Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5881) Szten Márs válasza ^Clown (#5877) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Hát igen, másfél év alatt 37 ezer expót beletenni elég brutális teljesítmény hobbista szinten - ez valamilyen hivatásos használatot sejtet inkább. Mire volt használva ez a gép?

Egyébként 100 ezer expó egy megadott... hmmm... iránymutató, ettől még elmehet 300 ezerig is, és bedögölhet 50 ezernél is, szóval ez megjósolhatatlan. De pont ugyanezért előfordulhat, hogy megveszel egy 10 ezer expós gépet, amibe beleteszel még 40-et, és 50-nél elhalálozik, és előfordulhat, hogy megveszel egy 60 ezer expós gépet, és még 240 ezret vígan beletehetsz. Kicsit kaparós sorsjegy feeling.
Egyébként, ami azt illeti meghibásodott Pentax zárról nem igen hallottam, sőt, egyáltalán nem, de ez lehet csak a kisebb eladott darabszám következménye, szóval az ilyen információkat is óvatosan kell kezelni, mindenesetre azt látszik mutatni, hogy elég jól bírják a strapát.

Lényeg a lényeg: nem fogom tudni megmondani neked, hogy ez a 37 ezer sok, vagy kevés, nem tudom megmondani, hogy mennyit fog még menni a géped, de annyi bizonyos, hogy másfél év alatt nem kis teljesítmény volt ennyit beletenni a zárba.

Dorian, t_a_m_a_s:
Itt tényleg hivatalosan 100 ezer expóra van tesztelve a zár. :) Nyílván ez olyan értelemben nem jelenti azt, hogy annyira van tervezve, hogy addig garantáltan elmegy, mint ahogy azt sem, hogy utána már garantáltan véres a nyaka.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.