Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
laskr99 #7149 üzenetére
Jahogy csak tudná...
Azt hittem ki is próbáltad. B-L-A-C-K kollégának volt egy
elég elmebeteg (épített) duplamotoros gépe. Konkrétan elfröccsent a forrasztás
a motorban, amikor hosszabb emelkedőn nyektette csak egy motorral. Igaz, ott
nem is 1600W-on állt meg, hanem ment bele vagy 3200 (egy motorba).Szerk: oké nekem se a motor égett le, mikor a névleges 350W-os kapta az ívet
egy hosszabb emelkedőn teszt jelleggel (1kW körül), hanem a vezérlő. Hehehe.
G-Booster is hajlamos megfőzni amúgy a vezérlőt, ha egy motorral használod...
Két motorral viszont nem igazán városi gép - kicsit nyersen reagál a gázra. (Ezt
nem én mondom - nekem nincs és nem próbáltam soha -, de több tulaj ezt írja.) -
DigitXT
félisten
válasz
laskr99 #7147 üzenetére
tartós 1600W terhelést is bírja
Tehát csak eljutottunk oda, hogy kW-os teljesítmény kell nagyobb emelkedőkön.
Amúgy ez szimpla fizika. Rááll egy 100 kg-os manus az e-rollerre, s felfelé akar
indulni (ez a legnehezebb része, mert ugye gyorsítani is kellene). Ha lendületből
mész neki rövidebb emelkedőknek, talán csak lassulsz, mire felérsz, de 1 km-re
nincs az a lendület, ami felvisz (tempósan), oda kellenek a kW-ok: tapasztalat...
350W adott emelkedőn csak lépésben vánszorgásra elég.(800W azért jobb.)
Duplázzunk rá, és máris sokkal élhetőbb a tereproller... Ugyanazt mondjuk. -
laskr99
addikt
Jó, hát az oxo meg túlmelegszik, vagyis a régebbi modellek. De a jobb: ox motor tartós 1600W terhelést is bírja, 1 év után sincs baja, múltkor néztem róla videót
-
DigitXT
félisten
válasz
laskr99 #7145 üzenetére
Oké, hogy felvánszorog 5-10 km/h-val, de ugye erőlködik...
Próbáld ki, hogy hogyan megy fel az OXO ugyanott.Komolyabb* emelkedőn sokkal jobb, ha mindkét kerék hajt,
megoszlik a terhelés, és ha pl. nem is gyorsabb, akkor sem
fog megsülni a motor. (Láttunk már olyat, durva vezérlővel...)Ui: sáros időben nincs az az isten, hogy rollerrel terepezzek,
estem már el a legkisebb sárban is a bicikliúton. C'est la vie.
Nyilván nagyobb roller, nagyobb kerék, jobb gumi és rugózás,
talán jobban kimozogja az ilyesmit, de egy S1 szintűvel halál.
A tömör gumija tiszta aszfalton se tapad vmi jól, ha meg már
víz is van meg sár, akkor a legjobb, ha el se indulsz vele.*: ennek persze kérdéses a definíciója... Lehetne megadni rá
egy hajlásszöget (vagy mondjuk egy százalékot), de akár így
is meghatározhatjuk: ahol egy 350W-os gép magában megáll,
és nem indul el. Nyilván, ha rövid szakasz, lábbal besegítesz.
(Ám ha hosszú, akkor a gyenge vason "pedálozhatsz" sokat,
az erősebb oké, felküzdi magát, a kW-os viszont felsuhan.)
-
DigitXT
félisten
válasz
rumos14 #7143 üzenetére
Komolyabb emelkedőkhöz sajnos el lehet felejteni a kW alatti masinákat.
Én felhúztam a gyárilag 350W-os Kugoo S1-et 1100-ra - úgy már odébb
lehet fele állni, de valójában akkor megy emelkedőn jó állórajtot, ha még
mellette dolgozik a másik motor, nagyjából 1,5kW összteljesítménnyel...G-Boosternek néznék utána 2x800W névleges. Csúcsban akár 1200?
-
DigitXT
félisten
válasz
rumos14 #7140 üzenetére
G-Booster talán belefér a keretbe, dupla motoros, valamennyire off road...
