Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
MrChris
üzenetére
Nekem teljesen mindegy, mit gondolsz, de fogj a kezedbe egy zseblámpát és próbálj egy strukturált felületet több szögből megvilágítani, néha derítve is. Minél laposabb szögben kapja a kiálló rész a direkt lámpafényt, annál kontrasztosabb lesz a kép maga. És vica versa, világítsd meg szemből, papírzsebkendővel derítve, egyből "homályosabbnak" fog tűnni.
Nyilván nincs ekkora különbség a "tesztben", de ordít azért a különbség és főleg egy téglafal esetében nem figyelembe venni, hogy térbeli kiterjedése van, nem egy papírlap... hátizé. Minden, csak nem szakmai. Nem rád értem, hanem a tesztnek csúfolt publikációra.
-
hibavissza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy kínai, manuális, fix obiért. Inkább egy használt/akciós 7-14. Ezt az árat csak fekete öves csillag/beltér fotózással lehet lenyelni. Szerintem.