részemről leírtam, hogy mit tanácsolok.

az S340 nem véletlenül van annyit emlegetve, egy elég jó konstrukciójú ház, rendesen össze van rakva és nem is drága, plusz jól néz ki. az átlag gamer gépnek, amibe nem kell sok meghajtó, csak egy ATX lap és egy VGA, max egy kompakt víz, nagyon jó választás, ha nem akar sokat költeni az ember.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60767) Lacesz88


Lacesz88
tag

Sziasztok, segítséget és tanácsot szeretnék kérni ház témában.

A következő alkatrészeim vannak, ezeken már nem lehet és egyenlőre nem is szeretnék változtatni:

Táp: Seasonic M12-II Evo 520
Vga: Asus R9 280 Directcu topII (1 éves tervben benne van a cseréje de most ez lenne még egy darabig)
SSD: samsung evo 850 250 gb

Amit tervezek venni:

1 db 2,5"-os 1 tb-os hdd
i5 6500 proci
8 gb kingston hyperx memória

az alaplap pedig házfüggő, nem ragaszkodok 1 mérethez alapvetően B150 vagy H170.

Ehhez az összeállításhoz szeretnék házat 20 000 Ft alatt, akár mATX akár ATX formában, lehetőleg feketében, nem szükséges mindenfele világítania, a lényeg, hogy jól szellőzőn, legyen némi kábelmenedzsment. Későbbiekben sem tervezek tuningot.

Sok magyar és külföldi fórumot böngésztem és a következő házakat tudom elképzelni, amiről viszonylag jók a visszajelzések:

- Fractal Design Core 1300, 2300, 2500
- Corsair 200R
- Zalman Z9 neo
- NZXT S340
- CM N200
- Deepcool Kendomen TI (Nekem kicsit túl extrém, és teszt se nagyon van róla de kommentekben sokan meg vannak vele elégedve)

Ezek közül melyik lenne a legjobb választás, vagy ha nem ezek közül, akkor mi lenne a piacon fellelhetőek közül a jó választás ház tekintetében? Vagy ha több is jó választás, melyik az amitől óva intenétek a felsoroltak közül hogy semmiképp?

Valamint, nekem alapvetően tetszenek a kisebb kocka házak, de még nem győztem meg magam, hogy azt építenék-e, érdemes-e, ez a konfig összeállítás mennyire termeli a hőt? elképzelhető lenne egy itx házban brutál melegedés nélkül? mondjuk egy Core V1-ben vagy TT Elite 130-ban esetleg Prodigy-ben? Netezés, filmezés, némi irodai munka és természetesen néha játék max 2-3 órákra, amire használva lenne a gép.

Köszönöm előre is a segítséget, ajánlásokat!

(#60768) fogtunder válasza Lacesz88 (#60767) üzenetére


fogtunder
nagyúr

nekem a TT Core V1-ben a GTX 970 meg akarta főzni magát, talán a nagytesó, a V21 jó opció lehet. ha van helyed és nem fétised a kocka ház, akkor S340 pont 20K alatt, de a Z9 Neo is jó választás, én a Molexes ventik és az első porszűrő miatt annyira nem komálom, de ár/érték arányban nagyon jó.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60769) ledgeri válasza fogtunder (#60737) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Köszi!

Pozitív, vagy negatív nyomásod van?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#60770) fogtunder válasza ledgeri (#60769) üzenetére


fogtunder
nagyúr

a negatív légnyomás nem légnyomás :D

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60771) makoss válasza fogtunder (#60766) üzenetére


makoss
addikt

Köszi szépen az infót! :R

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60772) makoss válasza fogtunder (#60766) üzenetére


makoss
addikt

Az biztos, hogy elég modern ház az s340, viszont legalább 1 DVD írónak lehetett volna hely!
Én is egyre kevesebbet használok lemezt, de az arhív dolgaim 90%-a még mindig azon van.
A másik nagy hátránya, legalábbis azoknak akik szeretnek gyönyörködni a ház belsejében, hogy eltakarja teljesen a tápot, nekem pld Enermax tápom van ami nem egy piskóta táp volt mikor vettem, jól is néz ki, de akinek a látvány a fontos, ferrarit minek eldugni nem? ;)

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60773) fogtunder válasza makoss (#60772) üzenetére


fogtunder
nagyúr

Az optikai meghajtó elhagyásához kell egy szemlélet váltás, de egyre inkább erre tartunk. Nem tudom, mennyi archív anyagod van, de gyanítom, hogy HDD-re nem lenne túl költséges átmozgatni.
A táp takaró lemez szerintem egy jó dolog, egy csomó olyan nem moduláris táp van, ami egyébként nagyon jó, de a kábeleket nem tudod hova rakni, a hátlap alatt azért véges a hely, inkább ezeknek az eldugására jó. De vannak olyan verziók is, ahol látszik a táp oldala, illetve van még jó pár ház, amiben nincs ilyen.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60774) VTom


VTom
veterán

Sziasztok!

Erről a házról mi a véleményetek? Link

Nagyobb felbontású képek: Link
Köszönöm!

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#60775) BiP válasza makoss (#60772) üzenetére


BiP
nagyúr

"Én is egyre kevesebbet használok lemezt, de az arhív dolgaim 90%-a még mindig azon van."
És mikor vetted elő utoljára? Naugye :)

De ha mindenképp kell DVD, akkor vagy USB-s meghajtó (ha ritkán kell) vagy NZXT-től ott a H440 vagy a Define S, meg millió más ház, amiben van 5,25-ös hely. Csomónál ajtó mögé van rejtve, így a design sem csorbul.

(#60776) fogtunder válasza BiP (#60775) üzenetére


fogtunder
nagyúr

mondjuk a H440-ben pont nincs 5,25 hely, de tényleg van egy valag alternatíva.

(#60774) VTom: nekem az a véleményem, hogy sose láttam még, és képek alapján nem lehet eldönteni, hogy milyen. a Corsair gyárt hasonlót, ami viszont nem rossz és annyival nem is drágább.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60777) Lacesz88 válasza fogtunder (#60768) üzenetére


Lacesz88
tag

Köszönöm szépen a segítséget és az iránymutatást! Nincs kockafétisem csak el tudtam volna képzelni az asztalon a monitor mellett egy olyan dobozkát :D

(#60778) AngerFîsT válasza makoss (#60772) üzenetére


AngerFîsT
tag

Ha nagyon kell dvd író akkor gondolkodj külső dvd íróban.

I Say Anger you say FisT!

(#60779) fogtunder válasza Lacesz88 (#60777) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én is így voltam vele, hogy milyen kis cuki, a G3220 és a GTX 750 Ti el is volt benne szépen, de megvannak a háznak a korlátai, attól, hogy fizikailag belefér egy 28cm-es kártya, nem azt jelenti, hogy hűtés is van neki sajnos.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60780) makoss válasza BiP (#60775) üzenetére


makoss
addikt

Ennél mindig kéznél van, nem kell ki-be dugdosni :U
Az s340 még a költségeket is megdobná mindenféleképp, külső DVD-vel meg egy tizessel biztos.
Gondoltam mindenre az S340-nél, de már már a vételen gondolkodtam mikor egyik felhasználó figyelmeztetett, hogy a gyártó által megadott magasságot nézzem, ne a prohardverét mert az elírás.
Később írtam Rudinak is, a teszt írójának is, hogy elírta a méretet amit később javított is. :R

A kérdés egyébként még mindig nyitott, van-e ajánlható megfelelő minőségű, szellőzésű, méretű ház ami nekem kéne max magasság: 455mm, max szélesség 216mm tartományon belül. A mélység mindegy, mivel az asztal nyitott hátul! :K
Még szólhat valaki, nem azonnal venném, már lehet megvárom az ünnepi áresést....ha lesz.
Sajnálom az S340-már épp bejött volna, de kiesett, túl magas, asztalt nem cserélek, szereltetek, bőven kiesik a költségvetésből! :(

[ Szerkesztve ]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60781) nak0n válasza BiP (#60775) üzenetére


nak0n
aktív tag

Ha jól tudom, a Define S-ben sincs 5.25ös hely.

Amúgy én most pont egy ilyenben gondolkodom (persze, amíg megrendelem a gépet, az év végén vagy január elején, még lehet hogy meggondolom magam), a Define S ugyanis szép. Azt nem tudom, hogy egy tuning nélküli i7-6700 meg egy gtx 1070 mennyire fűtené fel, mert szereléshez béna vagyok, így utólag nem tudok ventit beszerelni. Vagy vásárláskor rakatok még bele előre egy plusz ventillátort.

(#60782) fogtunder válasza nak0n (#60781) üzenetére


fogtunder
nagyúr

ez ugye nem komoly? egészen konkrétan 4db csavart kell betekerni, vagy még azt se, ha van hely a gumis rögzítő elemnek és adnak a ventihez. ez azért nem egy váltófelújítás, a youtube-on van róla annyi videó, amennyit akarsz.

amúgy valszeg gyári kiépítésben is elég lesz, ha nagyon biztosra akarsz menni, vegyél egy extrát előre.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60783) nak0n válasza fogtunder (#60782) üzenetére


nak0n
aktív tag

Átfogalmazom: még sose mertem nekiállni, bár eddig nem is kellett. Hamu a fejemre, ez van, antitalentum vagyok. :)

(#60784) fogtunder válasza nak0n (#60783) üzenetére


fogtunder
nagyúr

mindent el kell kezdeni valahol, én se úgy születtem, hogy tudtam gépet összerakni, ráadásul már nem is az az időszak van, mikor én tanultam, hogy egy hűtő felrakásnál simán lesarkazhattad a procit és akkor RIP 20-25K HUF. van egy valag how-to videó youtube-on, de amúgy a gép belsejében pár apróságtól (a gépház alaplapi csatlakozói) eltekintve minden csatlakozó úgy van kialakítva, hogy nem nagyon tudod máshogy feldugni őket, csak meg kell nézni a lábkiosztást és hasonlókat. nem azt mondom, hogy kapásból össze kell rakni a gépet, de ilyen apróságok, mint egy meghajtó bekötése, vagy egy extra venti, pont jó kezdetnek.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60785) ledgeri válasza fogtunder (#60770) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Abszolútban igazad van, de relatívban??? :P De na akkor milyen a befújás, kiszívás arányod?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#60786) fogtunder válasza ledgeri (#60785) üzenetére


fogtunder
nagyúr

úgy értettem, hogy negatív légnyomást nem csinálunk a házban, mert az nem jó. így néz ki a setup: 3db Lepa bol.Quiet van elől, RPM alapon szabályozva, 2db ugyanilyen a fentre szerelt radin, ezek 5%-kal alacsonyabb fordulaton mennek adott hőfokon. aztán ha a VGA eléri az 55C hőmérsékletet, akkor bekacsol a gyári 140-es is hátul, hogy segítsen kitolni a hőt, amit termel, egyébként meg leáll.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#60787) BiP válasza nak0n (#60781) üzenetére


BiP
nagyúr

Ezt jól benéztem. Tényleg, se a H440-ben, se a Define S-ben sincs. Próbáltam olyanokat említeni, ami dizájnban hasonlít, aztán nem is figyeltem pontosan. A sok bővítőhely miatt azt hittem, csak akad 5,25-ös is, de nincs.
De a lényeg, hogy a házak nagy többségéből még nincs kispórolva.

(#60788) ledgeri válasza fogtunder (#60786) üzenetére


ledgeri
nagyúr

OK. Köszi!

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#60789) abridabri


abridabri
veterán

Corsair 270R review
Nem is rossz ennyi penzert / 69-79 (ablakos) dollar/, ha jo arat kap itthon is , akkor jo vetel lehet ,azoknak akiknek a taptakaro hianya miatt nem jon be a Define S. Bar meg ott van a Phanteks P400 is ebben az arsavban ,igaz az "csak" 2*14 ventit tud fogadni a tetejen.

[ Szerkesztve ]

(#60790) makoss válasza abridabri (#60789) üzenetére


makoss
addikt

Ez is olyan elrendezés mint az s340, jól néz ki, de ez is magas :(

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60791) abridabri válasza makoss (#60790) üzenetére


abridabri
veterán

Ennel alacsonyabb ATX haz nincs jelenleg (max fekvo alaplapos ),de ez meg gondolom tul szeles neked :Riotoro CR1080

(#60792) BiP válasza abridabri (#60791) üzenetére


BiP
nagyúr

A Define C 2 centivel alacsonyabb :)

(#60793) abridabri válasza BiP (#60792) üzenetére


abridabri
veterán

359mm(RIOTORO CR1080 ) vs 440mm (Define C)

(#60794) makoss válasza abridabri (#60791) üzenetére


makoss
addikt

Hogyne lenne már! Carbide Series® SPEC-03
Számomra eddig ez a legjobb méretben és minőségben is a legmegfelelőbb ház.
Kábelvezető is van benne, DVD írónak is van még hely, meg ami a lényeg amiért házat kell váltsak: Elfér benne a kiszemelt videókártyám a Zotac GTX 1070 AMP Extreme.

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60795) abridabri válasza makoss (#60794) üzenetére


abridabri
veterán

A 426mm miota alacsonyabb mint a 359 ? :B
Ja es ebben is van amugy 1 dvd hely :K

[ Szerkesztve ]

(#60796) makoss válasza abridabri (#60795) üzenetére


makoss
addikt

És a 228adat hová teszem?

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60797) abridabri válasza makoss (#60796) üzenetére


abridabri
veterán

Magassagrol volt szo, senki nem beszelt szelessegrol ,na mindegy.

(#60798) makoss válasza abridabri (#60795) üzenetére


makoss
addikt

Szerintem így érthetőbb:

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#60799) BiP válasza abridabri (#60793) üzenetére


BiP
nagyúr

S340-re válaszoltál, azt hittem arra érted, hogy nincs alacsonyabb. Asztalba kell, fekvő alaplapos ház nem játszik.

(#60800) flikenflaken


flikenflaken
tag

Sziasztok segítsetek házat választani légyszi! Nem nagyon tudom milyen legyen.

Ami lesz benne: MSI Morta mATX lap, i5 6600 és Be Quiet! Pure Rock hűtő, 2x8gb Kingston Hyperx Fury ram, GTX 1060 MSI Armor 6G, Be Quiet! Pure Rock 9 500W táp.

Ami igény lenne, hogy porszűrő legyen mindenhol, mert itt elég poros minden:/ Esetleg hangszigetelés. Semmi csicsa vagy ablak nem fontos csak a funkció.

A keret ~10k nagyon max 15...

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.