Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22682) Stauffenberg válasza berzerker83 (#22679) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ezekkel a vázakkal nem is az szokott lenni a gond, hogy nem bírnak ki 100 ezer vagy akár több expót, hanem egyszerűen rettenetesen fapadosak. Persze tény, hogy ettől még fotózni lehet velük, sőt nagyon jó fotókat is lehet velük készíteni, sőt továbbmegyek, akár fotópályázatot is nyerhetsz a fotókkal. De ez nem változtat azon a tényen, hogy szolgáltatásokban nagyon visszafogott, anyaghasználatban gyenge és nagyon oda kell figyelni rá, hogy ne a DC jelű kitobjektívekkel vásárolja az ember, mert azok az üvegek egy fabatkát sem érnek.

De nem kell bizonyítani, hogy egy 1200D-vel is lehet fotózni, mert senki sem mondta, hogy nem. Csak elhangzott egy fél tucat egyéb tipp is más típusokra és márkákra, melyek valamilyen szempontok alapján jobbak lehetnek. Persze ebben az árkategóriában nem kell csodát várni, nincsenek markánsan sokkal jobb gépek, így majdnem (de csak majdnem) mindegy, hogy ki mit vásárol, inkább csak eltérő "ízvilágokkal" találkozik az ember.

A kérdező legnagyobb baja az volt, hogy maga sem tudja mit akar (mi nem voltunk kisegítve igények megjelölésével, hogy jobban leszűkíthessük a számba vehető gépek számát) és nem tudta megérteni, hogy nem létezik olyan gép amit 10-ből 10 szaki egyöntetűen ajánlani fog. Mivel többféle tippet kapott arra, hogy mit vásároljon, ezért megsértődött és inkább megvette dühében ezt. Legyen így, rosszul nem járt ezzel sem, csak így felesleges segítséget kérni egy fórumon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.