Nem nagyon könnyű, de ez ezzel jár. Dupla motor kell a terepre, azok meg
sokat zabálnak, ergo nagy akku is kell meg valamennyire masszívabb váz.
Ez mind súly. Nagyon könnyű nem lesz erős, de pláne nem lesz olcsó. -
rumos14
nagyúr
sziasztok, szemezek egy terepen (off road) is használható rollerrel, a keret kb. 300k.
teljesítményre elvárás, hogy a 80 kilómat pl. a Hármashatár hegyre simán felvigye.
azt nézem, hogy ezek kb. mind hátsókerék hajtásúak, ez nekem kicsit parának tűnik, hegymenetben ha kipördül a kerék, kirepül alólam
Kugoo G2 pro körül nézelődöm, de minden ötletet szívesen veszek, főleg olcsóbbakat és könnyebbeket -
Drag77
senior tag
Sziasztok,
M365 pro 2 jelzi, hogy fw update van, elindítom az updater, és a Bluetooth modul update-nél áll 0% on bármeddig. Van valami trükk?
Köszönöm -
rumos14
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #7128 üzenetére
köszi
-
cossie23
csendes újonc
válasz
Ezekiel Ston #7133 üzenetére
Köszi a sok tapasztalatot,amit megosztasz. Igen, értem mit mondasz,viszont pénzben szűken vagyok és nem célom mindenhova ezzel menni. Egyelőre csak terv,ha úgy alakul, hogy tényleg ez kell nekem.most az a valóság, hogy kocsival kell ingáznom 200+ km-t naponta, ezért is egyelőre terv.
Köszönöm az ajánlatokat körül nézek,de még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább olcsóbb legyen elsőre. -
Ezekiel Ston
senior tag
Most loptam...-csak úgy itthagyom...
[kép] -
bb.bocs
őstag
válasz
Ezekiel Ston #7133 üzenetére
+ ha jól tudom jövő évtől a boltok 3 év garanciát kötelesek adni, szóval még idén venném meg mert elfognak méginkább szállni az árak valószínű.... ami nekem van roller 460 volt,most 500, ki tudja hol áll meg ezek után.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
cossie23 #7132 üzenetére
nem. Minden nap rátöltenél, mert jó érzés ha fel van töltve alattad és nem kezdesz el matekolni hogy "vajon elég e a hatótáv"...
Ha ilyen áron keresgélsz akkor xiaomit vehetsz, és talán nem esik szét alattad.
Használtan vannak TWOW rollerek ilyen áron, azok jobban fényévekkel és még gyorsabbak is mint a xiaomik egyébként...
A Wide Wheel-el szintén sok probléma van.
Igazából minden rollernek van valami nyűgje, amire rá kell költeni.
még a 1,5 millás Dualtronokra is kell. Szóval ha tutit akarsz akkor építtetsz és olyat kapsz amilyen a TE igényeidnek megfelelőek.
Ami biztos:
Kis kerék (8" és alatta) elég szar a magyar utakon/járdákon (tapasztalatból mondom)
HA nagy a kerék az már elnyel majdnem mindent.
Ha tömör kereked van akkor bátran mehetsz bármerre, az életbe nem hagy cserben, viszont cserébe mindent érzel amire rámész.
Ha tömlős kereked van (lásd Xiaomi, Kaabo stb) azok komfortosabbá teszik a közlekedést, de ott a veszélye, hogy kapsz egy defektet és lesel mint én "kezdő tömlős rolleresként" a múltkor...
-azóta minden ilyen szarra én már felkészülten indulok el így nem ér meglepi.
Ami meg az árat illeti. Most azt mondod (mert én pl azt mondtam mint Te), hogy á nekem csak eljárkálni kell ide oda néhány kilóméter elég a napi 10 km nekem...ahan...csak ahogy elkezded használni olyan ez mint a drog...már a wcre is azzal mész és akkor rá fogsz magadtól is jönni, hogy kevés amit vettél sok pénzért és ha ráköltesz még ennyit akkor 3x akkora hatótáv, porsche feeling, jó rugózás, jó szerelhetőség stb stb stb.
De mindenki a maga útján tanulja meg, nem akarlak meggyőzni és a Te pénztárcádba belenyúlni és mondani hogy vegyél drágábbat. Vedd az olcsóbbat, ha az kell, de a töltő majd mindig ott figyel a táskádban meglásd (nekem így volt)
Amióta van a mantis plusz-om nem kell töltő. Elég nekem a napi 50km bőven. És még nem is izzadok rajta hogy odaérek e ahova mennék.Konklúzió:
Neked kell eldönteni, hogy egy olyan helyről rendelsz rollert amit életedben nem látsz és ha gáz van vele akár szállítás alatt/után akkor hogy gariztatod, vagy kényelmesen bemész itthon egy boltba, igen drágább, de megéri mert itt látod az eladót is.
Gari ügy igen van kiterjesztett garancia ami a MINDENRE szól...és megoldva a "Ja erre nem szólt a garancia probléma"Elmondtam a pro kontrát, innen neked kell döntened hogy mit teszel. Bárhogy is döntesz a jövőben a rolleredhez nagyon sok sikert és boldogságot kívánok sok balesetmentes kilóméterrel.
-
cossie23
csendes újonc
Azért a 400 ezer overkill. Azt a pénzt inkább a motoromba tolom. Mivel tényleg csak az lenne a szerepe,hogy gyorsabban vigyen be a belvárosba és vissza, kérdés mennyire csökken a hatótáv a nagyobb súly miatt. Napi 6 km lenne oda-vissza, szóval elég lenne két naponta tölteni a 150-200 körüli rollereket is, nem?
Néztem ezt a Langfeite cuccot,akkor már árban inkább egy wide wheel. Sajna itt nincs bérelhető roller, hogy lepróbáljam az utat. Csak a parkoló hiánya miatt lenne a roller,nem nagyon járkálnék vele a városban. -
kano
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #7130 üzenetére
Akkor azt ki kell cserélni akinek ilyen van.
-
kano
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #7126 üzenetére
Nekem nincs, de ennek a dupla motoros (2x800w) változatával egy fórumos kollégának volt.
Pü-ben jókat írt nekem róla.
Nekem szerintem tökéletesen elég lenne ez a rugózás is, mivel a mostani Xiaomin egyáltalán nincs. -
rumos14
nagyúr
sziasztok,
rollert mivel szoktátok tisztítani? (mivel piszkos
)? nagyon szutyok ebben az időben. viszont jól bírja az esőt is a Xiaomi M365, ezt most élesben tesztelem
másik kérdés: M365 Pro a simához képest: van valakinek tapasztalata, hogy lejtőn felfelé jobban megy-e?
-
cossie23
csendes újonc
Köszönöm az ötleteket! A Twow nekem kiesik mivel nincs rajta fék.ezt nem is értem hogy gondolták, hogy üzemi fék ne legyen egy járművön.
Egyelőre az M2 pro tetszik, gyűjtöm az infókat. Elvégre jövő szezonban lesz esedékes,de megnézem ezeket a gépeket is! -
mrrr74
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #7122 üzenetére
Gondolom használt is létezik és itthon is körül tud nézni használtban is. Plusz ha tudja, hogy hogyan néz ki egy olyan roller ami alkalmas a feladatra, akkor könnyebb lesz keresgélnie. Ezen kívül Kínából is van rá gari, továbbá nem egy esetről tudok, hogy a hazai garancia nem sokat ért, mert ami a baja volt, arra épp nem volt érvényes.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
cossie23 #7119 üzenetére
Nos az én rollerem 2db van. Egy TWOW booster v ~1800km benne és egy éves. A másik 3 hónapos kb egy Kaabo Mantis 10 plus (nagyobb akkus verzió) ami 1 motoros. Én nem száguldani meg gyorsulgatni vettem hanem távokat megtenni kényelmesen utazgatni vele.
Eddigi tapasztalatom jobban ugyebár a megtett km-erek miatt a TWOWra van, szeretem ezt a kis "'szart" mert strapabíró, meg mindet tényleg kibír (tapasztalat) és jó a menettulajdonsága...persze 3x elestem vele annó de az mind a saját "Darwin díjam volt" mert nem jól választottam meg a sebességem az útviszonyoknak köszönhetően.
A fékei ugye elektromos fék van a TWOW boosteren szóval ott körültekintően kell menni mert max sebességről megállni azonnal lehetetlen... Szóval minőségre 10/10 kategóriájában, használhatósága 10/8.A Kaabo a TWOW után egy álom -nekem-. Utazási sebessége, komfortja, magassága, fékrendszere nagyon nagyon jók!
Kaabonak a rugózásának és tömlős kerekeinek köszönhetően meg a nagy kormánynak merőben más kategória....
Az biztos, hogy mindkét roller jó választás, de ha szeretsz barkácsolni, szerelgetni, akkor jobb választás a Kaabo, mert minden "könnyen" szerelhető rajta, ha tudod mit csinálsz. Youtube-on is sok videó van DIY szóval rengeteg a "tanagyag"
Eddig 1x volt defektem az első 100km után egy 2mmeres kis szilánkot szedett fel a gumi így leeresztett...tolhattam haza. Aztán itthon gumicsere, felfúj, és megy minden faszául azóta. Tettem a kerekeibe SLIME defektgátló folyadékot is, megelőzve a jövőbeni ilyesfajta problémákat.
Kérdezz, válaszolok. -
cossie23
csendes újonc
válasz
Ezekiel Ston #7117 üzenetére
Köszi!
Akkor merre érdemes keresgélni? Vagy a súlyom miatt felejtsem el az elektromos rollereket? -
cossie23
csendes újonc
Sziasztok!
110 kg vagyok, plusz laptop és egyebek, szóval 120 kg terhelhetőség is már határeset. Kugoo M2 esetleg vagy ne is reménykedjek,hogy 300 alatt megállna a járgány? Veszprém eléggé hegyes völgyes, szóval nem csak sík úton kellene bírnia..
Üdv cossie -
Alien13
tag
válasz
petipetya #7113 üzenetére
Ááá, itt semmit nem ér. Mármint az útvonal. Jártam úgy nemegyszer, hogy megszokott vonalon mentem volna, előző nap semmi, akkor meg hopp, felbontva az egész. Naponta bontanak új járda-, bicikliút- és úttestszakaszokat.
Valahogy ez megy vagy két éve; van olyan, hogy a javított szakaszt két hónap múlva újrakezdik a betonfelszedéstől...
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Alien13 #7103 üzenetére
Nagyon szívesen, a helyedben nem biztos, hogy ezt tenném, de ugye a Te rollered lesz
Ha felmerült az M2 Pro, azt azért körbejárnám, amit most linkeltél személy szerint nem ismerem. Ezekből nagyon sokféle "márka" létezik, rettentő sok Xiaomi kinézetű roller van a piacon és nem tudod, hogy 1 hónap múlva is ott lesz-e.
A Kugoo azért elég régóta gyárt rollereket, attól nem félek, hogy jövőre már nem lesznek, bár érhetik meglepetések az embert. Szóval csak a hirtelen felindulásból történő vásárlásról szeretnélek lebeszélni -
Alien13
tag
Köszönöm szépen.
Ezzel végleg le is mondtam a Kugoo-ról. Sajnálom, szerettem az erejét, hogy nem volt leszabályozva, de hogy egy nyomi tárcsaféket nem tudtak rátenni, azt nem bocsátom meg nekik.
Ezt rendelem meg:
Manke MK083
Amire nekem kell, szerintem tudni fogja.
https://youtu.be/Sbw3Rh9rJyY -
Alien13
tag
válasz
DigitXT #7100 üzenetére
Azt hittem, egyedül vagyok... egyszerűen rettegtem a féktől
Szerintem maga az életveszély ez az elektromos megoldás. A gázadás sem lehet egyenletes (pici kezem van, alig éri el a hüvelykujjam a gázkart), viszont a tempomat ellensúlyozza (mondjuk, kevés olyan hely van városban, ahol többet lehet menni egyben tempóval...) A marokgázas megoldás meg már horror pénz.
A "játék"-ot direkt írtam idézőjelben. Én csak egy megfizethető, biztonságos elektromos rollert szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest