Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52703) Masooo válasza Mr.Csizmás (#52702) üzenetére


Masooo
aktív tag

:( szomorú

igen opció lenne egy másik xt is, de gondoltam mivel az új csak más célokat szolgálna így nem kell márkánál maradnom, vagy legalábbis nem kötelező.
Gondoltam mivel a fujit annyira nem szokták elismerni vagy legalábbis nem olvasok sokat róluk ajánlásként, biztosan van jobb, vagy másik vagy bármi amit érdemes megismerni. Lehet én is tanulok vagy megszeretek mást. Néztem a nikon d1000ret is ha jól tévedek, 125x optikai zoomal de 1/2,3 szenzorral ami nem tűnik jó párosításnak tekintve a fuji hs-t és még nagy is. A milceket szeretem, viszont kilós objektívet nem akarok mert az nem segítség vagy könnyebbség. Tamronból láttam 170ért olyat ami 18,8x zoomot tud de igazából az is a harmada annak amire vágytam. Elkeseredtem kicsit. A sony gép viszont egész jónak tűnik.

Azon filóztam, akkor módosítani kéne az igényeimet?
Maradna a full frame senzor iránti vágy és egy jobb zoom de kompakt méret akár fix objektívvel? Ilyen létezik?

[ Szerkesztve ]

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.