Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18967) HagaNRG válasza HollyBoni (#18962) üzenetére


HagaNRG
őstag

2005-ös évjáratú saját magam által új korától használt, tehát 9 éves Konica Minolta DSLR;
illetve apai oldalról 3 db. Canon EOS 300, 350, illetve 600, mindegyik 0km-es új korától mai napig használva. Egyiknek sem volt soha, semmi baja.

De egyébként ez is ugyanolyan szakma, mint bármi más?
Én nem az az ember vagyok, akinek ha egyszer elromlik az autója, akkor felháborodottan kürtöli világgá, hogy soha többé ez, meg az a márka, csak, mert spórból megvettem valaki más levedlett, 300 ezres autóját, amit nem szervízeltek 6 évig. Ezt el kell fogadni.

Beszéljen az egy márka, típus megbízhatóságáról, aki hazaviszi a szalonból, használja ahogy kell- nem letakartan tartani egy szobában- szervízelje előírás szerint, aztán 3-5-10 év múlva, ha még megvan, nyilatkozhat a megbízhatóságról....

(mert a legtöbb hamiskás, kétes hírű márkatörténet épp a fent említett tulajoktól ered, meg azoktól, akik megveszik 2 millióért a 15 éves csoda BMW-t, aztán azt hiszik, megnyerték a lottót vele, ha meg néha-néha 100k-ért ki kell cserélni benne valami apróságot, akkor egy 5 ezresért kiüttetik a szervízkódot és megy tovább az autó. Te jössz, megveszed pár évvel később, pár százzal olcsóbban, beszívsz vele, majd megy a háborgás, hogy így a BMW, úgy a BMW)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.