Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25732) grigo válasza Fujis2950 (#25728) üzenetére


grigo
őstag

Ha beleugathatok én is amatőrként akkor ezt alátámasztom. Anno én sem canont terveztem. De amikor végigtapiztam mindent rájöttem, hogy az én kezembe nem valók a kisebb vázak. Ez volt az első felismerés. Aztán gondolkoztam, hogy átlag bérből élő csóringerként, nekem inkább szempont az, hogy szép lassan fel tudjak építeni magamnak egy kezdő szettet. És ha felmentem bármelyik oldalra, bármelyik fb csoportba, azt láttam hogy amiből naponta kerül fel használt cucc az a canikon. És ezek közül is van ami egy két tízezer tanulóobi és van ami már profi. Minden más ritkábban fordul elő és hát nem olcsó vagy pedig csak vázzal együtt eladó. Így hát belegondoltam, hogy gépvásárlás mi a valószínűbb, hogy lesz pénzem egy 160ezres objektívre, vagy egy 40-50ezres sigmára amin aztán túladok ha már kevés lesz. Szóval így letten konzumamatőr :D
Vagyis azt akarom mondani, hogy szerintem jól látod, egy dolog, hogy valami mennyire jó és hű meg hú. A másik pedig az, hogy aki beszáll ebbe a mókuskerékbe még nem tudja, hogy mit akar és kockáztatni nem biztos, hogy 160ezres obikkal fog.

https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.