Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
legiaap
félisten
Ja felejtek,meg tanulokis belőle.
Csak egy picit fáj a csuklóm mivel arra estem,meg húzodik a seb a lábamon,denem oylan vészes.
Ja másik dolog.
Láttam egy videó felvételt,hogy két gyorsasági motors szembe egymással azt rotty.
Az is itt Pécsen történt mint ez velem.
A gyerek épp vette fel milyen gyorsan megy mikor átmen s zembe sávba neki egy másik motorosnak.
És a védtelen motorosnak annyi aki okozta a bajt őt meg helikopterrel vitték kórházba súlyos sebekkel.
Itt a link ha valaki nem látta volna.Durva nagyon,de én akkor is motorozni fogok,még pedig gyorsaságival.Csak okosabban.
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
biga
őstag
-
törölt tag
Hát anno egy kedves forumtárs ezt írta én az ő szavaival éltem.
Nekem is volt anno fent a pugon gyári tőkéletesen megcsinálták.Igaz hébe-hoba használtam de igazából védelemre is szolgált.
Erre itt egy régi motoros simán ugy reagált rá
aki nem használja és fent hagyja az egy paraszt.
Gyerekek ilyen világban élünk ha valami nem tetszik és nincs jobb dolgod simán szídjuk el a felmenőidet ill küldjünk el melegebb éghajlatra a nagy semmiért. -
N1
tag
válasz Zozzant #1262 üzenetére
Megvannak a dvd-i.. Őrült a faszi. (még él ezek szerint)
Még jó, hogy nem vagy rendőr. Ugye? Ez azért kicsit drasztikus lenne. Nem áll meg rendőri felszólításra, és kilövik a két kerekéből az egyiket? Ne már. Ez nem Ukrajna..
[Szerkesztve](Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
N1
tag
válasz Zozzant #1264 üzenetére
Nem tudom, mit csinálnak.. Gondolom van nekik ilyen szöges szarjuk, de elég ritkán lehet azt látni a híradóban, hogy a rendőrök kirakták a motoros elé a szöges szart, 300-nál kapott két defektet, és egy kilométer hosszan kaparták össze utána
(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
N1
tag
válasz Zozzant #1266 üzenetére
Belőle egy van (van még?).. Hivatalból üldözik, de szerintem már kínjukban röhögnek rajta, és reménykednek, hogy hátha felkenődik valahova.
(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
tildy
nagyúr
válasz Zozzant #1272 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy ne vehessen 250cm3nél és vagy bizonyos teljesítménynél nagyobb motort, ha nincs megfelelő tapasztalata? (egyébként meg nem hinném, hogy az a fajta regulázás, amire te gondolsz, hatásos lenne. )
Apécs melleti kölöknek is 1 hónapos jogsija volt csak....
Ház nem tudom, azért nem volt annyira átrugdosás nekem a vizsgám. Egyszer forgalomban el is vágtak (helyesen), mert a hungária-kerepesi kereszteződésénél sárgára váltott a lámpa, én meg -mivel kamion jött utánnam- gondoltam inkább belehúzok, és átmegyek... Oktató belelépett. Szóval azért sosem éreztem ezt a nagy átrugdosást....
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Zozzant #1279 üzenetére
ÉS a hozzátartozónak teljesen igaza van. Ahogy neked is abban, hogy ez nem menti fel az ilyen őrültködőket az alól, hogy gyorsan hajtottak . Sokat jelent az, ha az ember ki tud menni ringre , és gyakorolhatja kanyarodási képességeit.
Régebben én is betű szerint próbáltam venni a kreszt, de mióta látom, hogy kinnfelejtenek 40-s, 60as táblákat is abszolúte feleslegesen, olyan helyeken, ahol lazán tudod menni a 90et falun, városon kívűl , azóta a kresz ezen részét kevésbé veszem szigorúan... ( A többit azért nagyjából betartom . Azért csak nagyjából, mert óhatatlan, hogy esetleg ne hibázzon apróbbakat az ember, akármi miatt is , pl. hirtelen figyelmetlenség. De azért ezt kerülöm. )
és a jogsimhoz sincs semmi köze egy kereskedőnek Dehogynem: addig nem is vehetsz (elvileg) motort, míg be nem mutatod, hgoy van a kategóriára jogsid, vagy épp tanfolyamozol. Legalábbis a miénknél kérték . Én pl. emiatt nem is vehetnék motort, mert nekem nincs rá papírom.
autó esetén mondjuk lehetne olyan határt húzni, hogy friss jogsival mondjuk 110 LE-nél erősebb gépet nem vezethet, vagy ha mégis akar, akkor kötelezővé tenni 1 v 2 nap pályanapot valamelyik ringgen Bár a határ meghúzása eléggé szubjektív
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
dragonfx
veterán
válasz Zozzant #1520 üzenetére
épp akartam mondani az az 5ös kép durva, ne nézze megs enki erre a 2. link.....tiszta postal 2/carmagedon feeling...valakinek az agya szétkenődött az úton, mega kocsin.... ....ilynekor elgondolkoztató a 200, elég a 160 is....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Peet210
őstag
válasz Zozzant #1558 üzenetére
Persze, hogy nem ótó függő csak hát most pont bmw-re jött ki (közel se fika félre ne értse valaki).
Az útnak azon szakasza jó volt ha nem lett volna jó megértem.
A hölgyeménnyel pedig egy ''kis'' utcában találkoztam ahol 2 kocsi kényelmesen elfér egymás melett, csak nincs terelővnal felfestveToday's record, is tomorrow's motivation
-
törölt tag
válasz Zozzant #2130 üzenetére
reggel fel hatkor meg fustolgott szepen. nem picit amortizaltak le. erdekes megint h a kamion hozza kepest 'alig' kapott, pedig valszeg nem a korlat amortizalta le ennyire. ott vigyazni is kell a bukkano miatt, gondolom nem 50-nel mentek
mod: nem szalagkorlat van, hanem beton
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
válasz Zozzant #2130 üzenetére
Hát én benne voltam abbana dugóban hogy rohadjon meg
Nem tudom egyenes úton hogy nem lehet tudni vezetni.
Ma is tovább tapasztaltam, pici kanyar körforgalom, 200méterre piros lámpa mindneki taposs a féket mint ahülye és elfelejt vezetni ...itt kezdődnek a bajok"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Zozzant #2264 üzenetére
Ez kb már 10xerre szerepel itt, de mind1.
Amugy zsír.Néztem még mellé pár másikat is...m3csl....fúúú milyne hangja van ....de a new m3...na az durva lesz ....Már alig várom amikor ahhaoz is hozzányúl Hamann és társai...mennyi lesz abba??....turbósítva....van is 1 videó...már így is akkorát lép az autó"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest