- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
User05
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A lengéscsillapítót nem öli meg a nagyobb súly? Vagy nem adja meg magát hamarabb? Egyébként tudok simán menni az úton is 25-el, szerencsére eldugott helyen van a munkahely ahol csak pár autó megy
-
válasz
User05
üzenetére
Nem az út minősége miatt kérdeztem, hanem, h mennyivel tudsz majd menni.

Bicikliúton oké a 25-ös korlát, de autók között, az ut szélén 25-el szüttyögni nem egy jó dolog.Itt korábban az ajánlott lengéscsillapitós típusokat leírtam valakinek.
Ha amúgy jó az út, az egy két pici padka miatt nem kell lengéscsillapító, ott van még a Xiaomi 4 Pro (2nd gen) is, ugyanaz, mind az 5 Pro/5 Max, csak nincs rajta lengéscsillapitó. De ha a keret engedi, inkább lengéscsillapítós rollert vegyél. -
User05
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hát leginkább bicikliút/autóút viszonylag jó minőségű mindenhol. A tipikus zebra előtt való padkák miatt kellene talán aggódni, néhol nincs síkba megcsinálva, hanem van egy pár centis perem.
-
válasz
User05
üzenetére
Mindkettő jó.
G2-t újonnan én már nem vennék, használtan viszont 150ezer környékén vannak.
Esetleg ekkora súlyhoz lehet egy erősebb rollerrel jobban járnál. Pláne ha a gyári szoftverrel akarod használni.
Szörnyű, h mennyire visszafogják a gyári beállítások a teljesítményt - (nem a végsebességre gondolok).Bicikliúton fogsz vele menni?
Vagy járdán?
Esetleg autóút?Esetleg elmehetnél Dechatlonba, Media Marktba, vagy ahol mindkettő ki van állitva, h kipróbáld őket, akkor el tudod dönteni melyik lenne jobb neked.
Xiaomi erösebb némileg. -
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Itt az emag kommentekben olvasok jót is rosszat is. Nehéz a választás. A joyor 10 videóban meg láttam eltörni a rugót tartó tengelyt, mondjuk nem kímélték de akkor is. (dobozból kivéve szétverték az első útján)
-
pusszycat
nagyúr
Milyenek a lengyel (állítólag) Kamikaze rollerek? Mondjuk a névadás kissé ijesztő.
Jobb mint a kínai társai? -
válasz
Hieronymus
üzenetére
Xiaomi klónokat láttam meg kukirint átmatricázva. Sok jót nem jelenthet.
-
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ismeretlen számomra. Rákeresve csak matricázik. Franc tudja mi van benne én nem vennék.
-
User05
aktív tag
Sziasztok. Mi a legolcsóbb e-roller ami gond nélkül elbír 120kg-t? Segway max G2E vagy Xiaomi 5 Max GL ilyen lehet? Nincs emelkedő, kb 4km távokat tennék meg (oda-vissza)
-
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
DNM meg FOX amit szoktak rakni.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A fékezés miatt került hátra a motor.
Az ökölszabály szerint az autók esetében elül 80%, hátul 20% a fékhatás eloszlása. A rollerek esetében sem sokkal jobb az eloszlás.
Maximális rekuperáció beállítása mellett sík terepen a motorfékkel nagyon jól el lehet lenni. Nem régen néhány napot töltöttem Piránban. Aki járt ott tudja, gyakorlatilag hegyre épült a város. Autóval nehéz közlekedni az óvárosban. Ami gyakorlatilag a város.
Lejtőn lefelé a motorfék hátul, nem sok szerepet kapott. Az elől lévő mechanikus fék éppen nem volt elegendő a biztonságos és kényelmes utazáshoz.
Nekem jobban tetszene az első kerék hajtás. A gyártóknak kevésbé, mert elől nem elég a motorfék. Plusz mechanikus féket kellene, plusz költség mellett. -
válasz
SoundBox
üzenetére
Nyugi, nem fog az olyan hirtelen.
Szépen lehet adagolni akkor is, ha elöl van a fék.Egyébként, h megértsd, a gyártók gondolatmenetét:
Ugye két független fék kell a rollerre, vagyis mindegyik kerékre egy valamilyen.
Az egyik lehet mondjuk egy elektromos fék, de ezt csak oda lehet "szerelni", ahol a motor van.
Amíg elöl volt a hajtott kerék, addig értelem szerűen a tárcsaféket a hátsóra tették.
De a legtöbb roller már hátsókerék hajtású, igy az lett az elektromos fékes, és a másik féket a másik kerékre szerelik, ami elöl van.Ezért nem tudunk ajánlani olyat amin hátul van a fék, mert már kb minden roller hátsókerék hajtású, és igy elöl van a fék.
De komolyan mondom, ne aggódj emiatt, nem hirtelen fog, normálisan adagolható.
-
SoundBox
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia.
Köszönöm az információt. Igen Okairól váltok. Hatótáv nem fontos 15 km összesen de tudom bent tölteni..
Azt hittem hirtelen féknél jobb ha hátsó fékes... -
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezt a kérdésből szűrted le?
Még jó, h nem kérdezted meg azt is, h " és szőke" 
Biciklit szereltem, kocsiban fékpofát, de rollerhez nem értek.
Csak nekiáltam mert hazafele valami úgy csinált h kloty kloty
De most nem hallom lehet valami sár beragadt valahova. -
pusszycat
nagyúr

Van az a mindkét oldalon imbusz fej ami fogja a nyitó fület. Na annak kell forogjon ? Mert meg akartam húzni de forog minkét oldalon próbálkoztam, mindkét oldalon forog, vagyis az egész forog.A stift mellett az a csavar, azon tudtam húzni kicsit.
Csak nem tudom h kell e húzni azon.
Nem lötyög semmi, csak át akartam nézni. Ez az AI mindent húzogatna amit kérdezek tőle.
-
válasz
SoundBox
üzenetére
Lengéscsillapítós roller nem sok van a pálcikarollerek között, de inkább ilyet vegyél, ha rosszak az utak. A kereted is elég nagy, belefér.
Xiaomi 5 Pro
Xiaomi 5 Max
Navee GT3 Max
Segway G2
Segway F3, F3 Pro
Segway G3A G2 használtan éri meg inkább csak (szerintem), olyan 150ezer körül ha találsz. (Nekem ilyenek vannak, módosított szofverrel 40-el is tudnak menni.)
Itt össze tudod a rollerek adatait hasonlítani.
Xiaomi 5-ös sorozat ismertető.Neon Literól váltasz?
Mekkora hatótáv igény kell?
A fentiekben már mindegyikben nagyobb az akksi, 40km-t hidegben is elmennek.
A fék az meg olyan, h inkább a nem hajtott kereket fékezi tárcsafékkel/dobfékkel, a hajtott kerék meg e-fékes.
Aztán a nagyobb teljesítményű rollereknél már mindkét keréken van tárcsafék is.
De örüljél inkább, h elöl van a fék, mert akkor legalább hátsókerék hajtású a roller, ami sztem jobb, mintha az első kerék lenne hajtva. -
DigitXT
félisten
válasz
SoundBox
üzenetére
25 Km/H-nál nincs is nagyobb teljesítményűre szükségem.
A 25 km/h nem teljesítmény: az egy végsebesség korlát, ami lehet tisztán szoftveres is. Magyarán lesz olyan roller, ami amúgy tudna sokkal többet is, addig is kiválóan gyorsul, viszont le van korlátozva, mert ilyen a szabályozás (jelenleg is vannak ilyenek a piacon). Mindazonáltal maradnak olyanok is, amik lomha csigák és többet nem is tudnak menni. (Ritka az ilyen amúgy, mert pálcikarollereket is előszeretettel "tuningolnak" a szoftveres korlát kiütésével 30-35 km/h-ra, ami nem lenne lehetséges, ha nem szoftveres lenne.
)hátsó fékest keresek (szerintetek ennek van jelentősége?)
Normálisabb rollereken van első és hátsó fék IS, amelyek függetlenül működtethetőek. Bizonyos piacokon ez forgalombahozatali követelmény (pl. Németországban)... Olyan,
amin csak hátsó fék van, szerintem nincs: értelme sem lenne, mert ha nagyon meg kell állni, akkor az első fék nélkül ez nem lehetséges, mert a súly az első kerékre terhelődik. Remekül lehet farolni egy blokkolt hátsó kerékkel, ha bicikliztél valaha, akkor ezt tudod.A max rászánt összeg 250e Ft. Remélem beleférek az igényekkel.
Mivel nincs jósgömbünk, nem tudjuk, hogy jövőre mi fér bele ebbe az összegbe...
Vélhetően jönnek ki újabb modellek is, a szabályozás meg kutya vacsorája: lebegtetik. Szerintem ma azon stresszelni, hogy mi lesz, ha kijön (mint a Szorulás című film), tök értelmetlen, főleg úgy, hogy amúgy se most akarsz vásárolni. Ha gondolod, várd meg, viszont ha nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz belőle semmi 2026-ban, akkor ne várj.
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok!
Jövőre leszeretném cserélni a rollerem, tanácsot szeretnék kérni.
Munkába járáshoz használnám, a töltéssel nincs gond megtudom oldani a munkahelyen.
Jó lenne ha vízálló lenne mert az esőt nem lehet megúszni
illetve nem tudom jelenleg mik a teljesítmény szabályozások, és mi lesz jövőre? 25 Km/H-nál nincs is nagyobb teljesítményűre szükségem. Elég rossz utakon járok, ezért ha kicsit masszívabb nem gond... Ami még fontos hátsó fékest keresek (szerintetek ennek van jelentősége?)
A max rászánt összeg 250e Ft. Remélem beleférek az igényekkel.
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
.-..-.
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
xandrush0831, DigitXT: Köszönöm a válaszokat.
Pár video megtekintése után jelenleg úgy áll a terv, hogy az asszonynak és magamnak kellene 1-1 downhill állvédős sisak, a jelenlegi "bili" helyett.
Neki Segway F3 van, nekem Max G3, mindkettő unlock-olt.
A Segway GT3 Pro mellé viszont kelleni fog egy normál motoros, plexis sisak. Magasabb tempónál már egy poloska becsapódása is probléma lehet.
A dolgot nehezíti, hogy szemüveget hordok, szóval olyan sisak kell, ahol a párnázás nem nyomja majd a szemüveg szárát.
Egyelőre a Scorpion Exo 520 Air amit kinéztem, csak nem valami olcsó és lehet nagyon meleg is lesz nyáron, alacsonyabb tempónál.
(Aztán persze kell majd könyök és térd protektor is, de most a sisak van terítéken) -
DigitXT
félisten
válasz
.-..-.
üzenetére
Motorkerékpáros teljesítmény mellé már nem hülyeség felvenni a motoros sisakot.

Nagyobb sebességű esésnél az jobban megvéd... Bár persze a fullface biciklis sem sz.r, sőt, sokkal jobb a sima kobaknál, ami meg sokkal jobb a semminél. Párásodik-e a plexi? Természetesen. Nyitva lehet hagyni résnyire. Vagy van rá dedikált megoldás: pinlock.
(Alternatíva, hogy nagy hidegben nem rollerezel, ami amúgy egészségügyileg előnyös...)Kontra: a rendes motoros sisak nehezebb, kicsit fárasztóbb a nyaknak hordani. Ez van... (Cserébe lehet bele hangrendszert is rakni, hogy ha navigálni akarnál, de kijelző nélkül...)
-
xandrush0831
senior tag
válasz
.-..-.
üzenetére
Én sima fullfacet vettem, bringás downhill sisak. Viszont ha egyszer cserélem, valami plexiset vennék, ami teljesen zárt. Volt 2-3 alkalom, amikor berepült egy bogár, és amikor elkezdett zizegni a fejemen váratlanul, reflexből belerántottam kicsit a kormányba. Az elsülhet rosszul is. Meg kényelmetlen megállni, levenni, bogarat bányászni...
Mondjuk én még nem láttam olyat ami plexis, és ne motoros lenne. Azok idétlenül néznek ki rolleren. -
matyi0323
csendes tag
válasz
matyi0323
üzenetére
Ja, egy kérdés. A rolleren a töltő csatlakozó fedele nagyon egy hitvány, szar, semmit nem érő gumi. Lehet erre kapni szervizben valami normális "kupakot" ? Például műanyagból, ami erősebb?
Egy nagyon vékony és puha gumi van rajta, szerintem a menetszél is leviszi majd, haszna igazából nulla. -
matyi0323
csendes tag
Sziasztok,
Korábban írtam, hogy hétvégén megjött allirol a Joyor t10, ez az első rollerem. Ma próbáltam ki először, de számomra ez egy állat gép, pedig csak egy kerék hajtasban mentem 1-2 fokozatban 😀 indulási nyomatékot le is húztam egyből, mert még az 5ből 3-ban is úgy megindult azt hittem leesek róla, kíváncsi leszek pár hét múlva mit tud dual módban maxon, de lehet még azt hanyagolom egy ideig, most még tényleg csak nyugiban kb legkisebb értéken fogom használni amíg megszokom.
Fék az nagyon durva mit fog.
Amit tudtam csavart athuztam rajta, mert volt amelyik lötyögött, mire kell még ennél figyelni.? -
.-..-.
tag
Milyen sisakot használtok?
Sisak vásárlás előtt vagyok, mert eddig a Segway Max G3 esetében elvoltam egy állvédő sisak nélkül, de most egy másikat rollert is veszek és arra már jó volna valami nagyobb védelem. Egyelőre még dilemma a plexi szemzédő is, de gondolom nagyobb sebességnél kényelmesebb, mint egy szemüveg. De esetleg párásodik hidegben.
Szóval érdekelne pro/kontra sisak kérdésben. -
DigitXT
félisten
válasz
Emunem
üzenetére
Az a baj ezekkel a csoda új technológiákkal, hogy mindig csak "2-3 év múlva" érkeznek.
Tangerine: ebben is van valami, a nagy energiasűrűség nagyobb kockázatot is jelent.
(Nézzük meg pl. a lifepo4-et, sokkal strapabíróbb, cserébe kisebb az energiasűrűsége, ám mégis kezd elterjedni, pl. kínai villanyautókban, mert hát nyert előny, vesztett előny...
)Ui: az LTO az extrém módon bírja a gyilkolást, de annak a feszültsége még alacsonyabb.
De ahogy a mondás tartja: nincs ez elb.szva, csak másra lesz jó... (Nem rollerbe pakolják.) -
DigitXT
félisten
válasz
Emunem
üzenetére
Tökmindegy, mire asszociálsz: én azt mondtam, hogy 36V 10Ah nem tud csodát tenni.

És ez akkor is igaz, ha fele akkora méretű és fele akkora súlyú. Persze megnyitja a kaput, hogy ugyanakkora helyre, ugyanakkora súlyban kétszer akkora kapacitású akku férjen.
Csak azt már nem 36V 10Ah-nak hívják.
Ja és tuti, hogy nem lesz olcsó az elején.
-
DigitXT
félisten
válasz
Emunem
üzenetére
36V 10Ah akkor se fog elvinni, ha kétszeres energiasűrűségű az akku, azaz fele méretű.
Nem az a probléma, hogy kicsi, vagy nagy, vagy esetleg nehéz (nem az). 360Wh. Energia... akkor vinne el 55 km-re (és tovább), ha drasztikusan csökkenne a menetellenállás és/vagy nő a motor hatékonysága: egyiket sem tudja megoldani, akármilyen akkutechnológia.
Szerk: természetesen tök jó, ha lesz kétszeres energiasűrűségű akku! Hiszen ugyanakkora méretben berakható 36V 20Ah, és onnantól tényleg kinyílik a világ, hiszen sok esetben egy pálcika rollerben van méretkorlát. Nekem a hátsó dobozban a 38Ah akku is csak lötyög.

Szerk: amikor azt írom, hogy nagy és nehéz akku, nem erre gondoltam: ez olyan közepes... Volt 60V 36Ah akkum, na az 10 kg volt, és 2kWh fölötti. (Nagy rollerekben ilyenek vannak.) -
-
SoulReaver
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm és a többieknek is!
Átrágtam a dolgot. Gps miatt vettem volna főleg, de amiatt nem kockáztatnék.
Amúgy is nagy tok van a telón(UAG Plasma Ice), lehet nem találnék olyan tartót, ami stabilan megtartaná.Max plusz lámpát rakok majd rá, az hasznosabb...

Ez a gyöngyszem... Ez már komoly
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Arra még kell valami rendes lámpa is mert vakít mint állat ami a kormány alatt van.
Majd ha kész jobban fog kinézni. Most még csak rá lettek rakva a fix dolgok.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Mondjuk nagy tapasztalatom nincs a rollerek terén mert amit használtam -mind az egy- hát a fogjuk rá kategória. De mivel 25-nél nem tud többet, villanyfénynél meg nem megyek többet húsznál... Alkalmazkodok. De ez a FID féle mod úgy néz ki mint egy tisztességes bányagép... Már csak a plató hiányzik róla, meg a cigiző szénbányászok!
-
xandrush0831
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Dehogy overkill. Nagyobb tempónál már előre is látni akarsz, nem csak gödröket észrevenni. Én is teleraktam az enyémet. Másodpercenként majdnem 14 métert haladok, és nem mértem még de szerintem simán van 3 másodperc nullára fékezni.
-
Mustármag
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én a decathlonban vettem, kicsit drága, de eddig még nem esett ki, és nem is érzem úgy hogy ki akarna. Nillkin cam shield pro van a telefonomon.
Egyébként ha olyan helyre megyek ahova nem tudom az utat nagyon hasznos, nem bántam meg hogy vettem.
És ugyan így vagyok az extra lámpával is, mindent úthibát látok rendesen, nem úgy mint a gyári mécsessel. -
DigitXT
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ez van: nem neked gyártották. Számomra is létezik csillió termék, ami ingyen se kéne.

-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Amiket a rolleres boltokban árulnak, kb mindegyik jó.
Az aluminium, az X formájú, vagy a többi.
Vagy van pl a Ninebotnak is, nyilván az is jó.
Alin nézd át a választékot, roller boltokban drágán adják őket.Amire figyelj:
Ha nem vékony szilikon tokot használsz a telefonhoz, hanem azt a műanyag-gumi "ötvözetű", ún. Armor fantázianevűt, azok vastagabbak, és a legtöbb rolleres telefontartó az ilyen vastag telefonokat már nem tudja befogadni.
Én pl ezért hiába vettem meg az első telefontartóm, nem tudtam használni.Később vettem ugyan másikat, de alig használom, sose rakom a telefont bele, néha ugyan jól jönne GPS-el ha megyek, de az ritka, így én is a zsebembe hordom.
Aki írta itt feljebb, h nem kell telefontartó, mert minek, szerintem ő is erre gondolt, h egyáltalán szükséges?
Mert ha nem, akkor feleselgesen ne vegyél egy ilyen többnyire divatterméket.
Arra ne számíts, h majd nézegeted a kijelézőjét mittudomén minek, nyomkodni úgyse lehet vezetés közben a kormányt kell fogni, mert elesel.Az amit Digit XT írt, az jogos, aki a diagnosztikai adatokra kíváncsi, annak pl hasznos.
De én mondjuk folyton attól féltem, h kirázódik a tartóból, (hiába a lengéscsillapító, komoly úthibáknál nagyon nagyot tud ütni az úthiba), és a sokszázezres telefon ha leesik, kisebb infartust kap az ember szeintem. -
DigitXT
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
arra meg szinte bármi jó lehet nem?
Látom kezed kapizsgálni...
(Nem.)Csak fogja rendesen
Itt kezdődnek a gondok ugyebár...
gyorsan le lehessen szerelni
Lassan feltalálod a Quadlockot.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát ja, nekem nem kell termékbemutató. Nem nekem kell, inkább így fogalmaznék.
Segítséget, meg hála istennek nem kellett hívni. Még. Városban lőgyörgök, mindig van valaki, és eddig ha valami kiszedte alólam a rolit (nem megyek gyorsan) volt ott valaki aki megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Montival szoktam elmenni rosszabb részekre, ahol csak a nyulak, meg verebek vannak, de a teló ott sincs kormányon. Kormánytáskában van. Tereptől függően a bringa órája telefonál, ha nagyobb becsapódást észlel. Mivel még nem volt rá példa, nem tudom, hogy működik-e. Szóval, ha nem tudok benyúlni a zebeckémbe drágaszágért, akkor a kormányra szegezett cucc is halott ügy.
GPS-re még nem volt szükségem rolleren ezen a köpésnyi területen. Persze ha valakinek éppen arra kell, -mert hátmindenki másra használja a rolit,- az más tészta, de arra meg szinte bármi jó lehet nem? Csak fogja rendesen, aztán meg gyorsan le lehessen szerelni, ne csúfoskodjon ott.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem ebben a nagyon jó minőségű vízálló tokban van a nyakamba akasztva, ez is egy megoldás. Allin van és olcsó, ezért 3-val szoktam venni.

-
DigitXT
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Részemről nem látom értelmét, hogy a kormányon legyen a mobil.
Akkor lehet, nem neked kellene tanácsot adni, milyen telefontartót vegyen?
(Csak egy triviália példa: ismeretlen helyre kell eljutni, és használsz navigációt.)Ha taknyolok, kisebb bajom is nagyobb, mint a telefon.
Ebben van valami. Ha segítséget kell hívni, jobb ha a táskából veszed elő épen,
mint hogy a kormányról akarod leműteni (amikor már esetleg össze van törve). -
bandigyerek
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Részemről nem látom értelmét, hogy a kormányon legyen a mobil. Ha megyek, nem használom, nem nézegetem. Még a roli kijelzőjét sem lesem menet közben, akkor meg minek oda még egy telefon is? Ha van kabát, abba teszem. Ha nincs, nadrág oldalzseb, vagy oldaltáska. Ha taknyolok, kisebb bajom is nagyobb, mint a telefon.
-
Reggie0
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
IP67 pelican microcase pedaul.
-
DigitXT
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ebben egyetértünk, viszont ha a zsebedben van a telefon, akkor törhet az is, és okozhat extra sérüléseket. Lehet, hogy nélküle semmi baj nem lenne, vele "tökön bököd" magad. (Farzsebbe meg "elvből" nem raknám, ismerve a bendgate-et, meg a zsebtolvajokat.
) -
DigitXT
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
És a telefon védi meg a lábad, vagy hogy? Szerintem nem ideális zsebben. De persze ebben nem vagyok szakértő, mert sose próbáltam. Esés közben biztos nem segít.
Ui: nyilván a kormányon sem ideális, de amíg nem esel, addig is ott hasznosabb.
Konkrétan nekem a VESC app azon futott, láthattam a sebesség, akku, stb. adatokat. -
bandigyerek
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Inkább a telefon, azt vehetek másikat. Lábat kevésbé.
-
DigitXT
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Csak a Quadlock.
Szerk: eséskor persze ebben is összejöhet kijelző törés,
de nekem pl. a biztosító elfogadta a kárigényt, mert nem esett ki belőle.
-
SoulReaver
veterán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Eséskor egy reccsenés és csak reménykedek majd, hogy a lábam tört el...

-
bandigyerek
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Zsebed.
-
SoulReaver
veterán
Rollerre valami megbízható telefontartót tudtok?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Nekem is izomlázam volt eleinte, már 5 km után is. Most már nincs, megszoktam. Bizonyosan rágörcsöltem.
-
SoulReaver
veterán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Azigen
Gondolta a franc, hogy ez lesz
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én mikor megvettem a max g2-t, elvittem egy 17km-es körre. Kis naiv. Mivel egyszer sem kellett megállni, mikor hazaértem és "leszálltam" a gépről, az első lépés után úgy eldőltem, mint a rohadt nád. Teljesen elgémberedtek a lábaim. Jó buli volt! A ház előtt néztek rám, mint a kiszántott egér, hogy a marha biztos csap részeg!
-
SoulReaver
veterán
válasz
matyi0323
üzenetére
Köszönöm!
Nekem is az első rollerem. Egy jó barátom sokadik rollere ez már, de nagyon meg van vele elégedve. Ő jó teszter, sokat is használja, úgy voltam vele, hogy inkább drágábbat veszek és nem lesz csalódás.
Geekbuyingról 4 nap alatt jött (Lengyel raktár) Az ajándék sisak máshonnan jött, de egy napon jött a rollerrel. Szerencsére az L-es méret pont jó és kényelmes. Nem lötyög nem szorít, pont mint a motoros sisakom.
Tegnap kipróbáltam. Mentünk vagy 7 Km-t. Ma azt tapasztaltram, hogy izomláz a hátamban, lábaimban, alkaromban...
Kapaszkodni kellett. -
matyi0323
csendes tag
-
matyi0323
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Grat! Jól néz ki. Sokat gondolkodtam, hogy az ausom vagy a joyor t10 legyen, végül az ára miatt a joyort rendeltem. Ez lesz az első rollerem,( ezért is választottam az olcsóbbat ) max ha nagyon bejön, pár év múlva cserélem valami komolyabbra
Nekem Aliról jön, remélem hétfőn már itt lesz
-
pusszycat
nagyúr
Nem sok köze van a rollerhez, de rég röhögtem ekkorát. [link]

-
Golota
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm, ez hasznos. Azt nem írtam, de szerencsére városon kívül végig bicikliút van, vagy földút, de ott amúgy sem mennék gyorsabban.
A biztosítás + jogsi nem szempont, van korlátlan jogsim motorra. Inkább a saját testi épségem miatt lenne a 25 km/h "önkorlátozás"
Még a Joyor S5 Z is látókörbe került, az éppen 22 kg a leírás szerint, szóval határeset. Azt nem tudom mennyire megbízhatóak ezek.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Szerintem téged nem érint már.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Volt valami nagy balhé a szállítmányozó cégekkel. És mindent lefoglaltak. Volt aki megkeresett hogy tudok e valamit mert neki a motorját húzták be. Majd lesz valami. Bármi ami akkor ott volt azt lefoglalták.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Nyugi májusban már meg kellett volna érkezni. Görögbe pihen vagy 70db összesen.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Blade Mini Ultra. De a Teverun honlapján is a "pick up currently no avaible" felirat fogadja az érdeklődőt. Várok, mint a cipó.
-
SoulReaver
veterán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Köszönöm szépen! Esni màr megtanultam keróval, szóval fel vagyok készülve..
Milyen rollerre vársz? Jól elnyújtják, lassan jön a jó idő!
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Gratula, használd (leginkább) egészséggel!
Én rendelésem még a habokba, már január elejét írnak az FB oldalán.
Talán FID tudna valamit mondani a csúszásról, de kétlem. Ha a gyártó el van havazva, el van havazva. Elvégre tél van...
(meg aztán, addig se kopik!
) -
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Asszem Bog mondta a videóban róla. Láttad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Még jó, h nem kérdezted meg azt is, h " és szőke" 

Vélhetően jönnek ki újabb modellek is, a szabályozás meg kutya vacsorája: lebegtetik. Szerintem ma azon stresszelni, hogy mi lesz, ha kijön (mint a Szorulás című film), tök értelmetlen, főleg úgy, hogy amúgy se most akarsz vásárolni. Ha gondolod, várd meg, viszont ha nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz belőle semmi 2026-ban, akkor ne várj.
De ahogy a mondás tartja: nincs ez elb.szva, csak másra lesz jó... (Nem rollerbe pakolják.)
Ja és tuti, hogy nem lesz olcsó az elején.
Most jól idegbe vertél! Nem is alszok ma emiatt!