Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
N1
tag
-
N1
tag
-
bolondember
MODERÁTOR
nem feltétlenül kell ahhoz húzott HDI Pug...
Az a motor a 206osban..
na ja.
De CSAKIS akkor tudná legyorsulni takonyfx-et, ha minimum kétszeres a drájving szkillje a Pug-pilótának... Különben NINCS az az autó, ami ezt megtenné.
dragonfx 4 prezi!Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
dragonfx
veterán
1.0ás uno????
LOLLL...az mi????autó???
Megpróbálók tudást gyűjteni, de szólás nélkül nem megy.Ha van egy feltevésem valahogy választ kell rá találno hogy jól e gondolom nem?
Én sosem sírnék pláne nem ártanék ilyennel az autónak szándékosan. kit érdekel???...legyne boldog vele, én még mindig járni fogok az autóval mikor ő már a 3.kat hazsnálja mert szétkurta ..de kormoljon csak tovább, hátha a saját kipuf gázától fullad meg a sötétített üvegei mögött. ....nekem akkor is szebb az autóm mint egy pug
Aki meg leköpte a bmw-t >>őt kéne darabokra rugdosni utána, hogy ilyet tesz egy ilyne autóval, ha lett volna ott még pár szerető bimmeres remélhetőleg meg is tették volna, azt érdemelné. megalázza miközben ő volt a megaluzer ...az ilyennek nem való bmw hanem egy polski, azt köpdösheti, meg magát szembe a tükörbe. ...felháborító a viselkedése, és csak felbosszant az ilyne köcsög ember látatlanba"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Peet210
őstag
Idézet dragonfx-től: ''30cal meg menjen az akinek 6 anyja van.A tábla csak ajánlás''
Konkrétan ez ugrott be.
Nem is az, hogy 10-20km/h többel megy a megengedetnél.Van úgy, hogy én is többel megyek egy kicsit de nem száguldozom és a táblákat se ajánlásnak veszem.Today's record, is tomorrow's motivation
-
deicide
veterán
Valamit mondasz, én pl renitensen ha nem autópályán megyek kecskemétre, akkor mindegy hogy falu vagy lakott területen kivül, egységesen 100al megyek, az 50 csak ''ajánlás'', viszont ahogy mondod, nem tör ki rajtam eufória ettől.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
dragonfx
veterán
Igen ez így van azt hittem egyértelmű, benned is lenne ez az érzés mindig ha márkatárs maradtál volna, de még nem késő.
Ha beleolvasol annaka weboldal fórumába amit én ide nem írok be mert csak negatív hatást váltana ki többekből, akkor olvashtasz egy srácról aki bimmer>>audi váltást csinált és 3-4 hónapig bírta ki.
Amugy meg ha szeretsz csámpázni az úton az e30 a te autód.
A kresz mindnekire vonatkozik rám is, és ha nem betartásával tudom kárt okozhatok az autómnak, ami ugye velejárója hogy másnak is, akkro nem fogok úgy vezetni, írtam már korábban én is mentme már autópályán 70nel.De ha az adot tközelekdő partnerek egyfajta bíztatást adnak arra hogy felvegyem a közelekedés morálját, akkro miért tennék olyat amitől kivet az autós társadalom, hogy nem őket veszem figyelembe hanem egy 500oldalas könyvet?
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
bambano
titán
Távol álljon tőlem a flame gondolata is, de ha úgy gondolod, hogy mindenki úgy vezet, mint dragonfx, akkor neked memória problémáid vannak.
Én nem előzök demszky gömbökön, nem bródszájdolok a muterral, nem fenyegetem a fatert, hogy kirakom a kocsiból, ha még egyszer szólni mer, nem állok le kamikáze vectrás női sofőröket üldözni, stb. Viszont emlékszem, hogy milyen beírásokat követett el.
Szeretnék elhatárolódni ettől a vezetési stílustól és ettől a #589-es hozzászólástól.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
N1
tag
Úgyúgy..
Van, akit a szerencsétlen 55 vagy hány wattom zavar.. Megelőzöm, rátolja, erre leindexelek, visszaelőz, aztán kapja a két tenyérnyi ködlámpából az áldást, plusz a fák magasságába állított távolságit.(Kolombusz): ''Szivből kivánom neked, hogy valami barom, mondjuk aki a szar Ladáját, vagy BMW-jét versenyautónak hiszi bassza el valamelyik családtagodat, vagy téged.''
-
Integra
titán
én nem küldöm rá a refit tartósan, de én is rávillogok az ilyenekre.
sajnot valóban kurva vakítóak és zavaróak.
ezzel legyél azért tisztában. az hogy leszarjátok egy dolog, de nem vehetitek rossz néven a villogásokat, mert nem gyári normális automata szintszabályozásos xenonotok van....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
és te ilyenkor vissza nem előződ.......és én meg ilyenkor lehúzóm a napfényrólót
Az hogy leszorítód és megrugdosod mit old meg?
Neme gyszerűbb normális izzót használni, és akkor se ő nem villog, se te nem vakítód őket...
Amugy totoál elvetema xenon és hozzáhasonló kékes fehéren izzó ócskaságokat, kiég aze mber szeme, még ha nem is néz bele, csaka türköbe belepillant, undorító, ekkroa világításra nem kell utakon, max. ha valaki nappali világosságot, akar, amire szükség a biztonságos éjszakai vezetés érdekében szükség nincsen.
És igen itt nincs kegyelem, VW-nek, bmw-nek, mercinek..undorító az összes szanaszét vakít...nem is értem hogy mehetnek át a műszakin
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Zozzant
addikt
elrettentő kinézet ez ütött, egyébiránt van olyan hogy nem az a céljuk, de ha az akkor tökmindegy mit csinál az ember, akkor annyi
szlovák paradicsomban mi is találkoztunk gombát 40 centis késsel szedő etnikummal, 5-6 kevéssé fejlett egyed volt, nálam 1 fejjel mindegyik alacsonyabb, de a párom aki már a feleségem, náluk is alacsonyabb 1 fejjel, törékeny teremtés, leállítottak hogy ''péénz?'', mondhatom őszintén szinte beszartam ott az erdő közepén a semmiben... pénz az a kocsiban maradt messze, amit meg is mondtam nekik, és még élek, de ha akarják akkor kinyírhattak volna simán.https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
amargo
addikt
Azért elég nagy parasztságnak érzem, hogy vakító lámpákat használtok és még májerkodtok is, azokkal akiknek ez zavar, szerintem nyugodtan elgondolkodhatnátok (Dodi72 együtt) azon, hogy szerencsétlen faxok akik rátok villognak vajon mennyit látnak be az útból.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Integra
titán
kíváncsi vagyok utcán mennyire lehetne használni, valszeg a turbo is leesne a zötykölődéstől
bár a belülről állítható húzó és nyomófokozatos elektronikus vezérlésű gátlók nem lehetnek rosszak, csak nemtom, hogy vajon mennyire megbízhatók..
mert úgy elég szépen el lehet játszani az autó beállításaival és könnyedén adaptálni a környezethez....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
ok, hangja gyönyörű, úttartása kegyetlen, gyorsuláa király.
De valós viszonyok között melyik nyerne?
Melyik autót nem lehetne a videóban szereplők között plafonra rakni úgy hogy enneka golfnak esélye ne legyen?...
(amugy 911, integra, m3, m5, f575, murci)"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest