Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53903) PitLee válasza Lacy6 (#53902) üzenetére


PitLee
őstag

A régi masinériám SX100IS először kezdte egy "Low battery"-val amit még valahogy átvészeltem 10-15 kép után forgattam az elemeket, akkukat , majd bekapott egy "lens errort" és ekkor átlépett az örök körforgásba a recycling útján :DDD. Lehet menthető lett volna megfelelő kezekben, de kihúzta a gyufát féléves korában amikor az x.-dik lencséjén a porszemek társaságában egy jó félcentis szősz szál pihengetett, nem volt semmi extra igénybevétel strand, sivatag, csak az autóban jött velem, nem volt elvárás a csepp vagy a por állóság, de azért ennél egy kicsivel többet reméltem.
Elkezdtem keresni az utódját, de nem egyszerű a feladat, a márkát most pihentetném gondoltam adjunk másnak is esélyt.
Fórumok és tesztek olvasgatása után elsőnek gondoltam az
LX7 fényerős objektív F1.4 - F2.3 , nem kell annyira félni a bemozdulások miatt ha kevés a fény, cserébe hajlamosabb itt ott kiégetni a képet, de tud 1080-ben 50fps-t vagy 720 ban 120fps-t amivel érdekes videókat lehetne összehozni.
majd láttam a nagy tesót LX100-at és ohh ezt lehet így is mondjuk duplájába kerül az LX7-nek,
Ha zoom is kell ott az Fz1000, de van kis tesó az FZ200 is.
Ekkor láttam egy bemutatót az FZ300-ról még Máté Bence is csinált vele egy szösszenetet, ha olcsóbb volna kb 130 akkor pöpec lenne, időjárásálló +4K videó +kisebb nyalámságok, egy pillanatra megnéztem a Ks2-t ami nagyon dizájnos és időjárásálló, de már nem olcsó, most az NX500-at nézegetem ami nem sámli masina ennyi pénzért . . . de csak adapterrel lehet más obikat is feldobálni rá, kezdek megcsömörleni a sok infótól amit felszipkáztam itt az elmúlt hetekben :DDD . A bőség zavara régen a Centrum-ban volt két féle TV egy hazai Orion meg valami NDK-s, egy-egy darab és kész nem kellett sokat agyalni mit veszel :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.