- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Reggie0 #9900 üzenetére
Ha van kedved, megírhatod a kérdezőnek a minden részletre kiterjedő pontos választ. Hajrá! Szerintem pár órádba belekerülne, mert annyira komplex a téma. Én szívesen elolvasnám!
A kiindulási alap ez volt: "Alapvető, béna kérdéseim lesznek.", és addig mindössze 10 km volt a rollerben, 20 illetve 3%-os töltöttségi szint került addig csak szóba.Ehhez képest a célszerű a teljes töltöttséget megcélozni kifejezetten hasznos tanács, és talán az elején nem feltétlenül szükséges elmagyarázni neki a töltő vezérlés működését, és a valóságos 100%-os töltöttséghez képest egyes modellek mennyi biztonsági tartalékot hagynak meg. És nem csak a Teslák, más elektromos járművek sem töltenek 100%-ig.
Hidd el, korábbi válaszban nekem is sokkal egyszerűbb lett volna 100%-ot írni, de helyette "teljes töltöttség állapota" kifejezést használtam már akkor is. A felhasználó nyilván azt a jelzést várja, mikor közli vele a roller, hogy teljesen fel van töltve, még ha tudjuk, hogy ez nem az elvi maximum.A járművekbe csak olyan akkut lehet használni, amik bírják a nagy terhelést. Kialakításuk jellemzően hengeres, mivel ez ideális a hűtés miatt. Laptopok esetén formai hasonlóság ellenére teljesen eltérő típusokkal is lehet találkozni. Tények és tévhitek az elektromos autók akkumulátorairól. "LiCoO2: Ez a legnagyobb energiasűrűségű lítium akkumulátor anyag-összetétele. Sajnálatos módon az élettartama elég rövidke, ... az áramterhelhetősége is csekély... főleg mobil-telefonokban és laptopokban használják."
Szerk:
"Erdekes modon meg autonal is sokaig torekedtek a 20-80% toltottseg tartasara, minthogy a telitoltesre."
A XIX. században gyártott lúgos akkumulátorokkal szerelt autókra gondoltál, vagy a korai LEAF-ekre? Ez utóbbiban még a régi akku összetételt használták, beállítható volt bennük a 80%-os maximális töltési szint, amit így utólag sokan hibának tartanak, mert az ilyen járművekben jobban degradálódott az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest