Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30988) Carasc0 válasza schawo (#30986) üzenetére


Carasc0
őstag

Nem fotós akarok lenni. Már jóval korábban leírtam hogy én nem úgy akarok fotózni, hogy na most veszem a táskám és elmegyek nézelődni hogy jaj most ezt lecsekkolom azt lecsekkolom. NEM! Arról van szó hogy amikor nyaralok, vagy olyan helyen vagyok hogy érdemes megörökíteni bármit, akkor ott hozzon olyan képeket amelyek előtt nem szégyenkezek. Ekkor mondták nekem az EM-10-et mert abban van potencia s ha üveget veszek rá akkor elképesztő minőséget hoz gazdag színvilággal. Kár hogy ratyi a videója. Ott sápadtam el, hogy egy fényerős üveg 90e hozzá.

Nem vitatom nem értek az egész fotóvilághoz, de hogy 200e Ft még a nevetséges kategória a fotóvilágban az valahogy zavar. Ahol a 200e ft egy váz+kitobit takar.
Tehát szumma: A vágyaimat elvileg a sima kitobi nem fogja hozni. Elfogadom, ez van. Igaz nem szabadna ilyen drágán adni azt az élményt hogy "éles a kép".

Schawo: Bridge gép alapból kilőve! Bár az FZ1000 odaver... Igaz 250e ami lol my god... :D

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.