Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumb
senior tag
''Elnézést hogy ilyen közel megyek Ön előtt....'' ilyesmit láttam egy teherautón a múltkor
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
Fizetőkapu-baleset: [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
N1
tag
Gyertek vasárnap a tököli reptérre.
[link]
Nagy só lesz!(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
dragonfx
veterán
ez kemény, kicsit le voltak maradva róla.
De a legnagyobb mindenki megy át szépen mintha mi sem történt volna, csak 2 kapu lángokban, a rendőrkocsiból kiszálló sem sietett igazándiból gondolta már úgyis mind1.
magyra segítségnyújtás...ugye múltkor téma volt itten hála nekem.
Amugy ehhez angy bénaság is kell azt a pici részt telibekapni, nem igaz ennyire nem figyelt, sávban jött, oldalr akapja átsuhan és kész."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
escie
őstag
válasz dragonfx #1406 üzenetére
nem feltétlen jó ötlet az sem, ha mindenki bevágja a féket, és gyalog ugrabugrál az autópályán a pluszos dobozkával a kezében.
voltam hasonló helyzetben, no az nem volt ilyen durva, de az ember hirtelen azt sem tudja, hova kapja a fejét, hogy most megálljak, ugorjak az oltóval, vagy óvatosan menjek tovább, nehogy a bámészkodók belémjöjjenek, tovább fokozva a bajt.
másrészt, aki így megy, annak lehet, hogy elég segítség, hogy nem szenved sokat. nem humanizmusból mondom, hanem arroganciával.
harmadrészt, földi halandónak jobb, ha messze elkerül egy ötméteres lánggal égő roncsot. sokat segíteni nem tud.
nem kell százhetvennel átmenni a kapun, annyi a titka az ilyenek túlélésének, nem a segítségnyújtás.
egyébként,
rémisztő videó, de tanulságos, nem mindennap láthat az ember egy ilyen ''tanulságos'' töréstesztet, ilyet az ncap sem nagyon csinál.I'm back, baby!
-
dragonfx
veterán
fúúú ebbe vízbe milyeneket lehetne driftelni....ha nem lenne sötét
Driftnight
Talán még egy oktatást is be lehetne iktatni...akinek itt nem sikerül adja fela praxisát..illetve vissza jogsiját magától"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Mr.Grincs
veterán
A múlthéten faterom bérelt egy toyota corollát az újfajtát.
Kipróbáltam és kellmeset csalódtam. Az 1,4es motor nagyon húz és nagyon mérges.
A fék az nagyon brutálisan fog nagyon érzékeny, a kuplung is annyira érzékeny mint a fék.....Nagyon picit engedem föl és már a kerekek mozgásban vannak, rövid a kuplung út és nagyon könnyű benyomni. A futómű sprotos, a kormányzás.....azt átélni kell. Akinek toyota corollája van (2003) az tudja milyen fantasztikus. A fogyasztás viszont 6 - 8 littyó körül alakult nállam, ami elég szép. A motorzaj elenyésző.
Viszont a parkolás kicsit nehézkes mivel a hátsó ablak piszi, és a kalaptartó is magasan van. De meg lehet oldani kocc nélkül.
Aki teheti próbálja ki.
[Szerkesztve]/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Ha árad a duna akkor hamarabb el lehet patkolni, mert elvisz a víz...a kocsival együtt...Feltéve ha ki akarsz szállni vagy ha ki tudsz....
[Szerkesztve]/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
én találtam egyet, de amíg nincs itt nem mutatom mert akkor már nem lesz egyedi.... ...eddig összesen 1 autón láttam(régebbi vectra gt)..annyit hogy ez is külső, ugymond kötelező felszerelése az autónak.
gsi-re könnyü egyedi cuccot tenni, hisz, egy dual festéstől már egyedi is lesz...és még jól is néz ki az astrának.(bimmeren xarul néz ki)
pl:fehér fekete, bordó-fekete, fekete-piros, fekete-zöld
krómfelni?
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
olvasgattam a topikban egy időben téma volt a motoros vs. autós (mikor nem volt az).
Persze ez egy lámpafénybe került utórezgés, de szépen le van véleményezve.
-[link]
Szvsz sok igazság van benne...mármint a véleményekben.
autósok és motorosok között is van bőven répa, de a motorosok túl védtelenek, és nem hogy a forgalomhoz mérten, de a tudásukhoz mérten is túlvállalják magukat és a alul a veszélyt.
Az autósok ritkán mérhetőek egy motor dinamikájához, de unéz ki ez sokszor nem elég.
motorospárti vagyok, de a szigorúan lakóövezetben szabályzásigrepesztő, leidomozott, kiberhelt kipuffantós, mindennő engemnézzen srácok vhogy kivül esnek a motorospártomon.
A fütyi kivan velük, hogy miért nem inkább verekednek.
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
Ma jövök hazafele és egy forgalmasabb kereszteződésnél fordulok befele. Ahogy beknyarodok balra előttem egy bicilis és gyalogátkelő van. Lassítok mert gyalogosok vannak és egy idős bácsi aki biciklit tolt. Természetesen őt is megvártam, de mikor elém ért megált (a gyalogos átkeőn) 90°-kal elfordította a vasparipát és szép lassan felült rá majd a sáv közepén sép komótosan tovahaladt előttem.
Csak néztem, nem tudtam nevessek vagy dudáljak
Szerncsére nem sokáig szlalomozott előttem az öreg.
