Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Huhh ma kipróbáltam egy Acura Integrát. Egy nem tetszik csak benne, hogy 4 személyes, nagyon minimál a belsőtér és egy zsigulira emlékeztet a box benne.
1.6 volt az ára (95-ös évjárat) és nagyon húzott mikor pakoltam neki.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
dragonfx
veterán
Ma vezette 370km-t 10literes átlaggal.
Zsír volt, de sajnos lerontották az átlagom a nyomik >>Soltvadkert>>Bp.határ út 1 óra"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
az sima ügy, óra 20 perc volt autópálya nélkül. lehett volna kevesebb is, csak béna voltam mert bp bevezetésében elcsesztem a körforgalmakat.. :
amúgy igazad van, ne próbálgassa, nem hülyegyereknek való idő ez már, és az útvonal sem épp egyszerű, főleg forgalomban...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #315 üzenetére
Te is votá kox nem?
Vagy épp most vagy ott heheheee
Ha nem az xar lehet, tipikus eset ami elmondhatatlan hogy mit hagytál ki Deicide:
Bp.-Pécs hány km??? 4óra odavissza, hhmm egész jó pálya, mert nincs ótópálya
Én nekem úgy lett 133as az átlag, hogy feltartottak és nem is nyomtam 190 fölé ...60-40 pálya-út volt kb.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
válasz Woodslave #317 üzenetére
jaja, így volt.
ráadásul épp akkor marták fel az aszfaltot, jó párszor centizni kellett a marásokkor, a kamionok és az útjelölő oszlopok közt, de megoldható volt, mivel mindenk parázott ezért mindig találtam szabad utat közöttük meg a szembe forgalom közt.
de ezek szerint még mindig romokban hever a 6os? mert azóta nem jártam arra.
asszem valamikor év elején csináltam....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Woodslave #319 üzenetére
ezek szerint semmi se változott a 6oson... irdatlan hosszúak azok az útfelújítások rajta, ahogy visszaemlékszem, nem csodálkzom, hogy még mindig túrják..
én simán a gyilok utak közé sorolom, mint az 51-es meg a 81-es....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Woodslave #321 üzenetére
igen, azért az se rossz teljesítmény
én a múltkor beszoptam a pénzszállító rablást az m1-en, épp belefutottam délelőtt, 3 km-t 2 óra alatt, mivel ugye 3 sávból egybe terelték le a népet a mol kútnál az m1-ről..
azt hittem tökön szúrom magam...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tbs
addikt
Újpest központ - Zugló Bosnyák tér: 27perc. BKV-val 45perc.
-
dragonfx
veterán
na ez a legnagyobb LOLLL
biciklisre mióta van sebbességkorlátozás??pláne az ő útján???
ezt te komolyna gondolod??? ...szerinted???
A piros lámpa csak az autósokra vonatkozik a biciklisek és a gyalogosoknak csak egyajta útmutató mintsem valódi iránymutatás."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
mibe hogy én a bicajos átlagtempomról hamarabb megállók mint a bimmeres átlagtempomról?
és igen erről ne nyissunk vitát mert értelmetlen, a bicaj fényévekkel jobb fékkel rendelkezik mégha nem is tárcsa van rajta hanem egy kalssz V"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
a hibák
fekete mögött felugrathattál volna járdára, a2 csajnézős tényleg zsír, meg az egész video, nekem is fel kéne venneme gy margit híd oktogon szlalomot ...a szlalom lassú volt
Ke egy ilyne kamera"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
Zozzant
addikt
amúgy kár hogy a yard nem védi meg a bringásokat azzal hogy jól megbünteti őket, így sajnos sok a bélyeg (gyalogos detto)
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
dragonfx
veterán
Ez is csak téged minősít, mint a többi hozzád hasonlót
A biciklis büntetés kivitelezése szerintem lehetetlen, hogy állítasz meg egy bringást??? ...max. motorosrendőrökkel, de annyi rendőr meg nincs a földön amennyi kellene a magyar bicajosokhoz.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
_seth_
veterán
Ha nem figyelek és reagálok kellő sebességgel akkor így nézne ki a mai nap végeredménye:
-1 db transporter
-1 db kisgyerek babakocsival
-1 db kisgyerek kb 7 éves
-1 db fiatal srác
-1 db bmw
-1 db fiesta
Tábla, járda, úttest, záróvanal... kit érdekel?
Transporter nem adta meg az elsőbbséget és kihajtott elém... fékeztem is rendesen és húztam vagy 4-5m csíkot az aszfalton... (kb 10 centire mentem el tőle).
Fiesta: 4 sávoson 2 sávon át a tőle harmadikba kanyarodott ki.
Babakocsi: anyuka beszélget és már tolja is le az útról a babakocsit igaz se járda se semmi és szerintem észre sem vette, hogy mit melóztam, hogy ne legyen egy babakocsi beépítve a jobb lámpám körüli részre.
7 éves gyerek: szimplán átszaladt a 4 sávoson de nem amikor át tudna mert nem jönnek hanem amikor mindkét irányból jönnek... fiatal srác szintén csak máshol.
Bmw: főúton neki feltétlenül meg kellett előznie egy másik autót igaz, hogy egyáltalán nem volt alkalmas az időpont és másoknak köszönheti, hogy még egyben van mert ha nem engedik be fékezéssel akkor neki annyi.
Jah: volt még egy fehér swift2 is aki egy piros cordobával együtt úgy gondolta, hogy a 2 sávoson elfér 3 autó is egymás mellett majd mindkét lüke lekanyarodott de akkor minek siettek?
Q7: előzné a kamiont aki kihúzódik elé (bringás volt a kamionos előtt főűton), a kamionos nem figyelte, hogy előzik ezért a q7-es is lassított szépen majd megelőzte végül
Mára csak ennyi... mindez csupán pár óra vezetés alatt...
Mióta szeptemberben összetörtem a kocsim elejét egyszer sem voltam olyan közel ahhoz, hogy összetörjem mint ma a transporter miatt...Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
dragonfx
veterán
Egy eredményekben gazdag nap,a topic címéhez illően.
Én az ilyne kikanyarodok dolgát megkönnyítem azzal hogy ne csaka látvány a hang is (zene+visszaváltás ) felhívja figyelmét, ott és akkor neeeeeeee kanyarodjon ki.
Néha azért sjnálóm hogy nem egy olcsón javítható terepcsibe ülők 300lóval miegymás(igen amelyik körbe krómcsöves )...mert páran szarul járnának, véletlen elfelejtenék fékezni, avgy netán nem megy megfelelő tempoba akkro besegítenék neki ....ha nincs zebra akkor a gyalogosnak sincs elsőbbsége...magyarázhátná az elsőbbségét majd a kórházba 2 műtét között.
Szint emindnehola városba zebrán megyek át nagyrészt nekem kell átszaladnom futnom, meghuzni lépteim, hogy a seggem nehogy felüljön egy motorháztetőre... ....a taxisoka legszemetebbek, érthetetlen utas nélkül miért sietnek, pláne ugy tudják nekik az a munkaeszközük, ha megsérül szervíz lezs belőle, és nem tudnak dolgozni egy darabig....néha érdemes lenne 2 téglával megrakott hátizsákkal járni, és amikor iylne szitu van átsietek az véletlen elejtem az út közepén mondjuk
u.i.:Mekkora volt az a törés?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest