Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40401) m3ss válasza tvamos (#40399) üzenetére


m3ss
veterán

a7 mk1 is tud pdaf-et. nagy dilemma, sztem egyik legjobb ar/erteku ff vaz az a7 mk1. a stabi sztem kicsit tul van hypolva, annyit nem fog, hogy amiatt vennem a 2-est. bar nyilvan felhasznalas meg obi fuggo ez a kerdes. af sztem szinten nem jobb annyival, hogy megerjen ennyi felarat szigoruan ar/ertek oldalrol nezve.
en cserelgetem a7 a72 kozott az obikat ossze-vissza, nem veszem eszre h lenyegesen jobban fokuszalna a 2-es, vagy jobban harapna...inkabb obi fuggo ez is.
mas kerdes,hogy en is le akarom cserelni az a7 1-et, de inkabb csak azert mert kicsit mas a gombkiosztas, kialakitas. btw fogas, anyagminoseg, bajonett teren is jobb a 2-es.

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.