[Szerkesztve]Today's record, is tomorrow's motivation
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #1427 üzenetére
köszke, de ezek az árak is még versenyképtelenek nálam.
AE fényszóró 56e, ebayről 33+szállítás.
megveszem valószínű itthon.szerinted??
Meg a sportlökösök ára is...áhhh 55-60...igaz az kintről behozva sem olcsóbb de az legalább akkro gyári klón M3 lenne, nem ilyen sufni rajzolt azt kiöntött hányadékok."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz dragonfx #1433 üzenetére
Sztem igen, verekedtem is, motoroztam is, autóztam is.
A verekedés én nem tartom rossz dolognak, ott is mint mindenben van egy határ..több barátom van/volt akivel az első lépések a bunyónál kezdődtek.
Nem halt bele senki, sőt.
a sértésekért semmi gubanc egyébként, te számomra azt mondasz/írsz amit akarsz
Amúgy is gyík dolognak tartom az ilyesmit. -
N1
tag
Azt aláírom, hogy sötétben feelingesebb veretni, csakhogy az enyémen speciel nincs olyan lámpa, ami oldalra világít.
Igaz, ennyi erővel a hűtőt is az oldalára lehetne tenni.(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
dragonfx
veterán
válasz #70869248 #1435 üzenetére
nyugodtan tarthatód, az emberek mind különbőzőek ahgy mi is.
Én ettől függetlenüla szándékosan verekedni akaró, direkt a bajt/balhét kereső, kötekedő arcokat nem csipázóm, és nem is fogom, az ilyenek miatt nem lesz sosem béke a világon.De örülj csak magadnak nyugodtan, sajnos sok követőd van manapság főleg a pesti ájszakai életben.
Más dolog ha mondjuk lejársz edzésre és ott küzdősportot üzöl és oda szeretsz járni, ok ezt aláírom rendben, de csak ugy brahiból mér ne kössünk bele valakibe 8an hogy agynbaxxuk feeling nekem nem jön be, sőt lenézem, és kivégezném az összes ilyne embert.
sry 2x."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
igen nem , mert nekem oanom nicsen
de nem is kell mert nrmális viszonyok közti haszna nulla, olyna kevésszer kell használni.
De mondjuk igen úgy designból egy kékledes kristály ködlámpa jöhetne ajándékba."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #1440 üzenetére
vatta új elhiszem, de ahogy látóm nem értetted a kérdés kicsi rigó
Én nem 4 karikát akarok venni, mert én a fényszórót nem fogom szétszedni, mert abból többet mükőképes egyed nem lesz ...én venni akarok új fényszórópárt bal jobbot, amiben alapból benne van a aranyszínű, tejfehér, avgy világoskék 4 karika+ kristály az egész, de index nélküli kéne mert az már van...de ha ninc smás marad az indexes és akkor lesz 2db eladó
u.i.:amugy meg márkatársat nem fikázunk soha pláne nem ha éppen jelenleg ninc spénze mert mondjuk a tavasz lefoláysa alatt jó 6számjegyet rakott rá a gépre cakkumpakk
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Foglalt név
addikt
válasz dragonfx #1441 üzenetére
Kicsi rigónak lehet, hogy a karja akkora, mint neked a derekad szóval ha márkatárs, ha nem, lehet visszább vennék az arcból, amig még felismerhető
Azzal meg megint nem villognék, hogy annyira b*lfasz vagyok, hogy nem tudok szét és összetenni egy lámpát úgy, hogy után működjön -
N1
tag
ja hogy neked vatta új komplett lámpa kell 50-ért, mert nem tudod úgy szétszedni a mostanit hogy működjön megint ha összerakod..
egészségedre(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
God Vazzeg
veterán
Ennél nagyobb szmájli nincs már, amit a végére raktam, kár behergelned magad Mellesleg ha nem tudsz egy lámpát szétszedni (mint mások is írták) akkor hagyd is a pitsába, és vegyél komplett lámpát, egészségedre
Foglalt név: Kicsi Rigó csak ritkán üt, akkor is csak kicsit, nehogy fájjon -
dragonfx
veterán
Most nem fogom mesélni hogy miért mert úgysem értitek, értelmetlen lenne, elég annyi hogy az alapból olyan az gyárilag olyna ninc sszükség sufni barkács melóra, lehet ez egy opelen, ladán elmegy, de egy bmw-hez nem méltó. És amugy is ha megbontód párásodni fog mert te nem tudod légmentesen visszazárni, mint ahogy a gyártósorról lejöttek.
De hogyjauk má ezt...nem baj szétbontók egy fényszórót...mitnemár....jól sejtem erre szokták mondani kókány munka?
#1442>>meddig bírnád hogy ne szólj be???
God:nem is értem miért itt válaszoltál mér nem a bmw topikba tudod itt csak fikázni tudnak pláne ha én írok....idézhettél volna innen azt csá.
-
N1
tag
válasz dragonfx #1445 üzenetére
amúgy is hülyék vagyunk, bele se kezdj
amúgy meg kapd be, a tizenpáréves bmw-d egy fokkal se jobb, mint a ladám.. se jobb állapotban nincs, se kényelmesebb, se feltűnőbb, se gyáribb, és még szarabbul is megy
úgyhogy jobb lenne ha elhallgatnál végre, köszi(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
-
N1
tag
válasz Foglalt név #1449 üzenetére
most megint elővesszük a ''tizenötéves alapmodell, mint presztízsautó''-problémakört?
(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest