Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48805) Ðávid


Ðávid
aktív tag

Most olvastam chef69 visszajelzését, hogy végül milyen gépet vásárolt. Gondoltam én is megosztom veletek mit szereztem be, miután kérdeztem itt és többen is segítettek nekem. Még egyszer köszönet nekik! :R

Gondolkoztam az ajánlások után és végül arra jutottam, hogy elsőre nem feltétlenül akarok túl sokat költeni, mert ez most egyelőre inkább próba a számomra. Így végül egy Nikon D90-et vettem és két objektívet (18-55 mm és 70-300 mm). Mivel inkább a madarak fényképezése érdekel, a vázon elsősorban a teleobjektív van fent. Eddig nagyon tetszik a dolog, de a későbbiekben biztosan fogok venni valami komolyabb teleobjektívet is, mert néha még ez is kevés. A felszereléshez beszereztem egy jó kis oldaltáskát is.

A közeljövőben még egy állvánnyal fogom kiegészíteni a felszerelésemet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.